מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מסך של מסוג samsung syncmaster 740n... המסך עושה בעיות לפעמים עובד ולפעמיים לא עובד... אני רוצה לפרק אותו ולתקן אותו, אני מנסה לפרק ולא מצליח - אין ברגים... יש דרך מיוחדת לפרק את המסך? http://www.hardwarezone.com.my/img/data/nnews/2008/9837/Image/Samsung740n.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך [h=1]Dell E2213H LED?[/h]השימוש הוא שימוש רגיל אינטרנט וורד סרטים וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קנייה להורים שלי את המסך VA903B ViewSonic ניהיה לי חשק גם למסך דק (ה CRT 17 אינצ' שלי כבר הזדקן והגיע הזמן להחליפו) הלבטים שלי הם כאלה, אני יכול לקחת את ה VA903B ואני דיי בטוח שהוא יספיק לי, ראיתי את הביצועים שלו במשחקים ולא ראיתי מריחות כלשהםואני גם יחסוך קצת כסף, יחד עם זאת, ראיתי עכשיו ב KSP מסך ?203B 20'' של SAMSUNG וה 20 אינצ' דיי קנו אותי. ניסיתי לחפש בפורום תגובות על המסך הנ"ל אבל לא מצאתי איזכור שלו. האם יש עוד אלטרנטיבות של 20 אינצ'? איך החברה Chi Mei ? עשרים אינצ' עולה 1200 שקל. אולי עדיף במחיר הזה לקחת 19 אינצ' במקום 20' אינצ' פחות איכותי? תודה מראש, jogogold
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שכתבי בכותרת מחפש המלצה למסך לידידה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. היא גם גיימרית אבל היא גם עובדת על פטושופ, לייטרום ופרמייר אז חשוב לה דיוק הצבעים במסך. המחשבה הייתה על מסך עם 99% כיסוי של ADOBE RGB אבל אחרי דיון שנערך כאן בפורום אחר אנחנו כבר לא בטוחים אם זה שווה\כדאי. אז א' רציתי לשאול את המלצתכם בנושא. ו-ב' כאמור מחפש מסך בשבילה. היא לא כל כך רוצה מסך 27 אינץ' כי היא יושבת קרוב (כחצי מטר) ויש לה שולחן קטן אבל אם יש מסך 27 אינץ' שהוא עם BEZEL קטן אפשר לשקול אבל בגדול המחשבה היא 1080\1200\1440P סטנדרטי (16:9\16:10 ולא אולטרה רחב) ובעדיפות למשהו שמתאים לצרכים שלה מבחינת הצבעים כאמור. חוץ מזה כמובן לא יזיק זמן תגובה נמוך או קצב רענון גבו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, תכננתי לקנות השבוע את המסך: Dell U2711, ברוב החניות מחירו בסביבות 3300 ש"ח, אולם ראיתי שפתאום השבוע הייתה קפיצה וכעת מוכרים אותו ב - 3800 ש"ח כמעט. מברור שעשיתי, הבנתי כי הסיבה היא שמדובר בדגם חדש. לא מצאתי שום אזכור על כך באתר של DELL או באינטרנט בכלל. מישהו יודע משהו? מישהו שמע על דגם חדש של המסך שיצא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ זכרון: 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel ספק כח: HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, האם כדאי לקנות אותו? המחיר שלו דיי טוב(יחסית). אבל הבנתי שלא חסרות לו בעיות, ויש כמה גרסאות של המסך. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לא את המסך הה-Samsung SyncMaster 226BW ואני רוצה לקנות XBOX 360 ולחבר אליו כמובן יש לי DVI/HDMI שקיבלת עם המסך הרזולוציה של המסך היא 1680x1050p השאלה היא,האם אני יכול לחבר את ה-XBOX למסך הזה? ואם כן,אז האם אני יכול לשחק ברזלוציה המקסימלית של המסך? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה? כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך רחב וראיתי שמסך רחב 19-20 אינצ' הם פשוט קטנים ונראים כמו ה17 אינצ' הCRT שיש לי עכשיו לכן אני מעוניין ב22 אינצ' עד 2000 ש"ח מקסימום 2200 ואפילו יותר מ22 אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות השימושים שלי הם בעיקר סרטים,הרבה קריאה באינטרנט,ואולי איזה כמה משחקים(ראיתי אצל דוד 760 BF של סמסונג מריץ משחקים מצוין והוא TN) אני צריך גם מסך שיוכל לנגן 1080P או לפחות 720P,כמו כן שאני יוכל לעבוד איתו ברזולוזוציות נמוכות יותר מהרזולוצציה הטבעית שלו(מזה הפונטים הקטנים האלו ב1680*1050 העיניים עוד שנייה יוצאים לי מהמקום) בלי עיוותים אני גר בחיפה קריות אז אני קונה או מאייבורי KSP או TMS........... ובחנות אייבורי אני יכול להשיג כל מסך שקיים של כל חברה...אם המסך שמתא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קודם כל אין לי מושג איפה פורום טלוויזיות נעלם מאז צמצום הפורומים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון. יש את הטלוויזיה הזאת שלקחתי אתמול ב3800 (כולל התקנה והמתלה): http://www.getit.co.il/Prod/86805/ ויש טלוויזיה דומה ב3500 שקל: http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=88751 מה ההבדל? האם זאת שלקחתי ב3800 (מופיע כ2999 אבל זה מחיר התחלתי) טובה יותר? האם היא טלוויזיה טובה באופן כללי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך של DELL מדגם 2709W האם למסך יש חדות (כמובן עם כרטיס מסך טוב )? האם סתם ככה הגודל מוגזם מידי ? כי בכל מקרה אני כנראה מביא אותו באותו מחיר של 2480WFP והאם יש איזה איזושהי עדיפות לדגם 2408 A01 מכל פרמטר שהוא 3300 שקל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-