עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברה'ס צריך מסך LCD חדש למחשב שלי. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפות בסרטים. אם זה משנה לכם משהו אז הנה המפרט שלי: C2D E6600 P5B DH Deluxe Gigabyte 7950GX2 G.Skill 2GB (2x 1GB) PC2- 6400 800MHz 4-4-4-12 Antec P180 Corsair 620W הנה מסך נחמד שאני מצאתי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4492 מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כדאי לקנות את PHILIPS LCD 24" 240PW9EB - H-IPS ב 2811 לעיצוב גרפי מIQPC? ??? אני נוסע בצהריים לקנות מחשב אז אם כבר אני נוסע ,לקנות מסך עכשיו ולא לחכות לאופציות חדשות של 23" ומעלה IPS שסביר להניח לא יהיו בחודש -חודשיים הקרובים (כמו הVIEWSONIC VP2365wb ) :s05: הבעיה תהיה שלא אוכל להחליף מסך כנראה 3 שנים לפחות... דחוף. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי. חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה. השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD. המפרט שלי: מעבד AMD 3 ליבות 8650 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB מאורר למארז zalman zm-F3 מארז thermaltake WINGRS100 ספק כוח HEC TRT 400W

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zaphod,

קודם כל - רציתי להודות לחבר'ה פה בפורום על שנתנו את הנתונים שביקשתי וענו לי על כל השאלות הנודניקיות ששאלתי, (תודה ספציפית לארז ורבר על שיש את המקום הזה ועל התשובות המקצועיות) ואשתי מודה לכם על כך שלמרות שהיה לנו תקציב ל 1600 שקל , איכשהו יצא שהוצאנו 150% יותר בכל אופן סיכום קנייה: דרך ZAP הגעתי אל PC CENTER בראשון. המחיר - 2360 ש"ח. החנות בסדר. לאחר הרכישה נתנו לבדוק פיקסלים שרופים (טפו טפו טפו אפס) ולפני שפתחנו את המסך הודיעו שבמשך השבוע הראשון על פיקסל בודד מחליפים. לשמחתי לא הייתי צריך לממש את זה, אני לא יודע עד כמה הם היו עומדים בזה. המוכר שם היה בסדרף למרות שבעל הבית שם צעק עלי שהם לא עושים בדיקות פיקסלים בהתחלה. יכולים לשפר טיפה את השירות שלהם, לא יזיק. ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by חיימון,

אני יכול לקנות את המסך מסך מחשב HP Pavilion 23xi LED IPS C3Z94AS 23ב-850 ש"ח או Dell U2312HM מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stingeR-,

חבר שלי קונה בקרוב מאוד(מחר\מחרתיים) מסך LCD 19" במחיר של עד 1500שקל.. מבין המסכים, איזה עדיף והאם הLG שווה הוספה של כ-60שקלים ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Noamko26,

ראיתי במחסני חשמל מסך 32' ו39' ב100 שקל בערך,(ויש חיבור HDMI וFHD) ולפי מה שהבנתי, אם אתה רוצה לקנות מחשב גיימינג עם קצב רענון יותר גבוה מ 60hz זה בסביבות ה2000 ש''ח. אז מה ההבדל בין לקנות מסך של TV ולחבר למחשב או מסך שמיועד לPC? הרי שנייהם זה 60hz (וגם פה אתה מרוויח מסך גדול).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת עד כמה הדבר בעייתי מאחר ואני מבלה הרבה שעות בעבודה עם ה-visual studio. הבנתי שיש חוסר אחידות כשעובדים בצורה ממושכת עם טקסטים ברקע קבוע, אבל רציתי לדעת כמה זה קריטי או פוגע בעיניים/ כאבי ראש וכדומה ביחס למסך CRT למשל... כבר קראתי את המאמרים שבאתר, אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם מסך עם פאנל שכזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Anonymous1,

שלום, מבקש את המלצתכם למסך גימיינג 144Hz. התקציב עד 1500 ש"ח, אבל לא לגמרי נעול על זה. אם יש משהו משתלם משמעותית וכדו' אולי אפילו העלה את את התקציב. כרגע עם כרטיס מסך RX580, מתוכנן לשדרג ל RTX3060. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

ה - BENQ נראה מרשים, גם יותר זול, [לדעתי גם יותר יפה]. מה אתם אומרים בכל זאת ?!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. החלטתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על ה-VW224U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236050 ולפי החוות דעת בnewegg הוא נראה מצויין.. בארץ הוא עולה 1150 ש"ח, כדאי לקחת אותו? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by almor12,

שלום, אני מתלבט בין שני מסכים בגודל 27'' אני מעוניין לקנות דרך איביי, שני המסכים מגיעים מחברות סיניות. המסך הראשון של חברת Crossover והמסך השני של חברת x-star על שתי החברות קראתי ביקורות טובות, החיסרון היחיד שלהם זה הרזולוציה הגבוהה 2560x1440 שרואים את הפונטים שבורים. בגדול רוב הזמן שלי אני נמצא מול המסך לצורך תכנות ומדי פעם משחק (battlefield 4), כרגע יש לי מסך אחד של 22" והגיע הזמן להשתדרג. הכרטיס מסך שלי הוא של evga gtx650 ti . מישהו מכיר,ממליץ על אחד מן המסכים? התקציב שלי הוא עד 1800₪

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by la1470,

שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by אה אה אה,

זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nadster,

שלום לכולם מחפש לקנות מסך FULLHD 24 חדש התקציב הוא עד 1400 . כרטיס מסך נוכחי HD7850 מתלבט בין מסכי DELL U2414H ו U2412m ו P2414Hאם מישהו יכול להסביר את ההבדלים בינהם למשחקים וצרכים בסיסיים נטו. אין צורך בגרפיקה או משהו כזה ודבר נוסף אם במקרה יש אפשרות לתלייה על הקיר רק בדגמים החדשים יותר[14] ? לא מצאתי מידע מדוייק . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הוא יכול להריץ סרט HD 1080 בלי להוריד את הרזולוציה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ORBIT,

תקציב: 2,000 ש"ח עם אפשרות חריגה בתקציב. אני מעוניין לרכוש מסך ייעודי לצפיה בסרטים באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצות ורצוי יותר מדגם אחד, בשלב זה לא משנה כל כך אם המסך רחב או רגיל. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tombraider,

שלום חברים יש ברשותי מסך CRT 19 כרום שטוח של סמסונג תוך כדי ניקוי המסך עם מטלית נוצר כתם בצד שלו ניסיתי לנקות אותו אבל הוא לא יורד !!!!!!!!!!!!!! האם יש דרך להפטר בכל זאת מהכתם המעצבן הזה בתודה ויום טוב לכם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המלצות אני הולך בסוכות לקנות, אשמח אם תמליצו לי על יותר מאחד כדי שיהיה בחירה !

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. רצוי להישאר בגבולות 1400 ש"ח. אשמח להצעות, המלצות וסיבות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by פיפא,

שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים