עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Burkey,

אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. הראשון הוא LCD 22 רחב של MAG המחובר בחיבור דיגיטלי והשני הוא VIESONIC 21" P815 ,לשני המסכים אותו גובה ואני רוצה לשחק\לראות סרטים על שניהם כאשר התמונה מתחלקת לשנים,איך עושים זאת כיוון שזה לא עובד כרגע.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by galav1,

רכשתי מחשב חדש ב-ksp איתו קניתי את המסך של lg l196wtq ב-1230 שקל ועכשיו אני רואה שיש את המסך של chimei ה-22 במחיר של 1290 שקל אז שאני חושב על זה שניהם מסכים עם פאנל tn נכון שה-lg עדיף אבל 22 בעוד 70 שקל זה נראה לי יותר עדיף לדעתי מה אתם אומרים ? ועוד משהו לכל מי שיש את ה-chimei שיגיד איך הוא

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום, אני מתלבט בקניית מסך בין ה- Viewsonic ל- samsung 22BW. ויצא לי לראות אות הסמסונג אצל חבר, ואצל חבר אחר את הסוני שהוא גם אמור להיות עם פאנל MVA כמו ה-Viewsonic, האם האיכות שלהם דומה? לצורך הבחירה בין המסכים? או שעדיף לחפש מישהו שיש לו את ה-VIEWSONIC? ובהיתרשמות ראשונית הסמסונג נראה יחסית טוב, הרבה יותר מהמסכים הפשוטים, אבל כמובן שאינו מתחרה באיכות עם ה-סוני. אבל הוא פשוט ענק!!!, ולכן ההתלבטות היא ממש קשה!!! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by gargi,

היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by ATGatdner,

אני הזמנתי את ה L194WT וקיבלתי במקומו את ה L192WS. בחנות איש המכירות מתעקש שזה אותו המסך, רק דגם אירופאי מול דגם לא-יודע-מה. באתר של LG כתוב שה 192 הוא discontinued, וה 194 זה הדגם הנוכחי. מישהו כאן מבין בנושא? כדאי לי להתעקש?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by omerr8,

שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by eranir,

בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  11. חוץ מזה שהוא לא היה מחובר אז לא ראיתי את המסך עובד, לא הבחנתי בשום כפתורי שליטה, איפה הם??

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. *לבקשת tmpusr מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו. שאלה : ראיתי שיש לך את הדל 24. הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה. משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות? בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו? תשובה : שאלה : הבנתי.. במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22 התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ? תשובה :

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by DarkLloth,

כותרת

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Ice-maniac,

שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by assafkm,

דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by bigwave,

ניסיתי במלא חנויות אף אחד לא שם בתצוגה את המסכים של דל , המסכים יושבים בתוך קרטון ומחכים למי שיקנה חתול בשק. מישהו יודע איפה יש תצוגה של המסכים האלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. כותרת

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. W922C NU TECH מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 8 1:600 יחס ניגודיות 0.255 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 Lenovo L192W מסך רחב 16x9 19 ואינטש זמן תגובה 5 1:800 יחס ניגודיות 0.285 ומ"מ גודל נקודה 300 וcd/m² בהירות 1440x900 מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by ShOw-Time,

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי פה לבחור את המסך ועכשיו יש לי כמה שאלות קודם כל הבנתי שיש את הקטע הזה עם הפנאלים,אומרים שזה קיים רק ב226BW אבל ראיתי בכל מיני פוורמים שזה קיים אולי גם ב206 אז רציתי לדעת איך אפשר לזהות איזה פאנל יש לי A או S? ועוד משהו,למשל במשחק קריסייס,הכל סבבה חוץ מהקטע שכשאני מסתכל על השמש ומזיז את המצלמה השמש מתחילה לעשות באגים מוזרים ולהבהב זה לא קרה לי למשל במסך CRT אבל חוץ מזה זה מסך מדהים,הכל נראה בו מצויין,משחקים וסרטים! ואני לגמרי מרוצה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by CobraBoy,

אני מתלבט בין שתי מסכים SAMSUNG 206BW לבין -LG206WTQ אזה מהם איכותי(תמונה) יותר לדעתכם אני בעיקר צריך אותו למשחקים וסרטים תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.