עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DrizziTx,

שלום לכולם, מעוניין באחד מהמסכים הללו, קראתי כאן כ-10 דיונים שונים אבל אף אחד לא עונה לגמרי על השאלה. אני נוטה לכיוון ה-2412M כי יש לו שטח תצוגה גדול יותר,16:10, אני די בטוח שבעבודה הקודמת השתמשתי בו (היה לי דל 24 עם רזולוציה 1920*1200) ומחיפושים היום גם ראיתי חו"ד של פורום באינטרנט, שיש תלונות על ה-P2414H וצהבהבות, בעוד שמה-2412M הם היו מאד מרוצים (לצערי לא מוצא את הלינק). אבל ה-P2414H חדש יותר, מ-2013 בעוד ה-2412M מ-2011, כך שה-P2414H לכאורה אמור להיות מתקדם יותר, ולא רוצה לקנות מסך מ-2011 ואז לגלות שהוא משתמש בטכנולוגיה ישנה שיש לה בעיות. השימושים שלי הם גלישה, משחקים ולעיתים נדירות פוטושופ, תוכנות שירטוט וכאלה. אני יודע שיש כאן כמה מומחים למסכים אז בבקשה עזרתכם ב…

2. Started by avi2006,

האם רק התוספת של DVI שווה את ה 100 שקל הנוספים בשביל המסך או שישנם עוד הבדלים בין שני המסכים? בעקרון, המסך מיועד להוריי כך שהוא יותר עבור גלישה ועבודה משרדית (אולי לכל היותר צפייה מועטה בסרטים פה ושם שבמחשב).

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Ran B,

שאלת השאלות. ובטח שאלת השאלות עבור אנשים שזה קריטי עבורם מאוד - כחובבי צילום HIGH LEVEL מה שנקרא.. רוב התעסוקה שלי היא עם פילם ש"ל, אבל יש גם תמונות דיגיטליות וצבעוניות - מה לעשות... אז איך? איך? איך? ושוב - איך? איך להגיע למייטב הכיול של המסך - כך שהצבעים המצולמים - הם הצבעים הנכונים שאני רואה גם על המסך שלי? (יש לי DELL U2311H על כ.מסך 460GTX) קראתי ב : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm והוצאתי את הICC משם, וניסיתי לכוון את המסך לפי הקאסטום שהם מציעים והICC שלהם (יוצא זוועה אגב, קצת WB כחול...) לפעמים הכיול הוא פשוט תעסוקה סיוטית. אפשר להיתקע עליו שעות. יש אפשרות של כיוון צבעים דרך הNVIDIA של הכ.מסך. ויש את הCOLOR MANAGEMENT של הWINDOWS (אני על ווינדוס…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Dor Adiv,

אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מה אתם אומרים על מסך - Fujitsu דגם LED L22T-2 גודל ''21.5 לשימוש ביתי אם זה לא לענין אז אני מחפש משהו עד 700 ש"ח ומסך כולל רמקולים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by RTSerenity,

לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by yanivzu,

שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by yanital,

האם אני יכול לצפות בשידורי טלויזיה אם אחבר לשקע כבלים אנלוגים --> וידאו (שישמש כ tv tuner)-->כבל s-video --> Dell 2007 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום צריך עזרה דחופה לקניה השבוע ומתלבט בין מסך למגוון שמושים משרדיים - טקסט, אינטרנט וכו , סרטים וגרפיקה ביתית קלה. לי בעיקר חשוב דיוק הצבעים ותמונה טובה ככל האפשר במגבלות המחיר ראיתי ים של מידע ושום דבר לא חד וברור. מתלבט בין 2284 - LG סמסונג 220 או 2253 מה ההבדלים בין 220 ל - 2253 והאם שווה להשקיע על 220 חוץ מהעצוב. יש הבדל טכני באיכות חוץ מהנגודיות ? ואיך ה LG לעומת הסמסונג אודה על תשובה חדה וממוקדת ומה הכי כדאי תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by איתי סיטבון,

שלום רב, ברשותי מסך samsung s27e332 אני מחובר לכרטיס מסך (geforce gtx 1660 super) אבל משום מה הטקסט אינו חד מספיק. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אני עם clear type מופעל. הדרייבר של הכרטיס מסך הכי עדכני

11. Started by neshro,

שלום לכולם, כבר הייתי עם האצבע על כפתור הרכישה של המסך LG W2486L LED אך ביקורות שונות שקראתי עליו קצת הורידו אותי מהרכישה. שמעתי טענות בקשר לפאנל, צבעים "מתים" וכדומה. האם הדבר נכון? האם המסך לא שווה את מחירו ובאמת עדיף להשקיע אלף ש"ח יותר למסך 24 אינץ'? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by benor,

אין דרישות מיוחדות. המסך ישמש בעיקר לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס וכד'.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  13. ברשותי נייד של דל מדגם 1520 עם מסך 15 אינץ,מפני שהמסך קטן לי עבור סרטים היתי רוצה לדעת איזה מסך הכי מומלץ לחיבור למחשב נייד כדי שיתמוך ברזולוציות של הכרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by tomer512,

הכבל DP לא בא עם המסך, ורציתי לדעת אם זה עוזר. ואם זה עוזר, איפה אפשר לקנות אחד? כי בזאפ ראיתי רק בחנות אחת וזה עולה 100 שקל.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. חיפשתי בפורום תשובות לפני שהתחלתי לחפור פה. ככה שאם מה שאני כותב כאן נשאל ונענה כבר אשמח לקישור ואני מתנצל מראש. עכשיו כשאני מסתכל על המסך אני רואה קצת בהירות יתר. וצבעים מדוייקים אבל נראה לי שאפשר לשפר אותם יותר. האם יש דברים שעליי לעשות ושאני יכול לעשות בשביל לשפר את התצוגה על המסך? ולמי שיש את המסך לא הצלחתי להגדיר אותו דרך המסך למצב PIVOT שאני יכול לראות ב90 מעלות. אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך הלוח בקרה של NVIDIA אבל הוא קצת מאט לי את המהירות של דפי האנטרנט כאשר אני גולל בהם. האם זאת תופעה מוכרת? ולגבי דיוק הצבעים בדפי אנטרנט. אני משתמש בIE7 והכתב על בדף נראה קצת עם צבעי כתום אדום ולא מדוייק וחד מספיק לדעתי. האם יש לכך פיתרון?? תודה רבה רבה לכם. אתה תותחים!!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Raif,

אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411556 שמתי לב שבשבוע האחרון יש מלחמה גדולה בין האתרים שמוכרים את הLCD הזה והמחיר שלו צונח כל הזמן (בשבוע שעבר הכי זול היה 4129 ש"ח--ותראו לאיזה מחיר זה הגיע עכשיו!!!) מה אתה אומרים על הדגם הזה? שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by liran22,

רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by ronzilca,

ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. אהלן. לאחר קבלת 2007WFP תקול, לא יכלתי לקבל אחד חדש מהיבואן כי כידוע לכם, הוא לא מיוצר. אלו הדגמים שאני יכול לקבל במקום, המייל התקבל מסי.אם.אס: DELL 20" E207WFP Dell 20" SP2008WFP DELL 24" E248WFP "כמו כן, עומדים להגיע עוד שלושה שבועות הדגמים הבאים: Dell 22" E228WFP Dell 2208WFP " האם כולם בעלי פאנל TN ? אין לי בעיה להזדכות ולקנות מסך אחר (מעדיף בפנדה כי שם התבצעה הקניה מלכתחילה והם ליד הבית...יש להם את ה20WGX של NEC וגם את LG L2000 במלאי) תודה מראש לעוזרים.

23. Started by fohad,

מסך של סמסונג דגם P2370 לדגם P2350 ומה יותר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by ronitti.e,

היי רכשתי מסך מחשב Proview FV926W חדש. כבר בשימוש הראשון אחרי 10 שניות בהן לא מזיזים את העכבר או עושים פעולה כלשהי, המסך כבה, כלומר נכנס למצב של שומר מסך. אני התקנתי שומר מסך רק אחרי 10 דקות של חוסר פעולה וכאן המסך כבה ללא שום שומר מסך. כמו כן אני לא רואה תמונה חדה למרות שעשיתי התאמה אוטומטית. האם קניתי מסך פגום או שיש דרך אחרת לשנות את הכיבוי אחרי 10 שניות??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by yotamant,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.