מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך "19 LCD בימים הקרובים וקצת הלכתי לאיבוד בין כל שלל האופציות והנתונים שמציגים המוכרים. הייתי מעוניין לקבל הצעות למסכים טובים בתקציב שבין 1000 ל-1500 ש"ח. השימושים העיקריים הם משרדיים, כלומר עבודה עם תוכנות וגרפיקה פשוטה יחסית ופחות לשימוש של סרטים ומשחקים. כמו כן, חשובה לי הארגונומיה, כלומר - זוויות הצידוד וההגבהה של המסך. אם תוכלו, אשמח לקבל חוות דעת מניסיון או מידע על המסכים הבאים: 1. VIEWSONIC - דגם VP930B שעולה 1530 ש"ח. 2. VIEWSONIC - דגם VP922 שעולה 1365 ש"ח. 3. DELL - דגם E197FP שעולה 1150 ש"ח. 4. LG - דגם 1953TR שעולה 1250 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני כותב אליכם ישירות מ- Digoin בצרפת, כמו בעבר דיון על ההשוואה האחרונה שפורסמה. אין לי אינטרנט צמוד ולכן לא בטוח שאוכל לענות בימים הקורבים, בינתיים אתם מוזמנים לכתוב ביקורת בונה או לשאול שאלות אני מקווה שעל רובם גם נועם יוכל לענות.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה לקנות מסך מחשב שיחליף בעצם את הטלויזיה שיש לי בחדר (כלומר יהיה באיכות טובה+, פחות או יותר כמו טלויזית lcd) חשבתי על הדגם 2407WFP של Dell, ממה שראיתי בסקירה באתר, יש לו את החיבורים המתאימים והוא מומלץ באופן כללי, מה שלא הבנתי מהסקירה הוא איך המסך מתפקד בתור טלוזייה (כולל חיבור ליס והכל), האם צריך להדליק את המחשב כדי לצפות בטלוזייה ואיך כל זה בעצם מתבצע? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי חברים אתמול יצאתי לאכול בחוץ...וחזרתידי מאוחר בלילה אוז כשחזרתי אני רואה את המחשב פועל, הכל פועל רק המסך בצבא לבן.... ניסיתי לעשות הכל לכבות, להדליק, לנתק מהחשמל ולהחזיר...הבנתי לבד כנראה שהמסך נשרף או משהו.. עכשיו יש לי אותו בסה"כ 8 חודשים ויש לי אחריות ל- 3 שנים אם אני מביא את המסך אליהם הם מחליפים לי אותו במקום ? רכשתי אותו ב- Skypc למישהו גם קרא לו דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך מחשב , והספק שלי הציע לי לרכוש מסך 22" מסוג KTC , זהו מסך המשמש גם כטלויזיה לכל דבר. המחיר 1800 +- ש"ח. מה דעתכם ? באם לא מומלץ , איזה מסך 22 " הכי מומלץ לקחת ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך רחב וראיתי שמסך רחב 19-20 אינצ' הם פשוט קטנים ונראים כמו ה17 אינצ' הCRT שיש לי עכשיו לכן אני מעוניין ב22 אינצ' עד 2000 ש"ח מקסימום 2200 ואפילו יותר מ22 אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות השימושים שלי הם בעיקר סרטים,הרבה קריאה באינטרנט,ואולי איזה כמה משחקים(ראיתי אצל דוד 760 BF של סמסונג מריץ משחקים מצוין והוא TN) אני צריך גם מסך שיוכל לנגן 1080P או לפחות 720P,כמו כן שאני יוכל לעבוד איתו ברזולוזוציות נמוכות יותר מהרזולוצציה הטבעית שלו(מזה הפונטים הקטנים האלו ב1680*1050 העיניים עוד שנייה יוצאים לי מהמקום) בלי עיוותים אני גר בחיפה קריות אז אני קונה או מאייבורי KSP או TMS........... ובחנות אייבורי אני יכול להשיג כל מסך שקיים של כל חברה...אם המסך שמתא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
^^ http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 -תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום תשובות לפני שהתחלתי לחפור פה. ככה שאם מה שאני כותב כאן נשאל ונענה כבר אשמח לקישור ואני מתנצל מראש. עכשיו כשאני מסתכל על המסך אני רואה קצת בהירות יתר. וצבעים מדוייקים אבל נראה לי שאפשר לשפר אותם יותר. האם יש דברים שעליי לעשות ושאני יכול לעשות בשביל לשפר את התצוגה על המסך? ולמי שיש את המסך לא הצלחתי להגדיר אותו דרך המסך למצב PIVOT שאני יכול לראות ב90 מעלות. אני יודע שאפשר לעשות את זה דרך הלוח בקרה של NVIDIA אבל הוא קצת מאט לי את המהירות של דפי האנטרנט כאשר אני גולל בהם. האם זאת תופעה מוכרת? ולגבי דיוק הצבעים בדפי אנטרנט. אני משתמש בIE7 והכתב על בדף נראה קצת עם צבעי כתום אדום ולא מדוייק וחד מספיק לדעתי. האם יש לכך פיתרון?? תודה רבה רבה לכם. אתה תותחים!!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-