מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך LCD חדש ולכן אני פה. אני מחפש משהו בתחום ה-1200 ש"ח ומחברה אמינה ומוכרת. השימוש העיקרי הוא לעבודה (אופיס, תכנות קל) אבל יכול להיות שגם להרצת משחקים פה ושם - בכל מקרה לא משהו כבד באופן קיצוני. בהתאם למחיר, הגודל שכרגע אני חושב עליו הוא "17. "15 לא בא בחשבון, ו-"19 זה כבר יקר מדי. עד עכשיו, המסך הכי טוב שמצאתי הוא Samsung 731B. http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=753&catcode=82&AdCat=&parentid= המחיר בטווח, מהירות תגובה טובה (מתחת ל-5 כבר מאוד יקר), ניגודיות ורזולוציה סבירות עד כמה שאני מבין - וכמובן - סאמסונג. האם יש לכם המלצות למשהו יותר טוב במחיר דומה? בנוסף, שאלתי בחנות והם אמרו שאין אפשרות לבצע בדיקת פיקסלים במקום - א…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני צריך מסך שיריץ משחקים טוב , 19 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחר בעיה עים מסך קודם חדש שהוחזר ViewSonic VP930 ViewSonic VX922 Nec MultiSync 90GX² Hyundaï Q90U ASUS 19 LCD PG191 2Ms ASUS 22 LCD MW221U 2Ms Viewsonic - VX924תעזרו לי לבחור הכי טוב לסרטים משחקים אינטרנט או יש משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש מסך LCD בעל תצוגת wide display. אז לפני שאני אבקש המלצה לגבי אחד, האם הכרטיס מסך שלי צריך לתמוך ברזלוציה של המסך (1440x900)? לי יש radeon9600xt וכל מה שמצאתי עליו לגבי רזלוציה הוא תמיכה בעד 2048x1536 אבל זאת כמובן רזולציה ביחס של 4:3. אם מישהו יוכל להסביר לי גם על יחס בהירות ב-LCD אני אשמח מה זה בדיוק ומה המומלץ ולחלק השני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך wide display (גודל: 19'), אני לא צריך את הטוב ביותר אבל גם לא רוצה את הזול ביותר. תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת (גם אם היא נשמעת מעט מוזרה).
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=374π=1459 המוכר בחנות אמר לי שהוא טוב ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? ואם מישהו מוצא ביקורות עליו שיתן בבקשה =]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך 19" LCD לא רחב עד 1400 שח לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אשמח להמלצותיכם.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הדרישה היחידה שיש לי היא רזולוציה של 1600X1200. היעוד של המחשב הוא בעיקר להפעלת תוכנות בלי גרפיקה כבדה, וצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
הLG FANTASY - L1900R או L1970HRוLGו תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למישהו יש משהו רע להגיד על המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 כי המחיר די אטרקטיבי ביחס לשוק ואני מחפש מה לא טוב- לפי מה שכתוב יש שם פשוט ה-כ-ל. אני הולך להשתמש במסך בעיקר כטלויזיה (תלוי מעל המיטה) אבל פעם ב לחבר את הלפטופ כדי לעבוד על מסך גדול יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי המסך הזה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469021
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אתמול הגיע לידיי המסך הזה ויש לי בעיה אחת. הוא מחובר בחיבור D-SUB לכרטיס מסך מובנה ואני לא מצליח להגיע לרזולוציה הטבעית שלו (1400X1050) ברגע שאני בוחר את הרזולוציה הזו הוא ממשיך לעבוד ב1280X1024 אבל הדסקטופ גדול מהמסך, זאת אומרת שאם מגיעים עם העכבר לקצוות כל התמונה זזה. ניסיתי במחשב אחר לחבר אותו ליציאת DVI והכל עבד בסדר. עוד חשוב לציין שה WINXP לא מזהה אותו, הוא מזהה מסך PNP רגיל וגם בשום מקום ברחבי האינטרנט לא מצאתי דרייברים שלו. יש מה לעשות חוץ מלקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת DVI?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי התלבטות מאד קשה. יש לי עוד שבועיים יום הולדת וכאמור אני רוצה לקנות לי מסך למחשב. התקציב שלי הוא +/- 2500 ולפי מה שקראתי פה ישנו הבדל גדול בצבעים בפנלים השונים בין המסכים. לפי התקציב שלי יש את הDELL http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd20_59233?c=il&l=he&s=bsd בעל הפנל היותר טוב אבל יותר קטן ויש את ASUS בעל פנל פחות טוב אבל גדול http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&model=1382&modelmenu=1 השימושים שלי הם בעיקר עבודה שותפת ב WINDOWS דרך TOTAL COMMANDER שימוש יום יומי ו שני משחקים QUAKE3,4 לפי התרשים הזה ההבדל בין הגדלים עצום! אני מאד רוצה להרגיש בגודל המסך כאשר אני יקנה אותו (…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עכשיו מסך חדש LCD רחב 19 אינץ' התקציב שלי נא בסביבות ה1200-1400 ש"ח לאחר חיפוש פה בפורומים ראיתי שאנשים רושמים דברים טובים על המסכים הזולים יחסית של CMV, האם הם באמת טובים? הבנתי שהם באים עם פאנל TN שלא כלכך משבחים אותו, מה זה בכלל פאנל? וכיצד הפאנלים היותר טובים מועילים? אני גם ממש לא מבין במסכי LCD וכל ההגדרות שמשתמשים פה זה ממש סינית בשבילי אז מה אני צריך לדעת לפני שאני רוכש מסך LCD? כיצד אני בודק בחנות ועל מה לשים את העין אם הוא טוב או לא טוב (למשל פיקסל שרוף, רואים את זה בכלל?) הדגמים של CMV שאני מתלבט בינהם הם הCMV 946D וה?CMV 938D ישנו הבדל של בערך 200 שקלים רציתי לדעת על מה ומי מהם יותר טוב מניסיון של אנשים פה. ובכלל אם יש מסך 19…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקי... פתאום לפני בערך שבועיים באתי להדליק את המחשב, והמסך לא נדלק. כיביתי אותו והדלקתי שוב והפעם הוא עבד. מאז תמיד אחרי שאני מכבה את המסך או את המחשב ליותר מכמה דקות ואז שאני בא להדליק הוא לא נדלק. הוא פשוט עושה רעש כזה כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניהי ונכבה. עוד פעם עושה רעש כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניה ונכבה. רק אחרי כמה פעמים שאני מכבה את המסך ומדליק אז הוא נדלק... וכל הזמן הבעיה מחמירה! לפני שבועיים כיביתי והדלקתי רק איזה 4 פעמים והוא נדלק, ועכשיו אני מוצא את עלמי יושב עליו 5 דקות מנסה להדליק אותו... וגם שהוא מכובה הוא עושה כאלה רעשים כאילו שהוא מחליף רזולוציה אבל קצרים כאלה... זה רק מתי שהנורה הכתומה דולקת... (אם אני מכבה או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי זאפ, ההבדל היחיד הוא זמן תגובה, עם יתרון דווקא למסך הזול. זה לא הגיוני וכנראה יש הבדל נוסף.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-