עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Pini Mizrahi,

לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by MIKIBHS,

אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…

4. Started by xMyDarckSide,

שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  5. זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by daviditzhaky,

אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by outburst,

היי חברים, מחפש מסך 27" איכותי למחשב עד 2000 ש"ח (קצת גמיש) יעבוד עם הכרטיס מסך הנ"ל. אין כוונה לעבוד ב-4K , לא בטוח שאפילו הכרטיס מסך שלי יאפשר את זה. 1 Sapphire Radeon RX 480 8GB GDDR5 HDMI 3xDP PCI-E VGA Cards 39388 תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. למי שיש נסיון עם המסכים האלה(לא לפי נתונים בדף)מה יותר טוב 960BF או 1970HR? למשחקים אינטרנט מסמכים סרטים בקיצור להכל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפי זאפ, ההבדל היחיד הוא זמן תגובה, עם יתרון דווקא למסך הזול. זה לא הגיוני וכנראה יש הבדל נוסף.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by תוכי טורבו,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לקנות לו מסך LCD 19 אולם אף חנות לא נתנה לי את המענה המושלם למסך כזה ב1100 למחשב יש כרטיס 8500 GT ואני רוצה לנצל את המסך כמה שאפשר על המסך. לכן מי שיכול לתת לי מענה למסך LCD 19 עד 1100 אני ממש אשמח

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה. אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש. השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים. המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי. אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24" תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by jacob300,

שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by metalfolks,

השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לנקות את המסך שלי - U2515H. כמובן מבלי לפגוע בו בדרך כלשהי, ורצוי גם שלא יהיו סימני ניקוי. יש גם על המסך מעט לכלוכים גם חוץ מהאבק עצמו. איך כדאי לנקות?

16. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני עומד לקנות מסך חדש, בתקציב של עד 2700 ש"ח +-. ראיתי פה המון הודעות, והגעתי להחלטה שאני לוקח או את הDELL 2007WFP\FP או את הEIZO 1931SH. עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון של הדל מכיוון שהם תומכים ברזולוציה יותר גבוה, וגם אני פשוט ראיתי לפי ביקורות וכולם ממליצים עליו. השימוש העיקרי שלי זה במשחקים, והשאר פחות. אם אני אקנה את הדל הרחב אני חושב שתהיה לי בעיית מקום. הנה תמונה של השולחן שלי כרגע עם מסך FLATRON 775FT CRT [17"] X. התמונה [איזה איכות יש לK800I]: http://img219.imageshack.us/img219/9712/dsc00095ah2.jpg קיצר מה הכי כדאי לי לקחת? תודה לעוזרים. ***אם אני אחליט לקחת את הדל, מה יהיה עדיף? הרחב או הרגיל ?***

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר חשבתי על המסך הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6750&perur=2&t=19&c=405 מכיוון שבאג הורידו את המחיר שלו ל-600 עד מחרתיים. מה אתם אומרים עליו? ואיך 2 אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6242&perur=2&t=19&c=405 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6239&perur=1&t=19 איך הם בכלל ובהשוואה למסך הקודם? תודה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by assi80,

רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Budabeh,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה

22. Started by HAIM511,

יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1111&CategoryID=138&Page=1 תנו לי קצת פידבקים על המוצר החדש שקניתי

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by niv212,

יש לי מסך 17" proview וטלוויזיה crt 14 גוססת שהייתה בתיקון 3 פעמים החודש. אז חשבתי לקנות מסך חדש למחשב שמסוגל לfullhd, משהו 20" אז שאלתי היא: האם קיים מתאם rca\scrat לvga כך שאני אוכל לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך 17" ולתפוס 2 ציפורים במכה אחת ד"א, יש המלצות בבחירת מסך?, אני יודע שאני רוצה מסך רחב HDCP (מסך 20" 3:4 לא ייכנס בשולחן שלי), האם הקצב רענון משנה עד כדי כך? או שמסך 5MS לא יהיה רע (צריך אותו בשביל מחשב למשחקים).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.