עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפני שבוע קניתי שני מסכים של סמסונג 931C אחרי שרבים מחברי (לפני גילוי הפורום הזה) המליצו לי עליו... אני עובד שעות מול המסך (בתוכנות גרפיקה,עריכת סרטים, שעות של גלישה וגם קצת משחקים) והתוצאה היתה סינוור איום מהמסך ועייפות מהירה של העיניים ( ניסיתי לשנות באופן ידני ואוטומטי את הגדרות הבהירות והניגודיות אך כלום לא עזר) לבסוף, ארזתי את המסכים והחזרתי אותם לחנות. כעת אני מבקש ממי שבאמת יודע!!! איזה מסך לקנות (''19) ??? אני מתלבט בין שני דגמים: סמסונג 971P או NEC 1970NX הסמסונג בעל פאנל PVA 6MS 1:1500 178X178 300CDM2 הNEC בעל פאנל S-IPS 18M 18MS (11white / black; 7 black / white 1:800 250CDM2 176X176 שני המסכים הנ"ל באותה רמת מחיר. את הסוני שהו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by moshon89,

שלום אני מתכונן לקנות מסך כנראה בגודל של 22 אינץ' (אם בא לכם תשכנעו אותי אחרת) בעיקרון ראיתי בKSP את המסך הזה: CHIMEI ‎225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers‎ הם רוצים עליו 700 ש"ח התקשרתי לברר בקשר לאחריות והמוכר שענה ניסה לשכנע אותי לקחת את המסך הזה: LG ‎W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen‎ במחיר של 830 ש"ח בטענה שהמסך של צ'ימיי על הפנים והצבעים שלו מתים ולעומתו ה-LG נראה מצויין ויותר טוב מה אומרים עדיף לקחת את הLG ? כדאי בכלל ללכת על המסכים האלה? אני מחפש את המסך שהכי משתלם מבחינת עלות\תועלת תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mora3,

שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by WarNet,

למה למסך יש בד"כ 2 חיבורים ומעלה? למשל אם אני אחבר למסך שלי בנוסף למחשב שלי עוד מחשב או ממיר או PS3 איך זה ייסתדר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by יונדב,

שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.

8. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ' lcd לאמא שלי. מכיוון שיש לי משפחה שמגיעה מצרפת ועכשיו סוף עונה ויש מבצעים, ויכולה להביא לי את המסך: acer al1917s נתונים שמפורסמים: 1280*1024 1:500 250cd/m^2 12ms כל זאת ב140 יורו במבצע. שזה 760 ש"ח. לינק: http://www.rueducommerce.com/images/offredujour/mail-sold_10012007/mel_sd.html מה דעתכם? האם המסך סביר (הוא ישמש לאינטרנט בלבד) או ששווה להשקיע יותר ולקנות משהו אחר בארץ וכדומה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by orlupo,

שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. עד עכשיו היה לי Mag z24hd שחור שתמך גם ב 1920X1080 אבל הוא מת לצערי אתמול. אני מחפש מסך חדש טוב שיתאים לחומרה שיש לי אבל גם לא הכי יקר שיש. סתם דוגמה בדף הראשי של KSP ראיתי מסך למחשב שעולה בערך 3000 שקל אבל זה לא אומר לי הרבה. החומרה שלי : Intel Core i7 8700K / 1151 Tray Noctua NH-U12S CPU Cooler Gigabyte Z390 Gaming X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 Be Quiet! SILENT BASE 800 BLACK ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New PC Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Gigabyte GeForce RTX 2070 GV-N2070WF3-8GC אני מחפש מסך טוב שי…

11. Started by below_z,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל 21 אינץ', לעבודת טקסט, עדיפות לחיבור HDMI. ממה שראיתי עד עכשיו יש את U2212HM ב940 ש"ח http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-dell-u2212hm-ultra-sharp-ips-panelled-usb-hub-pivot-p-12798?language=he אך הייתי רוצה גם אופציה יותר זולה בכיוון 600-700 ש"ח, אולי אפילו תוך התפשרות בפאנל. או סתם המלצה למסך טוב אחר בגודל הזה עם HDMI... (בהתחשב שגרסת 23" עולה 100 ש"ח פחות המחיר קצת מעצבן)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך עם פאנל IPS, וכזה שהדליפה לא נראת או לא רצינית. יש לי את האפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה, השאלה היא 1) איך עושים את זה בתנאים של חנות ( תאורה, נגישות מוגבלת לתוכנות מקצועיות וכו') 2) האם ישנה אפשרות כי הזליגה תחמיר עם השימוש או תשאר כפי שהיא בזמן הקניה ? תודה לכולם מראש, ובבקשה תענו מהר, או תשלחו קישורים, אני יודע לקרוא אנגלית.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני מעוניין לקנות מסך רחב וראיתי שמסך רחב 19-20 אינצ' הם פשוט קטנים ונראים כמו ה17 אינצ' הCRT שיש לי עכשיו לכן אני מעוניין ב22 אינצ' עד 2000 ש"ח מקסימום 2200 ואפילו יותר מ22 אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות השימושים שלי הם בעיקר סרטים,הרבה קריאה באינטרנט,ואולי איזה כמה משחקים(ראיתי אצל דוד 760 BF של סמסונג מריץ משחקים מצוין והוא TN) אני צריך גם מסך שיוכל לנגן 1080P או לפחות 720P,כמו כן שאני יוכל לעבוד איתו ברזולוזוציות נמוכות יותר מהרזולוצציה הטבעית שלו(מזה הפונטים הקטנים האלו ב1680*1050 העיניים עוד שנייה יוצאים לי מהמקום) בלי עיוותים אני גר בחיפה קריות אז אני קונה או מאייבורי KSP או TMS........... ובחנות אייבורי אני יכול להשיג כל מסך שקיים של כל חברה...אם המסך שמתא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם מתלבט בין המסכים הנ"ל מבקש לא להתייחס להבדל במחיר כי זה לא משנה לי רק רוצה יותר איכות. סרטים לא רואה במחשב כי הוא מחובר לLCD 37 אז לא רלוונטי. כרטיס מסך GEFORCE GT 8800 512 אבל מבקש לא להתייחס לקושי שיהיה לכרטיס מסך ברזולוציות גבוהות כי בעתיד הלא רחוק הוא יוחלף לכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by madror,

יש לי אפשרות להזמין את המסך המדובר של DELL, כאשר באתי לבדוק לעמוק את הקניה ואת המסך המוצע ראיתי שישנם 2 דגמים , גם באתר של DELL ישראל. אשמח לדעת מה ההבדל בין המסכים ומהוא המסך המומלץ לקניה. 2007FP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/20_inch?c=il&l=he&s=bsd 2007WFP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd אשמח לכל עידכון אפשרי. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by נועה,

שלום לכם, לאחרונה, קניתי מסך (של "סמסונג"). המסך דולק הרבה שעות. שמתי לב, שהוא מאד חם בחלק (האחורי) העליון. (בשאר החלקים - הוא לא מתחמם בכלל). השאלה שלי - האם ההתחממות אופיינית לכל מסכי ה- LCD? או, שזה מאפיין במיוחד את מסכי "סמסונג"?[ (אני יודעת, שאתם ממצליצים על מסכי DELL. אבל, משיקולים אישיים לא בחרתי במסכים אלו). אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by star_dust,

1. איך המסך הזה בתצוגת טקסט? כאחד שמרבה לקרוא טקסטים במחשב חשוב לי שתצוגת הטקסט שלו תהייה ברמה גבוהה ושלא יעייף את העיניים. 2. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce FX5200. האם יכולה להיות בעיית תאימות (או בעיה אחרת) בחיבור עם המסך? (אני חושב שאין לי כניסת DVI). 3. בזאפ הדגם VP930-3 עולה הכי זול 1648 ש"ח (בניר טק). מישהו יכול אולי להפנות אותי למקום זול יותר? 4. אגב, כתוב שם במפרט הטכני שהמסך תואם HDTV. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Make_Party,

קיבלתי דיל טוב למסך LCD דגם FUJICOM LC3201 זה LCD 32 במחיר של 3000 כולל הובלה מה אתם אומרים מישתלם???? ועם זה מסך טוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אין לי שום שמץ של מושג מה הולך היום בשוק הזה. יש לי viewsonic vp171b כבר משהו כמו חמש שנים, ולמען האמת הוא עוד סוחב לא רע בכלל. בהנחה שאני רוצה לשדרג, והצרכים שלי הם משחקים וסרטים, איזה מסך אתם ממליצים לי שנחשב כיום לבעל התמורה הטובה ביותר למחיר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן

24. Started by itay145,

שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אני מתלבט בין הרבה מסכים והבנתי שאנשים פה לא הכי מתלהבים מהסמסונג והאל ג'י שיש בשוק אז הנה מצאתי את זה הוא נראה טוב XEROX LCD 22 WIDE 2ms DVI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZXEROXXM722AFW מה אתם אומרים או יכולים להמליץ לי על במחיר של עד 2000 אני פשוט לא יודע מה לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.