עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Moo,

יש לי נייד חדש של HP dv6186ea עם מסך 15.4 BrightView. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il הצבעים משתנים כשאני מסתכל על המסך ישירות ממולו ורק מזיז את המסך על הציר שלו .... ככה זה צריך להיות או שהמסך פגום?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by somsomlo,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני בכיוון של 20" והמסך יהיה מיועד בעיקר למשחקים. בעיקרון יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל גם זה גמיש. לפי התגובות שראיתי, אסוס (MW-201U) ודל (2007WFP) נחשבים למסכים טובים - אבל הם יקרים יותר. השאלה היא האם שווה להשקיע עליהם או שבמקרה שלי ההבדל לא יהיה מורגש ואוכל להסתפק גם בסמסונג (206BW) שעולה כ- 1400 ולחסוך קצת כסף. מה אתה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gil13,

אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ktgw,

שלום חברים, תכננתי לקנות השבוע את המסך: Dell U2711, ברוב החניות מחירו בסביבות 3300 ש"ח, אולם ראיתי שפתאום השבוע הייתה קפיצה וכעת מוכרים אותו ב - 3800 ש"ח כמעט. מברור שעשיתי, הבנתי כי הסיבה היא שמדובר בדגם חדש. לא מצאתי שום אזכור על כך באתר של DELL או באינטרנט בכלל. מישהו יודע משהו? מישהו שמע על דגם חדש של המסך שיצא? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by bagetrek,

שלום לכולם אז ככה : 1.המחשב שלי מחובר כרגע בכבל DVI-DVI למסך ( אני צופה בסרטים באיכות של HD 720/1080 ומשחק משחקים ) רציתי לדעת , אם אני מחבר כבל VGA-VGA למסך ( מה שקבלתי עם המסך ) אני יראה אותם פריטים כמו ב-DVI ? ז"א זה ישדר באותה איכות כמו קודם ? 2.יש לי רק חיבור אחד של DVI ולכן רציתי לחבר את ה-PS3 בכבל של HDMI-DVI שיהיה מחובר קבוע למסך ( במקום להוציא ולהחליף כל פעם כבל של המחשב או של הPS3 ) . אז רציתי שהמחשב יהיה מחובר VGA והPS3 יהיה ב-DVI , ככה שאחסוך לי בשינויים . השאלה היא אם באמת VGA יכול לתת איכות כמו של DVI בסרטי HD , משחקים ועבודה שוטפת עם המחשב . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Tolik21,

היי אני כרגע מתלבט בין שלושה מסכים שונים לגיימינג קל 1.https://www.tms.co.il/c24fg73fqm 2.https://www.tms.co.il/xg2701 3.https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100673 הכרטיס מסך שלי כרגע הוא 1060 6G השאלה כמה שווה באמת להתפשר על פאנל TN וכמה הוא באמת משמעותי בגיימינג קל ואיזה מבין השלושה איתם ממליצים לקחת? תודה!

13. Started by יוסףש,

הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.

14. שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by DTW,

אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by פיפא,

שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by headg,

האם שווה להוסיף עוד 184 שקלים בשביל הMמהירות (או שלא שמתי לב למשהו) ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=304

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mano4now,

הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לאחר שנפלה החלטה לרכוש מסך "23 של APPLE, גיליתי שלסוג זה של מסך קייימים שני מספרי מודלים. היבואן בארץ איננו מגדיר מס' מודל למסך זה וכנראה שקיימות לכך סיבות של מלאי ושיווק. שהרי בארץ, אנחנו תמיד בפיגור. מאידך, באתרים בעולם קיימים ומופיעים שני מודלים. האחד, M9178ZM/A והשני, M9178LL/A. מישהו יודע להבין ולהסביר מה ההבדל בין שני המסכים הללו ??? ניסיתי למצוא תשובה חד משמעית אצל היבואן בארץ. אך יצאתי עם שיחה מגומגמת ולא רצינית. חבל !!! למיטב ידיעתי, המודל המשווק בארץ הוא M9178ZM/A .. כאשר באתרי מכירות בעולם, המודל הפופולארי הוא דווקא המודל השני. תודה מראש על הסיוע.. NVU

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mc_elad,

הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחרי שאופיס דיפוס ניפצו לי את ההאשליה שיכולתי לקנות את המסך הזה ב1463 ש"ח (זה לא כולל מע"מ....) אני מחפש את המסך הזה במחיר נמוך, בינתיים מצאתי הכי זול ב1670 ש"ח שזה יקר לי. יש מקום יותר זול? כמה עולה הדל 22" בנקסטופ? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כתבתי כבר כאן בפורום = אני ממש בדילמה רצינית....כי האיכות חשובה לי מאוד וחדות התמונה (למשל בטקסטים) היתי סגור על ה19" LG1970HR ...אח"כ אמרו לי שהסוני SDMX95F לוקח אותו ( למרות שהוא על הנייר 8ms ו1:1500 לעומת 1:1600 ו 2ms של הLG ) ואז התיעצתי עם מישהו שעוסק בגראפיקה ואומר לי שהרוב מחפש את הטרנדיות -וזהו! והיום מסכי CRT סופר איכותיים - כדוגמאת פיליפס הזה(1100 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2131&Pname=PHILIPS נימכרים במחירים מגוכחים ושווים פי 2 מכל מסךLCD ! בקיצור אני מחפש איזה שהו מיבחן השוואה שבדק את כל אלו = ממש טבלה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים