עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by below_z,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל 21 אינץ', לעבודת טקסט, עדיפות לחיבור HDMI. ממה שראיתי עד עכשיו יש את U2212HM ב940 ש"ח http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-dell-u2212hm-ultra-sharp-ips-panelled-usb-hub-pivot-p-12798?language=he אך הייתי רוצה גם אופציה יותר זולה בכיוון 600-700 ש"ח, אולי אפילו תוך התפשרות בפאנל. או סתם המלצה למסך טוב אחר בגודל הזה עם HDMI... (בהתחשב שגרסת 23" עולה 100 ש"ח פחות המחיר קצת מעצבן)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofergpr,

היי, קניתי מסך שהמליצו לי בפורום הזה ואני מאוד מרוצה ממנו - U2312HM DELL רציתי לדעת אם יש מסך יותר טוב שאתם ממליצים עליו או שהוא מספיק טוב תקציב 900-1800 ש"ח שימוש לעיצוב - פוטושופ/פלאש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Director,

אהלן, קבלתי טלוויזיה 32" ואני מחפש זרוע מתכוונת. זרוע עד 150 ש"ח (ראיתי איזה משהו נחמד באייבורי של LEXUS). יש איזה המלצה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roiv11,

שלום רב, אני רוצה לקנות מסך חדש למטרות משחקים, תכנות ושימוש כללי, יש לי כרטיס מסך rx480 מעבד i5 2500k 8 gb ram חשוב לי תמיכה בamd free sync, לגבי גודל אני לא נעול אבל כן ארצה באזור ה24" ואני פתוח לקניה בחו"ל תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קיבלתי הצעה מהעבודה לרכוש את המסך הנ"ל במחיר 1250 ש"ח. לא מצאתי שום מידע על המסך הזה מעבר למה שמפורט בפרוספקט - 5MS, 1:50000, 170/160, 300CD/M, 1920X1080, חיבור אנלוגי + DVI + HDMI ורמקולים מובנים. איך המסך הזה, במיוחד אם משווים אותו ל 2443 או ל T240, שאותם ואת הנתונים שלהם אני מכיר אז יש לי בסיס להשוואה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sgorg100,

שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pinibz,

ברור לי שהבונטון הוא מסכי 19" אך משיקולי תקציב אני שוקל לקנות את זה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1992 האם מישהו מכיר, שמע, יכול לחוות דעה? השיקולים שלי הם קודם כל איכות תמונה כי אני עוסק הרבה בעיבוד תמונות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Googleness,

אני מנסה לחבר למחשב את המסך הזה (שפשוט ישב בסלון), אני זוכר שפעם חיברתי אליו לפטופ או מחשב כלשהו והוא עבד לי עם חיבור HDMI על רזולוציה של 1920X1080 בלי בעיה. עכשיו אני מנסה לחבר למחשב החדש יותר שאצלי בחדר את המסך במקום המסך 23" שיש לי כרגע וכשאני על 1920X1080 הקצוות של המסך "חתוכים" מחוץ למסגרת, למעשה הרזולוציה היחידה שמתלבשת בול בתוך המסגרת היא 1366X768 וזה די מוזר כי אני זוכר שחיברתי כבר עם רזולוציה יותר גבוהה. המפרט שלי זה מה שבפרופיל אם עוזר לכם, יש איזה פונקציה אולי בטלוויזיה להעביר את התדר למצב של PC אולי ? (יש לי משהו כזה בסמסונג וזה מסדר את הצבעים והזולוציה בלחיצת כפתור). עריכה: פתרון, בשלט של הטלוויזיה ללחוץ על Quick ואז בהגדרות צבע לשנות לGAME, לאחר מכן בASPECT …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dorman2,

מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by skippy22,

שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire 7850 HD, החיבורים שלו הולכים ככה: mini displayport- שתי יציאות. DVI- יציאה אחת HDMI- יציאה אחת. למסכים שלי יש רק חיבור של VGA. הבנתי שיש כל מיני בעיות עם המרה של HDMI לVGA. אז אם אני אחבר שני מסכים לmini displayport, ואחד לDVI, כולם בעזרת מתאמים כמובן, לא תהיה בעיה? החיבור יעשה בעזרת הכבל הבא- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130574270690&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160#ht_1046wt_906 תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. יש לי כסף ואני החלטתי בסוף לקנות מסך במקום מצלמה דיגיטלית, כי את זה אני באמת צריך. יש לי את התקציב הנ"ל ואני יכול להוסיף, אבל רק אם זה שווה את זה. אני מחפש מסך גדול וWS השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים, וטיפה משחקי רשת. חשבתי על המסכים הבאים, אולי אתם מכירים משהו טוב יותר בסכום הנ"ל? או שאולי כדאי לי לחכות? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DTW,

אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי לא מזמן מחשב חזק משהו טוב בעזרת העזרה המצוינת שלכם כאן בפורומים של HWzone, הכרטיס מסך שלי הוא הגרסה הכי חדשה של הדגם של ATI HD5770, עם 2 כניסות HDMI ו- DVI כרגע יש לי מסך ישן (אך מהדקים LCD) של MAG. 19". אבל הוא עושה בעיות וחוץ מזה אני עדיין מנצל את הכוח שיש לי בכרטיס מסך כמו שצריך. אז אני צריך ממכם עזרה נוספת, המלצה למסך טוב בגודל של 22" ומעלה עם ניגודיות וזמן תגובה טוב. התקציב הוא 900-1250 ש"ח. חברה מובילה בזה (סמסונג, LG...) אם אני מחבר את המסך למחשב בחיבור HDMI האם באמת יש הבדל מה- DVI? אם כן וזה נכנס בתקציב הייתי שמח למסך עם יציאת HDMI.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tzolerguy,

היי אני מנסה למצוא מסך בעל בהירות גבוהה על מנת להשתמש בו בחוץ באור יום בצל אבל עדיין בתנאי שטח... עדיפות למשהו עם ספק חיצוני שאוכל להחליף בסוללה. מכירים משהו כזה? לא מצאתי ברשתות המחשבים הגדולות אבל גם לא מוצא איזה חנות ייעודית לציוד כזה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בעקרון זה מסך לטלויזיה לא למחשב אבל אני מאמין שתדעו מה הבעיה.. לוקח לו בערך עשר דקות "להתחמם".. בהתחלה כמעט ולא רואים כלום, אחכ מטושטש, אחכ פסים ותקיעות, ואז אחרי העשר דקות האלו הוא עובד כמו שצריך.. זה הרבה זמן כבר ככה, מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by g1zey,

אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם עזרה מכם איזה מסך ללכת? לא עניין של הכסף מחפש איכות טובה הולך להזמין מהביצה החדשה או מאמזון אם אמצא דיל עם שילוח מה שכרגע אין https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=0JC-000D-005G2&ignorebbr=1 או זה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=9SIA4A05RX8475&cm_re=dell_43-_-9SIA4A05RX8475-_-Product אין לי שימוש בגיימינג בכלל רוב העבודה מולטיטאסקינג לא יודע איזה מהם עדיף או איזה חדש יותר או אם יש לכם המלצה למסך אחר באיזור ה38 -42 אשמח לשמוע היתרון של הLG שיש לו אופציה לתלייה על הקיר ולDELL אני כמע…

23. Started by Iron~Chef,

ולמה אני לא רואה את הנתון הבסיסי הזה במיפרט באתר dell??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by the kon,

שלום אני כנראה הולך לקנות את המסך L194WT של LG ורציתי לדעת האם המסך הזה טוב וכדאי לקנות אותו הנה הפרטים עליו http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml המחיר הוא בסביבות ה220 דולר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by la1470,

שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים