מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/eye-care/vp228he/ אני רוצה לשדרג למסך-QHD 165HZ האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קניתי את המסך הבא: asus 21.5 fhd wide monitor gaming vp228he האם זה מסך גיימינג כמו שהוא שוווק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מסך עדיף: 23.8 LG UltraGear IPS 24GN600-B או MSI Optix G241V E2 FHD 23.8'' FreeSync שתיהם קרובים ל-1000 שח
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך מחשב LCD, למשחקים תלת-מימד,דו-מימד,אינטרנט,טקסט וכו'... אז פעם אתם המלצתם לי על הDell 2007WFP עם פאנל S-IPS, והיה לו 16MS זמן מהירות תגובה,אבל זה היה לפני הרבה זמן,אז יצא לו מסך יורש?שהוא יותר טוב? או אחד עם פחות מ16MS?(שזה דיי גבוה) ובכלליות,המחשב היום עדיין נחשב למסך מעולה כמו לפני חצי שנה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מסך שישמש אותי רק לגיימינג (PS3 רק FPS) חשבתי אל ה ASUS VH236H ואל DELL S2330MX (אפשר גם משהו אחר אם יש לכם רעיון) איזה יותר טוב מבחינת INPUT LAG? ואיך אני יכול לבדוק כמה INPUT LAG יש למסך שלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם מסך שעולה 500 שח של LG ומוגדר כמסך גיימינג(באתר אחת מהחנויות) הוא באמת מסך גיימינג איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המסך? הרמקולים שלו טובים או שחייבים לקנות אחרים? ואיך הפאנל שלו כי שמעתי שהTN לא טוב? איך הוא יחסית לDELL U2312HM?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי.. אני עובד עם מסך 20W של LG ואני מרוצה ממנו מאוד: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=101&prodid=206&keySearch= החלטתי להשתדרג ל 24W והנה הדגם שאהבתי: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= 1. מדאיג אותי הגודל נקודה שזה 0.276 לעומת 0.258 שיש לי.. האם זה כזה קריטי ? האם זה ירגיש לא טוב למרות היתרונות האחרים של המסך (הניגודיות / הרזולוציה / הגודל ).. האם יהיה אולי עדיף ללכת על דגם דומה בול רק שזה 23 במקום 24 ועם גודל נקודה של 0.266 ?? http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= 2. ישלי ל…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. Eizo מייצרים שמונה מסכי 24": S2461W HD2442W HD2441W S2411W S2431W EV2411W S2402W S2401W * מדוע ה- S2431W הוא המסך שמומלץ כאן, ולא האחרים? * מה ההבדלים ביניהם? (בקצרה ממש, לא רוצה להטריח) מההשוואה באתר שלהם לא הבנתי יותר מדי. * איזה דגם מהדגמים הנ"ל רלוונטי לי? השימוש העיקרי במסך יהיה למשחקים, השימוש המשני - לאינטרנט. טלויזיה, סרטים, ועבודה גראפית - לא חשוב כלל. * באתר של Eizo מוצג רק ה- S2431W, אבל בארץ מוכרים בעיקר S2431WE. איך זה יכול להיות? * ל- 2431 אין DisplayPort ול- 2408WFP יש. האם זה משמעותי? תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך L1900J LG לבין L1900r LG ואיזה מסך יותר עדיף. איך המסך הזה מבחינה תכניט. והאם יש מסכים יותר טובים ממנו במחיר הזה ומטה. תודה רבה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי לכולם, לקראת רכישה של מחשב חדש אני מתכנן גם להחליף מסך. התכנון הוא לרכוש כרטיס 1070 עם מערכת מחשב חדשה לחלוטין. אם כבר אני קונה כרטיס חזק, אני כמובן לא רוצה שהחולשה תהיה במסך הנוכחי שלי (Dell U2312). הבעיה מתחילה עם התקציב המוגבל שלי - באיזור ה2000-2500 ש"ח. מכל השיטוטים והבדיקות אני מתחבט קשות בשאלה האם להשאר על רזולוציה של 1080 ולרכוש מסך עם קצב רענון גבוה או שההפך, לעלות ברזולוציה ל1440P וגם בגודל המסך על חשבון קצב הרענון. המשחקים שאני אוהב הם FPSים בסגנון BF4 ודומיהם. כמובן - כל המלצה על דגם תבוא בברכה. ושאלה קטנה נוספת - אמאזון, כן או לא? תודה!
-
- 7 תגובות
- 6k צפיות
-
-
עד לפני שבוע השתמשתי למשחקים/גלישה/הכל בעצם בטלויזיה 32'' ברזולוציה 1280X768 וזה היה מספיק מבחינתי. הטלויזיה הזו מתה לצערי. ההתלבטות שלי היא כזו - חיפשתי מסך עד סכום של עד 1,300 ש"ח ומצאתי 2 מסכים: 1) 27'' למחשב סמסונג P2770HD שהיא Full HD 2) 32'' טלויזיה סמסונג LA32E420 שהיא רק HD Ready ובעצם תתן לי אותה רזולוציה אני מאמין כמו הקודמת. אולי כדאי לציין פה שמצד אחד אני משחק במשחקים חדשים ומצד שני לא הפריע לי שזה לא full HD עד עכשיו אז אני לא גיימר כבד שצריך שהכל יהיה במקסימום. האם ההבדלים בגודל משמעותיים? המרחק מהמסך הוא 2 מטר בערך. האם משחקים העתידיים עשויים לא לתמוך ברזולוציות הנמוכות יותר כמו זו של הטלויזיה? ואולי שאלה שפחות מתאימה לפורום הזה, האם בכ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, לכל הגיימרים שפה שעשו את השדרוג מ60\75 הרץ ל144\240, שמשחקים משחקי FPS כמו CS GO או CS 1.6 , רציתי לדעת - עד כמה הבדל משמעותי הקצב רענון? כלומר מה בעצם השדרוג במסך ל144\240 נותן? האם הוא נותן יתרון משמעותי על יריבים אחרים לדוגמא עם מסך עם קצב רענון של 60 הרץ? האם הוא נותן שיפור בסקיל? או שזה נטו נוחות והחלקות שהמשחק רץ בו? תודה לכל העוזרים!(מתלבט אם לשדרג למסך 144).
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אם למקד את השאל: האם טלויזיה חכמה רלוונטית לגיימינג? בסביבות ה-1K-1.5 קיימות לכאורה 2 אפשרויות לרכוש מסך מחשב "32: Philips 323E7QDAB 32 - 1170₪ VX3276-2K-MHD | VX3276MHD 32 אינטש | Viewsonic VX3216-SCMH-W 32 - 1250₪~ או לרכש טלויזיה חכמה "43-49: Toshiba 43L5865 Full HD 43 - ₪1,290 ואם כבר מותג + 4K: T ₪1650 Samsung 50" UE50NU7090 4K
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה קניתי 203b ממש בזול במכרז אולסייל 1200 שח. המסך כולל PIVOT. הוא מחובר בVGA לנייד ומשום מה למרות שהתמונה נראית חדה אני מרגיש לא נוח לעבוד איתו ויש לי כאבי ראש. אולי הסיבה היא הרזולוציה שלו 1450*1000 או שפשוט הוא לא איכותי. מה אתם אומרים להחזיר ולקחת XEROX 19 אינץ המהולל?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
להישאר עם מסך LCD 17 16MS א לקנות LCD 19 2MS? האם ההשקעה שווה את זה בעצם 1300 ש"ח בשביל זמן תגובה נמוך יותר ומסך יותר גדול (בשביל משחקים) האם אני אראה שינוי גדול והאם זה משתלם?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את ה2312HM או את ה2311H אבל אני לא יודע איך להפוך אותו לטלויזיה איך אני יכול לעשות את זה ??? שהוא יהיה בנוסף למחשב גם טלויזה ממיר של הוט מתחבר עם RCA(שלוש הבננות אלה) בDVI אני ישתמש למחשב משחקים אז נישאר רק VGA וDP אם צריך אני יקנה רמקולים חיצוניים ומתאמים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP TX2500 (עם המסך מגע המסתובב) וב PC ברטיס מסך HD4870 כשניסיתי, מתוך ניסוי ותהייה, לחבר את היציאת וידאו של הנייד עם הPC עם כבר RGB, המסך של ה PC הושבת והמשחב קפא תוך כדי שהאוורר של הכרטיס מסך התחיל לעשות מלא רעש... יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני יקבל את הhttp://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm ביחד עם שני 9800GTX ורציתי לדעת אם שווה לקנות כבל HDMI או ש DVI יותר טוב ההשערות שלי הן שהHDMI יותר טוב אבל רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כבל HDMI או יותר נכון אם ההבדל שווה את ה 80-120 שקל שזה עולה (הכבל) השימושים שלי הם גיימינג (crysis/COD4/UT3/כל מיני משחקי רשת) סרטים וטלויזיה (בעזרת כרטיס טלויזיה) תודה לכם העוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי אנשים ברשותי מסך פלטרון של LG w2353v. מסך שגורם לי רק צער אך כרגע אין ברשותי את האופציה להחליפו. בזמן האחרון למעט הכפתור של ההדלקה שאר המקשים לא פועלים ומופיע על המסך: osd locked אני רוצה לשנות ניגודיות ואינני יכול ברשותי ווינדוס 7 (מקורי( אם זה משנה תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-