מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך U2719DC בצטמבר 2019, ועכשיו רכשתי מסך U2719D. ניסיתי להשתמש בטכנולוגיה של DELL שנקראת Daisy Chain, שאומרת שאני יכול "לשרשר" בין המסכים על גבי כבל אחד. לצערי היציאה שקיימת לי במחשב זה USB-C ולא thunderbolt, לכן אני גם צריך להטעין את המחשב על גבי אותו הכבל, מה שהU2719DC מסוגל לעשות. המגבלה שנחשפתי אליה היא שאחרי נסיון לעשות את ההקמה הזאת, אני לא מצליח לשמור על 2K בשני המסכים, ולאחר הסתכלות בUSER GUIDE שמתי לב שישנם שני ורסיות, של תחילת שנת 2019 ושל סוף שנת 2019, כאשר ההבדל הוא בגדרה במסך שנקראת USB-C Prioritization setting, שאומרת שימוש בHigh Data Speed או בHigh Resolution, מה שבדיעבד היה פותר את הבעיה הזה. עוד מישהו …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא אחפת לי הגודל אבל שלא יהיה עדין מדי מישו יודע על משו זול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הולך לקנות את ה- 2007WFP מפנדה במזומן ביום ראשון או שני ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מסך רחב... על איזו רזולוציה אני צריך לשים אותו? וגם איזו במשחקים? יראו טוב? לא דמויות נמרחות או שמנות כאלו ? איכות ירודה ? כי האיכות של המסך מצויינת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי המסך של דל מדגם E196FP, שמתי לב שהמסכים הרחבים של דל הולכים טוב בחו"ל. יש לו נתונים סבירים, 8MS, יחס ניגודיות של 500:1, מחיר זול, עיצוב לטעמי, אבל אין לו יציאת DVI. חיפשתי עליו בפורום, ולא מצאתי חוות דעת מוצקת עליו. מה שכן נתקלתי בטענה שהמסך הנ"ל הוא בעצם מוצר מדבקה ומיוצר על ידי CMV, אך נכנסתי לאתר דל והופיעו נתונים עליו, כך שאני מניח שזהו מסך שמייוצר על ידי דל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים. כרטיס המסך במחשב יהיה HD4870 1GB. המסכים שאני מתלבט בינהם הם: 1. Asus MW221C 2. BENQ T2200HD (שימו לב שלמסך השני יש רזולוציה 1920x1080) http://forums.whirlpool.net.au/foru...fm/1067469.html תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של DELL inspiron 15 7000S בזמן האחרון התחיל להישרף לי כמה פקסלים וזה מתפשט לאט לאט על כל המסך יש איזה מקום מומלץ שאפשר להחליף ומה סדר גודל העליות אם זה בכלל משתלם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים.. טוב אז נהרס לי מסך המחשב אז אני בנתיים עובד דרך הטלוויזיה. השימושים של המסך הולכים להיות עבודה משרדית נטו, משחקים וסרטים בכל מקרה נצפים דרך הטלוויזיה לכן רוב שעות העבודה הם על המסך הקטן. התקציב הוא עד 700 שח, אפשר לחרוג ל800 אם יש כזה הבדל....אבל עדיף שלא. כמו שאמתי השימושים הם גלישה באינטרנט, קריאת מאמרים\מסמכים ותכנות..וזהו. חשוב מאוד שצפייה ממושכת לא תגרום לכאבי ראש או עיניים וכל החרא הזה...שהציפוי שלו יהיה מט ולא בוהק כמו לפטופים לצורכי מדיה. אשמח לשמוע הצעות, כמו כן אם יש כזה הבדל בין מסך של 19" ל22" -- לעבודה משרדית . אהה וכמובן רחב. עד כה מצאתי משהו נחמד - MAG AI937W 19" WIDE LCD 2MS DVI http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5963 640 ש"ח מה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הדל קורא המון סקירות (חיוביות) ברשת ובאתר. על הפילפס נאדה . עניין של שיווק , פירסום ,שוק בארץ ? אשמח לקבל חוות דעת לכאן או לכן למסך חדש למחשב שלי (כיום בעליו הגאים של ה DELL 2007FP ). תודה, מראש, דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-