עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by JSK,

אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofergpr,

היי, קניתי מסך שהמליצו לי בפורום הזה ואני מאוד מרוצה ממנו - U2312HM DELL רציתי לדעת אם יש מסך יותר טוב שאתם ממליצים עליו או שהוא מספיק טוב תקציב 900-1800 ש"ח שימוש לעיצוב - פוטושופ/פלאש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז כמו שמצויין בכותרת אני צריך את עזרתכם לבחור מסך המיועד בעיקר למשחקים ולצפייה בטלוויזיה (אני רוכש גם כרטיס טלוויזיה)... אין צורך ביותר מ-22 אינץ'. על מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by g1zey,

אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bennash,

לשימוש במשחקים, עריכת והמרת סרטים ותמונות ממצלמה ביתית.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בס"ד שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה בבחירת מסך הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי קצת. עקרונית יש לי כבר כמה דגמים בראש רק צריך לבחור. אההה...שכחתי כמובן הוא למשחקים אם זה משנה משהו.... טוב אז זה אלו: דגם: LG L226WTQ גודל ''22 מחיר:1210 ש"ח. דגם: Samsung SyncMaster ‏2243BW גודל ''22 מחיר:1280 ש"ח חריגה אבל בקטנה. דגם: Asus VW222U גודל ''22 מחיר:1150 ש"ח. דגם: Mag AI2237W גודל "22 מחיר:1180 ש"ח. השאלה פה היא על מה ללכת : MAG - LG - ASUS -SAMSUNG ?!?!? לי אישית יש מסך של מאג כבר כמה שניים טובות וממש נהנתי ממנו אבל משום מה לא שמעתי שממליצים עליהם.. כמובן כל המחירים זה לפי החנות איבורי ששם אני הולך לקנות. תודה בכל מקרה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uzi4u2,

החיים כל כך קשים ....סוף סוף החלטתי ללכת לקנות את המסך היפה VP930 אבל אין ...מה לעשות פשוט אין ....ויגיע עוד שבועיים , אין לי סבלנות בשביל זה אז מה שנשאר לי זה ה- LG L1970HR אבל המחיר שלו פה ( בהונגריה ) הוא כבר בקטגוריה של ASUS PG191 ו- LG L1980Q שלמאן האמת שניהם נראים הרבה יותר טוב ממנו , עכשיו השאלה שלצורך משחקים וסרטים על מה כדאי ללכת ? a) asus b) Lg l1980Q או ללכת ולקנות את ה- lg1970hr ? מחר אני הולך וקונה אחד מהם גם אם אני צריך לשדוד את החנות כבר שבועיים אני מתלבט בסוף מחליט ואין את המסך :\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by poop,

שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים. כרטיס המסך במחשב יהיה HD4870 1GB. המסכים שאני מתלבט בינהם הם: 1. Asus MW221C 2. BENQ T2200HD (שימו לב שלמסך השני יש רזולוציה 1920x1080) http://forums.whirlpool.net.au/foru...fm/1067469.html תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by נמשל,

שלום, קיבלתי הצעה לרכישת המסך הזה ב-2450 ש"ח. http://zap.co.il/model.asp?model_id=681569 איך המסך הזה? איך הוא בהשוואה לדל 2407 (גם הוא 24 אינטש)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מטרות אינטרנט ומשחקים 3D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Netbloe,

יש לי את המסך הזה וקניתי מתאם של דיספלי פורט לHDMI,עכשיו רציתי להכניס סורס נוסף למסך דרך המתאם הזה ושאני מכניס אותו הוא אומר שאין סורס. אני עושה משהו לא נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by quepasa,

איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by romzzz,

אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל

18. קיבלתי הצעה מהעבודה לרכוש את המסך הנ"ל במחיר 1250 ש"ח. לא מצאתי שום מידע על המסך הזה מעבר למה שמפורט בפרוספקט - 5MS, 1:50000, 170/160, 300CD/M, 1920X1080, חיבור אנלוגי + DVI + HDMI ורמקולים מובנים. איך המסך הזה, במיוחד אם משווים אותו ל 2443 או ל T240, שאותם ואת הנתונים שלהם אני מכיר אז יש לי בסיס להשוואה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היום הלכתי לבאג כדי לקנות את הT220P והוא הציע לי מסך חדש של סמסונג שרק הגיע לחנות P2370 זה מסך 23 עם 50000 ניגודיות ו2MS ברזולוציה של 1920X1080 ראיתי את התמונה במסך והתמונה יפה מאוד הדבר היחיד שמלחיץ אותי זה שהבנתי שהמסך הזה הוא מסך "ירוק" חוסך 33% חשמל ואני לא יודע מאיפה מישהו יכול להרגיע אותי בעניין הזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סה"כ שמעתי ביקורות מצוינות על שניהם אני אישית חובב מסכים רחבים לכן אני נוטה לראשון אבל לשני יש מתונים טיפה יותר טובים... אז אם יש לכם הצעה טובה יותר ה 1800 שח מקסימום!! אנא הציעו בתודה מראש רז ועריכה: חיפשתי בפורום ולא הבנתי עדיין מה ההשפעה של 16.2 לעומת 16.7 ואם זה מורגש במשחקים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yoniby,

אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mora3,

שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tal-T,

אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kwawi,

היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים