עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by diablo4u,

שלום לכולם, לפני כשבועיים עברתי לדירה בבאר שבע מעוניין לקנות מסך שיהיה בחדר שלי וישמש לדברים הבאים 1. אליו יתחבר המחשב הנייד - בעיקר גלישה 2. יראו עליו סרטים - חיבור HDMI מהמחשב ואולי גם YES בהמשך 3. לעיתים רחוקות ישחקו עליו משחקים מהמחשב אבל באמת שלא קריטי (יותר נוח לשחק על המחשב עצמו) גודל החדר מהמיטה (הראש) ועד למסך - 3 מטר התלבטויות - 26 אינץ או 32? (או אולי משהו אחר? פשוט חושש ש32 יהיה גדול מידי כשאשב על הכסא ו26 יהיה קטן מידי לצפייה בסרטים והאם לקנות מסך מחשב או מסך טלוויזיה? מה ההבדל בכלל? לגבי התקציב - אין לי מושג כמה הדברים האלה אמורים לעלות ואני יודע שיש היום אינסוף חברות לא ידועות שעושות מסכים יחסית בזול. שווה להשקיע במותג או שאפשר ללכת על הלא מוכר וה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by YairZ,

האלן כולם, לפני כמה שבועות רכשתי את המסך (ומחשב חדש). עד לפני כמה ימים הוא פעל מעולה, אבל בימים האחרונים, מציג מתי שבא לו מסך שחור (בין אם זה משחק, עבודה או גלישה, פשוט סתם ככה). נורית המסך דולקת, המחשב עובד אבל המסך מציג מסך שחור. הבעיה חולפת כאשר אני מכבה את המסך ומדליק שוב, אבל לאחר פרק זמן מסויים זה חוזר חלילה. האם מישהו יודע איך לתקן זאת או מה יכולה להיות הבעיה? במחשב עצמו אין בעיה שכן חיברתי בחיבור DVI אחר מופיעה אותה הבעיה ואפילו חיברתי למחשב את המסך הישן שלי הוא לא מבצע את המסכים השחורים הללו. אם תוכלו לעזור לי כי זה הופך להיות די מעצבן (לפני שאני מממש אחריות) אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shlompis,

שלום, באילו אתרים אוכל למצוא מאמרים וסקירות למסכים ? חיפשתי בגוגל "Monitors reviews" וקיבלתי מגוון תוצאות. אם אתם מכירים אתרים מומלצים אשמח לשמוע. הנה מה שאני מצאתי : http://www.testfreaks.com/monitors/ http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=10 הפורטל של המגזין - PC Magazin http://reviews.cnet.com/monitors-projectors/ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KiDi,

היי, אני מחפש להחליף את המסך מחשב שלי לטלויזית LCD שתתפקד גם בתור מסך וגם בתור טלויזיה. השימוש העיקרי יהיה במחשב ולכן חשוב שהיא תתפקד כמסך לכל דבר, תמיכה מלאה בשידורים בהבחנה גבוהה, שלט, לפחות 2 כניסות HDMI. לא מחפש לעוף מבחינת המחיר, אבל אם יש משהו טוב שעולה לא מעט אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rongold57,

שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Pc_freak,

אני מעוניין לרכשות LCD לחדר בגודל 42 שיוחבר למחשב לצורך צפיה בסרטים האם שווה להשקיע בתלת מימד? מה דעכתם לגכי זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796442 אני לא מחפש משהו יקר העיקר שיהיה טוב ומשתלם למחיר תקציב 3K גג

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, כיום אני משתמש במסך מחשב של X223W של ACER. אני חושב להחליף אותו למסך גדול יותר והשאלה היא האם מסך טלויזיה LCD בגודל 32" בעל כניסת PC יוכל להיות תחליף למסך מחשב. במידה וכן, האם יש משמעות אם הוא יהיה עם 720P או 1080P, או 60MHZ מול 120MHZ? השימוש העיקרי יהיה משחקי מחשב כגון סימולטורי טיסה ומשחקי יריות. לאילו עוד פרמטרים חשוב לשים לב בקניית המסך לעיל (למשל יחס ניגודיות וכו'). כמו כן, מה דעתכם על המסך הבא לאותם שימושים לעיל: http://www.bestbuy.com/site/ViewSonic+-+27%22+Widescreen+Flat-Panel+High-Definition+LCD+Monitor/9939805.p?skuId=9939805&productCategoryId=pcmcat200900050015&id=1218198090275 תודה לעונים, שרון

9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הבא: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1376 שישמש כמוניטור למחשב.... שאלתי היא - האם המסך יכול להתחבר ישירות למחשב.? ודרך איזה חיבור..? עוד קישור (זה מהאתר של היבואן) : http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=10&prodid=110&keySearch=26LC2R ד"א יש פה דבר מאוד מוזר - באתר ה-1 : יחס קונטרסט 1:1600 באתר של היבואן הקישור השני : יחס קונטרסט 1:800 התייחסות ותגובות בבקשה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן אנשים.. טוב אז נהרס לי מסך המחשב אז אני בנתיים עובד דרך הטלוויזיה. השימושים של המסך הולכים להיות עבודה משרדית נטו, משחקים וסרטים בכל מקרה נצפים דרך הטלוויזיה לכן רוב שעות העבודה הם על המסך הקטן. התקציב הוא עד 700 שח, אפשר לחרוג ל800 אם יש כזה הבדל....אבל עדיף שלא. כמו שאמתי השימושים הם גלישה באינטרנט, קריאת מאמרים\מסמכים ותכנות..וזהו. חשוב מאוד שצפייה ממושכת לא תגרום לכאבי ראש או עיניים וכל החרא הזה...שהציפוי שלו יהיה מט ולא בוהק כמו לפטופים לצורכי מדיה. אשמח לשמוע הצעות, כמו כן אם יש כזה הבדל בין מסך של 19" ל22" -- לעבודה משרדית . אהה וכמובן רחב. עד כה מצאתי משהו נחמד - MAG AI937W 19" WIDE LCD 2MS DVI http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5963 640 ש"ח מה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בעקרון זה מסך לטלויזיה לא למחשב אבל אני מאמין שתדעו מה הבעיה.. לוקח לו בערך עשר דקות "להתחמם".. בהתחלה כמעט ולא רואים כלום, אחכ מטושטש, אחכ פסים ותקיעות, ואז אחרי העשר דקות האלו הוא עובד כמו שצריך.. זה הרבה זמן כבר ככה, מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב לכולם כיום יש לי מסך CRT 19 CTX ולאחר עבודה רבה במחשב יש לי כאבי ראש ולכן החלטתי לרכוש מסך חדש המחשב מיועד ל: גרפיקה, הדמיות, ובקריאת מסמכים, בעבודה מאומצת והשאלה היא איזה מסך כדאי לי לבחור?? מקצת קריאה של דיונים בפורום הבנתי שישנם כמה אופציות ,והמלצות ורציתי לדעת עד כמה זה קריטי בהנחה שהתקציב מוגבל ולחוץ ואני מעדיף להוציא כמה שפחות האפשרויות הם 1. Philips LCD 200W6CS "20 שמחירו 1363 שח נראה לי טוב בגלל המחיר אך הבנתי שאחיו ה200W6 MB בכלל לא מומלץ ויש לו הרבה בעיות והשאלה היא האם מסך זה מומלץ והאם הוא בא עם רגל 2. Dell 2007WFP שמחירו 2150 האופציה האחרונה בגלל המחיר הגבוה 3. ViewSonic VP930B שמחירו 1650 4. SAMSUNG 226BWשמחירו 1690 כמובן שהצעות אחרות יתקבלו בב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AvnerGo,

אני מעוניין לקנות מסך נוסף למחשב הנייד שלי לצורכי עבודה מהבית, למחשב יש פורטים של HDMI (שנראה לי כאופציה הטבעית לחיבור המסך) ואחד של miniDP (שאין לי הכרות איתו כל כך) חשוב להדגיש שאני מתעסק באדריכלות ככה שאיכות התמונה היא שחשובה ביותר והמסך עצמו יהיה בעל פאנל IPS. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מחיר סביר, 20.1' ורזולוציה טבעית של 1600X1200 5NS זמן תגובה 4:3 עדיף לי כי אני עובד המון על מסמכים וזוהי גם הרזולוציה הטבעית של רוב המשחקים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by somsomlo,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yoniby,

אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oddlyenough,

היי חברים, מתלבט בין שני מסכים ואשמח לעזרתכם. המטרה היא גיימינג FPS בעיקר ב-24 אינץ׳, 1080p, 144hz ובעדיפות ל-IPS כיוון שהמסך גם ישמש לעבודה יום-יומית. מתלבט בין ה-ViewSonic XG2405 - https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103237#.XykpBGo35wQ.link לבין ה-AOC 24G2U - https://ksp.co.il/mob/item/107610 מלבד העדפות עיצוביות (ה-AOC קצת יותר אגרסיבי בנראות) - האם יש הבדל ניכר בביצועים? ניסיון עם אחד מהם? ולמי שמכיר את TMS אולי - לא מצאתי אם ניתן לקנות את המסך בנפרד ללא רכישת מחשב. מישהו יודע? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by eladrevach,

אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rubi_ar,

שלום לכם.. אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD בגודל 32 אינצ' שכמובן תתחבר למחשב... יש לי כרטיס מסך Gforce 7600GT Extreme מה אתם ממליצים אם ההשקעה בין 4.5 ל 5 אלף שח'?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MaRleY,

שלום לכולם : ) ברשותי 2 מסכים שמחוברים למחשב : HP LE1851w - המחובר באמצעות VGA Panasonic TH-L39B6M - המחובר באמצעות HDMI מסך ה HP היה מחובר מאז ומתמיד ולא היו איתו בעיות לפני כמה ימים חיברתי את מסך ה Panasonic ואחרי כמה שנויים בהגדרות הצלחתי לצפות במחשב דרכו אתמול רציתי לבדוק משהו וניתקתי את כבל ה HDMI מהמסך ואחרי שחיברתי חזרה המחשב פתאום לא קולט אותו.. במאפייני תצוגה זה מראה לי מסך אחד ולא שניים כמו שזה צריך להיות מה אני יכול לעשות כדי לחזור ולצפות ב2 המסכים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by niv212,

יש לי מסך 17" proview וטלוויזיה crt 14 גוססת שהייתה בתיקון 3 פעמים החודש. אז חשבתי לקנות מסך חדש למחשב שמסוגל לfullhd, משהו 20" אז שאלתי היא: האם קיים מתאם rca\scrat לvga כך שאני אוכל לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך 17" ולתפוס 2 ציפורים במכה אחת ד"א, יש המלצות בבחירת מסך?, אני יודע שאני רוצה מסך רחב HDCP (מסך 20" 3:4 לא ייכנס בשולחן שלי), האם הקצב רענון משנה עד כדי כך? או שמסך 5MS לא יהיה רע (צריך אותו בשביל מחשב למשחקים).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מנסה לסובב את המסך ב90 מעלות (שיהיה לגובה ולא לרוחב), והתחתית של המסך נתקעת לי בבסיס שלו.(למרות שהמסך מוגבה עד הסוף). האם צריך לפרק את הבסיס כדי לסובב אותו ב90 מעלות ? למישהו יש את המסך הזה ומצליח לסובב ב90 מעלות?

25. המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.