עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by leahd3,

תיהנו חבר'ה https://www.youtube.com/watch?v=P6F1XRqa0Ao

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי רכשתי אתמול מסך כפי שמצויין בכותרת, לצערי הכפתורי מגע של המסך לא מגיבים, ודולקים כל הזמן מישהו שיש לו את המסך נתקל בבעיה הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שתוכלו לעזור: כשאני צופה וידאו באינטרנט הגודל במסך מלא מגיע רק ל 3:4. מאחר והמסך שלי הוא 9:16 נוצרים שני פסים שחורים מהצדדים . המסך אינו מלא. חיפשתי את ההגדרות המתאימות בכרטיס המסך ואף התקנתי אותו מספר פעמים מחדש וכלום לא עוזר. למישהו יש פיתרון? תודה

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by do_k,

הי קראתי קצת וראיתי שככל שהמסך גדול יותר, הכרטיס מסך "מתאמץ" יותר. אני מתכונן לקנות מסך "27 ויש לי ATI 1950XT. תהיה לי בעיה כלשהיא ברזולוציה טבעית ( 1920X1200 )? או כל בעיה אחרת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by bob24,

אני כנראה קונה את המסך הנ"ל,ואני רוצה לראות טלוויזיה דרכו,אני לא מבין כלום בכרטיסי טלוויזיה למיניהם אך לא נחוצה לי הקלטה של דברים לכן זה טוב כרטיס חיצוני,מומלץ שיהיה עם שלט וחובה שיתאים לרזו' של המסך(1680X1050) יש לי כמה שאלות.. א.לאן הכרטיס מתחבר? ב. האם יש כרטיס עם חיבור HDMI שיאפשר לראות תכנים בHD?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by BindeR,

שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  8. Started by boaz_aizik,

שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. (לכל מי שאומר שחבל לקנות מסך טוב עם כרטיס מסך חרא - אני אחליף את הלפטופ עוד איזה שנה...) אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by Tov_Tov,

אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by Tigerin,

מה עניינים? יש לי את הlp917 של mag. מסך חמוד. אני קונה בקרוב מחשב חדש ותהיתי איזה כרטיס מסך ישרת אותו במחיר המשתלם ביותר. כמו כן, תהיתי האם כדאי למכור אותו בכ-1200 ש"ח ולקנות Dell2007WFP. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by e50ddy,

שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Started by idan003,

שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Abc 14,

שלום לחברי הפורום. אני בונה מפרט טכני למחשב נייח שרוב השימוש בו יהיה לעריכת וידאו עם קבצי וידאו של 4k וכמובן צפייה בהתקני 4k בקצב פריים של 50fps-60fps מחשב זה יהיה מבוסס על מעבד עם תושבת 2011-v3 . התוכנה לעריכה תהיה Adobe premiere pro חשבתי על 2 דגמים...הראשון gtx980ti והשני qudro m4000. סגנון העריכה ברובו משהו בסגנון הטריילרים קליפים (הוא חיבור סירטונים, הוספת סאונד,הוספת אפקטים - לא 3D) כמובן ש הqudro m4000 מותאם במיוחד לעריכה.... השאלה שלי האם אפשר להסתפק ולבחור בgtx-980ti? והאם בכלל יעבוד חלק עם התוכנה עם לבחור בgtx980ti? אשמח לחוות דעת.... תודה.

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש (DELL E228WFP לצורך העניין) , אני לא צריך המלצה על מסך , מה שאני רוצה לדעת זה אם המסך יעבוד לי טוב עם הכרטיס מסך המובנה שיש לי על הלוח אם מסוג GIGABYTE INTEL 945GCM/1333MHZ . האם הוא תומך ברזולציה שצריך ובפורמט רחב 16:9 ? נסיונות לברר ברשת לא העלו תשובה חד משמעית וגם מוכרים שונים אמרו דברים שונים . אם מישהו יודע את התשובה בוודאות אני אשמח . אני כבר חייב להחליף מסך.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אני שוקל להרחיב את המשטח עבודה שלי מרק לפטופ כרגע, ללפטופ + מסך. הכרטיס מסך שלי הוא HD4400, ואני מתכוון לחבר את המסך בHDMI. חשבתי בהתחלה על לקנות מסך 27" עם רזולוציה גבוהה יחסית (כרגע אני עם 1080 בנייד, אם כבר אני קונה מסך אני מעדיף שתהיה רזולוציה גבוהה יותר), ואני לא יודע עם איזה רזולוציות הכרטיס מסך \ היציאה יסתדרו. אני לא מתכוון כמעט לשחק, בעיקר תכנות ואינטרנט. במחשב יש רק HDMI (הדגם: Vaio Flip 14 עם i7 4500U). במה הכרטיס מסך + יציאת HDMI יעמדו? אם אני יכול עד 1080 אני כנראה אקנה את הdell המומלץ פה, U2415, אם אני יכול יותר מזה אני אשמח להמלצה (תקציב לא מוגבל כל עוד יש יתרונות משמעותיים). תודה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by lipa,

עקרונית איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדיי לשחק ברזולוציות המקסימליות שהמסך תומך שזה 1920X1200 ? אני מתכוון לקנות את המסך ואני חושש האם אני יהיה חייב להחליף את הכרטיס מסך כדיי להנות מהשימוש ברזולוציות הללו ? יש לי כרטיס מסך טוב פלוס (7900GT עם 256MB) ומעולם לא הייתה לי האפשרות לאמץ את הכרטיס מסך ברזולוציות הללו

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by skunky2,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD 20 אינץ ואני מתלבט בין 2 דגמים SAMSUNG 206BW לבין DELL 2007WFP רציתי לדעת מי מבניהם יותר משתלם?ולמה והאם הכרטיס מסך שלי (GEFORCE FX 5200) מתאים למסך רחב ולא ימרח לי את התצוגה. רציתי גם לשאול מישהו שיש לו את אחד מהמסכים האלה איך רואים בהם ואם התצוגה לא מכווצת מדי? ואם באמת יש חיבור לטלויזיה דיגיטלית במסך של DELL? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כרטיס המסך שלי(ATI HD 6800) מכובר באמצעות כבל HDMI לLCD של LG 42 LH20 מדובר בטלוויזיה שתומכת ברזולוציית 720-1280, אבל כשאני מגדיר את הרזולוציה הזו במחשב בLCD אני לא רואה תמונה על מסך מלא אלה על קצוות שחורים. לעומת זאת ברזולוציה של 768-1360 רואים תמונה מלאה אבל אז מדובר בהורדת איכות ואני מאבד כמה מהאפשרויות של התצוגה של הLCD(אפשרויות זום ועוד). אותו דבר קורה עם חיבור DVI-HDMI. אני יודע שאם אני לא משתמש ברזולוציה של 720-1280 אני בעצם פוגם באיכות ולמעשה הפיקסלים "נמרכים". מה אפשר לעשות? איך אני מוציא איכות מקסימלית?

21. Started by sando,

שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by (G),

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433083,00.html שורה תחתונה, מסך 22 אינץ מצוין ועולה פחות מ-2007WFP אך האם הוא יותר טוב? זה המחיר באופיס דיפו, הנתונים לא רעים בכלל וזה ULTRASHARP http://www.officedepot.co.il/(qo3hd2vgapfaex55yfgmm3if)/catalogSubCategory.aspx?PR=*&id=1704021

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  23. מצ"ב קישור בענין ירידות מחירים משמעותיות למסכי LCD לקראת סוף השנה וב-2009. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359047&fid=821

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  24. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני קורא שקט פה בפורום, ואני באמת נהנה מכל רגע המון דברים שלא ידעתי על מסכים - בעיקר סוגי הפאנלים. ביום שישי התפרסמה כתבה ב- "ממון" של ידיעות אחרונות עם השוואה בין מסכים. (אם היה לי סורק הייתי מעלה אותה לפה) ציטטתי את ההשוואה בין המסכים (השמטתי את השניים האחרונים שקיבלו ציונים נמוכים). מה שקצת הפתיע אותי שמסך ה- LG עם פנל IPS קיבל דרוג נמוך עם תלונה על איכות התמונה הכתבה היא של שושנה חן. הבדיקה נערכה בסיוע שלומי עמיצור, עורך אתר WiseBuy שבבעלות זאפ. גד גניר, עורך התוכן בזאפ, וארז יניב, מומחה בתחום המחשוב והרשתות. סמסונג BX2235 - מחיר: 822יתרונות: איכות התמונה הטובה ביותר, הצבעים החיים ביותר. רמת הבהירות טובה מאוד ואיכות התמונה בוידאו …

• 12 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים