עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mich4el,

למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by talitay,

היי לכולם... ידוע לי העניין הזה שמסכי LCD משנים צבעים ובהירות בזוויות שונות. גם ידוע לי שלקחתי את המסך הכי גרוע מהביקורת מסכים שעשו כאן באתר, חבל שגיליתי מאוחר מדי. קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש עם מסך LG 1900J (זה עם הרגל האדומה המוזרה, נראה כמו חייזר). התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות שלו בתוכנה שמגיעה איתו וגם עם ההגדרות של הכ.מסך (nvidia 8400). ועדיין, בלי שום הסבר (הסתכלתי מכל זווית שקיימת, למעלה למטה ימינה שמאלה - כואב לי כבר הגב) החלק העליון של המסך כהה יותר מהתחתון. משמעותית. כדי לוודא שאני לא משוגעת ושזה לא בגלל הזוית שאני מסתכלת ממנה, סובבתי את המסך ככה שיעמוד על הצד, כמו דף A4, ואכן צד שמאל היה כהה יותר מצד ימין, אז ברור שיש כאן משהו מוזר וזאת לא אני P: השאלה- האם …

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. מדובר על מסכים שלא מעוותים צבעים \ ניגודיות בתזוזות ראש. רצוי 22" רחבים מבוססי פאנל TN.

5. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5236&catcode=463&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל,תודה מראש נ.ב 19-20 אינצ' בבקשה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by GameGems,

היי לכם אני מחפשת מסך לגרפיקה בגודל 22"-24" (בעיקר ציור וגרפיקה לבניית אתרים בפוטושופ). במחיר של עד 3000. עברתי כבר על מליון מסכים אבל אני פשוט לא יודעת מה באמת טוב :[ האם 2408WFP Dell 24" הוא מסך טוב? או שאולי משהו של EIZO? עזרה בבקשה? >:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קראתי וראיתי שהוא אחד המסכים שממומלצים בפורום הזה. כמו כן קראתי הרבה ביקורות שמשבחות את המסך בכל מה שקשור לחדות, לאיכות תמונה, זוויות צפייה, חוסר מריחות במשחקים וכדומה. על אף מחירו הגבוה יחסית אני שוקל לקנות אותו. מדובר בהשקעה שווה? כמו כן מישהו יודע מה לגבי אחריות במקרה של פיקסלים שרופים וכדו'?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש מסך LCD בגודל 19" למטרות משחקים ווידיאו. שמתי לב כי מסך BenQ מדגם FP93GX עונה על דרישותיי ובנוסף מחירו סביר. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הנ"ל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chap123,

קניתי את המסך הזה עכשיו ואני רוצה לכייל אותו לפני שאני בכלל משתמש בו... אז לאן או למי אני יכול לפנות בקשר לכיול והאם הסיפור הזה צריך לעלות כסף בהנחה שקניתי איתו גם מחשב שלם... (האם אפשר לכייל אצל החנות והאם הם ייקחו על זה כסף או שהם יוכלו לשלוח את המסך לכיול?) :s05:

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by SharonSx,

איך מסכי ה LCD של ASUS?? שווה להשקיע על 22 שלהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 אני יכול להשיג אותו במחיר מצחיק רק שיהיה שווה אותו.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by nir4free,

שלום... אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב... הכרטיס מסך שלי הוא SHAPPHIRE HD 4870 x2 2GB אני רוצה ביצועים בעיקר למשחקים... יש לי תקציב של עד 1500 ש"ח... תמליצו לי בבקשה על משהו טוב מחברה טובה ואיכותית כמובן... תודה רבה, ניר.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. שלום, אני מבקש לקנות מסך LCD. גודל: 19 אינטש. לא רחב. מחיר: 1000-1,500 ש"ח צרכים: משחקי מחשב, עיבוד תמלילים, מעט מאד צפייה בסרטים. תודה רבה מראש! איל

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. זאת הייתה אהבה ממבט ראשון. כשרק רכשתי את המסך הראשון, הבנתי ש "אכלתי אותה" ואני כבר רואה איך אני רוכש מסכים נוספים. וזאת התוצאה: http://img585.imageshack.us/img585/7086/q313.jpg http://img191.imageshack.us/img191/1872/6ilz.jpg http://img706.imageshack.us/img706/9021/2tkx.jpg http://img109.imageshack.us/img109/1372/gthy.jpg http://img546.imageshack.us/img546/5342/on0d.jpg אני גם מצטרף קטע וידאו (אומנם בחושך) אך מרשים (לפחות מהמקום שבו ישבתי) של משחק שנקרא EVE ONLINE ההרגשה פשוט בלתי ניתנת לתיאור. רוי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מסך חדש, רצוי שלא יעלה על 19''. כמו בכותרת, התקציב עומד על 800 שח (עם חריגה במידה ומוצדקת). השימושים העיקריים יהיו צפיה ממושכת במסמכים וסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים (מכל הסוגים). אשמח מאוד אם המסך יהיה של סמסונג, אבל אני לא פוסל גם חברות אחרות. אני ממש רוצה לא לעבור את הרזולוציה 1440x900 - זה הגבול מבחינת שאר חומרת המחשב במשחקים. המפרט: AMD Athlon II X2 250 Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לתת לינק לתוכנה שמכיילת את המסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by Jarhead,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. מסך מעולה,היו טיפה בעיות בהתחלה אבל אני מקווה שפתרתי את הכל טוב שאלה 1- המסך כרגע כמעט ובטוח מחובר בכבל VGA.אם אני יכול לחבר למסך כבל DVI(זאת גם שאלה אם אני יכול) זה ישפר לי את איכות התמונה במשחקים ובכללי? שאלה 2- ראיתי סרטון כזה שיש לאיש מסך והוא לוחץ על כפתור שמובנה במסך לבחירת אינץ' של המסך היה רשום כזה DISPLAY MODE : 19" זה הסרטון מדקה 4:44 תודה רבה שבת שלום ושיהיה חג שמח

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by mcroyal,

היי מה נשמע? אני די חדש ויש לי שאלה קטנה לגבי מסכים, יש מסכים שתומכים עד 60HZ ויש מסכים עד 75HZ וכאלו גם 120HZ וכו'. השאלה שלי איך זה משפיע בדיוק בגיימינג? מה ההבדל בין מסך 60HZ לבין 120HZ בגיימינג? איפה זה בא לידי ביטוי בדיוק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RDS,

שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by zedisdead,

האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.