עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Xvertigo,

אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה! אגב, מצטער על הכפילות, לא שמתי לב שיש תת קטגוריה של LCD

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by maor0079,

אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  3. 2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  4. אני יודע שעם רחב רואים ביותר כיף סרטים, אבל פה זה נגמר? עם טיפה מקום מהצדדים לא עושה סתם בלאגן? רקעים למחשבים ומשחקים זקוקים לרזולוציה מיוחדת בשביל שיעבודה בצורה טובה עם מסכים כאלה. בנוסף - אני מעוניין במסך LCD 20" ומעלה, של חברה טובה ו-MS נמוך למשחקי מחשב. מתעניין במיוחד במסכי SAMSUNG. חשבתי על ה- 204BW. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by yniq,

שלום, האם אתם יודעים עד כמה סדרת vp יותר טובה מסדרת vg? אני רוצה לקנות מסך "19 או "20, וראיתי ש vp930b קיבל המלצות טובות, אך אני לא יכול לקנות אותו. מה שכן זמין לקניה זה: VG930m VG2021m VP920b מה מאלו הכי מומלץ ואיך הוא ביחס ל vp930b? המסך לשימושים של עבודה משרדית ועיבוד תמונה. (לא משחקים או וידאו). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by timac,

אני מעוניין לקנות תמסך הזה מה אתם אומרים עליו? השימושים שלי 90 אחוז אקס בוקס 360 ו 10 אחוז סרטים. האם הרזולוציה שלו מתאימה לזאתי של ה360 ?? יראו טוב את המשחקים לא מתוח או משהו? אשמח לשמוע חוות דעת בנושא תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Niv A,

שלום לכולם אנא המליצו לי על מסך LCD לפי הדרישות הבאות : 1. טוב למשחקים 2. שיהיה בצבע שחור בלבד 3. עד 1400 ש"ח 4. 19 אינץ' בלבד 5. בעל נתונים טובים ניב

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  8. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411556 שמתי לב שבשבוע האחרון יש מלחמה גדולה בין האתרים שמוכרים את הLCD הזה והמחיר שלו צונח כל הזמן (בשבוע שעבר הכי זול היה 4129 ש"ח--ותראו לאיזה מחיר זה הגיע עכשיו!!!) מה אתה אומרים על הדגם הזה? שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by idle`,

תגידו המסך הנ"ל טוב רק למשחקים ואינטרנט ?? ואיזה פנל יש לו http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. האם המסך CRT הזה.... יצליח להציג FULL HD אמיתי? http://zap.co.il/model.asp?model_id=4515# או שרק יציג את הסרט (FULL HD) ברוזולוציה הרגילה שלו, בלי פירוט חד כמו שאמור להיות במסכים האלו למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107 האם אני אראה בשני המסכים שהבאתי אותו דבר בדיוק ? (אין שום קשר ל CRT מול LCF, זה לא מה שמשנה לי. אלא הפירוט המדוייק של הפרטים, בלי שום קשר לסוג המסך) כאילו הוא תומך ברוזולוציה הזאת. אז יש סיבה שלא יציג פירוט והפרדה אמיתיים של FULL HD? זה מאוד חשוב לי. אם לא הבנתם אני אסביר עוד פעם, אבל בבקשה תגיבו... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

מבחינת ביצועים בלבד.... לא איכפת לי כמה אינצ' לא איכפת לי כמה יציאות...

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by spaltiel,

נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת. האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל? במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל. סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש? אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הז…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Mr King,

אני קורא פה ביקורות על המסך הנ"ל וכולם משבחים אותו. אבל זה לא קצת הרבה 16MS למסכים של היום ? ועוד גיימר? אני ממש חייב לקנות כבר מסך LCD ואני עדיין לא יודע איזה ... התקציב שלי הוא בערך 2100+- בהתחלה רציתי את ה-22 אינצ' של ASUS והסמסונג אבל הבנתי שאתם לא אוהבים אותם פה בשל היותם עם פנאל TN. חשוב לי לציין שלא אכפת לי מזוית הצפיה שזה החסרון של פנאל ה TN.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by taimor,

כעיקרון השימושים שלי במחשב הם: צפיה בסרטים וסדרות, משחקים כי זה המחשב הנייח ובקשר לגלישה וטקסטים פחות.... כעיקרון עכשיו יש לי CRT של סמסונג CRT דיי איכותי ואני עובד ברזולציה של 1280X960 ואין לי הרבה בעיות... אז האם המסך הזה יתאים לי ? וממה שאני מפחד כעיקרון זה הרזולציה ? עם איזו רזולציה אני אוכל לעבוד איתו ולא היו פאשלות ? ואם אני חייב כל הזמן להשתמש במסך הרחב ? כאילו אני יודע שלחבר שלי יש מסך רחב אם אני לא טועה של LG ויש לו אפשרות שהוא יכול לעבוד במצב של 3:4 האם קיים מצב כזה במסך ? כי כמו שאני יודע חלק ממשחקים יש להם בעיה עם מסך רחב, לכן אני שואל. ושאלה אחרונה, למה הWFP יותר זול מFP ? (כי כמו שזכור לי תמיד מסכים רחבים יותר יקרים מלא רחבים ) ותודה מראש על העזרה =]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. יש למישהו מושג? דרך אגב האם למישהו יש את המסך הז והוא יכול לתת חוות דעת, כי יש לי הצעה לקנות אותו במחיר בסביבות 1500 ש"ח (את הדגם בלי ה-b) ואני לא יודע אם זוהי עסקה יותר טובה מאשר לקנות את ה-Dell 2007fp פשוט ההבדל במחיר כבר נעשה ממש משמעותי בסביבות 800ש"ח

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by Nitzan88,

עושה לי הבהובים בשעות הערב, ממה זה נובע?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  20. חשבתי על LG L1970HR אבל אמרו לי שהוא לא טוב. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 אני לא ס…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by 10GaZ,

אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by ofir2808,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסכים האלה? ניסיתי לבדוק ואני לא מוצא הבדל. בתודה מראש.......

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Tommy,

הראשון הוא Dell 2007WFP והשני הוא ViewSonic VX2025WM השימושים הם משחקים וסרטים מה אתם אומרים? אם יש הצעות יותר טובות עד 2500ש"ח אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by kOblenZ,

החברה DELL שיווקה לפני כמה זמן מסך LCD בגודל 27" אשר מיועד למחשב.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=il&l=he&s=bsd אני כבר כמה שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, אך יש לי בעיות עם המסך מבחינת התקציב. אז חשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה חדשה (אנחנו עוברים דירה אז אני מחליף טלוויזיה) אני יקנה את המסך הנ"ל של DELL וישתמש בו גם לצורכי טלוויזיה. ברצוני לשאול אם האפשרות של שימוש במחשב גם כטלוויזיה אפשרי והאם זה נשמע לכם רעיון טוב? האם אני יראה שידורים של הממיר טוב? או שהאיכות תרד משמעותית? (אני משתמש של HOT אז מן הסתם שיש לי גם ממיר שלהם..) תודה רבה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.