מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני קונה טליווזיה DLP TOSHIBA דגם 62CM9 והבנתי שהוא לא HDTV אלא HD READY ,,שאלתי טכנאי של ניופאן והוא אמר לי שאין הבדל בכלל אבל אני רוצה להיות בטוח אני מעוניין בעיקר בכדי לשחק ב XBOX360 ו PS3 ולצפות בקבצי HD ו טליוויזיה ב HIGH DEFENITION אבל הכי חשוב זה הקונסולות האם התפקוד של ה קונסולות החדשות ייפגע אם זה יהיה רק HD READY תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הדל קורא המון סקירות (חיוביות) ברשת ובאתר. על הפילפס נאדה . עניין של שיווק , פירסום ,שוק בארץ ? אשמח לקבל חוות דעת לכאן או לכן למסך חדש למחשב שלי (כיום בעליו הגאים של ה DELL 2007FP ). תודה, מראש, דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications והאם הוא טוב יותר מ lg 1970hr תודה רבה נ.ב. מה זה Dynamic Contrast
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שסגרתי מפרט סופי מבחינתי, נשאר לי לבחור מסך מתאים. ניסיתי להמשיך פוסט אחר שבו התייעצתי לגבי המפרט, אבל משום מה זה לא נותן לי להגיב שם. משתף אתכם אם יש לכם הצעות ייעול או כל דבר אחר, אשמח לשמוע: https://www.tms.co.il/133544 המסך של MSI ירד מהפרק כיוון שלאחר מחקר הבנתי שלשימושים גרפיים ובכלל, עדיף מסך עם פאנל IPS אבל אצרף אותו בכל זאת. ניסיתי כמה שאפשר לחבר בין הצרכים של העבודה (שרטוט אדריכלי והדמיות תלת מימד) לבין השימוש של משחקים בצורה חובבנית ובחלק מהזמן. בסופו של דבר הגעתי לדגמי הTUF של ASUS. מצרף שני מסכים, שניהם עם פאנל IPS, 1MS, 144-240HZ. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא בהנחה ואני קונה שניים מהם, מה עדיף? 24 או 2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות באיכות של hd של 720p הוא אומר לי out of range זה קשור למסך שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך ורציתי לדעת חוות דעת על מסך AOC E2241VWA LED. שימושים עיקריים: צפייה באינטרנט, אופיס, סרטים, קצת משחקים (לא של גיימרים) שאלה שנייה שרציתי לדעת היא בקשר לסוג המסך. כיום אני רואה יותר ויותר מסכי LED, ורציתי לדעת האם הם טובים יותר, האם שווים השקעה כספית נוספת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב, קצת הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים, אבל אני חושב שההתלבטות היא בין המסכים הבאים: DELL U2211H http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/dell_u2211h Samsung BX2250 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2250 Samsung BX2235 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2235 24" יהיה גדול מדיי, 23" רחב מדיי ולכן בחרתי ללכת על 22"/21.5". המסך מיועד לעבודה יומיות בסיסית - אינטרנט, תמונות, אופיס ... ללא צפייה בוידאו/משחקים. כיצד יכול לבוא לידי ביטוי סוג הפאנל בעבודה שכזו? בנוסף, במידה וקיים מסך נוסף מומלץ ... אתם מוזמנים להפנות את תשומת ליבי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הולך לקנות את ה- 2007WFP מפנדה במזומן ביום ראשון או שני ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 1500 ש"ח+- לעבודה משרדית ומשחקים. נראה לי שהאופציות הן ה VW222u ASUS , ה DELL 207WFP ו DELL E228WFP. מה ההבדלים ביניהם, ומי מהם הכי מתאים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה? אני מתענין ברכישה שלו,אחרי שאני אמכור את המסך 17" LCD שיש לי עכשיו. השימושים שאני צריך : סרטים,גלישה ברשת,ועבודה בOFFICE
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ה Fujitsu L20T-1 ? אני לא צריך FHD ועניינים מסך בעיקר לאינטרנט ואופיס מחירו זול מאוד 590 שח ב KSP וזה יתרון ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי HWZONE היקרים =] אני הרבה זמן מעוניין להפוך את המסך שלי למסך מגע מצאתי פתרון שדי נדלקתי עליו (והוא גם לא מי יודע מה יקר): http://www.cyclotouch.com.au/product_info.php?products_id=2503&osCsid=19c088f46b1194310af55943f9ecc794 הרעיון בגדול הוא להשתמש בזה גם בבית אבל בעיקר כשאני מופיע בתור DJ. הרבה יותר נוח מאשר להשתמש בעכבר ומקלדת כשיש לך הכל על מסך ובנגיעה יש לי מסך 2209WA של DELL ואהבתי את הפתרון הספציפי הזה בגלל שהוא לא מצריך פתיחה שלך המסך אלא פשוט להדביק למסך, לחבר USB ואתה good to go. (וגם כי זו זכוכית מחוזקת, אבל זה סתם כי אני פרנואיד). הוא תופס עד 2 אצבעות והזמן תגובה שלו לפי מה שראיתי בסרטונים ביוטיוב הוא מעולה. וזה גם במחיר מדהים - 870 ש"ח (לפי 2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב עבור מחשב שבעיקר משומש לעבודות וסרטים. איך המסך Samsung S24A350H ב-1100 ש"ח? הוא יכול להיות טוב לשימושים אלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-