עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by venlp,

שלום, אני חדש בפורום פה אני מתכנן לקנות Samsung 226BW ואני כבר די נעול עליו מכל מני סיבות. עכשיו, אני יודע שהמסך הזה יכול להגיע עם כל אחד משלושת סוגי הפאנלים האלה- A / S / C אני מוכן להזמין את המסך רק אם אני אהיה בטוח לגמרי שאני אקבל פאנל A או S ולא פאנל C, השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להבטיח שאני אקבל את אחד משתי הפאנלים הטובים לפני ההזמנה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sayroni,

צריך מסך מחשב עם יכולת רזולוציה 1080P ופאנל ips ובאותו הזמן גם יכולת רענון גבוה (144hz פחות או יותר ) כרטיס מסך שברשותי - r9 290x תקציב - 2000 , יש אפשרות לחריגה חייב להגיד שאני לא מוצא מסך כזה בעצמי , מה יכול להיות שבאמת לא יצא מסך מחשב 1080P עם יכולת רענון גבוה ופאנל IPS?? ודווקא באיכות 1440P יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by fofo66,

אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Guy950,

טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …

11. Started by HttpShare,

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה גיימינג. ייעוד משני זה לצפות עליו בסרטים וסדרות ועדיפות אחרונה זה לעבוד עם קבצי טקסט ומצגות. גודל מסך רצוי הוא 23-24 אינץ'. התקציב הוא בערך 1000~ אבל הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. קיבלתי בעיקר המלצות חמות על ה-U2312HM של Dell, ואשמח להמלצות נוספות. תודה (:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by m0sh,

שלום חברים אני קניתי לפני שנתיים בערך מסך CRT 959NF של סאמסונג שהוא מסך מצויין לפני חצי שנה קניתי מקרן ואני כבר לא רואה במחשב שלי שום דבר וגם די הפסקתי לשחק בו כיום אני סטודנט למדעי המחשב ורוב הזמן שלי על המחשב הוא אינטרנט ולימודים... הבעיה היא שכסף אין לי יותר מידי כרגע...במיוחד אחרי תאילנד וגם אני לא רואה דרך שאני יצליח למכור את המסך הנוכחי...וגם בכמה אני כבר יכול למכור אותו? רציתי שתמליצו לי על המסך (19 אינץ') הכי משתלם לקנייה...הוא לא חייב להיות הכי הכי...אני לא מוטרד מכל דבר קטן...והאם כדאי באמת 2MS או שאפשר להסתפק ב4MS ... אני מניח שאני אשחק משחקים עדיין פה ושם אבל לא לא הרבה... תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elis02,

שלום, יש לי לפטופ 15 אינץ' חדש יחסית שאני מחפש מסך חיצוני לחבר אליו עם חיבור HDMI. מחפש מסך 24 אינץ' לצפייה בסרטים ועבודה בשני מסכים (הלפטופ של ה15 וה-24) התקציב שלי הוא כ1000 ש"ח (עדיף פחות) לא חושב שמסך צריך להעלות הרבה. אבקש המלצה. בתודה, אלי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spon83,

צריך המלצות וגם מי מבין המסכים האלה יותר מומלץ: 1) מסך LG 17" L1718S LCD מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 2) מסךPROVIEW 19'' 5ms FV926W LCD 1,140.00 3) מסך רחב NU TECH W921A 5ms 19'' LCD WIDE מחיר לפריט - 1,145.00 ¤ למי שירצה להמליץ לי על שני מפרטים 5000 ו-6000 שיכנס ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236905.0

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב

17. Started by wta,

אם אני קונה לוח עם יציאת HDMI, עדיף לי מסך 22 עם יציאת HMDI או שאפשר להתפשר על יציאת DVI? כאילו, השאלה נשמעת טיפשית, אבל מה יציאת HDMI נותנת לי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לילה טוב, קצת הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים, אבל אני חושב שההתלבטות היא בין המסכים הבאים: DELL U2211H http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/dell_u2211h Samsung BX2250 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2250 Samsung BX2235 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2235 24" יהיה גדול מדיי, 23" רחב מדיי ולכן בחרתי ללכת על 22"/21.5". המסך מיועד לעבודה יומיות בסיסית - אינטרנט, תמונות, אופיס ... ללא צפייה בוידאו/משחקים. כיצד יכול לבוא לידי ביטוי סוג הפאנל בעבודה שכזו? בנוסף, במידה וקיים מסך נוסף מומלץ ... אתם מוזמנים להפנות את תשומת ליבי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mtn9,

יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עדכון מהאתר שלהם למי שלא ראה: מעולה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ftzahi22,

איזה מסך כדאי יותר : 931BF או 960BF תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ofer40,

מה דעתכם על המסך הזה במחיר הזה? http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=93479&af=10

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה

25. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים