עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך איכותי למחשב אשר יחליף גם את מסך הטלוויזיה הישן שלי. התקציב למטרה הוא עד 4000 ש"ח מטרת המסך היא, כפי שנאמר למשחקים לא כבדים, וצפייה בשידורי טלוויזיה. מספר שאלות נוספות: האם יש הבדל בין שיטות חיבור מסך המחשב לטלוויזיה ( כלומר, חיבור באמצעות כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה, ממיר צד שלישי ). אשמח להערותיכם והארותיכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עסוק בהתלבטויות לא פשוטות בין רכישת מסך "24 LCD למחשב בתקציב של 3.5K לבין רכישת טלוויזית LCD "32 בתקציב של 5K. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אחד מהסכים הוא שונה בתכליתו ולכן גם הדבר מקשה על ההחלטה. אני מתלבט האם ההכלאה הזאת, בין מסך לטלוויזיה משתלמת או שמא עדיף לשמור על ההפרדה הזאת בין טלוויזיה ומסך מחשב על מנת להנות משתי העולמות בצורה הטובה ביותר. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם בנושא על…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NTT,

שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pinhasr,

Very soon release: http://www.hardware.info/en-US/news/ymick5qVwpqaapY/New_revision_Dell_2408_WFP_in_production/

5. בעזרת טישו או משהו ספציפי ??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.

8. Started by Jesper,

אני כרגע באילת ויש לי את האפשרות לקנות את המסך המדובר ב-900 ש"ח, כשבזאפ המחיר הכי זול שחנות מציע אותו הוא 1100 ש"ח. האם שווה לי לקנות אותו? האם הוא טוב? זמן התגובה שלו הוא 8ms, ואני לא גיימר אבל משחק מדי פעם. האם הוא יספיק לי או שזה לא מספיק למשחקים ואני צריך משהו יותר טוב? ובכלל האם זו עסקה טובה או שלמרות המחיר הזול לא כדאי לי לקנות את המסך הזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by poop,

שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by thelegend,

שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?

13. Started by אביטלתל,

שלום, שאלה לגבי המסך DELL 2209WA האם קיימת אפשרות לחבר בו זמנית, משני מחשבים שונים ? אחד לVGA, השני ל DVI ? איך המסך יודע מה להציג ? תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hamuzi,

שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני צריך מסך משרדי לעבודה ממושכת - חשוב לי שהגופנים יהיו גדולים ברורים ונוחים ושישיה נוח לשבת מולו הרבה זמן. התקציב הוא עד 1300 ש"ח..... האם ה2209WA מתאים לכך?

17. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by romzzz,

אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל

19. אני יכול לקבל את Samsung T220P אוSamsung T220 במחיר זול ובהבדל של 70 ש"ח בין הדגמים אני לא יודע מ ה עדיף המפרט נמצא בצד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bennash,

לשימוש במשחקים, עריכת והמרת סרטים ותמונות ממצלמה ביתית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rongold57,

שלום אני חדש פה , אשמח אם מישהו ימליץ לי על מסך 24 אינץ ומעלה לעריכת וידאו .. בתוכנת אביד אפטר אפקט ומאיה .. האם כדאי מסך אחד או שניים.. או אולי כדאי אחד גדול יותר.. ואם יש המלצה אשמח לאתר בעברית.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by roylu,

אני רוצה מסך 19-22 wide pivot איכותי למשחקים ולסרטים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים