עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by etaiso,

קניתי מסך חדש 19" Benq FP93GX. עלה לי 1200 ש"ח.. ד"א הוא 2ms, 1:700 איך הוא למשחקים ובכללי??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omery000,

http://www.notebookclub.co.il/products/DELL%20Outlet/MT-DELL-U2711.htm אני מדמיין או שמוכרים את המסך הזה במחיר רצפה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. מה הבהירות והניגודיות המומלצת למשחקים ב מסך 23 אינץ' (2310U)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MOX,

פרטים Samsung P2250 רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים LG W2253TQ רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים באתו מחיר(1000 ש"ח) איזה מבניהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mrraz,

הי מחפש מסך טוב לגלישה ומשחקים כרגע יש לי dell u2713hm מתאים לי בסביבות 27 תקציב בסביבות 3,000 ש"ח כרגע עם 980 ti ומתכנן לעבור ל-2080

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yaronlevi02,

אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by headg,

מה ההבדל בין SDM-X95F SONY http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2103 לבין vs vp930 ? אני חושב ללכת על SDM-X95F SONY, נא עזרתכם לפני הקניה הגדולה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shloosh,

היי אני מתכנן לקנות את המסך הנ"ל לשימוש כטלוויזיה וכמסך ל-WII/XBOX360 ... האם יש אפשרות לחבר גם את הממיר הדיגטלי וגם את הקונסולה בו זמנית למסך?או שהדבר ידרוש ניתוק של אחד הדברים? האיכות של הטלוויזיה פחות חשובה לי אבל לקונסולה אני צריך את האיכות האופטימלית.... תודה!

13. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... צריך מסך עד 1200 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RENESANSE,

התקציב שלי הוא עד 1800 ש"ח ואין מצב שאני חורג, השאיפה שלי שזה יהיה בטווח המחירים 1500-1700. ראיתי כל מיני המלצות על VP930, הבנתי שהוא המסך הטוב ביותר בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לי, כלומר אני צריך את המסך בשביל משחקים, עריכת סרטים וגרפיקה (לא משהו מקצועי). אני יושב מול המסך, ז"א לא יהיה מצב בחיים שאני אהיה בזווית מולו. מאוד חשוב לי שהוא יהיה חד ומהיר ושיאפשר עבודה ממושכת מולו בלי כאבי עיניים וראש. * חשוב לציין שאני לא רואה סרטים במחשב (יש לי חיבור לטלויזיה). עכשיו, אני דיי מתלבט בין המסך הזה לLG L1900R, ראיתי שהמון אנשים נרתעים ממנו אני לא ממש מבין למה. אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב שיתאים לדברים שציינתי למעלה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני מחפש מסך 23 עד 1500 שקל יש כלכך הרבה אפשרויות בשוק היום שאני מבולבל אני מאוד מאוד אהבתי איך שמסכים של אפל נראים שהכל ניראה מבריק כשמסתכלים על המסך האם יש מסכים כאלה בשוק האם הם בכלל טובים או שלא ואם לא מה אתם ממליצים fullHD + hdmi connector הבנתי שזמני תגובה היום לא כלכך חושב בעיקר שיהיה מתחת ל10 וגם ניגודיות שיהיה גבוה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by WiSe-Man,

בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fenix5545,

אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בעזרת טישו או משהו ספציפי ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rubin 37,

שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, בתקופה הקרובה אני רוכש את המפרט הבא: אני מעוניין לקנות מסך 27'' (לצרכי עבודה סטנדרטית ולפעמים עבודה מהבית בפיתוח וקצת גיימיג מדי פעם) ואני מבין שעדיף לי לקנות מסך ברזולוציה 1440P אחרת זה לא יראה 'חד' (מסך 27 ברזולויצה 1080P). חשבתי על המסך הזה, https://www.payngo.co.il/246050.html, אך נאמר לי כי אינו תומך בFREESYNC - האם זה קריטי? בנוסף - הבנתי שברזולויצה 1440P עם המפרט שלי כנראה שלא אוכל לנצל אותו(המסך) במלואו - מה ההשפעות ? אצטרך לרדת בהגדרות במשחקים ? אודה לעזרה \ המלצה על מסך אחר עד 2000 ש"ח (ורצוי שפחות :)) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by naorca,

שלום! יש לי בעיה במסך הנ"ל, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בדבר כזה, במיוחד בעלי המסך. לפני כן רק אציין שהמסך חדש לחלוטין, נקנה לפני יומיים. ברגע ש"מחשקים" קצת עם הגדרות המסך, למשל מגדירים ערכת בהירות וניגודיות (למשל עבור אינטרנט, עבור סרטים וכ"ו) המסך פשוט מתחיל להשתגע. התפריט של המסך מופיע ונעלם לבד כל כמה שניות, הבהירות עולה ויורדת לבד, המסך נכבה ונדלק, ומקשי המגע שלו אינם מגיבים כמעט ללחיצות וצריך ללחוץ מספר רב מאוד של פעמים עד שהוא מגיב. ברגע שאני מצליח לבצע לו RESET הכל מסתדר עד הפעם הבאה.. אשמח לעצות, אגב אם זה לא הפורום המתאים אשמח להעברה רלוונטית..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by babu,

מסך לשימוש כוללני סרטים משחקים וכו' שיהיה HD זה חשוב שמתי עין על הDELL 2209WA אבל הוא לא תומך HDMI מה הם האופציות ? באזור 1K?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים