מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה עדיף לשאול את זה אז חשבתי שפה הכי רלוונטי. קניתי את הטלוויזיה הזאת : LG 42LB569Y השבוע חברתי את הטלוויזיה למחשב אבל כשאני שם את הטלוויזיה על הגדרות של 1080*1920 ו60HZ אני רואה רק ב80 אחוז מהמסך (באיכות מקסימלית) לעומת זאת ב50HZ המסך מלא אבל איכות ירודה ביותר מצב נוסף הוא שבו הרזולוציה היא 1280 ו60HZ והאיכות טובה אבל רזולוציה נמוכה (אבל המסך מלא) כרגע אני על 1280 כי זאת האיכות הכי טובה שאני רואה סרט במסך מלא כרגע אבל אני מחפש פתרון לבעיה הכרטיס מסך שלי זה ATI READON 5670 - - - תגובה אוחדה: - - - איכשהו אחרי שעות של חיפושים , חמש דק' אחרי שאני כותב את הפוסט הזה נתקלתי בשאילתה הנכונה בגוגל ומצאתי את הפתרון פשוט מורידים את הV בSCALING של הדרייבר CCC ובוחרים א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קושיה האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24" או לקנות שני מסכי 19" או 20"? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטות קשה בין 2 מסכים 971 ו930 קיבלתי אישור להגדיל את התקציב וללכת על DELL הבנתי שהוא המסך הכי טוב למשחקים סרטים ולעבודה רגילה. 2007 WFP או 2007FP עכשיו איפה אני יוכל לראות את 2 המסכים האלה כדי שיוכל להחליט מה יותר נוח הרחב או הריבוע? ו 20 אינץ' זה לא קצת גדול מדי ? ולמה ה FP עולה יותר ובכלל מה אתם ממליצים רחב או ריבוע? ואיפה לקנות באיזור חיפה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לאחי הגדול מסך מחשב חדש. השימוש העיקרי והיחיד במסך יהיה אינטרנט!!! אז מהו הגודל המומלץ לשימוש זה? וסוג הפנאל המומלץ (אני מעריך שאין לו צורך במשהו אחר חוץ מTN אך אשמח לשמוע דעות נוספות)? אשמח לקבל גם דגמים ספציפים של מסכים... המסך יקנה בארה"ב וישאר שם לכן אין צורך להתחשב בדברים כמו אחריות, חלפים, תיקונים וכו... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS ProArt Series PA238Q Monitor Presents Total Color Fidelity Created to meet the needs of graphic designers and other professionals, the IPS-paneled ASUS PA238Q joins the ProArt Series of displays as a 23”, LED-backlit model with native 1920 x 1080 resolution. It reproduces 100% of the sRGB color space, with every individual monitor precision calibrated at the factory to ensure unmatched color accuracy. The PA238Q ships with ASUS-exclusive QuickFit Virtual Scale software to display photos and documents in their true size on screen. In terms of ergonomics, a fully adjustable and sturdy stand complements a wide I/O range, which includes HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub, a…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את עזרת אלו המתמצאים בנושא (מבלי לפגוע ) כיצד מבצעים כיול צבעים, קונטרסט, וכו' למסך DELL 2007WFP . האם ניתן לבצע פרוצדורה זאת לבד או האם עלי להעזר במומחים בעלי מקצוע, מה האפשרויות העומדות בפני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר כי ריפרשרייט לא אמור לשנות במסכי LCD, אני יודע את כל זה, ובכל זאת אני עובד על פרויקט כלשהו יחד עם תוכנה שמחייבת מסך עם ריפרש רייט של לפחות 90 הרץ, כרגע זה מאפשר רק עבודה על CRT, אשמח מאד לדעת איך ניתן לעבוד על המחשב כאילו יש לו מסך שעובד ב-9הרץ או האם יש LCD שמאפשר עבודה על קצבים גבוהים, כן למרות שזה לא באמת משנה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116375 מה אתם אומרים יש אחד יותר זול או שזה סתם זול ומעפן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יממה אחרונה נותרה למיזם גיוס הכספים של ה-Desklab בפלטפורמת Kickstarter - אחרי שכבר הצליח לגרוף השקעות של מעל ל-600,000 דולר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מוכרת ? או עוד ג'נריקה? http://www.hannsg.com/global/index.htm חלק מהמסכים שלה באים עם חיבור HDMI \ 5MS ובמחירים סבבה דווקא השאלה היא אם היא שווה משו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-