עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום פורום תצוגה וגרפיקה, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש 19", איש המחשבים שלי הציע לי את שלושת המסכים הבאים: 1. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=353105 2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 3. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375886 אבל הוא אמר שלמסך הזה יש איזו שהיא בעיה של שריפת פיקסלים לאחר כמה זמן. וחוץ מזה חבר שלי המליץ לי על המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 אני מחלק את הזמן שלי במחשב בין משחקים וצפייה בסדרות, אז אני רוצה מסך שיהיה טוב לשניהם. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המסכים האלה או המלצות למסכים אחרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zniibidl,

חוץ מהמחיר [200 ש"ח פחות עולה ה-922] מה ההבדלים ביניהם [ומהמהירות] כי לפי נותנים יבשים ה-922 יותר טוב אני שואל כי נגמר במלאי ה-930 ואני עכשיו מחפש חנות שיש אותו במלאי ומתקשה אך כולם מציעים לי במקום את ה-922

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hardgore1,

הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Legend_of_Zelda,

ראיתי כאן ביקורות טובות רק על מסכים שנמצאים קצת מעבר לתקציב שלי.. בכל אופן, במסגרת התקציב הזה יש ממש מספר דגמים רב, ואני לא מבין מה הכי טוב מביניהם.. האם ההבדל בין מסכי ה- TN למסכים היותר מתקדמים הוא כל כך גדול - ואם כן, למה כמעט כל המסכים שנמצאים בשוק הם מסכי TN? תודה מראש, ואני אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה כבר לקבל החלטה ולצאת לקנות..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shabo,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, למשחקים וגם עבודה. יש לי כרגע שני מועמדים הראשון הוא מסך של LG http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T והשני הוא של סמסונג : http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH אני נוטה יותר לכיוון של LG כי הפאנל איכותי יותר, אבל אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו בניגוד למסך של סמסונג שהוא מאוד מוכר. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by darksoho,

שלום, רציתי לדעת אם יש איפשהו את המסך הזה בארץ זמין כי שמעתי עליו שזה אחד ה מסכים לאנשים שלא כל כך אוהבים מסכי wide ואוהבים לשחק והרבה... שמעתי גם שהוא יקר קצת, אבל משום מה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו לפחות בצפון. תודה לכל מי שעוזר.

10. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by chen1234,

ביקשתי מזה שאני קונה ממנו את המחשב החדש את המסך הזה : LG L1770HQ והוא אמר לא כדאי וזה כי אם קורה משהו למסך אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל ואתה יכול להיתקע שבועיים-שלוש בלי מסך..... והוא הציע לי (נשמע כמו זבל גינרי) מסך של "17 AOC כי זה אצלם מתקנים תוך יום-יומיים אם קורה משהו.. מה כדאי הם עולים אותו מחיר כמעט וברור שהLG יותר טוב אך מה כדאי מבחינת האחריות ואם הוא בכלל צודק??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by etaiso,

קניתי מסך חדש 19" Benq FP93GX. עלה לי 1200 ש"ח.. ד"א הוא 2ms, 1:700 איך הוא למשחקים ובכללי??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kukishin,

כל מה שראיתי מהסוג הזה מותח את התמונה והגראפיקה, האם יש פתרון לזה או כאלה שלא מותחים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alexkid,

תגידו נראה לכם שיש סיכוי לירידת מחיר משמעותית על 34" בעתיד הקרוב ??? או לצאת מהפנטזיות ופשוט לקנות מסך.. פשוט בחו"ל אני רואה שעולה 500$+- ואצלנו עדין 4000-5000

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lipa,

מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

במסכים דקים LCD\TFT האחריות 3 שנים ולגבי נקודות בלתי תקינות מכל סוג שהוא, במסך חדש, ברגע מסירת ללקוח חלים הכללים הבאים: לגודל מסך "19 מותר שיכיל עד 4 נקודות לא תקינות. לאחר מסירת המסך ללקוח ובמהלך תקופת האחריות חלה אחריות למסך הלא תקין רק מעל 10 נקודות לא פעילות. תקנון של חנות כלשהיא, מה אתם אומרים(לי נראה לא משהו, השאלה אם זה הסטנדרטים בתחום)? עדיף באג או אופיס דיפו על פני החנות הזו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OzE,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני הולך לרכוש מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגלישה, הקמת שרתים, וצפייה בסרטי HD לפעמיים. לא כל כך אכפת לי אם זה 23 או 24 או 25 אינץ. חשוב לי שיחזיק לאורך זמן ויהיה כמה שיותר בריא לעניים (אם יש חיה כזאת). ראיתי שמומלץ לקנות מסכי IPS. ראיתי ב KSP ובחנויות אחרות מסכים של LG/DELL במחירים של 950-1200. איזה מסך מומלץ יותר ולמה? תודה רבה לעוזרים, עזרתכם חשובה לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מטרות אינטרנט ומשחקים 3D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by headg,

מה ההבדל בין SDM-X95F SONY http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2103 לבין vs vp930 ? אני חושב ללכת על SDM-X95F SONY, נא עזרתכם לפני הקניה הגדולה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by llime,

זמזום (חרישי עד בלתי נסבל) הנובע מספק-כח פנימי הוא נחלתם של מסכי מחשב רבים. ושמתי לב שיש מתאם בין גודל המסך לעצמת הזימזום. כבר היו על כך כמה דיונים בפורום בקשר למסכים שונים. לגבי ה U2410, באחת הביקורות שאני זוכר (מהאתר של דל) היה כתוב ש"בניגוד ל 2408WFP שזימזם, ה U2410 הוא חרישי". אבל כעת נכנסתי לקישור הזה שאלכס צירף: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19314620.aspx , ושם כתוב שצריך לקבוע את הבהירות ל 76 לפחות ע"מ שהמסך לא יזמזם: איך המסך שלכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ... האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ? אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים