מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון, זה מסך לעבודות משרדיות בלבד, ללא משחקים. זמן התגובה אינו חשוב! מה שאני צריך זאת חברה טובה ואמינה עם כמה שפחות קרינה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות?? צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30 חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<ובכלל יש גוון סגול בצד ימין.. מה לעשות כדי לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם =] אני כרגע בודק אפשרות להחליף את המסך שלי. חשבתי על ה2007WFP ועל הFP הרגיל. מלבד ההבדל של הרחב\לא רחב, יש עוד הבדלים? ומה יותר מומלץ למשחקים \ סרטים? וזה 16MS והמסך שיש לי כרגע הוא 16MS מלפני איזה שנתיים וחצי (BenQ fp737s-D), אני ארגיש בהבדל? האם ניתן לתלות את המסכים האלה על הקיר? ולמי שעשה את השינוי, לוקח הרבה זמן להתרגל לWS אחרי שאתה כל החיים שלך מורגל למסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר קצת לחרוג אם צריך. מחפש מסך ללא פשרות. פשוט טוב מאוד. שמעתי על ה2007WFP אבל אין אותו בשום מקום. האם כדאי לחכות? מה עם http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=668 שמעתי עליו דברים טובים מה אתם אומרים? אני לא סגור וזקוק בדחיפות למסך.... אולי אפילו הVIEWSONIC 19" 930? יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה?בעיקרון אני צריך אותו להכל, במיוחד משחקים. על תתיחסו למחיר אני יכול לקנות אותו בהרבה יותר זול. http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=21149
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציטוט מהאתר: 08/04/2007 ועוד במחיר הנמוך ביותר ברשת כיום - ישר כוח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מומלץ? אין בעיות חומרה...ניסיתי 31.5 וזה לא נוח לעבודה. ואם כבר 27 אז התלבטתי לגבי רזולוציה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם זה ישפיע על האיכות ? אני קונה כרטיס מסך 5870 AMD
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תגידו נראה לכם שיש סיכוי לירידת מחיר משמעותית על 34" בעתיד הקרוב ??? או לצאת מהפנטזיות ופשוט לקנות מסך.. פשוט בחו"ל אני רואה שעולה 500$+- ואצלנו עדין 4000-5000
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שהוכתרת אומרת אני צריך מסך למשחקים + סרטים FHD +עבודה רציפה ( = גלישה + לכתוב עבודות + תכנות ) - אני רוצה לראות את הסרטים FHD על מסך מלא - ולא כמו המסך שלי עכשיו ( 22 1680-1050 ) שאני רואה את הסרטים כאילו זה DVD באמצע המסך. - ללא צורך ברמקולים מובנים \ מצלמה מובנית - עדיפות ל 2MS מספר שאלות : * האם כל מסכי ה FHD תמיד יראו לי סרטי FHD על כל המסך? זה מאוד קריטי * אשמח לקבל גם הצעה מ BUG כי יש לי הנחה. * מסך 23 אינץ זה האידאלי כרגע? מבחינת מחיר? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת - תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על הדל קורא המון סקירות (חיוביות) ברשת ובאתר. על הפילפס נאדה . עניין של שיווק , פירסום ,שוק בארץ ? אשמח לקבל חוות דעת לכאן או לכן למסך חדש למחשב שלי (כיום בעליו הגאים של ה DELL 2007FP ). תודה, מראש, דרור .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים. כרטיס המסך במחשב יהיה HD4870 1GB. המסכים שאני מתלבט בינהם הם: 1. Asus MW221C 2. BENQ T2200HD (שימו לב שלמסך השני יש רזולוציה 1920x1080) http://forums.whirlpool.net.au/foru...fm/1067469.html תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך הזה samsung syncmaster 931bw קיבלתי עם קניית מחשב באייבורי לפני 3 שנים. (אין כבר אחריות עליו.) אז הבעיה היא כזאת: אחרי שאני מכבה את המחשב את מכבה גם את המסך כי הוא מהבהב בצבע כחול וזה מעצבן בשינה. היום שאני עושה את זה לוקח למסך המון זמן להדלק ולהראות את שולחן העבודה של המחשב. זאת אומרת אני מפעיל את המחשב ולוחץ על המסך ולוקח לו לפחות חמש דקות במקרה הטוב להראות את שולחן העבודה של המחשב. עכשיו "הפתרון" שמצאתי הוא שאחרי שאני מכבה את המחשב אני לא סוגר את המסך והוא ממשיך להבהב ושאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ישר בלי בעיות אבל הוא משמיע רעשים קלים כאלה כל הזמן שהמחשב כבוי.והנורה שמהבהבת מפריעה לישון. עכשיו אם אני יסגור אותו שוב תתחיל הבעיה... מה לדעתכם יכולה לה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-