עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב לכולם כיום יש לי מסך CRT 19 CTX ולאחר עבודה רבה במחשב יש לי כאבי ראש ולכן החלטתי לרכוש מסך חדש המחשב מיועד ל: גרפיקה, הדמיות, ובקריאת מסמכים, בעבודה מאומצת והשאלה היא איזה מסך כדאי לי לבחור?? מקצת קריאה של דיונים בפורום הבנתי שישנם כמה אופציות ,והמלצות ורציתי לדעת עד כמה זה קריטי בהנחה שהתקציב מוגבל ולחוץ ואני מעדיף להוציא כמה שפחות האפשרויות הם 1. Philips LCD 200W6CS "20 שמחירו 1363 שח נראה לי טוב בגלל המחיר אך הבנתי שאחיו ה200W6 MB בכלל לא מומלץ ויש לו הרבה בעיות והשאלה היא האם מסך זה מומלץ והאם הוא בא עם רגל 2. Dell 2007WFP שמחירו 2150 האופציה האחרונה בגלל המחיר הגבוה 3. ViewSonic VP930B שמחירו 1650 4. SAMSUNG 226BWשמחירו 1690 כמובן שהצעות אחרות יתקבלו בב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית במחשב (בעיקר מסמכים ותכנות) וגם לצפייה בטלוויזיה. המסך צריך להכיל כניסות DVI וHDMI (אפשר גם להתפשר על VGA - במקרה זה אשים מפצל HDMI ואחבר את הממיר ואת המחשב אליו) ועדיף שיהיו בו גם רמקולים. ראיתי את המסך הבא: http://ksp.co.il/?uin=20805, מה אתם אומרים עליו? גודל מסך ~ 24 אינץ' (פתוח להצעות) התקציב הוא ~ 1000 - 1200 ש"ח. תודה רבה לעוזרים! גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני פעם תכננתי לקנות את המסך הזה(DELL 2007WFP) והוא מאוד תואם לדרישות שלי, עם הפאנל S-IPS, ראיתי כאן בדיון שכבר לא מייצרים את המסך הזה,יש מקומות שעדיין אפשר להשיג אותו אולי בארץ? והוא עדיין מסך שנחשב טוב היום? ויש אולי מסך שהוא S-IPS,רחב,20" ומעלה ולא יותר מ2000 ש"ח מומלץ? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ashkenazone,

שלום לכל החברים והחברות, יש לי שאלות. יש לי חבר שקנה עכשיו מחשב וחסר לו מסך, אני מנסה לשכנע אותו לקנות CRT יד שניה אך זה לא הולך. הוא רוצה רק LCD והתקציב שלו דל, נאמר לצורך העניין 800 שקל. אף שהוא מחפש משהו הרבה יותר בכיוון של 600. המחשב הוא מחשב עם כרטיס מסך מובנה ולא ממש ישחקו בו משחקים, בעיקר עבודה משרדית אולי קצת צפייה בסרטים. אז התכנון הוא ללכת על מכרז [הוא לא מרגיש בטוח גם עם יד שניה ] אז הסתכלתי קצת בזאפ, הכי זריז ואעלה איזשהי רשימה של דברים שמופיעים שם ואם תוכלו לעזור לציין את המובחרים אני אשמח מאוד ובטוח שגם עוד כמה מחברי הפורום. אני מודע לעובדה שהמסכים האלה הם בעלי פאנל TN והם לא ממש מוצלחים. אם אפשר אז גם שימו לב שיש מסכים שאין מצב שהמחיר שלהם במכרז יצא …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Booobb,

אז כמו שמצוין בכותרת, לאחר סקירה של מסכי 22" בתקציב של כ950 ש"ח לעבודה משרדית, נותרתי עם: Philips 220CW9FB http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/brilliance-22-inch-wide-wsxga-plus-220cw9fb_05/prd/ie/ Samsung 2243EWX http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22MYDKFV/ILC&fullspec=F איזה לדעתכם עדיף ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DUDEnamE,

ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31444&ref=12#description מצאתי אותו דרך זאאפ.. לפי התיאור הוא בסדר גמור, רציתי לדעת אם הרזולוציה היא נורמלית לגרפיקה ומשחקים, והזמן תגובה.. אם לא ויש לכם להציע לי משהו אחר 19 אינצ' 8 מילי/שניה עד 1300 שקל אשמח. תודה לעוזרים,אבי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה הבהירות והניגודיות המומלצת למשחקים ב מסך 23 אינץ' (2310U)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by doscape,

הבנתי שבדגם הקודם 221D היו זליגות אור מלמטה ומלמעלה, מה דעתכם המסך הזה סביר\שווה קניה? או שעדיף לקחת משהו אחר בסביבת מחירים דומה ? אם השימוש הוא כללי בעיקר לאינטרנט -90% קריאה ומדי פעם סרטים\משחקים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי guys.. ידידה טסה לגור בארה"ב לכמה חודשים ומקווה למצוא מסך רחב טוב באיזור ה-400 דולר, אולי ב-NEWEGG. יש שם דברים מומלצים שאי אפשר למצוא כאן במחיר נורמאלי? משהו שהוא אינו TN? קישורים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Seaninho10,

רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים, אם יש כאלה בכלל, אשר מתבטאים בהפרש המחירים בין שני הדגמים שצויינו הנ"ל?? אנא נמקו תשבותכם ורשמו העדפותיכם בהתחשבות בכך שאני לא HAVY GAMER...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ohecht,

שלום, רכשתי לפני כשנתיים את מסך של Dell דגם 2007FP. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף (להקים מערך של שני מסכים) שיהיה תואם לדגם שברשותי, כיוון שלאחר חיפוש אני מבין שהפסיקו את הייצור שלו. הכוונה במסך תואם היא שיהיה באותו גודל (20.1 אינץ') ואותה צורה (4:3) - אלה דרישות MUST. בנוסף אני אשמח מאוד אם קיים מסך כזה שגם בעל פאנל IPS ובעל עיצוב דומה חיצוני לסימטריה. תודה מראש, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מצאתי אחד עם חוות דעת טובות, אבל הוא עולה 200 ש"ח מאמזון.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים