מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי אחד עם חוות דעת טובות, אבל הוא עולה 200 ש"ח מאמזון.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים . אני מעוניין לרכוש מסך למחשב , זה יהיה מסך נוסף למה שיש לי - כרגע יש לי מסך של Dell פאנל IPS 2K . אני חשבתי על מסך 144HZ מיועד למשחקי המחשב . כרגע אני עם ה-GTX 970 אבל אני מתכנן לשדרג אותו מתי שהוא יפסיק לסחוב משחקים חדשים (שנה - שנה וחצי ). אשמח לשמוע המלצות מכם , התקציב הוא עד 2080 ש"ח , ועדיף כמה שיותר לחסוך. אני אישית נתקלתי במס' מסכים : SAMSUNG : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 שמעתי עליו דברים טובים. ויש גם את זה - אבל זה ממש לגרד את הכיס בשבילו - השאלה אם זה מצדיק את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=933505 (מצאתי חנות שמוכרת ב-2080). אשמח לשמוע המלצות שלכם - מה לעשות . תודה מראש! .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי מסך Dell 2209WA אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום. אני מאוד מרוצה ממנו ואיכות התמונה עולה על הציפיות. יחד עם זאת, המסך מזמזם וזה די מעצבן. חיפשתי בגוגל וגיליתי שלעוד אנשים הייתה את הבעיה, לרובם היא נפתרה כשהעלו את הבהירות ל100% (לי לא) וגם אז זה לא הכי נסבל. ניסיתי לשחק עם הקונטרסט והבהירות אבל הרעש נמשך. לעוד מישהו הייתה את הבעיה הזו? יש דרך לסדר את זה? אם לא כנראה שאני אחליף...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרו בבקשה עם ההחלטה: רוצים לרכוש מסך. חברה שלי אנימטורית, על כן חשוב לה נושא של עיוות צבעים וזוויות ראייה, לי חשוב רק לצפייה בסרטים. אופציה 1: לקנות Samsung SyncMaster T260 שהוא ענק (26') אבל עם חיסרון ענק - NT אופציה 2: לקנות מסך S-IPS באותו במחיר +-, אבל רגיל (20'). [אכי זול כנראה בין אלה הוא HP LP2065]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתי מזה שאני קונה ממנו את המחשב החדש את המסך הזה : LG L1770HQ והוא אמר לא כדאי וזה כי אם קורה משהו למסך אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל ואתה יכול להיתקע שבועיים-שלוש בלי מסך..... והוא הציע לי (נשמע כמו זבל גינרי) מסך של "17 AOC כי זה אצלם מתקנים תוך יום-יומיים אם קורה משהו.. מה כדאי הם עולים אותו מחיר כמעט וברור שהLG יותר טוב אך מה כדאי מבחינת האחריות ואם הוא בכלל צודק??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פחות למשחקים ויותר לסרטים בעיקר. יש מסך שאתם מכירים שטוב במיוחד לשימוש הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשנתיים את מסך של Dell דגם 2007FP. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף (להקים מערך של שני מסכים) שיהיה תואם לדגם שברשותי, כיוון שלאחר חיפוש אני מבין שהפסיקו את הייצור שלו. הכוונה במסך תואם היא שיהיה באותו גודל (20.1 אינץ') ואותה צורה (4:3) - אלה דרישות MUST. בנוסף אני אשמח מאוד אם קיים מסך כזה שגם בעל פאנל IPS ובעל עיצוב דומה חיצוני לסימטריה. תודה מראש, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 22 שיחובר לשני מחשבים. לחדש מהם יש כרטיס מסך חדש ואין בעייה של רזולוציות, אבל המחשב השני הוא עם כרטיס RADEON 9200 64MB AGP, ואני לא מצליח למצוא מידע האם הוא יודע לעבוד ב WIDE 1680X1050. מישהו אולי יודע מנסיון? (אני מניח שכל כרטיס מאותה תקופה יהיה זהה: RADEON 7000-9700) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, זקוק למסך עד 1000 ש"ח, הרבה עבודה משרדית + גלישה, מעט משחקים. מה דעתכם על המסך Samsung 2333SW ? יש אותו ב1019 (נראה לי שאני יכול לחרוג ב-20 ש"ח) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה מסך גדול וטוב עד אזור 900 שקל אז אני מתלבט בין שנים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5528&CatCode=398 2.http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lg w1953te. כתוב עליו שיש לו רזולוציה של 1366 * 768 אך אין לי רזולוציה כזו בהגדרות כרטיס המסך. כיצד אפשר להוסיף את הרזולוציה הזו לרשימה ? אגב, הסתכלתי ב driver שהגיע עם המסך וכתוב בתוכו 1360 *768. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-