מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך 24 אינץ מה שהכי חשוב לי שיהיה GLARE מסך מבריק כמו מראה כי אני מאוד מרוצה מהצבעים שהמסך שלי נותן לי אני מחפש בזאפ מסכים אבל אני לא מצליח להגיע להבנה איזה מסך הוא מבריק ואיזה הוא מט. אם מישהו יכול להמליץ לי אני מאוד אודה לו תודה אגב זה מה שהמליצו לי מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג אבל לא נראה לי שהוא יעמוד בצבעים שאני מקבל ממה שיש לי עכשיו (אני פשוט רוצה מסך יותר גדול) :s05: תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/products/DELL%20Outlet/MT-DELL-U2711.htm אני מדמיין או שמוכרים את המסך הזה במחיר רצפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי בכמה חנויות מחשבים וראיתי את המסך הזה : Samsung S24A300BL LED לא מצאתי עליו שום ביקורות באינטרנט ואף אחד שמדבר עליו. אפשר לדעת עליו עוד פרטים ? מומלץ ? כן לא ? ואם אפשר תשובה בהקדם כי מחר אני מתכוון לקנות. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31444&ref=12#description מצאתי אותו דרך זאאפ.. לפי התיאור הוא בסדר גמור, רציתי לדעת אם הרזולוציה היא נורמלית לגרפיקה ומשחקים, והזמן תגובה.. אם לא ויש לכם להציע לי משהו אחר 19 אינצ' 8 מילי/שניה עד 1300 שקל אשמח. תודה לעוזרים,אבי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש יומיומי של לימודים (חיבור הלפטופ בבית) וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
במסכים דקים LCD\TFT האחריות 3 שנים ולגבי נקודות בלתי תקינות מכל סוג שהוא, במסך חדש, ברגע מסירת ללקוח חלים הכללים הבאים: לגודל מסך "19 מותר שיכיל עד 4 נקודות לא תקינות. לאחר מסירת המסך ללקוח ובמהלך תקופת האחריות חלה אחריות למסך הלא תקין רק מעל 10 נקודות לא פעילות. תקנון של חנות כלשהיא, מה אתם אומרים(לי נראה לא משהו, השאלה אם זה הסטנדרטים בתחום)? עדיף באג או אופיס דיפו על פני החנות הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, התחדשתי במסך הנ"ל, למישהו יש רעיון איך לכייל אותו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המידע בכותרת... הטלוויזיה לא בשבילי אלא בשביל החבר של אחותי ואני לא מבין בזה יותר מידי אז אמרתי לו שאני אשאל ת'חברה בHW. לא חייב להשתמש בכל ה5K אבל אין בעיה להשתמש בהכל העיקר לא לחרוג. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב USB-C התומך בטעינה של מקבוק פרו 13״ - מעל 25 אינץ. - מצטיין ב Ergonomics - טוב לישיבה ממושכת מול המסך (טכנולוגיות של low blue color/ flicker free ) - תקציב: גמיש, להשתדל לא לעבור את ה3.5 אלף. - הכי חשוב: שיטען לי את המקבוק פרו דרך חיבור ה USB-C תודה רבה:)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מסך טוב? או שעדיף ללכת בכל זאת על מסך 19'..? (שימוש עיקרי משחקים, ותוכנות עריכת קול.. ככה שמסך רחב יכול לעזור - לא חובה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום פה אני מתכנן לקנות Samsung 226BW ואני כבר די נעול עליו מכל מני סיבות. עכשיו, אני יודע שהמסך הזה יכול להגיע עם כל אחד משלושת סוגי הפאנלים האלה- A / S / C אני מוכן להזמין את המסך רק אם אני אהיה בטוח לגמרי שאני אקבל פאנל A או S ולא פאנל C, השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להבטיח שאני אקבל את אחד משתי הפאנלים הטובים לפני ההזמנה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הכבוד לksp שמחזיקים את המסך במלאי. רציתי להתעניין מה חושבים בפורום לגבי המחיר? נראה לי שפספסו שם באיזה 1000 שקלים פחות או יותר. המסך מתומחר כמו מסכי 27" 1440p.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחר אני מקבל את הEizo S2231WE בשעה טובה. הוא מגיע עם טכנאי של מי שקנינו ממנו, ובנוסף הוא ישאר כדי לעזור להתקין ולבדוק איתי שאין פיקסלים שרופים. אם הוא כבר יהיה איתי פה ואני אבצע איתו את הבדיקות, רציתי לשאול אתכם איך בדיוק מבצעים בדיקת פיקסלים מתים, וכמו כן אם יש עוד בדיקות שאני צריך לבצע? עדיף שאני אמצע בעיות יחד איתו שהוא ישר יחזיר את המסך מאשר אני ארוץ אחריהם אחרי זה. המון תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך חדש למשחקים - 1500ש"ח ומטה. *רחב בלבד* כמו הכותרת, אני מעוניין במסך חדש, קניתי היום מחשב מחברת IQPC, חברה מעולה, ממליץ. הכרטיס מסך הוא Albatron 8800GT 512MB. ואני רוצה מסך חדש ורחב, בסביבות ה20 אינץ' - 19 אינץ'. חשבתי על ה LG 19WTQ ועל כמה מסכי 20' של XEROX, אבל עוד לא הגעתי להחלטה... בקשר לסאמסונג, בהתחלה רציתי מסך 206BW, אבל אני כבר לא מעוניין בסאמסונג. בקשר לגודל עדיף 20' , המחשב מיועד למשחקים. מקווה שתמצאו את הפתרון הכי טוב למעני...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-