עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב ''24 שמטרתו העיקרית תהיה צפיה בסרטים/סדרות מהמחשב (ולעיתים צפיה בטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה במחשב). אני מעדיף מסך שיש לו גם חיבור HDMI (לניצול החיבורים על הכרטיס מסך ושאוכל לחבר לו עוד מקורות אם אצטרך). אשמח לקבל המלצות למסכים מתאימים. התקציב שלי עומד על כ-1300 ש"ח. אשמח בנוסף לקבל חוות דעת על מסך שראיתי באינטרנט במחיר טוב מחברה שאני יודע שנחשבת טובה - ViewSonic, דגם: VX2433wm: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm אם אתם חושבים שיש סיבה טובה להעלות את התקציב או אולי לרדת בגודל ואז יש משהו יותר איכותי, אשמח לשמוע, אבל עקרונית הגודל הזה נראה לי אידיאלי בשביל הצרכים שלי. בתודה מראש, רון.

2. Started by kub,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער שאין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם אבל תדעו לכם שהמסך מדהים ביופיו. המסך מגיע עם CABLE MANAGEMENT שזה פצצה, כל הכבלים(DVI,USB HUB,POWER) עוברים בפנים ויוצאים ככבל 1. השליטה על כיונון המסך מצויינת ונעשית בעזרת ג'ויסטיק מגניב כזה בקדמת המסך, ויש גם מצבים קבועים מראש. (אבל בעזרת התוכנה של המסך אני לא צריך להשתמש בהם) מבחינת ביצועים, אין פיקסלים שרופים, ותצוגת הDVM מעולה!! (לא מפוצצת מדי כמו של הASUS אבל תורמת המון למסך, הבהירות והCONTRAST מצויינים) גם בווינדוס וגם במשחקים - יש לציין במיוחד במשחקים, איזה צבעים איזה קצב (בעיקר משחק UT, NFSMW וAOE3) אין מריחות בכלל(4MS), הזוויות צפייה מעולות אין מצב שאני לא רואה את המסך מהצד. בקשר לכתב, הכתב ברור …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  4. שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  5. האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. יש לי מסך LCD מחובר למחשב בכבל DVI-VGA ואני רואה את אותה התמונה במסך המחשב ובמסך האלסידי. אני מעוניין להקרין סרט על מסך ה-LCD ובו זמנית להיות על המחשב, האם זה אפשרי? אם יש איזו תוכנה אין לי בעיה להשיג אותה.. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xena,

אני צריך דעה כמה שיותר מהר. חבר מגיע מחו"ל והוא יכול להביא לי ViewSonic VX2035wm או LG L204WTX מחו"ל ב 1300 ש"ח. הוא גם יכול להביא LG L1952TX Black 19" LCD 8ms, 1400:1 CR, 300CD/m2, DVI במחיר של 1000 ש"ח! אני מזכיר לכם שאני זה שהחליט בסוף לרכוש את ה 2007FP של דל. האם החסכון הזה של 1000-1500 ש"ח לא שווה את זה? האם המצב יהיה ממש נורא עם המסכים האלו? ידוע לי שכולם בעלי פאנל TN. ובכל זאת... אני מזכיר. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה עם וורד (קריאה וכתיבה). זה הכל. עריכה: שתי אפשרויות נוספות: ViewSonic VX2235wm 22" widescreen 1680 x 1050 280 cd/m2 700:1 5 ms 0.282 mm DVI, VGA (HD-15) , w/ DVI cable ב 1607NIS או ViewSonic VX2245wm Flat panel display TFT 22" widescreen …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כאמור, רכשתי את ה 2007FP ואני מאוד מרוצה. חדות הפונטים היא מצויינת. אך אני שם לב, נניח, שהרקע הלבן עליו כתובים הפונטים אינו חלק. הוא מגורען אבל ממש ממש עדין. קשה לתאר את זה. הנקודה הסופית היא שהמסך לא לבן באופן חלק כמו שקיר לבן. זה לבן אבל עם אפקט כזה מנוקד (הנקודות הרבה יותר קטנות מהפיקסלים). מזכיר קצת מצלמה פשוטה שמצלמת שלא באור שמש אבל הרבה פחות חמור. זה כמובן נמצא לא רק ברקע לבן אבל שם ממש רואים את זה. אגב, דבר נוסף שאולי קשור: חלק מהתמונות שצילמתי עם המצלמה שלי יוצא ממש מרוח, מריחה שלא ראיתי ב CRT. תמונות שיצאו באיכות טובה (נאמר, באור שמש) - איתן אין בעיה. אך תמונות מגורענות (המצלמה לא משו) נצפות פתאום ממש מרוחות, כאילו מישהו צייר את החלק המרוח. מישהו יודע על מה מד…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מסך dell p2414h ויש לו אופציית חיבור של display port או DVI-D , למחשב שלי יש כניסת DVI ו HDMI, עם איזה כבלים הכי כדאי לי לחבר בין המסך למחשב כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר ? האם DP יותר איכותי מ DVI ? האם להשתמש במתאמים ? במארז הביאו לי כבל DP ל DP ומאחר ואין לי חיבור DP במחשב אני לא יכול לחבר אותו... האם כדאי לקנות מתאם ? תודה

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by motogt,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם איכות חשובה לכם יותר מרזולוציית וקצב התצוגה? הדגם החדש של החברה הטאיוואנית המוכרת עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

12. Started by Yakim Peled,

שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  14. גרפיקאית זקוקה למסך איכותי, עבודה רצינית על פוטושופ. חשוב פאנל איכותי ודיוק בצבעים כמה שניתן בתקציב זה. במשרד היא עובדת על 22" אבל אני מניח שהכי שווה היום לקנות 24" ברזולציה 1920 או משהו דומה. טווח מחירים 1000-1500 שח. מה הולך היום בשוק שלנו? עדיין רק דל?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Yarden,

שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shlomibandit,

אהלן , מעוניין לקנות מסך נוסף ל29 שברשותי , יש לי מסך של LG 75 הרץ 2560 x1080 אולטרה וויד. מתלבט על המסך שלי ג'יגה בייט 34 אולטרה וויד 144 הרץ 3440 x1440פאנל VA. האם מומלץ? לגיימינג ומשרדי? יראה טוב למרות הגודל והרזולחציה השונה? כרטיס מסך 5700xt

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  18. חשבתי שמישהו יביא לי מסך מחו"ל, איפה שהוא נמצא זה זול, ואין לו בעיה להביא. אבל אז חשבתי שבמזוודה רגילה מסך מחשב בגודל 24"/25" יכול אולי להינזק בעת המשלוח לארץ (בהנחה שהמזוודה בכלל תגיע לארץ ולא יהיה טעות והיא תגיע למדינה אחרת ואז לארץ אחרי כמה ימים חבולה ופתוחה). אז אני מבין שזה לא ריאלי ועדיף להשתמש בחברת משלוח עם ביטוח כן ? (מישהו הביא מסך כזה ארצה בטיסה?)

19. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by averaraz,

הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו. לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600. האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)? ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם: VA2010wb ViewSonic 1420 ש"ח VX2235WM ViewSonic 1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?) VX922 ViewSonic 1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?) Nec 19" LCD AS 195VXM+ 1430 ש"ח וראיתי שהגיע חדש לKSP SAMSUNG 920WM 1190 ש"ח תודה לעונים.

21. Started by Loui1410,

מה ההבדל בין כניסה דיגיטלית ואנלוגית במסכי LCD? האם הוא ניכר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי, כרטיס מסך Inno3d GTX470 המתחבר למסך סמסונג 24 FH עם כניסת HDMI וכניסת DVI - רזולוציה 1920x1024 מהו החיבור הכי אכותי לדעתכם? HDMI לHDMI או DVI לDVI תודה!

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by אור*,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. אני מחפש מסך מחשב עם דגש על רמת קרינה נמוכה ושיעייף כמה שפחות א העיניים כי אני הולך לשבת מולו הרבה עבודה לא בגרפיקה אלא בכתיבת קוד תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

בבקשה לעזור לי אני לא יודע מה כדאי לקנות... את המפרט אפשר לראות הכרטיס הוא 7600GT...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.