מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם? איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי) הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנו…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI או מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI או כל מסך אחר עד מחיר של 1400 לא יותר עבור המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤171 ספק כוח: FSP 450W…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD. בזמן שהוא לא פועל רציתי לדעת האם כדאי לכבות אותו, וכיצד? האם מהכפתור או שניתן להשאירו דלוק עד שיכבה בעצמו עפ"י כיוון המערכת הפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום את ה 226BW , ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לעשות בשביל תקינות של מסך? ועוד משהו קצת מוזר? כשמוציאים את המסך מהקופסא אמור להיות איזה משהו (שמציין למשל מאפייניים של המסך או תאימות ל VISTA) מודבק על המסך? כי לא היה מודבק כלום , ובנוסף למעלה מצד ימין רשום את הזמן תגובה שלו והניגודיות ומצד שמאל את הדגם וזה רשום בצורה ממש ממש כהה וממש קשה לראות את זה ולפי תמונות שאני רואה זה אמור להיות די בהיר , אז אולי זאת סתם פרנויה אבל מעניין אותי אם זה מעיד על משהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני כרגע חוסך למסך LCD בגודל של לפחות 32 אינצ'. התקציב הוא עד 5 אלף, אני חושב שגם יקח לי דיי הרבה זמן להגיע לסכום כזה. מטרת המסך יהיה לחבר את הקונסולה X360 שאני יקנה בעתיד גם כן חוסך, ומחשב. ראיתי שכל מסכים של FHD עולים הרבה והם גם מעל 42 אינצ' למה זה? אפשר לקנות מסך נורמאלי בסכום הזה? חשבתי גם על הדל 24 אינצ' אבל לדעתי זה קטן מידי. עריכה: רציתי גם לדעת אם יש הבדל גדול בין RHD to FHD?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, קניתי היום מסך Viewsonic VP930b, לקחתי אותו הביתה ובדקתי אותו (לא היה אפשרי לבדוק בחנות) והתוצאות הן: 1. מצאתי פיסקל שרוף אחד שלא מסוגל להציג אדום- על רקע אדום הפיקסל נראה שחור, רק רקע לבן הוא נראה תכלת. נמצא לקראת הפינה הימנית התחתונה. 2. זליגות אור- X מהצדדים. ניתן לראות רק על רקע שחור ורק כאשר האור בחדר מכובה, לא כזה נורא. ההתחייבות של החנות בנושא היא: שתי שאלות: 1. לגבי זליגת אור- לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה של הדגם, ולא במסך תקול- כך שאין טעם לצפות שמסך חדש מאותו דגם יתנהג יותר טוב. זה נכון? 2. למישהו יש נסיון בלהפעיל את אחריות היבואן של ViewSonic עבור פיקסל מת יחיד? למי אני פונה? כמה זמן זה לוקח? התהליך הולך חלק? בכלל שווה את הטרחה של להחליף מסך בשביל זה ? (לך ת…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעבודה ממושכת מול המחשב (תכנות, עריכת אודיו, גלישה באינטרנט, ...) ולמשחקים. לא לסרטים. מעדיף כמה שיוותר זול, אבל לא איכפת לי להשקיע טיפה יותר אם תביאו טענות שמוכיחות שזה שווה את זה...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש למסך אפשרות בתפריטים לכמה מצבים של תצוגה כמו בסמסונג כמו "אישי","טקסט","אינטרנט" ו"בידור"? יש אפשרות לשים על יחס 1:1 כך שנגיד משחק 1280*720 יראה רק על חלק מהמסך? TNX
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעניין אותי מאוד איך רואים סרטים שהם 720p או דיוידי ריפ... במסכי 1920X1200 לעומת מסכי 1280X1024 אם רואים אותו דבר כמו במסך 1280X1024 /יותר טוב / פחות טוב (נגיד אם את שתיהם רואים ממרחק של 2 מטר) נ.ב. זו שאלה שתקבע אם אני אקנה את המסך הזה..(2407WFP או חדש יותר שיצא עד 2008(אני חוסך כסף(בינתים 2500ש"ח!!)))
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום................. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שטחנתי את הפורום בקריאה על מפרט למחשב חדש שלי , החלטתי על מסך 2407WFP בעצת פורום מפרטים. לקחתי גם כ. מסך 8800 GTS עם 640 M. מה שמעניין אותי יותר זה לשמוע זה: האם מישהו קנה את המסך הזה והוא לא מרוצה מכל סיבה שהיא ? קראתי את הסיפור עם הרכישה המאורגנת והסקתי מסקנות על איך לקנות. מה שמעניין אותי לדעת זה הדברים הטכניים יותר והאם הוא באמת כל-כך מוצלח. מנו
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפני ככמ הזמן מישהו כתב פה בפוסט לגבי תוכנה לניהול מוניטורים במחשב אחד (יותר מ2 מוניטורים) חיפשתי בפורום במשך שעות ולא מצאתי אם מישהו זוכר\יודע על מה אני מדבר אשמח אם יכתוב כאן תשובה..... :s05:
-
- 4 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-