עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rubin 37,

שלום, הצרכים שלי צנועים - בעיקר גלישה ואופיס - וקניתי את המחשב הזה (עוד טרם קיבלתי אותו): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CJji_pnDgqQCFVSP3wod-Rz4GA לא הזמנתי שום תוספות ושידרוגים. אני מבקש לדעת האם המסך 2209WA שלי יעבוד כראוי או שאצטרך לבצע התאמות/השלמות כלשהן. בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום! אני מחפשת מסך טוב לצורכי גרפיקה - כלומר תוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פריהנד, פלאש וכד'. אני לא מחפשת משהו מקצועי ממש אבל אני כן צריכה מסך טוב עם חדות צבעים טובה, ללא השתקפות שמראה תמונה כמה שיותר דומה למה שיוצא אח"כ בדפוס... אני מעדיפה משהו בין "20 ל- "22 . נראה לי שעדיף מסך רחב (תקנו אותי אם אני טועה). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000 ש"ח. אשמח מאוד לשמוע המלצות וגם היכן ניתן להשיג בזול. תודה! יעל

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  3. היי חברים, נשבר לי המסך של הDELL שקניתי לא ממזמן רציתי לשאול אם נראה לכם אפשר לתקן את זה במחיר סביר שלא יעלה על עלות המסך אני ממש מבואס ): אני צריך ליצור קשר עם DELL לגבי זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by almor12,

שלום, אני מתכנן להחליף את המסך שיש לי כיום , מסך של סמסונג בגודל 22". התקציב שלי הוא עד 2000₪ כולל מיסים ומע''מ. אני מחפש מסך בגודל 27-32 אינצ' ברזולוציה של 1440p למרות שמצאתי גם מסכים של 4k אחרי חיפוש באיביי ואמזון וגם בחנויות כגון ksp ואייבורי, מצאתי מסך של חברת crossover מדגם 289k ואת האח שלו מדגם 324k שניהם ברזולוציה של 4k ומסך נוסף של חברת yamakasi מדגם 270q ברזולוציה של 1440p. שלושת המסכים מגיעים כperfect pixel. על חברת crossover יצא לי לשמוע ולראות ביקורות אבל לא ביקורות ארוכות טווח. האם יש עוד מסכים בטווח המחירים זה? אשמח להמלצות תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

6. הי. קניתי לפני שבועיים מסך אלסידי חדש של סמסונג - 2333T ב900 ש"ח. הוא מעולה אבל יש לי איתו רק בעיה אחת. לפעמים בסרטים\סדרות מסויימים יש לו קו אלכסוני כזה מפינה שמאלית עליונה עד לימנית תחתונה וכל פעם שהסצינה מתחלפת\זזה מצד לצד או למעלה למטה יש עיוות בדיוק בקו האלכסוני הזה. הקו בלתי נראה או תקראו לזה "דמיוני" אבל רואים את העיוות טוב טוב. חיפשתי בגוגל בעברית ובאנגלית בלי תוצאה. מישהו מכיר את התופעה? מחשב ישן וחיבור VGA לג'יפורס 5200 256MB. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by moonjib,

שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות LCD, ובשבוע האחרון נצבר לי מספיק כסף בשביל שאני אוכל לקנות אחד. מאז שחשבתי על לקנות אחד, תמיד היית סגור על סדרת ה-VX של ViewSonic. המסך שאני מעוניין בו הוא ה- VX922. כמה לינקים: ב-K.S.P (המחיר הכי זול בארץ): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3208 האתר הרשמי: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ בזאפ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375239 הייעוד העיקרי של המסך הוא למשחקים (הרבה), סרטים ועבודה רגילה במחשב (אינטרנט וכולי). עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. האם המחיר ב-K.S.P זה לא איזו מזימה, כלומר יש לי אחריות מלאה של היבואן (אמוניטק?)? 2. האם למסך יש אפשרות של PIVOT? 3. הנתון על החיבורים…

• 47 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. Started by ag43,

אני אקבל בקרוב תקציב לקניית מסך LCD ואני מעוניין לשמוע המלצות (אם אפשר מנסיונם האישי של הממליצים) חיפשתי כאן בפורום והתבלבלתי בין כל ההמלצות שאנשים נתנו. אז ככה: אני מחפש מסך שישמש אותי לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה) כרגע התקציב פתוח. אני מתלבט בין 19 ל17 כאשר הגורם שיכריע הוא האיכות (כלומר אני אקנה מסך 17 טוב יותר במגבלות התקציב מאשר מסך 19 בינוני) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Prometheus,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by benyben,

שלום אני משתמש במסך חדש - ורציתי לשאול כיצד עושים ...... קליברציה לצבעים (color calibration). יש הצעות? האם יש כלי מיוחד (תוכנה חיצונית)? וגם - מה עדיף, להתשמש בהגדרות של המסך עצמו (ז"א - לשנות את ההגדרות מהמסך עצמו דרך התפריט שבנוי בו), או דרך תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by THE FOX,

ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  14. יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by haim1440,

שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 ולאחר שקראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 יש המשך: לאחר עבודה של ימים ספורים על המסך, ולאחר שבועיים מיום הקנייה, הופיע לו פיקסל מת באמצע המסך על ה DELL 2407WFP-HC שרכשתי מיעקב. נו, מה תגידו על זה? 4 מסכים של יעקב עברו תחת הידיים שלי עד כה וארבעתם היו עם פיקסל מת. לאור הנתונים שיעקב מציג (11 ל 100), מדובר בפלא סטטיסטי, לא? אולי זה אני? יכול להיות שאני נועץ מבט חזק מידי במסך? מיואש לגמריי. אמנם עברו שבועיים מיום הרכישה ויעקב מדבר על שבוע, אבל לאור החצי שנה שהמתנתי אני מקווה שהוא לא יהיה קטנוני. :'( על החתום, XANA (מי זה?) מדווח שוב מהשטח

• 88 תגובות
    • 7.2k צפיות
  17. Started by M-a-T-a-N,

יש לי כמעט 50 אחוז הנחה בגלל זה החלטתי לקנות מסך תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by yo-c24,

שלום, יש לאחותי יום הולדת והוחלט לקנות לה מסך חדש כי היא צופה די הרבה בסדרות שהיא מורידה וסרטים, לכן אני אשמח אם תעזרו לי נורא רציתי לקנות לה את המסך שיש לי שאני מבסוט עליו זה 2243bw אבל מסתבר שבאיזור ראשון אין אותו יותר יש את הewx. בקיצור האופציות שעומדות לפני הן כאלו 2243ewx 2233bw philips 220E1SB FULL HD השימושים כמו שאמרתי הם לרוב לסרטים/סדרות ועבודה עם הוורד ואינטרנט. בלי משחקים. תודה אשמח לתשובה מהירה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by Talker,

שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Aternus,

ברשותי מסך 2007WFP וחשבתי על להחליף אותו ל 2408WFP קודם כל בגלל הגודל והרזלוציה ושנית בגלל שיש לו יותר כניסות... אני משחק מדי פעם, בעיקר ב HL2DM ומשחקים בXBOX360 ותהיתי איך המסך הנ"ל מבחינת משחקים ואיכות הצבע שלו... תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by HeroesCut,

שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by izhark,

נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  24. Started by skyfire,

כל הכבוד לksp שמחזיקים את המסך במלאי. רציתי להתעניין מה חושבים בפורום לגבי המחיר? נראה לי שפספסו שם באיזה 1000 שקלים פחות או יותר. המסך מתומחר כמו מסכי 27" 1440p.

25. Started by NIVs,

משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.