עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by davidb252,

שלום שלום, אני עומד לרכוש מסך LCD בפעם הראשונה. שמעתי על תופעת ה"פיקסלים המתים" ורציתי לשאול בהקשר זה שתי שאלות: 1. עד כמה מקובל לפתוח את המסך בחנות לפני הרכישה, לחבר אותו ולבדוק "פיקסלים מתים"? האם זו בקשה סבירה? 2. איך בדיוק מוצאים את הפיקסלים המתים? פשוט לפתוח חלון לבן לגמרי ולחפש בעין בלתי מזוינת "נקודות שחורות", או שזה יותר מסובך מזה? תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fire1ce,

שלום אנשים יש לי התלבטות מאד קשה. יש לי עוד שבועיים יום הולדת וכאמור אני רוצה לקנות לי מסך למחשב. התקציב שלי הוא +/- 2500 ולפי מה שקראתי פה ישנו הבדל גדול בצבעים בפנלים השונים בין המסכים. לפי התקציב שלי יש את הDELL http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd20_59233?c=il&l=he&s=bsd בעל הפנל היותר טוב אבל יותר קטן ויש את ASUS בעל פנל פחות טוב אבל גדול http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&model=1382&modelmenu=1 השימושים שלי הם בעיקר עבודה שותפת ב WINDOWS דרך TOTAL COMMANDER שימוש יום יומי ו שני משחקים QUAKE3,4 לפי התרשים הזה ההבדל בין הגדלים עצום! אני מאד רוצה להרגיש בגודל המסך כאשר אני יקנה אותו (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sheik Yerbouti,

אחרי הפיאסקו האחרון עם המסכים של DELL, חשבתי לנסות לבדוק למה "ההנחה" המוצעת כל כך מזערית, הרי התוצאות. מתוך האתר של DELL ארה"ב: 2007FP- 469 US$ * 1.15500 = 2 337.47152 Israeli shekels 2007WFP- 399 US$ * 1.15500 = 1 988.59517 Israeli shekels 2407WFP HC- 569.00 US$ * 1.30500 = 3 204.16063 Israeli shekels כידוע בארה"ב החובה לשלם מיסי קנייה חלה על הקונה ולכן המחיר אינו מכיל אותם, לעומת זאת על ה- "20 תשלמו 15.5% מע"מ ועל ה- "24 תשלמו גם 15% מס קניה. שני הרחבים מתומחרים בכ- 10% מעל המחיר בחו"ל (+מיסים) וה- FP כמעט בול. שימו לב שה- "24 במבצע באתר המכירה לפרטיים ממחיר של 669$ (מבצע של 100$ ) וכן כי המחירים לפני הוצאות הובלה ורווחים של היבואן. בקיצור,…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Normal,

17 LG 1719S או SAMSUNG 740N איך שני המסכים האלה - מה יותר טוב כל אחד עולה 900 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה למסך 22-24 אינץ' שיהיה עם חיבור HDMI (HD FULL) המסך מיועד לגרפיקה,סרטים ובעיקר לשימוש בPS 3 התקציב הוא 4000-5000 ש"ח חשבתי על BENQ FP241W,מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני אפצל לשתי שאלות: (מעבר לפרטים שבכותרת) 1. המלצה לסמך שיתאים הכי לשימושים שלי (אם אפשר בתקציב הזה פנאל איכותי, אין בעיה עם מסך '20*)? * אני חושב שאולי '22 אפילו גדול מידי בשבילי לכן אם מקבלים איכות על חשבון גודל אז סבבה אם אין יתרונות לאיכות אז אלך על 22 כי תמיד אפשר לעבוד עם רזולוציה נמוכה להשאיר פסים שחורים (לא?) 2. אני מאד מעוניין לקנות מסך של LG (בגלל המבצע "אחריות מהפיקסל הראשון" ל-3 שנים, שמסתיים סוף החודש). למה אין מידע והמלצות על LCD של LG? אם הייתם צריכים לבחור רק אחד מדגמים של LG לצרכים שבכותרת על מה הייתם ממליצים? לינק לדגמי ה '20 הרחבים של LG http://www.hye.co.il/catalog/products.aspx?catid=61&subcatid=101 לינק לדגמי ה '22 הרחבים של LG http://www.h…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה מסך שיהיה במרחק 2 מטר ממני... איזה גודל ממולץ לקנות ולאיזה פרמטרים חשוב לשים לב (כשמדובר במרחק כזה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, הנושא דחוף מאוד, מכיוון שכבר הזמנתי את המסך ושחכתי לשאול על האחריות, שזה אולי הדבר הכי חשוב שהייתי צריך לשאול... בכל מקרה 10 דקות אחרי שהזמתי ונזכרתי בכך, התקשרתי לחנות אולם החנות כבר היית סגורה... ועכשיו אני צריך לשלוח מייל למוכר לבטל או לא וזה צריך להיות דחוף כי יום ב שני כבר מגיע... אז הנה מה שקורה: אחרי ששלחתי לו אימייל בפעם הראשונה, שאלתי אותו אם האחריות חלה החל מהפיקסל השרוף הראשון, כלומר: אם יהיה פיקסל שרוף אחד אזי יחליפו לי את כל המסך.... המוכר רשם לי חזרה שהאחריות על פיקסלים שרופים חלה שבוע מעת קבלת המסך בלבד!!! כלומר אם שמונה ימים אחרי נשרף לי גם חצי מסך (!) זו כבר בעיה שלי... רציתי לדעת - מה לעשות, לבטל או לא?? אם ככה זה בכל החנויות? או שזה לא נורמל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. פחות למשחקים ויותר לסרטים בעיקר. יש מסך שאתם מכירים שטוב במיוחד לשימוש הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Guy950,

היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by EdenC,

http://www.officedepot.co.il/(ppp5vujjlbxrml451itexnf3)/CATALOGSKU.ASPX?PR=SP5&IREF1=DEFAULT1&ID=3813649 תודה.

13. Started by beni123,

מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by טלילי,

היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני מחפש מסך 23 עד 1500 שקל יש כלכך הרבה אפשרויות בשוק היום שאני מבולבל אני מאוד מאוד אהבתי איך שמסכים של אפל נראים שהכל ניראה מבריק כשמסתכלים על המסך האם יש מסכים כאלה בשוק האם הם בכלל טובים או שלא ואם לא מה אתם ממליצים fullHD + hdmi connector הבנתי שזמני תגובה היום לא כלכך חושב בעיקר שיהיה מתחת ל10 וגם ניגודיות שיהיה גבוה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mzk,

היה לי 5 שנים מסך 43 של סמסונג כמסך מחשב, ועבד מצויין, היתה חדות מצויינת, הסרטים היו באיכות גבוהה וכו'. כעת קניתי מסך של LG (43UP7550PVG 4K), עם אותם נתונים שהיו לי בקודם, הרקעים מדהימים בחדותם, אלא כאשר אני מחבר את המחשב עם HDMI האיכות יורדת משמעותית, בעיקר בסרטים, מטושטש וצבעים גרועים. יש מה לעשות? כבל אחר, כרטיס מסך או רק הגדרות. תודה

20. Started by alexsp,

שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!

21. Started by orenxx290,

שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ashkenazone,

שלום לכל החברים והחברות, יש לי שאלות. יש לי חבר שקנה עכשיו מחשב וחסר לו מסך, אני מנסה לשכנע אותו לקנות CRT יד שניה אך זה לא הולך. הוא רוצה רק LCD והתקציב שלו דל, נאמר לצורך העניין 800 שקל. אף שהוא מחפש משהו הרבה יותר בכיוון של 600. המחשב הוא מחשב עם כרטיס מסך מובנה ולא ממש ישחקו בו משחקים, בעיקר עבודה משרדית אולי קצת צפייה בסרטים. אז התכנון הוא ללכת על מכרז [הוא לא מרגיש בטוח גם עם יד שניה ] אז הסתכלתי קצת בזאפ, הכי זריז ואעלה איזשהי רשימה של דברים שמופיעים שם ואם תוכלו לעזור לציין את המובחרים אני אשמח מאוד ובטוח שגם עוד כמה מחברי הפורום. אני מודע לעובדה שהמסכים האלה הם בעלי פאנל TN והם לא ממש מוצלחים. אם אפשר אז גם שימו לב שיש מסכים שאין מצב שהמחיר שלהם במכרז יצא …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי חברים, לפני כמה חודשים הייתה לי הפסקת חשמל בדירה ולאחריה המסך אינו נדלק יותר, ניחשתי שזה שרף אותו אבל המחשב בהחלט מזהה אותו מחובר. אני ואחי פירקנו אותו בעדינות ולא מצאנו שום דבר שנראה לא בסדר, כל הקבלים נראו תקינים ולא זיהינו זכר לתקלה באחד הרכיבים האחרים. מכירים דרך אחרת לאבחן את הבעיה או טכנאי שידע לזהות ולטפל בבעיה? עברתי להשתמש במסך השני שלי (מסוג אחר), אבל ממש חסרה לי היכולת לעבוד על שני מסכים בעבודה וקנייה של מסך אחר אינה אופציה כרגע. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

על אילו מהמסכים אתם ממליצים? http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm או 2243EWX Samsung ?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2009 בשעה 23:30:52 אני על סף קנייה צריך רק את האשור שלכם איזה מהם לבחור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.