עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by chen1234,

ביקשתי מזה שאני קונה ממנו את המחשב החדש את המסך הזה : LG L1770HQ והוא אמר לא כדאי וזה כי אם קורה משהו למסך אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל ואתה יכול להיתקע שבועיים-שלוש בלי מסך..... והוא הציע לי (נשמע כמו זבל גינרי) מסך של "17 AOC כי זה אצלם מתקנים תוך יום-יומיים אם קורה משהו.. מה כדאי הם עולים אותו מחיר כמעט וברור שהLG יותר טוב אך מה כדאי מבחינת האחריות ואם הוא בכלל צודק??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by -sHUz-,

חשבתי על המסך: 1770HQ לפי הנתונים הוא טוב מאודד. אבל אז ראיתי את המסך הזה :VX724 של VS וגם את זה שהוא די חורג מהתקציב... ViewSonic VP730 17 איזה מבינייהם כדאי יותר ?? אני צריך אותו בעיקר לגלישה נוחה, שיהיה כמה שיותר בריא לייניים וגם למשחקים שלא יהיו מריחות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בוקר אור =] ראיתי את המסך הבא Hanns·G HG-281DPB ב480$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254026 היבואן שלו הוא AMTEL בארץ. אם אני רוכש אותו ויש לי תקלה בו,האם מסגרת האחריות תקפה רק לחו"ל או שאפשר יהיה לטפל בו גם בארץ? המידה והתשובה לשאלה תהיה שלילית,האם יהיה אפשר לרכוש אחריות עבור המסך שAMTEL מיבאת? הכוונה לרכוש אחריות דרך החברה? בתודה מראש -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לאחר בירור מול AMTEL ניתן לרכוש אחריות ב300ש"ח ל3 שנים. הבעיה היחידה באחריות שהיא לא כוללת פיקסלים שרופים למסך שאינו נמכר בארץ.

5. Started by matessim,

2253BW נגד T220P ה T220P יקר באיזה 200 שקל, אבל יש לו רזולוציה גבוהה יותר ( שזה מיוחד למסך 22") איזה לקחת. יש הבדל גדול?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by taxxl1,

שלום חברים ברשותי מסך 22 אינץ benq gl 2250 יש תמונה תקינה אך בצד שמאלי קצת חשוכה ואיפה ניתן להזמין חלק? אני בעצמי טכנאי מסכים תודה לכל עוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אשמח לקבל המלצות למסכי מחשב בגודל 27", מעדיף את הסגנון הקעור, ומחברות מוכרות בלבד. מחיפוש ראיתי הרבה אפשרויות ולא ממש יודע במה לבחור וצריך עזרה. השימוש הוא בעיקר בתחומים כמו פיתוח, גלישה, צפייה בסרטים וסדרות, ומסחר בשוק ההון. דגשים חשובים: עיצוב שחור ועכשווי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי 2 מסכי מחשב, כאשר אחד מהם CRT ואחד מהם Samsung Syncmaster 932B. בכרטיס מסך יש לי 2 חיבורי DVI, שאליהם מחוברים 2 המסכים. עכשיו, מהסמסונג יש לי עוד חיבור DVI, חיברתי אותו לטלוויזיה, וזה לא עובד. אם זה לא תופס אז בשביל מה שמו שם עוד חיבור? איך אני מחבר 2 מסכים וטלוויזיה, כולם עם חיבור DVI, בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם קיבלתי דיל על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793236 אני יכול לקנות אותו ב 750 שקל השאלה היא שווה להשקיע בו 750 או שכבר עדיף להוסיף עוד 250-300 שקל ולקחת מסך 23" עם פאנל IPS של LG או דל? בבקשה מי שמבין זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DUDEnamE,

ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים וסרטים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17889&isZap=1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אפשר לקנות משהו שהמסך יושב עליו? כרגע המסך יושב על 5 ספרים עבים שיהיה כמה שיותר בגובה העיניים. או שיש לכם פתרון אחר להציע?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KingYog,

היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MOX,

פרטים Samsung P2250 רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים LG W2253TQ רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים באתו מחיר(1000 ש"ח) איזה מבניהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by babu,

מסך לשימוש כוללני סרטים משחקים וכו' שיהיה HD זה חשוב שמתי עין על הDELL 2209WA אבל הוא לא תומך HDMI מה הם האופציות ? באזור 1K?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by foxil,

שלום, ברשותי טלוויזיה 32' LCD של חברת סמסונג, לאחרונה שדרגתי לטלוויזיה יותר חדשה ואת הטלוויזיה הישנה אשתמש כמסך מחשב. הטלוויזיה תהיה ממוקמת על שולחן עבודה ויהיה קרוב לפנים. השימוש במחשב בערך שעה/שעתיים ביום והמטרת גלישה באינטרנט וסרטונים השאלה היא: בגלל המסך הגדול קרוב לפנים, האם זה מזיק לעיניים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…

19. מותג הגיימינג של היצרנית הטאיוואנית יציע שילוב של מימדים גדולים, קימור, רזולוציה מוגדלת, איכות וקצב רענון גבוה - בתג מחיר של כמעט 10,000 שקלים לכתבה

20. Started by IceScream,

היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, רציתי לברר אם למישהו יש את המסך הנ"ל ויכול לכתוב חוות דעת. אם מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה, אשמח אם ישתף....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by chukun,

אני מתלבט בין ארבעת המסכים האלה(בתמונה שצירפתי) שכן כולם באתו מחיר(בערך) ואותו מפרט חוץ מ LG 1952T יש לו קונטרס כפול אבל יש עליו פחות ביקורות,צריך עצה ממביני דבר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by EF,

שלום לכל המומחים, מעוניינת לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לעבודת משרד ממושכת. הייתי מעדיפה לרכוש מסך עם פאנל שאינו TN, אבל אני מבינה שבתקציב שציינתי- זה בלתי אפשרי. לפי ZAP שני המסכים: L1953TR LG ; 932B samsung עולים בסביבות ה-1,000 ושניהם מומלצים כאן באתר. אשמח להכוונה יותר ספציפית- מה עדיף? אם יש עוד מסך שכדאי לי לשקול- אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Sheik Yerbouti,

אחרי הפיאסקו האחרון עם המסכים של DELL, חשבתי לנסות לבדוק למה "ההנחה" המוצעת כל כך מזערית, הרי התוצאות. מתוך האתר של DELL ארה"ב: 2007FP- 469 US$ * 1.15500 = 2 337.47152 Israeli shekels 2007WFP- 399 US$ * 1.15500 = 1 988.59517 Israeli shekels 2407WFP HC- 569.00 US$ * 1.30500 = 3 204.16063 Israeli shekels כידוע בארה"ב החובה לשלם מיסי קנייה חלה על הקונה ולכן המחיר אינו מכיל אותם, לעומת זאת על ה- "20 תשלמו 15.5% מע"מ ועל ה- "24 תשלמו גם 15% מס קניה. שני הרחבים מתומחרים בכ- 10% מעל המחיר בחו"ל (+מיסים) וה- FP כמעט בול. שימו לב שה- "24 במבצע באתר המכירה לפרטיים ממחיר של 669$ (מבצע של 100$ ) וכן כי המחירים לפני הוצאות הובלה ורווחים של היבואן. בקיצור,…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים