עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מטרות אינטרנט ומשחקים 3D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mmarilus,

שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by Donniel,

אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  7. הייי כולם קניתי viewsonic va 903m ואני די מרוצה ממנו אבל יש לו בעיה אחת שמאוד מאוד מציקה יש במסך כל מיני נקודות שברדיוס של איזה ס"מ -2 מטושטשות בצורה ממש מציקה בהתחלה חשבתי אולי שזה איזה לכלוך או משהו אבל ניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות רק להבהיר ברוב המסך רואים טוב וחד פשוט כמה נקודות די דפוקות שם... בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by JohnMiz,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל בערך 20 אינץ' לצורך גרפיקה ממוצעת לא משהו רציני וסרטים. תקציב 500 - 600 שקל. האם המסך הזה יספיק ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13572

9. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן חבר'ה.. אני מחזיק בסמסונג 931BW ופתאום צץ לו מן קו בחלק העליון של המסך קו דק מאוד אבל מבחינים בו . שאני נמצא על רקע ירוק אז הקו יהיה גם ירוק אבל טיפה דהוי וככה זה בכל הצבעים בערך... זה מציק לי בעין כי זה נותן הרגשה שאולי משהו דפוק ואני לא יודע מה אפשר לעשות בנושא ואם זה בכלל כלול באחריות ודברים כאלה מישהו מכיר דבר כזה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני מעוניין לראות 2 מחשבים על מסך אחד כלומר בחצי מסך מחשב אחד ובחצי השני מחשב שני כל זה עבור מעקב בזמן אמת על העברת קבצים ממחשב למחשב בברכה ותודה מושיק פסח

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  12. יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)

13. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איך אפשר לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך ?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום לכולם, מתלבט אם לרכוש מסך מחשב חדש (או שמא טלוויזיה?). כיום המסך שלי הוא: Philips 231E1SB 23 inch Wide LCD 1080p DVI https://www.amazon.co.uk/Philips-231E1SB-inch-1080p-Monitor/dp/B002L6OAY8 הצרכים שלי: עובד מהבית כבר 7 חודשים (OUTLOOK ותוכנות רגילות. לא משהו שדורש יכולות מיוחדות אבל העבודה שלי כוללת המון מלל). בנוסף ולא פחות חשוב. ה PS4 (פיפא בעיקר) מחובר למסך. אחי המלךךךךךךך הציע לי את מסך מחשב Lenovo L27Q-30 27'' LED IPS https://www.amazon.com/Lenovo-L27q-30-27-inch-Monitor-Backlit/dp/B089FMXYHT אשמח לעזרתכם, המלצות וכיוון. תקציב: 1100 שח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בעקבות הדיון הקודם שפתחתי מחפש כמה הצעות לגבי מסך חדש שיתלווה כנראה לgtx 1080 (אלא אם כן תהיה הצעה מעניינת מamd בחודש הקרוב) מחפש מסך 2k, כמובן עדיפות לפאנל IPS וקצב רענון גבוה (90hz+). עדיפות להזמין מהארץ, לא ממש משנה מאיפה. תקציב סביבות 3000 בלי להגזים אם יש חריגה. כרגע אני מסתכל על ה Dell S2716DG, שמצד אחד הוא עם G SYNC ורענון של 144HZ ומצד שני הוא בכל זאת פאנל TN. בנוסף מסתכל גם על הMG279Q שהוא טיפה יותר יקר, עם FreeSync אבל פאנל IPS. הצעות מישהו?

17. מתלבט בין כמה מסכי 22 למטרת משחקים וסרטים בתקציב עד 1500 יש לי כרטיס מסך 7950gx2 אני ראיתי המלצות למסכים הבאים:Asus MW221C , Asus VW222U , Samsung SyncMaster 226BW , Samsung 2253BW אשמח לדעת את ההבדלים המשמעותיים במסכים אלו ואיזה מהם הכי כדאי לרכוש ולמה? אשמח לקבל גם כן מידע על מסכים שאינם מופעים ברשימה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  18. שלום. אני צריך עזרה בקניית מסך שיהיה הכי איכותי שיש עד 1800 ש"ח. המטרה של המסך שהוא יהיה איכותי לסרטים ולמשחקים. ושיהיה טוב לדפדפן וכו'. חיבור HDMI חובה ואם יש 2 חיבורים HDMI גם טוב! תודה מראש. (אם אפשר מKSP מעולה כי יש לי סניף 5 דקות מהבית)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ecentaur,

אני מעוניין לקנות מסך למחשב שמיועד למשחקים. אני מתלבט בין שני מסכים מאחר ולא ברור איזה פרמטרים ישפיעו יותר על חויית המשחק. שני המסכים נמצאים באותו טווח מחירים של כ- 1500ש"ח. מסך 1: מסך מדגם VX2235WM בגודל 22 אינץ' של חברת ViewSonic, על פי המלצתו של ירון אביב למפרט משחקים במאמרו "מפרטים מומלצים: שלושה מפרטים נבחרים" http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2 מסך2: מסך מדגם ViewSonic VP930b בגודל 19 אינץ', על פי הביקורת של ארז ורבר במאמרו "השוואת מסכי LCD איכותיים בגודל "19" http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/ בתודה מראש, הלל

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by ENROLL,

אני סגור על קניית המסך הזה וראיתי שמוכרים אותו עם REV01, REV05 ו-REV07. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם וברור לי ש-07 הוא הדגם האחרון. אודה אם מישהו שמבין בזה יעזור לי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Golden Fish,

שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  23. מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by Shai Levy,

היי, התחשק לי לעלות לגודל 27 אז עברתי קצת על הפרום ו reviews ברשת והתחלתי להתאפס לכיוון ה delll U2717D .. רגע לפני ששמתי נעליים שמתי לב שבאתר של דל (אפילו בעברית) עברו ל"דור 19" ונראה שה U2719D מחליף את ה U2717D וכו' שמתי לב גם שיש לו דגם נוסף עם usb-c וכל זה. הבעיה שזה לא נראה שה U2719Dנכנס לחנוית בארץ ואפילו בעולם בקושי מצאתי (סתם מתוך סקרנות) בכלליות שום דבר לא בוער לי במיוחד , מצד שני כבר שנתיים שאני אומר שאני אוטוטו מחליף .. אני תמיד אוהב לקחת את הדגם הכי חדש שיצא ליצרן שבחרתי אבל תמיד אפשר לחכות לעוד ועוד דגמים .. אז השאלה שלי יכול להעריך (ניחוש מושכל על סמך נסיון העבר) כמה זמן עד שגיע לחנוית ? או מי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.