עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. :s05: ? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? ? ? מה שמעניין אותי במיוחד זה האם אני אוכל לחבר אליו xbox360 ולראות יפה ולא מתוח, אם בכלל זה אפשרי

2. השאלה בכותרת. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שאוכל לראות בו מסכי LCD, להתרשם (לעבוד עם המסך טיפה ) ולהשוות באופן יותר ספציפי אני מתלבט בין הLG L1970HR ל-VIEWSONIC VP930 הלכתי לאופיס דיפו קריון (יש להם את הLG) וראיתי שהם פשוט עושים שם צחוק מהעבודה, אין מצב לראות מה המסכים שהם מציגים באמת שווים... תודה לעונים....

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  4. נראה לי דוווקא אחלה רעיון לקנות מסך רחב אבל שמעתי שצריך הגדרות מיוחדות למשחקים כי התמונה של המשחק תימתח כל כל המסך ... זה נכון? או שיש איזה דרך לפתור את הבעיות האלו. אני בעיקר משחק ורואה סרטים במחשב ובגלל זה חשוב לי הקטע של המשחקים... תודה.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  5. שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by g1zey,

אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי הרבה שעות של 'מחקר' החלטתי לקנות את המסך Samsung 970P..... המסך ישמש למשחקים בעיקר, ונראה לי שהוא בין הטובים ביותר שאפשר למצוא במחירו.... מחכה לתגובות..! קישור: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Features

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barak_i,

היי אני צריך עזרה דחוף בין 2 מסכים: LG 1719S או Samsung 740N תודה לשלוח לכם לינקים?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by ftzahi22,

איזה מסך כדאי יותר : 931BF או 960BF תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yogev_k,

חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by leonid87,

חייב שיהיה לפחות "19 LCD כרגע המועמדים הם Samsung - 930 BF Samsung - 940BW תודה מראש סוון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש עליו המון ביקורות טובות באינטרנט, ואני יכול לקנות אותו ב 530 דולר.. עד כמה שאני סומך על אין סוף האנשים בביקורות שקראתי (חלק בסינית..) עדיין כואב לי הלב להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שלא בדקתי אישית לפני, כי עם ה VP 930 מאוד התאכזבתי, הבאתי אותו לבדיקה בבית פעמיים והוא על הפנים.. אי אפשר לחיות עם גודל נקודה של 0.29 זה מטורף.. אבל זו חיה שונה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?

15. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת, מאותו בית מי אמור להיות המחליף?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Shiker,

מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד

17. Started by galh_5,

http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by AmosC,

יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by Sma1,

שלום, אני מתלבט בין שלושה מסכים: LG L2000C , DELL 2007WFP , NEC 20WGX2. השימוש במסך יהיה בעיקר אינטרנט וסרטים. לא כ"כ הצלחתי להבין לאילו מהמסכים קיימת כניסה לחומרה חיצונית (DVD, ממיר וכו'), במידה ולמישהו קיימת אינפורמציה בנושא הנ"ל, אנא ציינו זאת. אשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים. תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by ofirl,

שלום לכם, קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב. כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית. השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן? ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו' מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ranran,

אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by adirze,

אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.