מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים מה שלומכם?? אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך מחשב (מקריאה שלי פה בפורום הבנתי LED\ LCD לא כזה משנה אלה הפאנל והאיכות) איכותי, שמתאים למשחקי מחשב FPS בעיקר ושלא יעלה מעל ל-800 ש'ח(לא יהרוג אף אחד אם יחרוג טיפה ). תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן,אז איך? צריך כרטיס טלויזיה או משהו?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עדיף כמובן שיהיה זול עם תמונה טובה ואמין, עם אחריות מינימום ל 3 שנים. יש לי כרטיס מסך (PX8600GT(TDH החיבור שלו זה DVI אבל יש לי מתאם VGA שבא עם כרטיס מסך. אני עובד עם פוטושופ (בעיקר חותך תמונות לבניית אתרים) אז איכות חשובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש הבדלים גדולים בין מסך מחשב LCD שהוא לא HD לבין אחד שהוא HD ? עכשיו יש לי Dell 2007WFP שווה לי לשדרג לאחד שהוא HD או שההבלים לא יהיו גדולים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, מדוע מעולם לא ראיתי פה בפורום המלצה על המסך הנ"ל? הוא נשמע מאוד מרשים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סקירה מעניינת על מסכים בגדלים 23 עד 28 http://www.digitalversus.com/article-357.html
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לצד המחשבים הניידים שהציגה החברה רק ימים לפני תערוכת CES המתקיימת ב-5 לחודש, משיקה אייסר גם מסך 27\" עם טכנולוגיית ה-G-Sync של Nvidia ועם קצב רענון של 144Hz לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 בשביל ה XBOX360
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בהמלצה מכם למסך מחשב בגודל 24" עלות המסך עד 1000 ש"ח עיקר השימוש הוא באופיס, אינטרנט, וייתכן וייעשה בו שימוש לתוכנות כמו Solidworks ו Matlab (לא באופן תכוף). המסך הולך להתחבר למחשב נייד dell שיש לו רק יציאת HDMI ולכן דרוש עם כניסה כזו במסך, וכניסת VGA. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מבין המסכים לדעתכם מציג את איכות התמונה הכי טובה? באילו פרמטרים המסך שלדעתכם טוב יותר? יש מסך אחר בטווח המחירים הזה שהוא יותר טוב? השימוש הוא למשחקים כמובן וגם לעבודה שוטפת, בין השאר תכנות (אם רלוונטי - שעות עבודה רבות..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מסך של dell u3014 בדקתי בזאפ וראיתי שהמסך זמין בהרבה חנויות ונכנסתי לאתר של dell וראיתי שהמסך הזה לא זמין יותר מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי את המסך אחרי המתנה ארוכה ומייגעת. המסך הינו בעל פאנל S-IPS (עפ"י האות L שמופיעה בגב המסך) והריוויזיה היא A05 רציתי לדעת האם קיימת תוכנה ייעודית דרכה ניתן לשנות הגדרות ולכייל את המסך מלבד השיטה של שימוש בלחצני המסך? לא מצאתי תוכנה כזו בדיסק המצורף. בנוסף, אשמח לקבל עזרה בכיול וכיוון המסך על מנת שאוכל להוציא מהמסך את האיכות המרבית. כמו כן, ברצוני להודות לכם על הידע והעזרה שקיבלתי כאן בפורום, מה שלמעשה הוביל אותי לרכישת המסך המאוד איכותי הזה. תודה רבה לכולכם, יישר כוח, אתם עושים עבודה נפלאה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עם פאנל TN או פאנל VA, קמורים או ישרים ועם FreeSync או G-Sync - היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להגדיל את ההיצע שלה בעולם התצוגה הביתית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-