מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה- 1970HR, מסך פשוט מדהים. וכן, צריך להיזהר כשפותחים את הרגלית! אחרי שעשיתי "update driver" ולוחץ על הקובץ המתאים (בדיסק ההתקנה) אני מקבל הודעה שהוא לא מוצא אותו (יש לי XP), משהו בסגנון: can't find file for 1970HR (analog למרות שהוא מחובר בחיבור דיגיטלי לכרטיס מסך. ניסיתי גם בדרך האוטמטית וגם ידני (לפי ההוראות) אבל אני מקבל אותה הודעה. מישהו יודע למה? ועוד שאלה קטנה: על איזה קצב ריענון הכי מומלץ לעבוד? תודה לכל העונים...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשבי החדש ואני מתלבט בין צמד מסכים. הראשון הוא ה-BenQ FP73G http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=418390 והשני הוא Nu Tech L721V http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=378206 חשוב לי לציין שנו טק היא לא "חברה עלומה" סינית או משהו כזה ולמעשה המסכים שלהם זכו בפרסי "מחיר לעומת תועלת" רבים. המחשבים שלהם נחשבים מצויינים. המסך ישמש בעיקר למשחקים ואני עדיין מתלבט תחת איזה כרטיס מסך הוא יפעל - מה שמוביל לשאלה הבאה - > X1800GTO או 7600GS? אני צריך לבחור בין המסכים ובין כרטיסי המסך בהתאם לאיכותם, אבקש לא להתייחס למחיר בהשוואה/בחירה ביניהם תודה מראש, …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שיהיה טוב (משהו כמו הq17 אם אני לא טועה של יונדאי שהיו תמיד ממליצים פה בפורום) בעיקרון לא משנה לי חברה וכל מיני ואני גם לא מבין גדול במסכי lcd חוץ מהמילון מושגים שיש לכם פה. בקשר לתקציב בשאיפה לכמה שיותר זול.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הוא בתור מסך למשחקי מחשב, וורד וסרטים.. ובכלל בכלליות מה היתרונות שלו ומה החסרונות, כמובן שלא בתור קנייה עכשיווית כי קניתי אותו כבר מזמן ויצאו הרבה שיכלולים מאז, אני רוצה לדעת איפה הוא עומד כיום..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ', במחיר של עד 1750 ש"ח, השימוש הוא בעיקר משרדי,אבל גם למשחקים ולמולטימדיה, ואמינות מאוד חשובה לי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה - הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות. לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD.... את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות - 1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ? 2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני אצטרך כנראה להחליף את המסך שלי L1750HQ במסך אחר במסגרת אחריות ולפי מה שהבנתי אין 1750HQ ולכן אצטרך לקבל מסך תחליפי. יש למישהו מושג מה המסך המקביל אליו פחות או יותר בדגמים הנוכחיים של LG?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבעלי LG SUMSUNG ועוד, כמה יוצא לכם להשתמש בפונקציה הזאת? עד כמה היא שמישה? ואיך היא מבצעת את העבודה? השאלה הנוספת: יש מסכים עם כפתור למצבים מיוחדים: טקסט/סרטים/משחקים... עד כמה הוא שימושי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD למחשב high-end. המסך יעבוד הרבה שעות. יעוד: גיימינג כבד, אינטרנט. גודל: 17"-19". בעקרון אני לא מתמצא וגם אחרי קריאה פה בפורום אני לא בטוח לאיזה כיוון כדאי לי ללכת. אני מחפש מסך אמין שיתן לי את הביצועים הכי טובים לדרישות הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האופציה לרכוש את אחד מהמסכים האלה- 1. LG L1732S - במחיר של: 800¤ כולל מע"מ. 2. LG L1932S - במחיר של: 1200¤ כולל מע"מ. 3. LG 2000C - במחיר של: 2000¤ כולל מע"מ. כל המסכים חדשים מהחברה. האם כדאי לקנות את אחד מהמסכים הנ"ל? בתודה, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה אחת כל מה שאתם מציעים תתנו קישורים שאני אוכל לראות על מה אתם מדברים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה מסך רחב 19" עדיף לקנות? מסכים במחיר 1300 כמו: AL1916WS של ACER INF192 - של Infinity Nu Tech W921A או אחד הדגמים של MAG: MAG LCD 19" WIDE T906WA Mag P906WA LCD MAG 19 T906W או להשקיע קצת יותר ולקנות 4MS שראיתי עליו ביקורות טובות כאן SAMSUNG LCD 19 940BW אין שימוש מיוחד למסך - לא למשחקים לא לסרטים ( אולי יהיה אבל לא הרבה ולא רציני) יותר טקסט אינטרנט תמונות.... כמו כן - אני צריך כרטיס מסך מתאים - DVI לא הכרחי בשבילי... רק שיתמוך ברזולוציה ושיהיה מתאים למסך רחב בכמה שפחות כסף ... אשמח גם לקישורים להשוואות רלוונטיות ברשת בקשר למסכים רחבים...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער שאין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם אבל תדעו לכם שהמסך מדהים ביופיו. המסך מגיע עם CABLE MANAGEMENT שזה פצצה, כל הכבלים(DVI,USB HUB,POWER) עוברים בפנים ויוצאים ככבל 1. השליטה על כיונון המסך מצויינת ונעשית בעזרת ג'ויסטיק מגניב כזה בקדמת המסך, ויש גם מצבים קבועים מראש. (אבל בעזרת התוכנה של המסך אני לא צריך להשתמש בהם) מבחינת ביצועים, אין פיקסלים שרופים, ותצוגת הDVM מעולה!! (לא מפוצצת מדי כמו של הASUS אבל תורמת המון למסך, הבהירות והCONTRAST מצויינים) גם בווינדוס וגם במשחקים - יש לציין במיוחד במשחקים, איזה צבעים איזה קצב (בעיקר משחק UT, NFSMW וAOE3) אין מריחות בכלל(4MS), הזוויות צפייה מעולות אין מצב שאני לא רואה את המסך מהצד. בקשר לכתב, הכתב ברור …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מסך יותר טוב מהסמסונג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2212&products_id=11882 התקציב הוא בערך המחיר של הסמסונג +- תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסכי LCD עם מראה מרשים שזה לא סתם ריבוע על רגל מסכנה אלא משהו כמו הסוני SDM-HS95S שזה אחד המסכים הכי יפים שיש או סוני סדרת HX או הסמסונג 960 BF שכרגע לא ראיתי פה ביקורות טובות עליו אז זה הסגנון של המסכים שאני מחפש, המסך אמור לשמש גם לטקסט וגם למשחקים וסרטים אשמח לקבל עוד רעיונות עמית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-