עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by liortaib,

תגידו אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים בגוד 22 אינץ בתקציב של 1500 שח איזה מסך עדיף? MW221CוAsusו W2252TQוLGו 2253BWוSamsungו

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ' lcd לאמא שלי. מכיוון שיש לי משפחה שמגיעה מצרפת ועכשיו סוף עונה ויש מבצעים, ויכולה להביא לי את המסך: acer al1917s נתונים שמפורסמים: 1280*1024 1:500 250cd/m^2 12ms כל זאת ב140 יורו במבצע. שזה 760 ש"ח. לינק: http://www.rueducommerce.com/images/offredujour/mail-sold_10012007/mel_sd.html מה דעתכם? האם המסך סביר (הוא ישמש לאינטרנט בלבד) או ששווה להשקיע יותר ולקנות משהו אחר בארץ וכדומה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by galardo,

שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בצילום ואני מעוניין לקנות מסך מסוג IPS (כנראה Dell 2311h), הבעייה שבמחשב הנייד שלי יש רק יציאת HDMI ו- VGA....לכן אני חושב לקנות כבל HDMI to DVI-D השאלה שלי היא: אם לא להתיחס למפרט של המחשב שיש לי האם יש הבדל, שאפשר להרגיש מבחינת צבעים וחדות תמונה, בין יציאת HDMI ל- DVI-D . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  4. הוא נראה לי המסך הכי משתלם בקטגוריה של 20" רחבים. קראתי הרבה שרשורים עליו בפורום ותקנו אותי אם אני טועה, אלה המסקנות העיקריות. 1. מסך עם פאנל TN, שככל הנראה משמעו איכות פחות טובה בהגדרה בהשוואה לסוגי פאנלים אחרים. 2. בגלל הTN הוא לא מתאים לעבודה ממושכת עם טקסטים, בגלל בעיית בהירות? (מעייף/מייבש עיניים). 3. לצרכי צפייה בוידאו הוא עושה עבודה טובה. אני סטודנט. 95% אחוז מהזמן שלי במחשב זה אינטרנט/טקסטים. אני מכוון למסך רחב מתוך מחשבה שהוא ישמש כמיני-טלויזיה עם תכני HD בעיקר, למרות ששוב, זה יהיה לכל היותר 5% מהזמן. אולי, וזה אולי כי אף פעם לא ניסיתי, הוא יהיה נוח יותר גם בכתיבת עבודות אם רוצים שני חלונות וורד, או וורד וגם אינטרנט ביחד. שאלתי היא, לבעלי המסך או לכל מי שיודע, עד…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by arkadur,

ראיתי את המסך של סמסונג, והייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספת, כיום יש לי מסך 19" של LG שמשלב בתוכו את פונקציות הטיונר ושאר החיבורים להם אני זקוק, האם המסך הזה יעשה את העבודה? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ואשמח לקבל המלצות נוספות בטווח ה2K. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  6. אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by skrew,

שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה. הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו? על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות.. עצות יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nesber,

ראיתי שמסכי lcd טיפוסיים פועלים היום על 60 הרץ. האם זה אומר שהFPS המירבי שאוכל להגיע אליו במשחקים הוא 60?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  11. כמעט רכשתי את ה- Asus אך לפתע חבר סיפר לי על ה- Xerox עם הזכוכית הקשיחה והלהיב אותי עליו. איזה מסך עדיף מבין ה- 2 ? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. מה ההבדל בין מסך מחשב שהוא טלוויזה כמו ה-T260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710852 או אים אני יקח טלוויזה 26 רגילה שיש בה חיבור של מחשב מה ההבדלים בשנהים אני יכול ליראות טלוויזה וגם לחבר את המחשב תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 14:30:03 וגם מה עדיף ולמה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עיקר השימוש שלי הוא משחקים וצפיה בסרטים בד"כ אני מזמין מסכים של דל מדגמי U ואני מאוד מרוצה אבל אני משדרג את המחשב ורוכש כרטיס 1060 ורציתי להזמין מסך DELL P2714H הבנתי שיש לו פנל IPS והוא יחסית זול לגודלו ואיכותו האם מומלץ ? האם יש לו חסרונות ? (מסך 27 אינץ אחר של דל עולה בסביבות 2000 - וזה עולה כ 1600 )

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שבת שלום רכשתי השבוע מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה על הלוח P5KPL-AM המחשב לשימוש גלישה בעיקר וקצת משחקים ממש קלים וקצת סרטים. אני מעונייןם לחליף את המסך 17 המזדקן שלי במסך LCD ולא יודע איזה גודל יתאים . 19 או 21.5 או 22 אינץ מה שחשוב לי זה בעיקר לראות את הטקטס ברור בגלישה באינטרנט. ראיתי שלכל גודל מסך יש רזולוציה שאפשר לעבוד איתה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יוכל לעבוד איתם בגלל שהוא מובנה. האם אני אצטרך להתפשר על 19 אינץ בגלל זה או שעדיף לקחת 22 ולהרכיב כרטיס מסך נוסף איכותי ? לא יודע אם יש קשר בין הדברים לשימוש גלישה או שזה קשור רק למשחקים\סרטים. במידה ו19 אינץ' יתאים למפרט הנוכחי שלי , אשמח להמלצה על מסך איכותי בגודל הזה ובתקציב אפחילו קצת פחות (ה1000 ש"ח זה ל-22 במ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by dekektam,

ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אני מחפש מסך LCD בשביל מחשב חדש לחבר, מצאתי את הדגמים האלה: BenQ FP91GP - http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1545627&comp=1 או זה: Sony SDM-X75FB + DVI (8ms) + Speakers Black LCD Monitor 1348.00 ¤ 1 1348 (שעליו הומלץ פה בפורום ע"י מישהו לא זוכר מי) הראשון הוא 19" אבל הם אותה רזולוציה, זה לא מוריד מהאיכות שלו נכון? אם יש לכם הצע יותר טובה מאלה אשמח לשמוע אותה! ;D

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  18. המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני מתכנן להזמין מסך בשעות הקרובות, יש לי הצעה לסאמסונג ב999 שקל + אחריות 3 שנים של קבוצת אוחיון [??? לא מכיר אותם האמת] או בערך 1400 שקל לLG, מה עדיף? הקונטראסט המטורף של הLG שווה את ה400 שקל? יש סיבות לקחת אותו על פני הסאמסונג? אני אוהב לשחק משחקי RPG וFPS....... ורואה המון אבל ה-מ-ו-ן סרטים, וכמובן קורא כמויות אדירות של טקסטים כל יום................. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לחבר ממיר HOT HD למסך שלי, אבל המסך שלי מגיע לרזולוציה מקסימלית של 1680x1050. אז השאלה שלי - זה אפשרי "להכריח" את הממיר לעבוד על 720P? או לגרום למסך לשדר רזולוציה מקסימלית של 720P? ברגע שאני מחבר אותו, אני מקבל out of range במסך כי ככל הנראה הממיר עובר למצב 1080p שהמסך שלי לא תומך בו. בנוסף אני מניח שמתאם HDMI-DVI לא אמור לעשות בעיות, נכון?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by barak157953,

מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  22. המסך הוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 מה דעתכם? ואם זה חשוב הכרטיס מסך הוא HD4870 512mb אני צריך תשובה מהירה כי אני רוכש מסך מחר בבוקר תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by gilgil2,

היי יש לי היום מסך ישן של סמסונג, אני רוצה עוד אחד על השולחן, חשבתי לשים לידו את ה u2415 אני משתמש כבד הרבה שעות ביום בעיקר עבודה ומשחקים יש לי במחשב כרטיס גרפי 780GTX, כדאי לחבר את המסך hdmi ל-hdmi במחשב ? או יציאה אחרת ? כיום אני משאיר משחקים לפעמים המון שעות פתוחים, ומרגישים את המחשב מתחמם ומתאמץ אחרי כמה זמן, אז .. עם מסך חדש, יותר פיקסלים הוא יתאמץ עוד יותר? אני צריך לחשוב על דברים כמו קירורים וכאלה שאני לא חושב עליהם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by duhifat,

למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. פירסמתי בעבר פוסט, אני מחפש מסך LCD באיזור ה 1200 (לא יותר רצוי) אני יודע שהמליצו בעבר לחסוך עוד ולהישאר עם ה CRT בינתיים, אבל יש צורך בלהעביר את המחשב לחדר אחר, ושם חובה מסך שטוח עקב מקום בין היתר. באתר הזה נדמה לי יש רשימה גדולה של מסכים, בתחום מתחת ל 1500 כפי שאני רואה - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB55018=128917&pageInfo=1 (יש שם עוד כמה עמודים מלבד הראשון שמציג, אבל לא רוצה להעיק ) מישהו יכול להמליץ על אחד שהוא "הטוב מבין הזולים" הנ"ל? הערה חשובה - המחשב הוא אך ורק (100 אחוזים) לצרכי אינטרנט/עריכת מסמכים/תכנות וכו' (סטודנט)? כלומר אני מניח שהכי חשוב שלא יפגע בעיניים וכדומה. מודה מראש

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.