עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bluemail,

צמצמתי בזאפ סוג מסך שאני רוצה . חוו דעתכם עלייהם. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4154=4155&DB4147=4150&DB4163=181885&DB51909=51910 עם יש המלצות לאחרים תרשמו (לא צריך רמקולים מובנים)

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by maors3,

ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, טוב הגיע הזמן שגם אני אפתח נושא חדש ולא רק אנסה לעזור לפוסטים קיימים אז חברה אני מקווה שתעזרו... אז ככה התחדשתי במסך T240 כפי שכבר הבנתם, (למי שרוצה לדעת, קניתי מרשת גדולה) ואחת הסיבות לבחירה היא שהעדפתי מסך ביחס 16:10, אני פחות רואה סרטים ויותר עובד על VS. ניתן לסכם את הנושא היחס מסכים בתמונה אחת: להמשיך לקרוא...תודה התמונה הוכנה בפוטושופ (מי שרוצה לדעת איך שישלח לי הודעה) עכשיו שמתי לב שיש בריחת אור בתחתית המסך ובחלק העליון :-[, יותר מורגש בחלק התחתון. ברור לי שזה פנל TN אבל עדיין בריחת אור זה שונה מצבעים לא אמיתיים למרות שהצבעים דווקא נראים נפלא. השאלה שלי האם לכל TN יש בריחת אור כל כך מורגשת או שזה רק פגם במסך הספציפי הזה? …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofsher,

שלום יש לי VX924 של VIEWSONIC מסך בסט אבל מה... נכנס לי חרק קטנצ'יק למסך.. הסתובב כמה ימים ומת פחות או יותר באמצע עכשיו אני לא יודע מה לעשות באינטרנט אין הרבה מידע לגבי זה.. :s05: הוא מסתיר כמה פיקסלים... בערך 5-10 אבל הוא לא נופל...! יש למישהו רעיונות... זה לא שהוא מפריע זה סתם מציק ומבאס שיש מסך חדש יחסית אבל עם חרק תקוע מה לגבי אחריות... תופסת במקרה הזה? (קניתי בקיי אס פי ועדיין לא דיברתי איתם) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Cupid Me,

אהלן, האם גם במסכי מחשב יש נוסחא לחישוב מרחק צפייה מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by shahar77,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך עד 1000 ש"ח (אם אפשר בפחות אז עדיף..) שישמש בעיקר לעבודה משרדית (תכנות, אופיס) וקצת סדרות פה ושם (בלי משחקים). משיטוט קצר בפורום ראיתי המלצות על p2414h של DELL, איך הוא בתור מסך לעבודה משרדית? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום אני זקוקה לטלויזיה לסלון, עד 40" , שמסוגלת לשדר את המחשב דרך VGA ברזולוציה של FHD 1920X1080. אני בטוחה שיש מי שיש לו בבית כזה דבר. רצוי מחיר עד 1800ש"ח תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shloosh,

אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by n_aviv1,

אני לא מקצוען, אני לא עובד בשום דבר שקשור לזה, אבל לאחרונה התחלתי לצלם בתור תחביב והמסך של הלפטופ שכרגע אני משתמש בו מכוייל על הפנים. אני רוצה שהתמונות יראו טוב על המסך שלי, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מכייל. מה ההבדל בין מכייל ב1500$ למכייל ב100$? האם כדאי לי בכלל לקנות מכייל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kipi25,

אהלן, איזה מסך מהנ"ל מתאים יותר לעבודה עם תמונות דיגיטליות (ע"ג פוטושופ) ? עיקר הדגש הוא על איכות הצבעים והתצוגה, לא רלוונטי למשחקים וסרטים. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NIR36,

התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום, קניתי מחשב חדש ובהזמנה לא שמתי לב שאין כניסת vga. אני מעדיף להישאר עם המחשב כמו שהוא ולרכוש מתאם או פשוט כבל עם שילוב היציאות הנכון. מהו החיבור המועדף? תודה

17. שלום לכולם. כיום יש לי צג מחשב 27 של פיליפס...צג מעולה אך מכיוון שאני רוצה לחבר לצג גם פלייסטיישן 4,אני רוצה להחליף לצג יותר גדול של 32 אינץ. התקציב הוא עד 1300שח. בצ'יטוט קל באינטרנט,הבנתי שצגי המחשב יותר יקרים ממסכי הטלויזיות וזאת למרות ששלשניהם יש את אותם נתונים והדגש הוא על FULL HD ותדר 50-60הרץ ועד עכשיו אני לא מבין למה צגי המחשב יותר יקרים,מה עוד שלטלויזיות יש אפילו יותר מבחר של חיבורים. ז"א שאני יכול לקנות למשל מסך מחשב במחיר של 1000שח לעומת צג מחשב עם אותם נתונים ב-1300שח בערך..... אז מה עדיף והאם יש משהו שבכל זאת עדיף בצג מחשב לעומת מסך טלויזיה? לפי מה שהבנתי גם ותקנו אותי אם אני טועה....אם אני מחבר מסך טלויזיה באמצעות HDMI למחשב,ברגע שאכבה את המחשב א…

• 4 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב לבית בכדי לחבר אותו למחשב נייד. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה בסביבת אופיס (כמעט ולא משחק במשחקים). חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות (שאחת מהן היא HD), ואם יש 3 יציאות אפילו יותר טוב. כמו כן, חשוב לי שלמסך תהיה יכולת תנועה לא מוגבלת יותר מדי (הכוונה שיצא לי להיתקל במסכי מחשב שאפשר להטות אותם רק למעלה ולמטה, ולא על ציר סיבוב לדוגמא). כמו כן, חשוב שהמסך יהיה לפחות בגודל 23 אינץ'. סכום ההשקעה הוא לא גבוה ונע סביב 600-700 ש"ח. אשמח להמלצות ממי שמבין בתחום... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by adiaphoto,

אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by GladiuS,

בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב. מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על AOC i2353Fh עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690 מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by postup,

שלום. אני מתלבט בין שני מסכי LCD 22" רחבים: 1. E228WFP של DELL 2. או SyncMaster 226BW של SAMSUNG מבחינת מחיר אני רואה ששניהם באותה רמה של מחירים. על איזה אתם ממליצים? מה לדעתכם עדיף?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by gunai,

שלום, אני מתעתד לרכוש מסך+מחשב חדשים בחצי שנה-שנה הקרובה. כיום אני משתמש בDell U2311H שהבעיה העיקרית שלי איתו היא קצב הרענון. כאחד שהעביר את ילדותו ואת נעוריו עם מסכי CRT המריחות והאיטיות שאני חווה עם מסך LCD במשחקים עדיין מפריעות לי, למרות שיש לי את המסך כבר שבע שנים. בו-זמנית, אני משתמש במסך גם לעבודה מהבית, כולל עבודה מול מלל, תמונות ווידאו וצג TN יהיה בעייתי למדי כי אני גם נוהג לצפות במסך מזוויות ומרחקים שונים. בדיקה קצרה ברשת מראה שצגי הIPS הקיימים בשוק עם קצב רענון של 100hz ומעלה הם בגודל ''27 ומעלה וברזולוציות גבוהות בהתאם. שתי תהיות: 1. האם יש צפי כלשהו למסכי IPS לגיימינג שהם 1080p ובגודל ''23/24? 2. האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.