מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה התחדשנו במסך חדש החלטתי לקנות את ה U2415 ללכת על הדגם החדש. אשתי מרוצה מחברת את המחשב נייד שלה דרך חיבור HDMI ועובדת. הבעיה היא של PC שלנו אין חיבור HDMI אלא כניסת VGA פשוטה בלוח אם ולמסך אין חיבור שכזה. המחשב לא הכי חדש אבל עושה את העבודה שלו ואני לא רואה צורך להעיף אותו. האם יש איזה פתרון כך שאוכל לחבר את המחשב למסך ולהנות גם מהאיכות של מסך זה ? מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 4 GB זכרון Socket AM2 (940) מה אני צריך על מנת שאוכל לחבר את המסך מבלי לקרוע את הכיס ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך DELL2407. למי שכבר רכש מסך זה (או אחרים של דל) - האם יש חנויות או אתרים מומלצים במיוחד ? כאלו שהשירות יהיה טוב אם יתגלו בעיות והמחיר הוגן. תודה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אתמול קניתי סוף סוף מסך LCD חדש של סמסונג חיברתי בחיבור VGA זה היציאה היחידה שיש לי מכרטיס המסך שאלתי מה ההגדרות האופטימליות שאפשר להגדיר את המסך לצפייה דפי אינטרנט חיפשתי בפורומים אבל לא מצאתי פיתרון או מדריך לבעיתי בבקשה תעזרו כואבות לי העיניים ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, שדרכו גם אני יהיה מעוניין לראות טלוויזיה.(לא בטוח אבל יש סיכוי טוב) כמובן שיתבר אליו כרטיס מסך עם יציאת DVI. רציתי לדעת איזה מהמסכים טוב יותר לשימושים של משחקים מהירים (UT), וסרטים, ועבודה שוטפת בווינדוס. בעקרון אני יודע ששינהם בערך אותו דבר, כי שניהם 8MS, בערך אותו דבר בזוויות, לשניהם יש אופציה של תלייה מקורית על הקיר (שמאוד עוזרת לי) שניהם תצוגה 8BIT. ידוע לי שהVP171B היה תמיד המלך הבלתי מעורער של המסכי LCD, אבל יצא עכשיו הדגם החדש ה730 שהוא בעקרון האח הקטן של ה930 המהולל. (אני יודע שיש להם פאנל שונה אבל עדיין ה730 הוא גם עומד טופ) תודה רבה קובי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך 931BF של סמסונג?והאם כדאי להוסיף כ200 ש"ח בשביל LG L1900R? מה מהם עדיף (בהתחשב בהפרש במחיר)... ומישהו יודע אולי אם המסכים הנ"ל מגיעים עם כבל DVI?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי כולם התלבטתי רבות אם לקנות 22 TN או 20 איכותי יותר. והחלטתי שכרגע 20 יספיק לי. מקסימום עוד שנתיים ככה נחליף אותו. אני בטח עוד שנה יתחיל לימודים ואצטרך להיות הרבה מול המסך והחלטתי לשמור על העיניים שלי... בכל אופן ראיתי המלצות ל Dell ול HP וגם ל LG איזה מהם הכי עדיף? עוד פעם - הרבה אינטרנט וטקסטים ומעט סרטים ומשחקים... עדיף שלא יהיו במסך עצמו רמקולים. אם תצטרכו עוד פרטים - תבקשו ואתן תודה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תכננתי להזמין היום את המחשב אך המסך מגביל אותי, לא מצאתי פתרון בשבילו. בהתחלה חשבתי על ה1919S של LG או על L1953.. אבל אין להם חיבור DVI. חשבתי על הL1953TR.. האם הוא בסדר? איזה עוד אופציות יש? המליצו לי על VP930 אבל הוא יקר מידי. אם לא תהיה אופציה אחרת אני כנראה אזמין אותו מחנות אחרת, אבל אני מעוניין לשמור אותו כאופציה אחרונה, רק אם אין אפשרויות אחרות.. יש משהו? אני משחק, עורך וידאו מתחיל, אינטרנט וכו'. החנות היא TMS. אני ממש ממש מעדיף להזמין הכל מאותו מקום.. תודה! עריכה: אולי 931C של סמסונג? עריכה 2: לא משנה. התרד חסר טעם מעכשיו. החלטתי לקחת את הVP930 בכל מקרה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני עובד עכשיו עם CRT על 100MHZ שזה אחלה אבל די אני רוצה להתקדם אז הייתי רוצה איזה WS איכותי עדיפות ל16.7 מליון צבעים (אני רוצה באמת משהו איכותי) ושיהיה זמן תגובה טוב כי אני משחק די הרבה משחקים עכשיו תקציב בכללי אין ממש תקציב אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מ2500 אלה אם יהיה משהו שבאמת שווה ועוד שאלה אני קונה את זה בכללי למחשב הבא כי כרגע שלי לא משהו (יעני כרגע אני לא ממש יהנה בוא במשחקים וזה) אז יש טעם לחכות יעני יש טכנולוגיות חדשות או פיתוחים מעניינים שיהיו בחצי שנה הקרובה?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דל 2407 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יהיה ניתן להפוך אותו לטלויזיה בנוסף להיותו מחשב...הבעיה שלי היא שהסתכלתי באתר של דל וראיתי חיבור s video בשביל לחבר לטלויזיה וחיבור אנאלוגי(vga אם אני זוכר נכון...)בשביל המחשב הבעיה היא שאני צריך גם בננות(צהוב אדום לבן)אבל הבננות שראיתי שם היו ב אדום כחול וירוק...השאלה שלי היא איך אני הופך את המסך הזה לטלויזיה בשיטה הכי קלה בלי לוותר על איכות... השימושים שלי (מבחינת הטלוזיה) זה רק לחבר אותה לממיר סטנדרתי של יס... אה וגם אם יש מישהו עם ניסיון עם המוצר הזה בתור טלויזיה אז שייתן לי בבקשה חוות דעת... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מתלבט בין 2 מסכי LCD שניהם 22 אינץ' ובאותו המחיר . נקודה חשובה : אני מעוניין לחבר את ה- XBOX 360 HD שלי למסך ה-LCD באמצעות כבל VGA מתאים שיש ברשותי . המסכים : 1. L226WTQ LG 2. 226BW SAMSUNG מה עדיף ? בעיקר בשביל משחקים וסרטים ושימוש ב-XBOX . תודה רבה. אסי.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נהרס לי המסך ואני חייב לקנות מסך חדש דחוף. אז אם מישהו יכול לתת לי מסך לגיימר(בעיקר משחקים וסרטים) 19 אינצ' בסביבות ה 1000 שקל של חברה טובה ואמינה. ושיהיה בחיפה או קרוב לחיפה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=590766 איך המסך הזה? אני מעוניין לקנות מסך טוב לשימושי אינטרנט, משחקים וסרטים. חשוב: שיהיה לו פנאל טוב- זוויות צפיה רבות, שיהיה אפשר לכוון אותו, שיגיב מהיר ויראה בו טוב . והמסכים הבאים: BENQ FP94VW ASUS VW202T ASUS LM221 UTOPIA 22700G
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חברה היום הייתי בטרקלין חשמל ראיתי שם מסך של אסוס מזה יפה (גם המחיר שלו) 1700 . רציתי לשאול עם המסך הזה שווה את המחיר כי המוכר שם אמר לי שזה מסך שתומך ב-high difinaition זה נשמע לי קצת חארטה..... רציתי לשאול אתכם אם שווה ללכת על המסך הזה או שבטווח מחירים הזה שווה ללכת על משהו אחר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-