מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על מסך dell 2007WFP ולמה אי אפשר להפעיל אותה זה פשוט נשאר על pc agp?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים וסרטים. האמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים) .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חג שמח לכולם, אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב), בתקציב של עד 1600 שקל. השימוש הוא משחקים, סרטים, וגם גלישה ושאר הדברים שמצריכים צפייה בטקסט הרבה זמן. תודה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לאור ההמלצות הרבות על הדגם הזה ועקב מחירו הנמוך באייבורי (1340 ש"ח) ,אני שוקל לקנות את המסך ויש לי מספר שאלות: 1. אני מחפש מסך "19 רחב בלבד (יש לי הגבלה לגובה של 40 סמ"). הייעוד של המסך הוא לעבודה רגילה במחשב , אינטרנט וסרטים ולא למשחקים. האם הוא מתאים לצרכיי? 2. יש לי כרטיס מסך ATI 9600SE. האם תהיה לי בעיה עם הרזולוציה והתצוגה עבור המסך ? 3. היכן באזור המרכז ניתן לראותו בתצוגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תודה רבה! (אגב, קניתי את ה-VS 930 בהמלצת הפורום ואני מרוצה ממנו עד השמיים!)
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ראיתי היום את המסך הזה של אסוס: VM192S http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11298 מסך שרואים בו לטעמי יותר טוב ממסכים של LG וסמסונג שעולים 500 שקל יותר אבל... הוא ללא יציאת DVI זה משמעותי? האיכות פחות טובה? אם בעתיד אני ארצה לחבר את המסך לכרטיס שיש לו רק כניסת DVI זה יהיה אפשרי? יש מתאמים? כי אני יודע שיש מתאם הפוך - מ - DVI ל - VGA השאלה היא האם יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי או שזה בכלל לא אפשרי? המסך מיועד לעבודה משרדית... בעיקר, אבל חשוב שיראו בו תמונות יפה! אז אם יש המלצות נוספות, לגבי המסך הזה ספציפית או לגבי אחרים אני אשמח! תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD דק, 19 אינץ' ככל הנראה - התקציב הוא עד 1800.. ראיתי את המסך הבא - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 מה דעתכם עליו? הוא נראה יחסית לא רע.. מה המסך הכי טוב בתקציב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למסך 19" במחיר של עד 1800 ש"ח מיועד למשחקים , הרבה טקסט וגם סרטים עדיף שלא יהיו לו רמקולים אהה ושהרוחב מסך יהיה רגיל (לא מסך רחב) תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ביקשתי מזה שאני קונה ממנו את המחשב החדש את המסך הזה : LG L1770HQ והוא אמר לא כדאי וזה כי אם קורה משהו למסך אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל ואתה יכול להיתקע שבועיים-שלוש בלי מסך..... והוא הציע לי (נשמע כמו זבל גינרי) מסך של "17 AOC כי זה אצלם מתקנים תוך יום-יומיים אם קורה משהו.. מה כדאי הם עולים אותו מחיר כמעט וברור שהLG יותר טוב אך מה כדאי מבחינת האחריות ואם הוא בכלל צודק??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך דק עד 2000 שקל בעיקר בשביל משחקים גודל לא חשוב 17 או 19 העיקר שהוא יהיה טוב ויראו בו חד... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם יש צגי LCD 19 שנותנים טקסט שנראה חד יותר מזה הנראה בצג CRT 19 samsung 997MB שניתן להשיגו החל מ-1100 ש"ח? או שבכל מקרה הטקסט ב-997MB עדיין חד בכל קנה מידה לעומת צגי LCD ברזולוציה של 1280 על 1024?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-