עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני צריך לקנות מסך לחבר השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכנות משרדיות אני מתלבט בין VP930 { בתקווה גירסה 3 } לבין DELL 2007FP הוא לא אוהב מסך רחב שאלתי היא מה יותר ממולץ והאם לשניהם אני יכול לחבר ממיר של YES לגבי שאלת התקציב הDELL הוא הגבול שלי 2200 ש"ח +-

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

לפי הביקורות בפורום ה MW הוא המומלץ אבל מאחר ואלה מסכי 22" ואין הבדלים ממשיים בינהם, האם שווה להשקיע את ה200 שקל הפרש ולקחת את הדגם שהומלץ בביקרות?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by RAPTOR22il,

שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by nsofi,

צרכים * עריכת מסמכים * אינטרנט - קריאה בעיקר * משחקים (עדיפות משנית) * לא רואה סרטים במחשב אילוצים * גדול או שווה ל 19" * פחות מ 1500 ש"ח * מעדיף 3*4 כי נראה לי ניצול טוב יותר של המסך אבל אשמח לשמוע אחרת. לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by roy_be,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך הנ"ל ואני נהנה ממנו מאוד... חוץ מהעובדה שהייתי צריך להחליף חצי מחשב בגלל הרזולוציה... לפני מספק שבועות שמתי לב (ויכול להיות שזה תמיד היה אלא שפשוט לא הבחנתי בכך) שכשמדליקים את המסך בדקה הראשונה הוא טיפה מהבהב. כמדומני יש במסכים האלו נורת ניאון למעלה ולמטה. שאלתי היא - האם זה קורה גם אצלכם? האם זה בסדר או שאני צריך לשלוח לתיקון? ??? הדגם דרך אגב הוא האחרון שיצא... תודה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by la1470,

שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by itaiprz,

חברה מצאתי כמה דברים תיראו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1JXDC1FDF ואת זה שזה עולה 990 http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 מksp ויש את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DILM2201Wkvkv אני יותר מתכנן על השני ניראה לי דיל טוב אמה אתם אומרים. המחשב לסרטים וסדרות נטו לא ליותר

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 בשביל ה XBOX360

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  11. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by zurkin1232,

יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by yamamoto,

יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  15. אהלן אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש, ואני מחפש עכשיו דגמים מומלצים. עקרונית לא משנה לי-WIDE או לא, העיקר שהפאנל יהיה איכותי. עקרונית אני אשתמש בו המון המון שעות ביום, חלקם למשחקים וסרטים ככה שאני רוצה שהוא יציג משחקים כמו CS או COD4 למופת. הגודל שלו יכול להסתובב בין ה-19-22 אינץ', והעיקר שיכנס בתקציב-1800 שקל,אפשר לחרוג למעלה. בתודה מראש=]

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shlomyb,

היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  18. שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by yonatanb,

שלום! קבלתי מסך 16:10 מדגם philips 200wp7es. מהו סוג הפאנל של מסך זה? מה גודל הנקודה (pitch)? האם יש דרך לכוון את הבהירות במסך זה לרמה נמוכה יותר משמתאפשר ע"י כפתורי כיוונון הבהירות שעל המסך? האם המסך הזה דומה בתכונותיו ל Philips 20 LCD 200P7ES UXGA 4:3 , למעט יחס רוחב:גובה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DonHuck,

אני כרגע מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בסביבות ה1600 ל1750 שקל. קראתי בhwzone כתבה על מסכי 22 אינץ והכי מומלץ מביניהם הוא הasus. בכתבה לא הייתה התייחסות לדגם של lg 2252 שמציג יחס ניגודיות של 1:10000. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי מביניהם עדיף? תגובות דחוף!!!!!!!! מי שלא הבין בכתבה הוצג דגם אחר של lg!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by Sparkle,

http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=590766 איך המסך הזה? אני מעוניין לקנות מסך טוב לשימושי אינטרנט, משחקים וסרטים. חשוב: שיהיה לו פנאל טוב- זוויות צפיה רבות, שיהיה אפשר לכוון אותו, שיגיב מהיר ויראה בו טוב . והמסכים הבאים: BENQ FP94VW ASUS VW202T ASUS LM221 UTOPIA 22700G

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

שלום חברי הפורום היקרים יש לי שאלה בקשר ל 2 מסכים של DELL קישור כפול = 2 יציאות של DVI-D על הכרטיס מסך? (יש לי 7800GT) 2. בקשר ל UltraSharp 3008WFP של Dell האם הוא משתלם יותר מה 3007WFP מבחינת מחיר? או שבכלל עדיף להסתפק ב 2408WFP.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by weinman,

אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by 659zzz,

שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by talnisim,

שלום לכולם! אני צלם ועובד הרבה בפוטושופ. אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GS השאלה היא איזה מסך כדאי לי לרכוש ועל בדיוק אני צריך להסתכל. רמת הדיוק מאוד חשובה לי והתקציב עומד על 2500 ש"ח. טל

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.