עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by exXxTreAm,

אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אבאשלי הביא הצעת מחיר למסכים למחשב הפחות מתקדם בבית.. השימוש שם הוא די בסיסי, לאחים שלי הקטנים (הקטן בן 4, הגדול בן 12) אני יודע שכולם מסכים עם פאנל TN וזה וזה, אבל אין צורך וכוונה להשקיע במסך איכותי במחשב הזה. אז מבין ה3, איזה עדיף? Samsung 931B LG L1953HM AOC LM965 אגב, קראתי את ההשוואות באתר ואמרתי לו שינסה להשיג אולי את ה932B, שברור לי שהוא יותר טוב, אבל אני רוצה המלצה על אחד מה3 האלה, למקרה שהוא לא ישיג את ה932. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  4. היי שלום לכולם, אני קונה מחשב עם 1080TI , משחק במשחקי FPS ו Racing Games . מתלבט בין שני המסכים הבאים של אסוס: PG279Q : * רזולוציה של 2560X1440 יחס 16:9. * תומך ב 166Hz * פאנל IPS עם GSYNC * מחיר- 4 אלף בארץ, קישור למוצר: https://www.amazon.com/PG279Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1502882053&sr=1-1&keywords=PG279Q PG348: * אולטרה רחב ברזולוציה של 3440X1440 וביחס של 21:9. * תומך עד 100HZ * פאנל IPS עם GSYNC *מחיר 6 אלף שקל בארץ, קישור למוצר: https://www.amazon.com/Asus-PG348Q-34-Inch-Ultra-wide-Monitor/dp/B01C83BE6U …

5. Started by evya135,

אוקיי דבר ראשון לכולם אני חדש פה קניתי היום מסך דק של סאמסונג 19 אינץ' חיברתי אותו והפעלתי את המחשב התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי עכשיו שאני מנסה לשנות רזולוציה (ליותר מ1024 על 768) אני רואה מטושטש, כולל הכתב שנראה ממש לא ברור ולא קריא כמו כן אני לא יכול להעלות את הקצב ריענון ליותר מ75 וזה מוזר כי במסך הקודם שהיה לי (גרוע ביותר) יכולתי לעלות עד ל85 ולפי מה שהבנתי כמה שיותר זה יותר טוב לעיניים אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד לא מבין כלום בדברים האלה אגב ואם זה עוזר יש לי כרטיס מסך Radeon 9600 256mb

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by חן מ,

יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. יש לי טלויזית LG 37LC2R) LCD) ואני בדילמה איך לחבר את ה-DVD עליה בעיקרון יש שלוש אפשרויות: SCART TO SCART COMPONENT TO COMPONENT SVIDEO TO SVIDEO עכשיו השאלה שלי מה מכל החיבורים האלו ייתן לי את האיכות הכי טובה? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by harur,

אבא שלי מחפש מסך בעיקר לאינטרנט, מסמכים, מצגות ואולי סרטים. משחקים אולי אבל פשוטים גודל 19 -20 חשוב לו חדות וצבעים אמיתים "כמה שאפשר" מחיר השקעה בין 1600 ל-1800 שקלים אשמח לקבל לפי סדר עדיפות יורד. מהטוב ביותר עם ציון יתרונות וחסרונות תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by shlomo1441,

שלום חברים ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, קיבלתי את ה-ASUS VW222u. כרגע אני עם Geforce 4 MX 440 נוראי, אבל לפחות מציג ב-1680x1050. תודה לכולם על ההמלצות החמות ובמיוחד ל-McFly על העזרה בפורום. באמת תודה. אני מרוצה מהקנייה, אבל אני צריך לכייל את המסך. אין לי עין לזה בכלל... איך מכיילים ? תוכנה? סתם בעין ? אני צריך איזה מישהו/משהו (תוכנה...) שיגידו לי בדיוק מה צריך לראות בכל תמונת כיול (הגווני צבעים וכו') ועם איזה תפריט לשחק (בהירות, ניגודיות וכו') כדי לשנות את זה... אם לא - הכל נראה לי דומה... כרגע אני עם ניגודיות 90 ובהירות 85... הצבעים על User Mode והאדום הירוק והכחול כולם על 100. מה עושים ? המון תודה שוב!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס מסך 8800 GTS מהמלצות רבות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה DELL אך אני מתלבט זמן רב על איזה גירסה ללכת חשוב לציין שאינני צופה בסרטים במחשב והשימושים העיקריים בו הם אינטרנט ומשחקים אני חושש ללכת על הגירסה הרחבה משום שבעט שימוש באינטרנט או במסמכים ב WORD ראיתי שהכתב "נמרח" לצדדים ולכן איני יודע מה לבחור חשוב לציין שאשתמש ב VISTA האם יש לה פיתרון לסוגייה הזאת או שגם שם הכתב "ימרח" מה עלי לעשות ובאיזה דגם עלי לבחור ?? שמתי לב גם שהדגם הרגיל יקר יותר מדוע?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by no_flex_zone,

היי אבקש המלצה על מסך טוב איכותי אך זול 500 600 שח שטוב לגיימינג וסרטים וסדרות ב hd ותכנות

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zenpoy,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה עם מחשב. במשרד שלנו אני יושב או שוכב על פוף ענק כאשר המרחק ביני לבין המסך הוא בין 80 ל 150 ס"מ. כרגע יש לנו מסך מחשב 24" ברזולוצייה 1920X1200 והפונטים טיפה קטנים מרחוק, לכן חשבנו לחבר מסך טלוויזיה 32" ברזולוצייה 1920X1080. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. אני מחפש מסך שייאפשר לי לקרוא ולכתוב טקסט (העבודה היא תכנות). היכולת של המסך להראות סרטים לא חשובה בכלל. החיבור של המחשב הוא hdmi. תודה, יונתן

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש מסך שיהיה טוב (משהו כמו הq17 אם אני לא טועה של יונדאי שהיו תמיד ממליצים פה בפורום) בעיקרון לא משנה לי חברה וכל מיני ואני גם לא מבין גדול במסכי lcd חוץ מהמילון מושגים שיש לכם פה. בקשר לתקציב בשאיפה לכמה שיותר זול.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by חננב,

מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מסך 19 אינץ' עד 2000 שקלים ייועד למשחקים כמו QUAKE 4 ודומיו בבקשה אם אפשר המלצה למסך טוב במחיר שציינתי פה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Ori Goren,

היי. אשמח לקבל המלצות עם מסך מחשב עם ניגודיות גבוהה MS 2 24 אינטש מסך שחור-עדיף טכנולגיית לד 1080p דבר נוסף כיצד מתבטאת היום ניגודיות מסך במסכי led לעומת מסכי ה-lcd הישנים ? התקציב שחי עומד על עד 1600, למרות שלא אכפת לי להעלות המחיר עבור משהו רציני יותר תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה

24. Started by matan147,

שלום יש מסך LG 24 W2453 ואני רוצה לרכוש מסך 27 אינטיש מ רחק הצפיה ממנו היה חצי מטר איזה מסך 27 הכי טוב והכי משתלקם במחיר 2000-2500 שקל רק של חברות מכרות כמו LG DULL וסמסונג ועוד אבל לא חברות מדבקה שהמסך היה יותר חזק במבחינית ביהרות נוגדיות מהמסך שלי ה2453

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by epichorus,

אני vp930 שלי בשלבי גסיסה ואני מחפש לו יורש בתקציב של כאלף ש"ח. אני יודע שכולם כאן משבחים את הדל 2312 ואני בהחלט שוקל לקנות אותו אבל רציתי לקבל חוות דעת על הפיליפס 237E3QSU או מסך אחר מומלץ של פיליפס מכיוון שאני ככל הנראה אוכל להשיג אותם במחיר טוב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.