עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sagim194,

איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shimon16,

יש סיבה שאם אני יחבר מסך מסוג ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? של LG יתאים ויראה באיכות טובה עם כרטיס מסך מסוג Geforce 2 400mx בלה בלה... אם לא, יש משהו לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jarhead,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ'. המסך חייב להיות אוניברסאלי שיהיה בשביל משחקים, סרטים וכו'. תמליצו לי בבקשה המסך הטוב ביותר בשוק שנע בטווח המחירים הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by סולל הדרך,

אודה לבעלי הנסיון צג 1750 עולה 1150 עם בהירות 250 וניגודיות של 500 והרבה חוות דעת טובות צג 1717 עולה 1050 עם בהירות 250 וניגודיות 600. אין חוות דעת לכאורה מדובר בצג עדיף. אם כך מדוע הוא זול יותר? האם למשהו יש נסיון עם ה1717 ויכול לחוות עליו דעה? סולל

9. Started by the-f-master,

אני מתלבט בין 3 המסכים האלו: samsung206bw lg 206wtq dell 2007wfp בבקשה אל תפנו אותי לנעוץ כי הורדתי את זה ואי אפשר להבין כלום מההשוואה שלו שם... מה כדאי לי לקנות אני בד"כ רואה סרטים משחק במשחקי תפקידים,אסטרטגיה או יריות גוף ראשון ולפעמים אני עושה עבודות באופיס או גולש באינטרנט... תתיחסו גם ליחס תמורה מחיר תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by manshush,

אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amnonco,

יש לי שאלה שאלתית מה ההבדל בין שני המסכים האלה של ASUS: VK222H MW221C האם הVK טוב יותר(ניגודיות)? ואם כן - למה הוא יקר פחות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.

14. Started by Big_Guy7,

ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lalin,

היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ofergpr,

שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Israeltomer,

המלצה למסך מחשב: 1 . 1500 ש"ח חריגה מקסימלית 1800 עדיף בבקשה להתחיל עם הסכום הקטן השימושים של המסך: משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט(הכל) 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? geforce gigabyte 7600 gt 5. גודל מסך רצוי: אני רוצה מסך רחב wide 22 אינטש או 24 אינטש(לא חשוב מה) הייתי רוצה מסך דגם חדש של התקופה האחרונה עם כל החידושים והטכנולוגיות העדכניות... אשמח אם תתנו לי כמה מסכים וקישורים לזאפ גם ב22 אינטש וגם ב24 מאוד מאוד התלבטתי בין סמסונג דל או LG. סליחה על החפירה ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה

19. Started by roybar,

אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dor444,

אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by daniel86,

לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mike-,

אהלן, האם יש אפשרות לחבר מסך LCD בעל חיבור VGA לכרטיס מסך בעל חיבור DVI ? אם אני לא טועה המסך של המחשב אצל אחד החברים מחובר בצורה כזאת עם ממיר פסיבי פשוט. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ? האם VGA הוא לא אנלוגי ? איך אפשר לחבר אותו לחיבור דיגיטלי ללא ממיר אקטיבי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CMuf,

שלום. יש לנו מחשב עם ווינדוס 7, בעל שני כרטיסי מסך, כלומר בעל יכולת עד 4 מסכים בו זמנית, כרטיסי מסך הם שני nvidia 210 , המחוברים אליו שלושה מסכים, 24" מאג שבכותרת, עוד מאג זהה! , ו-דל של 23". לפני זמן רב מאוד המאג, לאחר כיבוי, הראה פתאום את צבעי הייסוד על כל המסך בסבב. הדבר שתיקן את הבעייה בזמנו זה להיכנס ל OSD שלו ולבחור בהחזרה להגדרות המפעל. מאז, כאמור זמן מאוד! רב הכל היה בסדר. בשבועוים האחרונים, המסך חזר להראות בכיבוי של המחשב ואחר כך, כלומר סטנד ביי, סבב של צבעי הייסוד. תיקון המצב על ידי אותה שיטה של החזרה להגדרות מפעל מפסיקה את הבעייה, אבל המסך עושה בעיות: בצורה רנדומלית לחלוטין מבחינת זמן, כלומר, יכול להיות באותו היום, יכול להיות טוב כמה וכמה ימים ואז להידפק, כאשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים