מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בעיקר לצרכים משרדיים, אך שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא גיימר מטורף, משחק בעיקר פיפ"א). התקציב שלי הוא בסביבות 1000-1150 ש"ח והמסך של LG מדגם 23MP75HM נראה לי בסדר גמור. המחיר שלו בזאפ תואם את התקציב שלי, אך רציתי לדעת אם למישהו יש "היכרות מקרוב" עם המסך? אני מצרף לינק לאתר החברה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-23MP75HM תודה רבה מראש! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ואשמח אם תייעצו לי מסכים דווקא מחברת פנסוניק אני מתכנן בתווך מחיר של 1500 ואפשר לחרוג ב300-400 , אני אשמח גם אם יש led אבל lcd זה טוב.וגם בFHD . אשמח להמלצה על מסכים אחרים אבל בעיקר מה הכי כדי וטוב בפנסוניק אני רוצה לחבר את המסך גם למחשב ולראות דרכו סרטים ואם יש אפשרות לdvi זה יהיה מעולה בנוסף יש לי מספר שאלות : 1.אם במסך יהיה hdmi ובכרטיס מסך יש רק dvi יש אפשרות לחבר את הhdmi בלוח אם עצמו? 2.האיכות והביצועים ישארו אותו דבר? 3.אם בכל זאת אני אחבר לdvi במידה ואין יצאה במסך עצמו ויש בו רק hdmi ואחבר עם מתאם לdvi,יהיה קול? תודה רבה לעוזרים אשמח לדעות וביקורות לגבי מסכים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים! מבקש המלצה למסך מחשב טוב במחיר עד 750 ש"ח. צרכים: משחקים גם כבדים, גלישה באינטרנט כולל סרטונים ברשת. חשבתי על Samsung S22B300B http://www.1pc.co.il/product-1116-Samsung_S22B300B_21.5_5ms_11000_Full_HD.aspx תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אח שלי קנה מסך חדש אז לקחתי לו את המסך הישן שלו סמסונג 940bw חיברתי אותו למחשב וזה לא נותן לי להגדיל אצלו רזולוציה מעבר ל720X480 והכל ניראה די זוועה יכול להיות זה קשור לבעיה שהיתה לו לפעמים כשהוא היה נכבה הוא לא היה נדלק די הרבה זמן יכול להיות דקות יכול להיות שעות או ימים ואיך שהוא היא נפתרה מעצמה המסך השני שלי גם של סמסונג s24b300 ויש לי כרטיס מסך HD7950 המסך החדש יותר מחובר לכרטיס מסך דרך מתאם DVI-HDMI כי אין 2 חיבורי DVI בכרטיס מסך והמסך הישן מחובר לDVI מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה מסך עדכני של GIGABYTE אשר מציע אפשרות צפיה של 240 הרץ, או 240 פריימים לשניה - האם באמת ניתן לחוש בהבדל בהשוואה לקטגוריה הפופולרית של 144 הרץ?לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה נתקלתי ברשת במסכים של דל שטרם ראיתי. מסתבר שהם שייכים לסדרה S. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/landing/en/dell-sseries-monitor?c=us&l=en מישהו הצליח להבין מה מייחד את הסדרה הזאת מסדרת ה-U? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה יש לי לפטופ עם יציאת hdmi אחת, ויש לי 2 מסכים (אחד סמסונג, אחד דל 4K) שאני רוצה לחבר את שניהם למחשב ולעבוד על שניהם ביחד עם אפשרות להעביר חלונות מאחד לשני (יעני extend desktop) הזמנתי hdmi splitter שפשוט מכניס 2 יציאות לכניסה אחת, וגיליתי שזה לא עובד. לפי מה שאני מבין זה מאפשר לעבוד רק עם אחד מהם במקביל כל פעם. איזו מפצל אני צריך בשביל extend desktop? ראיתי באמזון כל מיני אופציות אבל עבור רובם ראיתי שהם תומכים רק בהצגת אותה תמונה (duplicate) על שני המסכים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על הSX2210 המצ'ומק והמצועצע עם המצלמה והניגודיות של ה"50000:1", מה הסיכוי שיהיה מסך 22-23" לשנת 2010 נורמאלי חוץ מ2209 מעודפים עם פנל שהוא לא TN? אני מתכנן החלפה מלאה של כל הציוד ההיקפי בסוף דצמבר, ואני מתלבט אם לא לקנות את 2 המסכים עכשיו ואת השאר מאוחר יותר, משהו שאני כרגע מסתייג ממנוכ כי אני רוצה מסך עם רזולוציה של 1080p ומעלה, בנוסף לפאנל MVA/IPS... :-X
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ'. המסך חייב להיות אוניברסאלי שיהיה בשביל משחקים, סרטים וכו'. תמליצו לי בבקשה המסך הטוב ביותר בשוק שנע בטווח המחירים הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, 19", אני לא יודע אם אני מעדיף WIDE או לא. המחשב משמש בעיקר לעבודה בWord, Excel, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים (America's Army). מה שחשוב לי זה איכות הקריאה מהמסך. אני אחבר אותו בDVI, לכרטיס 6600. זהו, יש עוד נתונים שצריך להתחשב בהם? (היום אני עובד עם LCD 15" ישן ומג'וייף.)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הסינית הפופולרית מתחילה את המסע שלה בעוד תחום מעניין עבור המשתמשים הביתיים, עם פוטנציאל לספק לנו מחירים טובים יותר מכל מה שהכרנו בעבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המסך הזה: ViewSonic 19" LCD VP930 הוא מסך טוב ? הסבירו לי כי הנתונים היבשים לא ממש קובעים ושהוא טוב למרות היותו מסך 8MS מחירו סביב ה-1600 ש"ח. האם יש מסך טוב יותר במחירים הללו ? האם הוא באמת האופציה הטובה ביותר סביב המחיר הזה ולמה ? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהביאו לי מסך CRT 120HZ אני לא נוגע במסך שהמליצו לי פה עליו הU2312HM, הוא היה בשימוש רק חודשיים או שלושה עם אחריות ל3 שנים.. למרות שהתעקשתי על 120HZ באשכול בקשת המלצה שפתחתי פה בסוף קניתי את הDELL ואני מתחרט על זה. הוא עובד מצויין ולא היו בו שום בעיות הדבר היחיד שגורם לי למכור אותו הוא קצב הרענון (שכן אישית אני רואה הבדל עצום, אין טעם להתחיל להתווכח עכשיו). יש לציין שאני גיימר וזאת הסיבה היחידה, המסך מצויין לשאר הדברים ואפילו למשחקים אם אתם לא 120HZ FREAKS. אם לא חוקי לפתוח אשכול כזה, אפשר לנעול\למחוק. קראתי את חוקי הפורום והם לא אמרו דבר על זה אבל עדיין, החלטת מנהלי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-