מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמסך יהיה FHD וכמה שיותר איכותי למטרות משחקים (וסרטים באיכות 720P-1080P אבל זה פחות חשוב) בסביבות 1000 ש"ח. הגודל לא ממש חשוב, רק שיהיה 22" ומעלה, כי מתחת לזה זה כבר בדר"כ לא FHD. יחס של 16:9 או 16:10 לא ממש משנה לי (תקחו שיקול מה יותר טוב למשחקים ולא לסרטים). אשמח לעצות מלומדות ממומחי הפורום (מסך הוא דבר שנשאר להרבה מאוד שנים). אני לא מבין ב- MS ובניגודיות אבל אני תמיד שמח ללמוד, בגלל זה אתם המומחים ואני ZONE NEWBIE... תודה לעוזרים, קחו בחשבון שהקנייה כנראה לא תהייה החודש ואם יש דברים שאמורים לצאת בקרוב אני אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל. עצות? המלצות? אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את המסך 1970HR של LG ונאמר לי כי יקח זמן רב עד שהוא יגיע ושזמן האספקה ממש ממש ארוך (שבועות). יש אפשרות לקחת במקומו את המסך Samsung 931BF ב 200 שקל פחות. עוד אפשרות היא לקחת מסך חלופי של LG/Samsung/ViewSonic. השאלה היא אם כדאי להתעקש על ה 1970HR (בעצם האם הוא באמת הכדאי ביותר לקבוצת המחיר, וזה שיתן את הביצועים הגבוהים ביותר), לקחת את ה 931BF או ללכת על מסך אחר מומלץ במחיר של 2000 ש"ח פחות או יותר. ההזמנה כבר התבצעה, כך שאני צריך תשובה בדחיפות ואשמח לקבל אותה כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך DELL P2414H, המפרט עונה על דרשתי במיוחד תמיכה בחיבור usb ויש לי שאלות: 1. במפרט על usb כתוב: רכזת USB 2.0 במהירות גבוהה (עם יציאת USB לקלט וארבע יציאות USB לפלט) פירוש שכל חיבור usb יוצא חד כיווני? 2. בעזרת איזה כבל שמתקשרים usb-ים ממסך למחשב? 3. השימוש ב usb, חיבור אלחוטי לעכבר+מקלדת, בלוטות' ומצלמת אינטרנט, האם שלוש פעולות במקביל ישפיע על הגבלת תעבורה ממסך למחשב? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על המסך: 1770HQ לפי הנתונים הוא טוב מאודד. אבל אז ראיתי את המסך הזה :VX724 של VS וגם את זה שהוא די חורג מהתקציב... ViewSonic VP730 17 איזה מבינייהם כדאי יותר ?? אני צריך אותו בעיקר לגלישה נוחה, שיהיה כמה שיותר בריא לייניים וגם למשחקים שלא יהיו מריחות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ידוע למישהו על מסכים חדשים של SAMSUNG\LG\ACER שאמורים להשתחרר לשוק והתחרות ברמת מחיר וביצועים של ה2253BW?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות את המסך LG E2350T 23 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=19&c=407 השימוש העיקרי וכמעט היחידי זה משחקים... חשוב לי שתהיה תמונה ברורה מאוד וחדה...! דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא REDEON SAPPHIRE HD 4870X2 2GB אם זה עוזר... מה דעתכם? ומה תוכלו להמליץ לי? תודה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך דק ורחב בגודל 22 אינטש דגם AI2237W http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לי את ההצעה באייבורי... אני לא יודע בדיוק את שם הדגם, אבל יחס ניגודיות 1:700, 2ms, (יש גם רמקולים...) מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הוא מהדגם החדש REV. A01 ולא משופץ כמו שנמכר פה בארץ ובמחיר של 600$ שזה 2320 ש"ח כולל משלוח ואחריות של 5 שנים מ DELL העולמית וזה תופס גם בישראל, השאלה היא האם אני אצטרך לשלם מס ואם כן כמה והאם אצטרך לשלם גם לדואר עבור השיחרור של המסך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש 2 מסכים על מנת לעבוד במקביל על 2 מסמכים שונים בכל פעם בעיקר אופיס וגלישה, זמן עבודה רב של שעות רבות חשבתי לחבר 2 מסמכים מהדגם הזה : Dell P2217H 21.5 האם תוכלו לתת חוות דעת ביחס למסך הזה ? והתאמתו לעבודה ממושכת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ה Dell 2209WA ורשום בהוראות הפעלה שמומלץ להשתמש בשומר מסך כדי לשמור עליו.. אז השאלה שלי היא האם זה באמת חשוב ועל כמה דקות להגדיר שהשומר מסך יהיה? ודבר נוסף - כיבוי והדלקה של המסך יכולים לגרום לו נזק? לבטל את הכיבוי האוטומטי של מסך לאחר X דקות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בבאג וראיתי מסך של ASUS 17" ורואים פשוט מצויין !! עוד לא ראיתי ככה במסך מחשב ! באיזה טכנולוגיה אסוס משתמשים ולמה יש הבדל כ"כ גדול ביינם לביין LG למשל ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך http://www.flatpanels.dk/panels.php : Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. אז מה עדיף ? ההוא עם ה 16MS ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל רציתי לדעת האם ההבדל בתצודה בין 22' ל24' הוא באמת כזה משמעותי? מכיוון של24' צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מל22'. כרגע נראה לי שאני ילך על ה22' והוא יההי בעיקר לגיימינג, איזה מסך אתם ממליצים לי לקחת בתקציב של נגיד גג גג 1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-