מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני ידוע ש 1680 על 1050 זה הכי מתאים אבל יש הרבה משחקים שאין בהם את הרזולוציה הזאת.... אז איזה עוד רזולוציות מתאימות למסכי 22? אם צריך גם את הדגם של המסך אז MW221C
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז. הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה. שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו. Samsung 2253BW Samsung T220 Smasung T220P LG W2261v איזה מהם הכי כדאי? אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב. אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים שאלה בכותרת. אני לא יודע אם אפשר להקביל את גודל התצוגה לפי מיגה כזאת ולכן שואל . אגב , אם ניתן להשוות כך , יש קישור אולי לטבלת השוואה בין הגדלים השונים (כלומר כמה 37 בLCD מקביל לCRT וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי וצהרים טובים לכולם. אני מחפש מסך עם 120HZ טוב לגיימינג במחיר טוב. אני מת להביא את המסך הזה אך אין אותו בארץ ... http://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/#overview כרגע אני די סגור על המסך הזה http://ksp.co.il/?uin=13766 ומאיזה מקום הכי מומלץ לקנות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמם אם תוכלו לעזור לי, מישהו מכיר את המסך הזה של לנובו - https://www.lenovo.com/il/en/monitors/t27i כרגע משתמש במסך IPS של דל ורוצה לקנות עוד אחד, יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר אטרקטיבי, אבל ממש לא מכיר אותו ולא שמעתי עליו עד עכשיו יש פה מישהו שמכיר והשתמש במסך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר קוטר ואורך ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מזה זמן מה אני מחזיק בשני מסכי EIZO FlexScan S2431W זהים. לפני כחודשיים התחלתי להבחין בשריטות על אחד המסכים לרוחב המסך. לתומי חשבתי שמדובר בשריטות שנגרמו מתופעה חיצונית כלשהי. לאחרונה, שמתי לב שגם המסך השני מתחיל "לפתח" את אותן שריטות לרוחב המסך. מישהו במקרה מכיר את התופעה, יודע להסביר אותה ואיך להתמודד? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דגמים של מסכים שנמכרים בכל העולם למשתמש ביתי, בגדלים "19-"20 ועם פאנלים איכותיים. אני לא מעוניין במסכים יקרים כמו של eizo, אלא רק דגמים שעולים עד כ-500 דולר. הסיבה היא כי אני מחפש דילים טובים ב eBay ושם יש מבחר מכל העולם. בינתיים הדגמים שאני מכיר: Dell 2007fp/wfp Samsung 971P Lenovo L192p Viewsonic VP930 Philips 200W6CS Philips 200P7ES דרך אגב, כבר זכיתי ב 971P במצב מעולה ב 265 דולר כולל משלוח (פחות מאלף שקל) לצערי המוכר מנסה להתחמק מהעסקה מסיבות כלשהן...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרסם בפורום הנכון הפעם אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (לפחות 144Hz וזמני תגובה נמוכים) וגם יתאים לצפיה בסדרות וקריאת מסמכים ארוכים לצרכי עבודה - כלומר חשוב לי שיהיה נוח לעיניים, תצוגת טקסט ברורה, עבודה טובה בתנאי חושך. חשוב מאד - יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט. גודל - עדיף 27 אינץ' אבל אם יש משהו נפלא ב-23 גם בסדר. תקציב - סביב 2,000, אפשר להתגמש אם מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. המסך האחרון שלי שרד 8 שנים, כך שאני מעדיף לקנות היום מסך ש"יישרוד" גם שדרוג של המחשב בשנים הקרובות. מסכים אופציונליים שראיתי: Gigabyte AORUS FI27Q Dell S2716DG Dell S2719DGF Viewsonic XG2402 Asus PG279QE LG 27GL850-B …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש סיבה שאם אני יחבר מסך מסוג ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? של LG יתאים ויראה באיכות טובה עם כרטיס מסך מסוג Geforce 2 400mx בלה בלה... אם לא, יש משהו לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש (שלי ישן אחושילינג). יש לי כמה דסברים שאני לא מוכן להתפשר עליהם, 144הרץ, לא TN, שהחדות תיהיה סבבה (אל תציעו לי FHD ב32 אינץ), רק אם יש: עיצוב מודרני (לא מעוניין לרכוש כדור דיסקו), מותג נורמאלי (לא חברה שאיזה סיני יצר במחסן), מחיר שלא צריך למשכן טחול בשבילו - עד 1.5/6 אלף ש"ח, רצוי מאוד מאוד פחות על הסכום הזה אני מוציא ת'נשמה.... ביחאת דינק תציעו משהו נחמד, אני מעוניין בהכי זול שעומד בקריטריונים האלה לא אכפת לי כמה מאות לפה או לשם, אם יש כמה שעומדים בזה ויש הפרשי איכות משמעותיים אז לא אכפת לי להוסיף, אני חשבתי על זה https://bit.ly/2OGvZnU. מה אתם אומרים? תודה רבה נשמות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-