מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אהלן, חשבתי לקנות מסך מחשב חדש. עברתי קצת על מסכים קראתי כל מיני סקירות על מסכים הגעתי ל3 אופציות סופיות ואני די מתלבט ואשמח שתעזרו לי. ראיתי כל מיני חסרונות ויתרונות של כל אחד ולא הכי הבנתי מה מדובר. alienware 25 monitor AW2518H - לגביו מבחינת נתונים אני די הכי בטוח. גם יש לו G-SYNC, גם 240HZ אך הבנתי שהזוויות צפייה שלו די מוגבלות.. זאת אומרת אם אני מזמין חברים זה יהיה בעייתי לשבת ביחד על פיפא לדוגמה. בנוסף, הוא 25 אינץ'. האם זה משהו שיכול לפגום בתמונה כשמדובר ברזולוציית 1920:1080? Asus Rog Swift PG258Q מסך מחשב שיש לאחי. ראיתי שיותר יקר מה2 האחרים שחשבתי עליהם. בנוסף גם החיבורים מאחורה לא נוחים, וגם באחד מהסקירות נאמר ואני מצטט "240Hz of debatable benefit". …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי פה בפורום מפרט ואני רוצה לקנות למחשב הזה מסך התקציב שלי עד 600 חריגה גג 50 זה המפרט: SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 כרטיס מסך ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 מעבד ₪782 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 לוח אם ₪421 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 זיכרון (RAM) ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 Sea…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה על האינפורמציה מההנושא הקודם שלי ובהמשך לו אני ראיתי כי בנוסף ל-Dell Ultrasharp 2007fp יש מסך מקביל של Viewsonic VX2025wm. כעת כל שנותר לי הוא להחליט בין השניים אשמח לקבל את עצתכם, דרך אגב יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים הללו בתצוגה? (דרך אגב המטרה העיקרית היא לקריאה וצפייה בסרטים) חג שמח ושבת שלום, אמיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למסך שישמש לעבודה עם תוכנות שרטוט ולא יעייף את העיניים לאחר עבודה ממושכת. מסך בגודל רגיל ולא רחב. אין חשיבות למשחקים וסרטים. איזה גודל הייתם ממליצים 19 או 20 אינץ? ניתן להגדיל מעט את התקציב(1500 ש"ח) אם יש הצעות טובות. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות את המסך Chimei CMV 222H. אני מחפש אותו כבר בנרות, אבל המחירים פשוט מוגזמים בהשוואה למחיר שהוא נמכר פעם. יצרתי קשר עם בנדא מגנטיק (היבואן) ומחיר לחתיכה אחת עולה 1240 ש"ח, כבר יותר זול, אבל עדיין, גבוהה יחסית. אני אישית צריך 2 מסכים כאלו, אז שאלתי אותם כמה יעלו 2 מסכים במזומן, עוד לא החזירו לי תשובה. אז כל מי שמעוניין לקנות את המסך, שירשום כאן בנוסף לשיטת התשלום (אשראי, מזומן...). היבואן נמצא בנתניה ואפשר לקחת את המסך משם, יש גם כן אפשרות למשלוח כמובן. אני מאמין שנוכל להגיע למחיר של 1000 ש"ח (מזומן), מה דעתכם? לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה שהוא הבדל משמעותי בין הדגמים, כי ראיתי ביקורת מקיפה רק על ה-1960TR, ורציתי לדעת האם ה-1970 יותר טוב ממנו או ההפך, במיוחד שמצאתי לנכון שה-1960TR עונה על רוב הדרישות שלי כמו מסך טוב למשחקים במחיר תקציבי של 1500+-.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי ברשת במסכים של דל שטרם ראיתי. מסתבר שהם שייכים לסדרה S. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/landing/en/dell-sseries-monitor?c=us&l=en מישהו הצליח להבין מה מייחד את הסדרה הזאת מסדרת ה-U? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות). לעוד מישהו זה קרה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קבלתי הסברים מלומדים משני אנשי מכירות בחנויות מחשבים שונות. dell 2209wa לא מתאים לסרטים כי מהירות התגובה של 6ms לעומת samsung שמהירות התגובה שלו 2ms dell 2209wa פחות איכותי כי הניגודיות שלו 1:3000 לעומת מסכים של LG ו- SUMSUNG עם ניגודיות 1:50,000 או 1:70,000 האם זה נכון? מה עם איכות הגימור ראיתי היום גם LG 2286L בטכנולוגיה LED והפלסטיק לא משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מזה זמן מה אני מחזיק בשני מסכי EIZO FlexScan S2431W זהים. לפני כחודשיים התחלתי להבחין בשריטות על אחד המסכים לרוחב המסך. לתומי חשבתי שמדובר בשריטות שנגרמו מתופעה חיצונית כלשהי. לאחרונה, שמתי לב שגם המסך השני מתחיל "לפתח" את אותן שריטות לרוחב המסך. מישהו במקרה מכיר את התופעה, יודע להסביר אותה ואיך להתמודד? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמם אם תוכלו לעזור לי, מישהו מכיר את המסך הזה של לנובו - https://www.lenovo.com/il/en/monitors/t27i כרגע משתמש במסך IPS של דל ורוצה לקנות עוד אחד, יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר אטרקטיבי, אבל ממש לא מכיר אותו ולא שמעתי עליו עד עכשיו יש פה מישהו שמכיר והשתמש במסך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להחליף את ה-CRT השמן מהשולחן ולקנות LCD חדש. בעיקרון השימושים שלי הם רוב הזמן גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם ומשחקים פעם ב... למרות זאת, חשובה לי מאוד האיכות של המסך והצבעים ואני רוצה להנות מהמסך ולא להצטער שלא לקתי פאנל PVA או IPS לצורך העניין. בנוסף, חשוב לי שיהיה למסך PIVOT ורכזת USB. כאמור התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח. 1. מה באמת עדיף לשימושים שלי: מסך 19 או 20 אינטש רגיל או 20 אינטש רחב? 2. כרגע אני עובד עם רזולציה של 1280*1024 ולא מסוגל לעבוד עם רזולציה קטנה יותר. אם אני מעוניין לקנות מסך רחב האם זה ישפיע עליי? 3. מקריאה בפורום, הבנתי שיש בעיקרון 4 מסכים מומלצים של ASUS, HP, LG, DELL שעולים 2000+. האם מסכים במחיר נמוך יותר יתנו עבורי את התמורה?…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששני מסכים של סמסונג 19" הלכו בדיוק באותו היום כאילו שיש תאריך תפוגה עליהם, האחד עם פסים ירוקים השני עם בהירות שאיננה החלטתי לרכוש מסכים חדשים. מחפש מסך חדש ואיכותי לשימושים: משחקים כבדים וגרפיקה. גודל 22"-24". ללא השתקפות מהמסך מציפוי זכוכית. רזולוציית HD גבוהה למשחקים. תקציב (למסך אחד): 1000-2500 ש"ח. חיבורים: DVI, ואופציונאלי:HD .חשוב שיהיה מסך איכותי מבחינת תצוגה וללא תקלות. ראיתי שהיום הLCD LED החליפו את מסכי ה-LCD. האם הם נותנים איכות גבוהה יותר? כי מהתרשמות מהם דווקא לא ראיתי הבדל לטובה. האם גם כאן יש את העניין של פיקסלים שרופים ב-LED? אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך גדול יחסית, שיהיה נוח לשבת מולו (קרוב). לצרכי תכנות / גרפיקה 2D, פוטושופ וכו'. אני מתכנן לחבר אותו יחד עם עוד מסך 3:4 שיש לי כדי להרחיב עוד יותר את משטח העבודה. אגב, קראתי על יחס 16:10, האם זה מומלץ יותר? התקציב חופשי אך אשמח להישאר בטווח ה-1,000 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מקווה לגנוב כמה לקוחות מה-Surface Studio של מיקרוסופט תודות לעלות קצת יותר נוחה, עבור מי שכבר יש לו עמדת עבודה מקצועית זמינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12719 האם הנתונים שלו טובים? ואם הוא מתאים לעיצוב גרפי תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-