עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב אז ככה, חבר שלי הוא גיימר מתקדם פלוס ובזמנו הוא קנה את ה SAMSUNG 730B 8MS והוא עד היום משחק משחקים על רזולוציות גבוהות ואין מריחות וסרטים הוא נהנה מכל רגע, עכשיו אני חשבתי לעצמי, אין לי 2500 ש"ח למסך אז רציתי לשאול - מה המסך הכי זול שנותן תמורה הכי טובה לכסף, כלומר שיספק את הצרכים שלי כגיימר בינוני ומעלה, ברמה של 730B, ויעלה לי כמה שפחות כסף, אין תקציב מוגבל אבל לפי ZAP מה יהיה הכי זול ויתאים, אשמח להצעות גם 17" וגם 19" כי אולי ההבדל במחיר יהיה שווה... תודה מראש על שיתוף הפעולה... עריכה: הכי חשוב שחכתי לציין שיהיה לו DVI...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, הקדמה: הזמנתי היום מחשב חדש ומסך סמסונג T220 ,את המסך קיבלתי במקום ואת המחשב עוד לא. בנתיים חיברתי את המסך המדהים הזה למחשב הישן שלי,ובמחשב הישן יש לי ATI RADEON 9600PRO שכנראה לא סוחב ברזולוציה 1680X1050. כנראה בגלל שהכרטיס מסך לא סוחב מופיעים ונעלמים לי פיקסלים ירוקים מידי פעם על המסך . השאלה שלי היא , האם המצב הזה יכול לפגוע במסך אם אני משאיר אותו במחשב הישן עד שאקבל את החדש בעוד מקסימום שבוע? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לאחרונה נתקלתי ברשת במסכים של דל שטרם ראיתי. מסתבר שהם שייכים לסדרה S. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/landing/en/dell-sseries-monitor?c=us&l=en מישהו הצליח להבין מה מייחד את הסדרה הזאת מסדרת ה-U? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. משמש לסרטים ולמשחקים אז רזולוציה גבוהה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ghadad,

מתוך http://www.flatpanels.dk/panels.php : Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. אז מה עדיף ? ההוא עם ה 16MS ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by good__one,

התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yo0924,

האם זה נכון שCRT יותר טוב מ LCD ? האם תוכלו לתת לי מסך LCD בתקציב של עד 2000 ש"ח שיציג לי משחקים באיכות מעולה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avih,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך 22''-23'' בסכום עד 2500 ש"ח השימוש למשחקים אך גם לשימוש רגיל לעבודה עם מחשב כולל סרטים (כמובן עדיף Full HD ) עד עכשיו הייתי עם 17'' CRT של MAG (כן כן......) חיכיתי למשהו שיהיה איכותי, שאיכות תמונה המשחק לא תרד וגם איכות סרטים ועבודה רגילה על המחשב ראיתי המון המלצות על מסכי DELL עוד לא התנסיתי איתם במסכים לחבר שלי יש LG(לא יודע איזה דגם ) והוא לא מרוצה ממנו אשמח לשמוע מכם תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rotem_o,

שלום לכולם! כרגע אני משתמש במסך 22' (16:10) המחובר לנייד ומשמש לאינטרנט, תכנות וכן סדרות וסרטים פה ושם. ברצוני לקנות מסך גדול יותר שבנוסף יחובר לממיר של הוט כך שאוכל להשתמש בו גם כטלויזיה בחדר שינה (שימוש משני). הדרישות הם: שתי יציאות דיגיטליות (בעדיפות על HDMI) , העדפה לרמקולים מובנים (כך שיחובר לממיר בכבל יחיד) אשמח גם לאופציה של PIP (אך לא חובה). ההתלבטות כרגע היא אם ללכת על מסך- 27' - בעבודה עם Philips 273V5 ומרוצה ממנו מאוד, רחב בדיוק לתכנות ודפדפן זה לצד זה 29' (21:9) - הרוחב מפתה גם עבור שני חלונות מלאים וגם עבור וידאו תואם שיהיה גדול מאשר במסך 27, חושש קצת מהגובה שנמוך מה22' שברשותי כרגע מסך טלויזיה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -sHUz-,

חשבתי על המסך: 1770HQ לפי הנתונים הוא טוב מאודד. אבל אז ראיתי את המסך הזה :VX724 של VS וגם את זה שהוא די חורג מהתקציב... ViewSonic VP730 17 איזה מבינייהם כדאי יותר ?? אני צריך אותו בעיקר לגלישה נוחה, שיהיה כמה שיותר בריא לייניים וגם למשחקים שלא יהיו מריחות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kuBBia,

המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by broshi,

מזה כחודש וחצי אני ממתין ליעקב עם הדל המדובר וכבר קרוב לשבירה טוטאלית. בחנות הציעו לי BenQ FP222W במחיר של 2000 ש"ח, שזה יותר זול מכל החנויות בזאפ. מה דעתכם? השימושים בעיקר מסמכים, אינטרנט וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by smoke_man,

מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by giloman,

הגיע הזמן להחליף את הsamsung 206bw הישן שלי למסך חדש. מכיוון שאני גיימר רציני אני צריך מסך 2MS עם עדיפות לגודל 22''. איך מסכי הLED החדשים עם הקונסרסט הגבוה ? או שאולי עדיף LCD רגיל ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by supernet,

שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

קניתי את ה Dell 2209WA ורשום בהוראות הפעלה שמומלץ להשתמש בשומר מסך כדי לשמור עליו.. אז השאלה שלי היא האם זה באמת חשוב ועל כמה דקות להגדיר שהשומר מסך יהיה? ודבר נוסף - כיבוי והדלקה של המסך יכולים לגרום לו נזק? לבטל את הכיבוי האוטומטי של מסך לאחר X דקות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Hierophant,

הזמנתי את המסך 1970HR של LG ונאמר לי כי יקח זמן רב עד שהוא יגיע ושזמן האספקה ממש ממש ארוך (שבועות). יש אפשרות לקחת במקומו את המסך Samsung 931BF ב 200 שקל פחות. עוד אפשרות היא לקחת מסך חלופי של LG/Samsung/ViewSonic. השאלה היא אם כדאי להתעקש על ה 1970HR (בעצם האם הוא באמת הכדאי ביותר לקבוצת המחיר, וזה שיתן את הביצועים הגבוהים ביותר), לקחת את ה 931BF או ללכת על מסך אחר מומלץ במחיר של 2000 ש"ח פחות או יותר. ההזמנה כבר התבצעה, כך שאני צריך תשובה בדחיפות ואשמח לקבל אותה כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים