עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היי..! התקנתי את המשחק Mirror's Edge היום, ופתאום המסך נהיה שחור ואני מקבל התראה מתפריט המסך : mode not supported איך אני מסדר את זה? קרייסיס וכל המשחקים האחרים רצים לי חלק... עדכנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aburbi,

lg 22" w2243t 5 ms תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני כרגע עם LCD 17 אינץ של פיליפס דיי ישן.. השימוש שלי במחשב זה משהו כמו 10 אחוז משחקים וכל השאר אני מול האינטרנט ותוכנות אחרות.. איזה גודל כדאי לי לקנות? כמה כסף להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מדובר על מסך 24" W2442PA LG כאשר אני מגולל מסמך/דף אינטרנט למעלה או למטה התמונה נשברת ברבע הימני של המסך תשובות לתופעה יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שני המסכים הללו נמצאים בדף המפרטים של האתר.. תהיתי איזה מסך יותר טוב LG L1750T 8 MS או LG L1750SQ 8MS http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=228 וגם הלכתי אתמול לחנות וראיתי כ6 מסכי LCD מחוברים במפצל (שלפי מה שהבנתי מוריד את האיכות באיזה 20%). רוב המסכים שם היו מטושטשים (תמונה מרוחה), כולל ה SUMSONG 730B שתכננתי לקנות... כולם חוץ מהמסך הזה של MAG: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3377 אפשר הסבר לתופעה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by blackorder,

שמעתי על המסך הזה הרבה חוות דעת טובות השאלה שלי האם המסך הזה גם טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לשדרג את המסך שלי המיושן שלי (22 אינצ') למשהו גדול יותר. אני סטודנט ורוב זמני מבלה בקריאה מול המסך. משחק פה ושם casual. יש לי מחשב קצת ישן (כרטיס מסך gforce 560 gtx) כך שאני לא חושב שיצליח להריץ 4k. צופה בהרבה סרטים Hd. מחפש מסך גדול, 24 לפחות, שניתן לכוון בגובהה (חשוב לי מאוד שהמסך יהיה מול העיינים) במחיר עד 1000 שח. ראיתי את הדגם הבא: Asus VG248QZ 24, השאלה אם באמת אני צריך 144mhz אם לא משחק הרבה והאם זה משפיע גם על צפייה בסרטים? והאם הכרטיס מסך המיושן שלי בכלל יצליח לתמוך בקצב רענון כזה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elior99,

היי חברים, מחפש המלצה למסך בתקציב של 400-600, גודל של מקסימום 23 אינץ (עדיפות ל21.5) השימושים הם תכנות בעיקר וקצת צפיה בסרטים.. מתכנן לקנות היום (ksp,ivory) כי אני כרגע עם מסך נוראי. תודה מראש! :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eyalha,

קניתי DELL 2007WFP, ישר שקיבלתי אותו בדקתי פיקסלים שרופים.. לא ראיתי שהיו, עכשיו לצערי ראיתי אחד בצבע אפור.. יש מה לעשות? (לא מבחינת החלפת מסך אלא דרך להחיות אותו?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ronenosh8,

קניתי את ה Dell 2209WA ורשום בהוראות הפעלה שמומלץ להשתמש בשומר מסך כדי לשמור עליו.. אז השאלה שלי היא האם זה באמת חשוב ועל כמה דקות להגדיר שהשומר מסך יהיה? ודבר נוסף - כיבוי והדלקה של המסך יכולים לגרום לו נזק? לבטל את הכיבוי האוטומטי של מסך לאחר X דקות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HNR,

קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by liortaib,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מסך למחשב שלו ורצה לקבל המלצה על מסך 22 שיכלול pivot הוא בעיקר יהיה למשחקים סרטים ועבודה שוטפת.... גמיש ב 100+- בתקציב תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היום קניתי בKSP וזה הצבע של המסגרת.... נדפקתי?

17. Started by DJO,

אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by danyk199,

מעוניין לרכוש מסך למחשב נייד בן 5 שנים של HP ומתלבט בין סמסונג , פיליפס או DELL . אודה למי שיעזור לי במידע מועיל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעוניין לרכוש מסך מחשב: *מינימום 24 אינץ' *מינימום 1080P (עדיפות ל-1440P) *FREESYNC חובה *מינימום 75HZ (עדיפות ל-90 לפחות) *מעדיף IPS/VA/PLS (אלא אם כן ה-TN בהחלט איכותי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by l_messi,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה23 אינץ' בעיקר למשחקים כמן pes call of duty nba בארטפילד וכאלה ושיתאים גם לסרטים התקציב שלי זה בערך 1000 שקל ועוד שאלה איזו חברה הכי טובה במסכים? לי אמרו שסמסונג זה נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by k22,

ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, אני מעוניין בהמלצה על מסך מחשב "27 IPS שמתאים לעיצוב גרפי(פוטושופ וכו') וגיימינג קל( זמן תגובה פחות חשוב). תקציב: בסביבות 1,000₪(בארץ). העדפות לנתונים במפרט: *בהירות 300cd\m2 ומעלה. *רזולוציה 1440×2560 ומעלה. *רמקולים מובנים(לא חובה). *IPS חובה. **מוכן לרדת במחיר/לוותר על נתון אם לדעתכם הוא פחות רלוונטי בשביל השימוש שלי, או לעלות מעט במחיר במידת הצורך. תודה

25. Started by Crash5,

שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.