עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by o12y,

לפני שלוש שנים קניתי את המסך הזה, בהמלצת האתר והפורום (מאוד מרוצה!) אני מעוניין לקנות (או לפחות לבדוק) את ה"יורש" שלו בשביל בן משפחה. לפי השם זה נראה לי זה הדגם החדש - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 הבעיה שהמחיר הרבה יותר יקר, בזמנו קניתי את המסך ב-900 ש"ח... מה אני מפספס? עליית מחירים או שיש מסך מקביל ל u2312hm יותר זול?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Orun,

בהמשך לדיון לגבי ב : אשמח לקבל המלצות למסך בעלות של 3500~ ש"ח. אני מעונין במסך קעור עם תצורת מסך של 21:9 ורזולוציה של לפחות 2K. אקנה כרטיס מסך של GeForce 1080. חשבתי על המסכים הבאים: http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor פחות מפריעה לי חדות התמונה הנמוכה שלו למרות שזה אכן חיסרון. https://www.asus.com/Monitors/MX34VQ/ לגבי אסוס, לא מפריע לי שאין יכולת טובה להזזה שלו. הרזולוציה שלו הינה 3440x1440 ואני לא בטוח שהיא מתאימה לכרטיס מסך שאקנה. לא מפריע לי לא לשחק ב 4K אבל אני רוצה לוודא שאם אקנה את המסך אכן אראה טוב עם כרטיס מסך של 1080. הצעות נוספות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roi.vahab,

שלום , לאחרונה רכשתי מחשב חדש .יש לי 2 מסכים ,אחד מחובר בDP (עובד תקין ) השני דרך DVI (crossover ישן ), בכרטיס מסך החדש אין לי DVI אז קניתי מתאם DVI ל HDMI . המסך מזוהה אבל אין תמונה . האם אני צריך כבל מיוחד ? DVI-D ל HDMI ? חשוב לציין שהפינים במחבר שונים מהDVI שהיה לי .לא יודע אם זה קשור.

5. שלום לכם, כיום יש לי מסך 2253bw של Samsung. מסך מעולה בשבילי. אני רוצה להחליף מסך אחר של 17" ולכן אני אקח את הנוכחי במקומו, השאלה היא מי יתפוס את מקומו. השימושים שלי הם בעיקר תכנות ואינטרנט לכן אני צריך מסך שאני יכול לקרוא בו הרבה בלי שיקרעו לי העיניים. אני מחפש מסך גדול (26-24 אינץ עם נטייה מעלה), עם רזולצייה 1920 על 1200 (שיהיה הרבה מרחב עבודה). התקציב לא ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש את המסך הכי איכותי ויקר בעולם. בגדול חשבתי על T260 (כמעט כמו הנוכחי שלי רק גדול יותר). חשבתי אולי מסך DELL כלשהו שאת את הדגמים שלהם אני לא מכיר (כשבחרתי לבן דוד שלי 2209 ראיתי את ההבדל בבירור). אשמח לעזרה! תודה רבה מראש, שי עריכה: אוקי, אז חשבתי על זה וכנראה אני אקח את המסך הישן הזה של ה17" ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kukishin,

יש לו רק 250 NIT. האם זה מעיד על איכות לא ככ טובה? אינני מוצא ריוויו מקצועי עליו.... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by !_Evil_!,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13899 למשחקים ולעבודה כללית במחשב(גלישה,תוכנות,סרטים)...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי לכולם, אשמח לעזרה. אני מחפשת מסך מחשב ייעודי לעיצוב גרפי. (לא EIZO. יקר) כיום אני עם LG (כבר מספר שנים)- מרוצה מאוד ממנו. מחליפה כיוון שהוא כבר ק-ט-ן (בגודל וברזולוציה). בקריאה בפורום ראיתי שיש המלצה גורפת על DELL עם הדגם U2413 אכן המפרט נראה על פניו סבבה. אבל קריאת ביקורות (מחו"ל) של אנשים שרכשו היה ממש מייאש. עם backlight, פיקסלים רבים שרופים, ghosting, הצבעים לא הסתנכרנו כמו שהובטחם וכו'... המסך לא זול.. אז די חוששת.. שאלותי: האם מישהו מכם רכש מסך זה והוא מרוצה? האם קיימת חנות או מקום שניתן לראות אותו? מה לגבי שאר החברות האם רק DELL נחשבת טובה? האם יש מסך אחר שמומלץ ויכול לבוא בחשבון (גודל מסך 24)? בכרטיס המסך יש לי חיבור DVI-I האם תהיה בעיה לחבר ל-DV…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by evy_s,

המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nir2,

שלום חברים, רציתי להתייעץ לגבי מסך נוסף למחשב נייד לצורך עבודה נוחה יותר. לא מחפש איזה מסך לגיימינג או משהו. מסך סטנדרטי שיהיה גם נעים לעין לעבודה ממושכת בלי להוציא יותר מידי כסף. ראיתי בזאפ את המוצר הזה, קישור לזאפ. רציתי לשמוע חוות דעת על המסך. על הנייר הנתונים טובים. החברה עצמה פחות מוכרת, מה שמצאתי ברשת סה"כ אמרו שהסחורה שלהם בסדר גמור. בנוסף 3 שנים אחריות. פתוח גם להמלצות בסגנון. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שניהם 19 אינצ' 8MS. אז מה ההבדל ביניהם? שימוש - משחקים. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arnon,

הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by captaincaveman,

קניתי שני Dell U2311H וחיברתי אותם (DVI) ל-5850HD. למרות ששניהם על הגדרות המפעל כרגע, יש הבדל ניכר בבהירות. האם זה משהו מקובל כשמחברים שני מסכים לאותו כרטיס? החלפתי בין החיבורים (השארתי את הכבלים מחוברים לכרטיס, אבל החלפתי בין המסכים), וההבדל בבהירות נשאר אותו דבר (המסך הבהיר נשאר בהיר)

19. Started by arik100,

אהלן היו פעם מסכים סיניים-יפניים - קוראנים עם משלוח לארץ מומלצים של מותגים לא מוכרים אבל עם פאנלים של SMSNG ודומיו אשמח לקישורים ומידע נוסף בנושא הכיוון הוא 27 אינטצ'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yaron@,

שלום לכולם.. לפני כשלושה חודשים לערך קניתי מסך חדש מסוג ASUS VW192S בזמן קנייתו נאמר לי ע"י המוכר שיש לו יציאת DVI ולא טרחתי לברר זאת מה שעכשיו מתברר כטעות כי היום גיליתי שיש לו יציאת D-SUB. השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש שיהיה בו כרטיס מסך עם יציאת GT 7600 DVI ... השאלה שלי היא האם יש הבדל הנראה לעין אם אני אחבר את המסך לחיבור D-SUB רגיל או ל DVI ? והאם הרזולוציה של המסך נחשבת לרזולוציה טובה לכרטיסי מסך מהדור החדש. (1440x990). תודה. עריכה: עכשיו הסתכלתי על הכרטיס מסך ואני שמתי לב שיש בו שני יציאת DVI ואין בו בכלל יציאת D-SUB . זה אומר שעליי להשתמש במעביר, האם זה יוריד באיכות? עריכה: הסבר מפורט יותר בהמשך.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב ! תמליצו לי בבקשה למסך 19" רגיל ולא רחב במחיר של עד 800+- שח. רשמתי מסך רגיל בגלל שראיתי מסכים רחבים וכאשר פותחים תמונה לדוגמא אז התמונה ניראת לא פורפציאנלית .(אולי אני טועה לגבי מסך רחב) בנוסף שיהיה מתאים למשקים אני לא גימר רצני רק חובב סימולטורים אז שיעמוד בכבוד במשימה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי 2 מחשבים עם מסך LCD אחד.אני יכול לעביר ביניהם ע"י לחיצת כפתור או שאני חייב להוציא את הDVI ולהוציא את השני או להפך כדאי לראות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.