מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
"ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
KSP התחילה למכור מסך חדש של CHI MEI ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? עם 2MS ועם האיכות של CHI MEI (שלא פחות טובה משל LG) נראה לי שזה מסך פיצוץ... ועוד ב 1200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין מאוד במסך,עקב מחירו הזול וגודלו.השימוש העיקרי הוא סרטים,אינטרנט ומוזיקה. יש למישהו חוות דעת עליו? מישהו ראה אותו בתצוגה של KSP?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורים לצאת מסכי גיימינג חדשים לשוק? הבנתי שיש מסכי HDR שצריכים לצאת אבל אל הצלחתי למצוא על זה מידע ברור. אני חושב אולי לקנות את המסך בקישור למטה, אבל חושש שאתבאס על כך בקרוב עקב יציאה של מסכים משוגעים חדשים. ברור לי שכל הזמן הטכנולגיה מתקדמת וזהו מרדף אינסופי, אבל עדיין אם יש משהו בטווח החודשים הקרובים ארצה לדעת. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/16888
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ! תמליצו לי בבקשה למסך 19" רגיל ולא רחב במחיר של עד 800+- שח. רשמתי מסך רגיל בגלל שראיתי מסכים רחבים וכאשר פותחים תמונה לדוגמא אז התמונה ניראת לא פורפציאנלית .(אולי אני טועה לגבי מסך רחב) בנוסף שיהיה מתאים למשקים אני לא גימר רצני רק חובב סימולטורים אז שיעמוד בכבוד במשימה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתנו לי את ההצעה באייבורי... אני לא יודע בדיוק את שם הדגם, אבל יחס ניגודיות 1:700, 2ms, (יש גם רמקולים...) מה דעתכם? מישהו מכיר את הדגם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה 19 אינץ ומעלה, עדיף שיהיה רחב, עד 1600 שקל, 8 מילי ומטה.... בעבר הסתכלתי בפורום וראיתי המלצות לסמסונג נראה לי ה940 אני לא יודע אם עדיין הוא הכי טוב למחיר הזה אבקש המלצות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע באילת ויש לי את האפשרות לקנות את המסך המדובר ב-900 ש"ח, כשבזאפ המחיר הכי זול שחנות מציע אותו הוא 1100 ש"ח. האם שווה לי לקנות אותו? האם הוא טוב? זמן התגובה שלו הוא 8ms, ואני לא גיימר אבל משחק מדי פעם. האם הוא יספיק לי או שזה לא מספיק למשחקים ואני צריך משהו יותר טוב? ובכלל האם זו עסקה טובה או שלמרות המחיר הזול לא כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-