מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי, אני קונה בקרוב מחשב חדש (intel i5 4570 + gtx770) וכרגע יש לי מסך שהוא על הנייר FHD אבל זה לא ממש הגיוני. אני אסביר: הרזולוציה שלו היא 1680x1050, אבל מצד שני באתר של החבר (LG) רשום שהוא תומך Full-HD. הינה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-W2286-L עכשיו... אם זה לא FHD - כדאי ללכת על מסך אחר? הסכום שאני מעוניין לבזבז על מסך הוא סביבות ה500. יש המלצות? אני מעדיף לקנות דרך וואלה שופס כי המחירים שם מאוד נמוכים אלא אם יש חנות זולה יותר. תודה לינק למבחר בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת. יש הבדל ביניהם, או ששניהם איכות בינונית - ? לסטודנטית (PS/פלאש/FREE HAND/אינטרנט/אופיס וכאלה) תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה חודשים הייתה לי הפסקת חשמל בדירה ולאחריה המסך אינו נדלק יותר, ניחשתי שזה שרף אותו אבל המחשב בהחלט מזהה אותו מחובר. אני ואחי פירקנו אותו בעדינות ולא מצאנו שום דבר שנראה לא בסדר, כל הקבלים נראו תקינים ולא זיהינו זכר לתקלה באחד הרכיבים האחרים. מכירים דרך אחרת לאבחן את הבעיה או טכנאי שידע לזהות ולטפל בבעיה? עברתי להשתמש במסך השני שלי (מסוג אחר), אבל ממש חסרה לי היכולת לעבוד על שני מסכים בעבודה וקנייה של מסך אחר אינה אופציה כרגע. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר לא יודעת מה לקנות התבלבלתי מכל המסכים... חשבתי לקנות את ה-2007WFP אבל ראיתי הבנתי שקשה להשיג אותו איך ה- 226BW או ה- 2243BW אם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי כמו הכותרת, אני מטלבת בין: Samsung 2233SW LG L227WTP 22 LG W2243T או שאתם תציעו משהו אחר, מה אתם אומרים?? התקציב הוא 850 ש"ח פלוס מינוס. שימושים: ביתי (אינטרנט ומסמכים), גיימינג בעיקר וסרטים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפאנל של 2243BW בכלל לא מיוצר ע"י סמסונג והווריאציות שלו עלובות ביותר. הוא אומר יענו שה2253 לא רואה ת2243 בגלל שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג פעם ראשונה שאני שומע שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג ומה זה ווריאציות? באמת הוא לא מיוצר על יידי סמסונג ? אז מה באמת עדיף ? 3 חיסרונות שמפרעים לי ב2253 מחיר יותר גבוה .. המסך הפנל שלו מסביב מבריק כזה ככה שזה מתלכלך מהיר כול סימן קטן רואים .. במסך אי אפשר להגביע להנמיך לסובב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת. האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל? במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל. סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש? אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הז…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם 19 אינצ' 8MS. אז מה ההבדל ביניהם? שימוש - משחקים. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.creep.ru/gadget/1161042650-3d-duravision-lcd-svezhie-foto-trehmernogo-monitora.html http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/12/eizo_duravision_fdf2301-3d_glasses-free_3d_monitor.html http://www.stereoscopynews.com/hotnews/stereoscopic-displays/autostereoscopic-displays/1085-eizo-duravision-fdf2301-3d.html מסך 3D ללא משקפיים נראה מדליק
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך DELL2007FP עדיין אפשר להשיג אותו רק בIQPC באיזור המרכז? אני כבר שבוע מחכה.. אפילו אין להם את המסך במלאי.. עדיין אין אף חנות אחרת באיזור המרכז שמוכרת בזול את המסך? ושוב אני מציע שתשימו סקירה מקיפה אך מתומצתת על המסך הזה בסטיקי נעוץ כי כל פעם מישהו אחר נכנס ושואל איזה מסך הוא יכול לקנות ואז אומרים לו DELL2007FP הבחור רוצה לדעת למה דווקא זה ולא משהו אחר ושואל שאלות אז שכל התשובות יהיו בנעוץ שיפנו אותו לשם וזהו. שאני בזמנו שאלתי איזה מסך כדאי לרכוש ואמרו לי ללכת על הDELL אז היו לי כל הזמן שאלות, הייתי צריך לקרוא 4 עמודים בפורום כדי לדעת כל מה שרציתי על המסך. גם בדיון סקירה שיש כאן לא נתנו מספיק פרטים שסיפקו אותי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מסך Samsung SyncMaster 930B, כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות סנכרון עם הקלט מהמחשב - לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא מחליט להידלק ולהראות את הקלט מהמחשב, ובינתיים רק רואים את הנורה שלו מהבהבת. הוא מתפקד בסדר גמור כשהוא סוף סוף נדלק, אבל הבעיה בהחלט מעצבנת. הבעיה קורה כל פעם שהוא צריך לקלוט סיגנל חדש מהמחשב - למשל שינוי רזולוציה והדלקת המסך אחרי שהיה כבוי \ נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן מסוים. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בארץ המחירים בשמיים (בסביבות ה80 ש"ח) אבל באיביי אפשר להשיג בזול, הבעיה שיש שם יותר מדי אפשרויות ואני לא יודע בדיוק איזה מהם לבחור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים הייתי מאד מעריך אם תוכלו ליעץ לי, להפנות אותי או לעזור לי בהחלטה איזה מסך מחשב לרכוש בגדול של מעל 24". אני חובב רדיו מזה 35 שנה משתמש כיום במסך 24" LED ומעונין לעבור למסך תלוי על קיר יותר גדול אודה לכם מקרב לב. אריק נתיב 052-4060003
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920 x 1080 או 1920 x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920 x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא מנצל את הכרטיס 1900xt? השאלה הזאת באה לי בגלל שני דיונים ששאלו משהו כזה אבל אני שואל למסך הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי מס' שאלות 1. מה המחיר של המסך ומה המדיניות להחלפה על פיקסלים שרופים? 2. האם המסך טוב למשחקים? 3. האם המסך מותאם לצפיית סרטי HD ?אני רוצה לחבר לו סטרימר 4.איזה חיבורים יש לו? תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך חדש - האם לרכוש מסך "רגיל" או "רחב". מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיימים מסכים בטכנולוגית E-INK למחשב האישי? הייתי שמח אילו הייתי יכול לחבר מסך כזה למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-