עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 3000) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. מצאתי את המסכים הבאים במחיר שנראה סביר, השאלה היא כמובן, האם הם מתאימים: http://www.amazon.com/gp/product/B00LJEJT3U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AZA8F2FX7HCUJ http://www.amazon.com/gp/product/B009C3M7H0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1L9D0A8YQ4I2J http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00JB6HCIC/ref=olp_page_1?ie=UTF8&condition=new אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by scylla,

שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. צהריים טובים שאלה בכותרת. אני לא יודע אם אפשר להקביל את גודל התצוגה לפי מיגה כזאת ולכן שואל . אגב , אם ניתן להשוות כך , יש קישור אולי לטבלת השוואה בין הגדלים השונים (כלומר כמה 37 בLCD מקביל לCRT וכו') תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Answer3,

שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בחיבר שלושה מסכים לכרטיס מסך אחד. המסכים: מסך ראשי: SAMSUNG T220P ברזולוציה 1920X1200 שני המסכים האחרים: BENQ G900W ברזולוציה 1440X900 אני רוצה לבנות את התצורה הבאה: [ Uploaded with ImageShack.us רצוי מאוד שהכול יהיה דיגיטלי ללא VGA בסביבה. כל המסכים תומכים DVI. הדסקטופ צריך להיות פרוס אחד על כל המסכים כלומר לא משנה לוגית איכן נמצא הדסקטופ אבל חשוב שיהיה מחובר ויהיה אפשר לעשות בו DRAG&DROP של חלונות פתוחים כגון CMD. השאלה היא האם זה אפשרי לבצע דבר כזה בעזרת כ. מסך בסיסי? האם הוא "יסחב" האם זה אפשרי מצד הדריוורים (לאנווידיה יש את DUALVIEW ושם זה אפשרי עם שני מסכים). איזה כ.מסך נדרש בשביל עבודה שכזו. חשוב לציין שחוץ ממשחקי רשת בסיסי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היום קניתי בKSP וזה הצבע של המסגרת.... נדפקתי?

7. הי אני עובד כיום במשרדי על שני מסכי מחשב של 19 אינטש שהם ביחס של 5:4. לא כל כך אוהב יחס של 16:9. הם בסך הכול מתאימים לי מבחינת המימדים כי מרבית עבודתי היא על מסמכי word, PDF, דפדפנים וכו'. אני מעתיק לא מעט ממסך אחד לשני, כותב ומחבר לא מעט מסמכים. כעת אני מחליף מחשב והחיבורים של המסכים כבר די ישנים וצריך לחפש בנרות מתאמים. חשבתי לעבור למסך אחד - אולטראווייד ואולי גם קמור - זה לכאורה חוסך כבלז', יפה יותר ואולי נח יותר. הבעייה שלא מצאתי שום אולם תצוגה של מסכים כאלו. מה דעתכם מסך קמור ורחב כזה יתאים לי כתחליף לשני מסכים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by giloman,

הגיע הזמן להחליף את הsamsung 206bw הישן שלי למסך חדש. מכיוון שאני גיימר רציני אני צריך מסך 2MS עם עדיפות לגודל 22''. איך מסכי הLED החדשים עם הקונסרסט הגבוה ? או שאולי עדיף LCD רגיל ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ackohen,

שלום, רציתי להתייעץ לגבי רכישת מסך עבור מחשב למטרת משחקים... ראיתי פה בפורום שהמסכים הכי מומלצים ורצים הם ה - samsung 2333t וה - dell u2311h מצד אחד - הבנתי שלמטרת משחקים הסמסונג אמור לעשות את העבודה והוא עולה בסביבות ה - 900 שקל. לעומת זאת הדל יקר ב - 500 שקל לערך אבל מפארים אותו ללא סוף. התקציב שלי הוא גמיש ככה שאני באמת יכול ללכת לכאן ולכאן.. אז השיקול העיקרי שצריך להיות הוא מה הכי מתאים לי. המחשב שיחובר למסך הוא בעל כרטיס 6870 יחיד כרגע. למרות שיש סבירות מסוימת שבעתיד - חצי שנה אולי יתווסף עוד ל - CF. המסך יהיה בחדר האישי שלי. אז יתפקד גם בכדי לראות סרטים ב - HD מהמחשב.. אשמח לחוות דעת.. תודה [br]פורסם בתאריך: 30.11.2010 בשעה 18:46:04 אהה כן ועוד משהו.. ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by k22,

ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dani0147,

מסך LG IPS IPS237L מומלץ? האם הוא טוב לגיימינג ולצפייה בסרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shugon,

המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה

15. שני המסכים הללו נמצאים בדף המפרטים של האתר.. תהיתי איזה מסך יותר טוב LG L1750T 8 MS או LG L1750SQ 8MS http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=228 וגם הלכתי אתמול לחנות וראיתי כ6 מסכי LCD מחוברים במפצל (שלפי מה שהבנתי מוריד את האיכות באיזה 20%). רוב המסכים שם היו מטושטשים (תמונה מרוחה), כולל ה SUMSONG 730B שתכננתי לקנות... כולם חוץ מהמסך הזה של MAG: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3377 אפשר הסבר לתופעה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blueman1,

מישהו מכיר את המסך? שמע ביקורות או סתם יודע עליו קצת משהו אני מעוניין לקנות אותו ואני מפחד שיש איזשהו קיץ, המחיר שלו יחסית נמוך למסך 19 חדש 2ms

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by קים,

מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?

18. Started by liel3,

הזמנתי מסך VIEWSONIC VP930B , וכשקיבלתי את המסך היה רשום עליו VP930 האם יש הבדל בין הדגמים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה.. לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה. תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות. מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קראתי את הסטיקי לגבי זמן תגובה. אבל עדיין זמן תגובה 16 זה לא גרוע למשחקים? יש לי בבית מסך עם זמן תגובה 16MS ואני מרגישה באיטיות שלו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by swg,

עוד מעט בא דוד שלי לפסח וחשבתי אולי להגיד לו שיקנה מסך באיזור ה250 דולר... יש מס רציני מעבר ל200? אם כן כמה? 50$ זו לא חריגה רצינית נכון? גודל: 19\20. רחב או מרובע זה לא משנה כ"כ, העיקר שיהיה טוב. קדימה תפציצו http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php/page_id=37/sortby=popular-/start=50 זה סתם אתר לדוגמא תפציצו חופשי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים