עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tal_p,

שימושים עיקריים יהיו משחקים,סרטים (HD), ואינטרנט....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mordeth,

במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by blackorder,

שמעתי על המסך הזה הרבה חוות דעת טובות השאלה שלי האם המסך הזה גם טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

פתאום הופיע לי על המסך קו ירוק מאונך ברוחב של 1 פיקסל, ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וזה לא עזר\ מה זה ומה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by acidance,

יש כאן מישהו שיש לו מסך sumsung P2370 23 אינץ'" ?!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ori24,

אתמול שמתי לב שהצבעים במסך בגלישה באינטרנט הפכו לפחות חזקים וכהים ונהיו רגילים כאלה בדיוק כמו מסך הTN שהיה לי. אני פשוט זוכר את הצבעים באתרים מסויימים והם בהחלט פחות חזקים וכהים וזה מציק לי. אתמול ניקיתי את המסך עם מטלית רטובה גם מקדימה וגם מאחורה ושהדלקתי את המסך מהכפתור הוא לא נדלק ישר בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה. ניסיתי שוב להדליק אח"כ ושוב כך קרה. אחרי זמן מסוים זה הסתדר. האם זה קשור לעניין הצבעים? האם אולי חדרו מים? המטלית הייתה רטובה אבל לא כ"כ.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by srugo,

אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אני מחפש מסך מחשב שיתאים בעיקר למשחקים וסרטים. חשוב מאוד שיהיה חיבור HDMI. קבלתי המלצות לLG IPS236V וSamsung S24A350H. מה אתם חושבים עליהם? התקציב הוא כ1400 והגודל הרצוי הוא 23 (אפשר לחרוג אם מדובר במקרה ששווה להתפשר בשבילו) תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה המסך הישן שברשותי (Dell 2209WA) עושה בעיות, מציג פסים שחורים עיוותים ומה לא.. לפעמים כמעט כל המסך מושחר עד שפתאום לפתע הוא חוזר לעבוד, בקיצור אני צריך מסך חדש. דרישות: גודל - עדיפות ל-22", אם כיום כבר לא כל כך מייצרים 22" ניתן להקטין או להגדיל בחצי אינץ (21.5-22.5") תקציב - עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-50 ש"ח. שימוש - בעיקר שימוש משרדי, גלישה באתרי אינטרנט וצפייה בתכני וידיאו (Youtube, סרטים וסדרות), משחקים אני ממעט לשחק כך שמבחינה זו פחות חשוב לי שיהיה מסך לגיימרים אך שעדיין אוכל לשחק אם ארצה מדי פעם במשחקי FPS ולא יהיו מריחות או לאגים חריפים. בתודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by CRiMinaL,

אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liorbm,

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomibandit,

אהלן , מחפש מסך מחשב בסביבות 1000 שח , כרגע יש לי מסך של דל 23 שאני דיי מרוצה ממנו , אבל הוא ישן וקטן לי, לכן רוצה להחליף. ראיתי את המסך הזה : של לנובו 27 2k https://www.pc365.co.il/product-15184-Lenovo_L27Q_10_27_LED_monitor?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap או המסך הזה של דל: https://www.pc365.co.il/product-11414-Dell_27_SE2717H_יבואן_רשמי_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap המסך הזה רק fhd, אשמח להמלצות אחרות אם יש. שימושים בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית , תיכנות ואפשרות טובה לשדרוג עתידי למשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

האם ידוע למישהו על מסכים חדשים של SAMSUNG\LG\ACER שאמורים להשתחרר לשוק והתחרות ברמת מחיר וביצועים של ה2253BW?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliil1,

מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, לפני שרוגמים אותי פה באבנים על זה שלא עשיתי חיפוש ואני שוב מעלה שאלה שהועלתה לא פעם אני מתנצל מזה. ואני מקווה שבכל זאת תמצאו את הדקה או שתיים כדי לענות/להבהיר לי מס' דברים. אז ככה, אחרי קריאה של אין ספור טופיקים על המסך החלטתי ללכת עליו. הדברים שקראתי שיש לבדוק הוא סוג הפנל, פיסקסלים שרופים. יבואן אחריות מבית CMS במקרה שלי אז אין לי מה לדאוג. הבנתי שיש מס' גרסאות למסך. במסכים החדשים הבנתי שמס' גירסא יכולה להיות אחרת מזאת של הפורום. להלן הגרסאות וסוג הפנל (בדיקה בתפריט): צורת בדיקה: 1.כבה את המסך (אם הוא לא כבר מכובה) 2.לחץ על כפתור "תפריט" וכפתור "פלוס" בו זמנית. 3.בזמן שאתה לוחץ על שני הכפתורים בו זמנית הדלק את המסך ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה. 4.ברג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by קוד גישה,

מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת אני מעוניין בLCD TV 32". התקציב שלי עבור העניין הוא 8-10K, לא חובה הטובה ביותר, העיקר שתציג תמונה טובה, תהיה עם אחריות של יבואן אמין, שיהיו בה רמקולים טובים ושתתמוך בHD. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים