מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא רק בגלל הביקורות,אלה למי שיש נסיון איתם תודה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371758
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי, הפלסטיק הנ"ל-LENOVO 3000 N200 ואני מבקש לשאול- האם הכבל של הוויפי או שאר הכבלים נראים תקינים בתמונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ המחירים בשמיים (בסביבות ה80 ש"ח) אבל באיביי אפשר להשיג בזול, הבעיה שיש שם יותר מדי אפשרויות ואני לא יודע בדיוק איזה מהם לבחור, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אשמח להמלצה למסך 20 אינץ (אני יודע שהרוב זה 19 אבל אם לא תהיה ברירה אז ניקח 19). שחור מבריק (שיהיה מרשים מבחינה חיצונית). לעבודה ממושכת מול מחשב (בעיקר אינטרנט מידי פעם סרטים וגיימינג קליל ). ובעל חיבור DVI +VGA בתקציב 700-800 , גמיש עד 850. מה דעתכם על זה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755081 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751068 הסמסונג נראה מהסדרות הישנות,אני צודק? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל. עצות? המלצות? אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי טעות מרה וקניתי צג רחב 22 אינץ' של BENQ ב2000 ש"ח. לאחר האכזבה שנחלתי ממנו החלטתי להחזירו לחנות ולעשות קצת מחקר בנושא והחלטתי שאני רוצה להשקיע קצת אקסטרה ושאני מעדיף לא לגעת יותר בפאנלי TN. הבעיה הראשונה שנתקלתי היא המחירים, עד שאחרי נבירות רבות גיליתי את השלישייה שציינתי בכותרת. האם המסך של פיליפס מצדיק את מחירו המעט גבוה יותר לעומת הזוג של דל? במידה והוא אכן טוב יותר בצורה משמעותית אלך עליו ואם לא אז ההתלבטות היא בין הזוג החדש של דל. סך הכל ההתלבטות היא בין רזולוציה 1650x1050 או 1600x1200. האם המחסור ב100 הפיקסלים שאני מאבד לטובת מסך רחב מורגש? אני נוהג לצפות בסרטים על גבי המסך ומשתמש בו בעיקר לסרטים, משחקים ובהייה ארוכה בטקסט. בכל אופן מומלץ לכולם להתרחק מהמסך הז…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאלתית מה ההבדל בין שני המסכים האלה של ASUS: VK222H MW221C האם הVK טוב יותר(ניגודיות)? ואם כן - למה הוא יקר פחות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... לחצתי על הכפתור, הרמתי את הרגלית לאמצע הדרך אבל מה עכשיו? ??? תודה מראש לכל בעלי המסך הזה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך multitouch בגודל 24 אינצ'. האם קיימים מסכים כאלו או שחייב לקנות all in one (כלומר עם מחשב builtin)? איפה ניתן לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מעונין במסך בעיקר למשחקים אז שידרגתי קצת את המחשב שלי האמת העפתי את הג'יפורס 6200 בGTX285 והוספתי 4GB זיכרון ל2GB שהיה המעבד שיש לי הוא Q9450 במידה ויש בעיות עם הרזולוציה לכרטיס אפשר להתפשר [איני מתכוון להחליף את הכרטיס ב2-3 שנים הקרובות ] תודה לכול העוזרים. והגודל של המסך שהיה מעל 19' כי יש לי אחד כזה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן amigos, בזמנו רכשתי את המסך בעקבות המלצות הפורום, המסך משובח, אין מה לאמר, ואני מרוצה בסה"כ. שלושה מינוסים שלי אישית מפריעים: א. רזולוציה 1600x1200 למסך 20" יוצרת פונטים קטנים מידי... (לי אישית) לפעמים אני צריך לאמץ את עיניי יתר על המידה. ב. מקשי ניווט ושליטה לא נוחים בעליל! (מי המעצב הקומוניסט שחשב על זה?) ב. הBRIGHTNESS המטורף. אני לא מבין מה הקטע של מסכי LCD היום? מי צריך כזה בהירות!? כאשר מדובר באור יום שניכנס עוד מילא, אבל רבאק אני מול המסך כמשחשיך עם תאורת חדר. והעיניים שלי מטוגנות מהבהירות הזו! ועכשיו השאלה! כאשר אני מנסה להוריד את הבהירות דרך התפריט, אני מבחין שהלבן שלי הופך לאפור. חברים? האם יש דרך להוריד את הבהירות של מפץ אטומי, אך עדיין להישאר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך של סמסונג T2333.. האם יש איזה הגדרה מומלצת לצבעים או משהו אחר? נגיד למשחקים, לסרטים, לאינטרנט ועבודות? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות איזה דיל טוב על מסך קעור של לפחות 2K ופשוט לא מוצא. יש לכם איזשהי המלצה? אני מכוון על 34 אינץ שיהיה 2K לפחות. תקציב לא משנה. חשוב שיהיה מהארץ וכמובן לא מתצוגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הייתי מאד מעריך אם תוכלו ליעץ לי, להפנות אותי או לעזור לי בהחלטה איזה מסך מחשב לרכוש בגדול של מעל 24". אני חובב רדיו מזה 35 שנה משתמש כיום במסך 24" LED ומעונין לעבור למסך תלוי על קיר יותר גדול אודה לכם מקרב לב. אריק נתיב 052-4060003
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמסך יהיה FHD וכמה שיותר איכותי למטרות משחקים (וסרטים באיכות 720P-1080P אבל זה פחות חשוב) בסביבות 1000 ש"ח. הגודל לא ממש חשוב, רק שיהיה 22" ומעלה, כי מתחת לזה זה כבר בדר"כ לא FHD. יחס של 16:9 או 16:10 לא ממש משנה לי (תקחו שיקול מה יותר טוב למשחקים ולא לסרטים). אשמח לעצות מלומדות ממומחי הפורום (מסך הוא דבר שנשאר להרבה מאוד שנים). אני לא מבין ב- MS ובניגודיות אבל אני תמיד שמח ללמוד, בגלל זה אתם המומחים ואני ZONE NEWBIE... תודה לעוזרים, קחו בחשבון שהקנייה כנראה לא תהייה החודש ואם יש דברים שאמורים לצאת בקרוב אני אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח השאלה בכותרת ונובעת מכך שאני כבר שלוש שנים עם CRT 17 (של AOC ) וראיתי שאחי שדירג ל-19 LCD של LG .אצלו תצוגת דפי אינטרנט בסדר . [ השאלה איך זה נראה במסכי 22 שהבנתי שהם מיועדים בעיקר לסרטים וגם משחקים . האם התמונה בדפי אינטרנט לא "מרוחה" מדי לצדדים או שזה פונקציה של רזולוציה של המסך שניתן לתקן בהגדרות ? ובכלל לא עדיף מסכים מרובעים שכבר אין בשוק לאחר כניסה של כל סוגי ה-WIDE למיניהם (שוב לשימוש בדפדפן . לגבי סרטים אני מבין שזה חיוני כדי לא לראות את הפסים השחורים מעלה\מטה) . הרי אם היו נוחים לצפייה בדפי אינטרנט לא היו ממציאים בעצם את -PIVOT שיש לחלקם .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם 19 אינצ' 8MS. אז מה ההבדל ביניהם? שימוש - משחקים. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-