מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להפתיע את חברה שלי עם מסך LCD 17 איזה דגם מסך הוא הטוב ביותר עד מחיר של 1400 שח? היא טוחנת משחקים, פוטושופ ומה לא הילדה עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות מסך חדש לעבודה משרדית בעיקר (ויצירת מוזיקה - fl studio) ולפעמים משחקים (אבל זה השימוש הכי פחות חשוב) התקציב הוא 500 ש"ח עם חריגה כלפי מעלה במידה וממש צריך את זה. הדרישות הן מסך full hd לפחות ועדיף 24 אינצ ומעלה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי אתמול מסך P2414H של DELL - בו חיבורי VGA, DP, DVI ו-USB. יש לי כרטיס מסך GTX560 - בו יש חיבורי DVI ו-mini HDMI. באיזה כבל מומלץ להשתמש לחיבור? סיפרו לי שלחיבור DVI בעיה עם רזולוציות גבוהות ושעדיף להשתמש ב-mini HDMI אבל אותו אין לי במסך... מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין מאוד במסך,עקב מחירו הזול וגודלו.השימוש העיקרי הוא סרטים,אינטרנט ומוזיקה. יש למישהו חוות דעת עליו? מישהו ראה אותו בתצוגה של KSP?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורים לצאת מסכי גיימינג חדשים לשוק? הבנתי שיש מסכי HDR שצריכים לצאת אבל אל הצלחתי למצוא על זה מידע ברור. אני חושב אולי לקנות את המסך בקישור למטה, אבל חושש שאתבאס על כך בקרוב עקב יציאה של מסכים משוגעים חדשים. ברור לי שכל הזמן הטכנולגיה מתקדמת וזהו מרדף אינסופי, אבל עדיין אם יש משהו בטווח החודשים הקרובים ארצה לדעת. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/16888
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.creep.ru/gadget/1161042650-3d-duravision-lcd-svezhie-foto-trehmernogo-monitora.html http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/12/eizo_duravision_fdf2301-3d_glasses-free_3d_monitor.html http://www.stereoscopynews.com/hotnews/stereoscopic-displays/autostereoscopic-displays/1085-eizo-duravision-fdf2301-3d.html מסך 3D ללא משקפיים נראה מדליק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מסך 19-20 אינץ ורציתי לדעת אם תוכלו לאמר לי איפה יש חנות בה אני יכול להסתכל בתצוגה על מסכי LCD (וה Dell 2007WFP במיוחד שעל פי ההמלצות באתר אני שוקל לקנות), אני גר ברעננה ואני מחפש חנות קרובה עם מבחר גדול של מסכים בתצוגה, משהו יכול להמליץ לי על אחת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22 אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי שאלה אני מעוניין לקנות את הT260HD עכשיו המטרות שלי בשבילה הן: 1.לחבר לאקסבוקס ולשחק משחקים באיכות 2.לראות סרטים 3.להפוך אותו לטלוויזיה גם כלומר לחבר אותה לממיר עכשיו הבנתי שאפשר לחבר את הממיר למסך הזה דרך SCART מצד אחד והצד השני HDMI ,את זה הבנתי מהוט בכל אופן השאלה אם זה מולמץ וכדאי(הממיר הוא רגיל,לא ממיר HD). אני יראה טוב יותר את השידורים על READY או על FULL יותר טוב(שוב זה ממיר רגיל!) שאלה שנייה שלי אם כדאי לי בשביל המטרות שלי ללכת על מסך מחשב או על טלוויזיה בכלל נ.ב חשוב לזכור שמה שאני מחפש זה 26 אינץ לחדר בסביבות האלפיים שקלים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שתי המסכים הנ"ל?(אהבתי את העיצוב של ה1900)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הממיר לטלוויזיה באמצעות כבל rca והכרטיס טלוויזיה, ורואים סבבה.. אבל כשחיברתי את הסוני 3 דרך אותה כניסה רואים ממש על הפנים, אני מדבר בהשוואה למסכים אחרים שאותם ניתן לחבר ללא כרטיס טלוויזיה דרך rca ( אני יודע שיש כניסה של hdmi אבל נא לא להתייחס אליה) ואיך ניתן לכייל את המסך בצורה טובה? יש איזו תוכנה או משהו בסגנון שניתן דרכה לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר? *ועוד שאלה, כשיש 3 אמצעים לכיול בדרך (מסך, כ.טלוויזיה והסוני. אני לא בטוח שדרך הסוני ) דרך מי רצוי לכייל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הsamsung 206bw הישן שלי למסך חדש. מכיוון שאני גיימר רציני אני צריך מסך 2MS עם עדיפות לגודל 22''. איך מסכי הLED החדשים עם הקונסרסט הגבוה ? או שאולי עדיף LCD רגיל ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב. מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על AOC i2353Fh עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690 מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שהצבעים במסך בגלישה באינטרנט הפכו לפחות חזקים וכהים ונהיו רגילים כאלה בדיוק כמו מסך הTN שהיה לי. אני פשוט זוכר את הצבעים באתרים מסויימים והם בהחלט פחות חזקים וכהים וזה מציק לי. אתמול ניקיתי את המסך עם מטלית רטובה גם מקדימה וגם מאחורה ושהדלקתי את המסך מהכפתור הוא לא נדלק ישר בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה. ניסיתי שוב להדליק אח"כ ושוב כך קרה. אחרי זמן מסוים זה הסתדר. האם זה קשור לעניין הצבעים? האם אולי חדרו מים? המטלית הייתה רטובה אבל לא כ"כ.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג מסך אבל אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אני מחפש מסך 24 אינץ ומאוד רצוי שיהיה בעל רזולוציה של 1920X1200. חשבתי על הU2410 אבל קראתי שיש להמון אנשים בעיות איתו בעיקר עם TINTING ואפילו דל מודעים לעניין ולא נראה שהם עושים משהו בנדון. מה גם שהגירסה הכי חדשה של המסך כפי שהבנתי היא REV A04 שבארץ בקושי אפשר למצוא REV A02, אני לא מוכן לקחת סיכון כשמדובר במסך שעולה כ2500 ש"ח. (חשוב לי לציין שאני לא מעוניין בU2311H, 23 אינץ ו16:9 פשוט לא בא בחשבון). האמת שכרגע אני מתלבט בין לקנות מסך ישן יותר כמו ה2443BW עם רזולוציה של 1920X1200 או להתפשר על דגם חדש יותר כמו הסמסונג BX2450 או הLG W2486L, אבל אני לא בטוח איך הם משתווים מבחינת איכות למרות שכולם בעלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-