מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מסך ישן 17" LCD של AOC. הוא באופן פתאומי הפסיק לעבוד. הוא לא מראה שום תצוגה. עכשיו נורת החיווי מהבהבת כל הזמן, נשמעים "טיקים" קטנים ואם מסתכלים טוב מקרוב רואים הבזק חלש כל מספר שניות. זה נראה כיאלו המסך מנסה להדלק ולא מצליח. אתמול כבר קניתי מסך חדש, DELL U2331H (שזה פשוט עולם אחר לעומתו), אבל חשבתי שאולי אם אפשר לסדר את הקודם איכשהו ולהשתמש בו כמסך משני יכול להיות נחמד. חוץ מזה - אפילו אם הוא הלך - מה הסיבה? מהמסך - או אולי תקע חשמל לא תקין או שימוש לא נכון גורם לתקלה שתיארתי? (רק שלא יקרה למסך החדש... ??? )
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
There are only two revisions that made hardware changes were A01 and A02. The A03/A04/A05s were given that number change due to non-hardware related changes made at the factories in those regions. A00 to A01 Fixed Graininess/Dithering in sRGB and Adobe Modes- DisplayPort audio L/R Swap Issue- DisplayPort compatibility with XPS Studio 1640- Resolved the red tint seen when sharpness is adjusted to maximum when connected via VGA- OSD reacts slowly when DVI cable is not properly attached A01 to A02 Improve grainy issue in video modes by modifying the sharpness table- Removed the unwanted black bar in pivot OSD- Resolved DisplayPort audio mute issue- Modify and standardize th…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני זקוק למסך מחשב נוסף בתקציב של 800-900 שקל. כבר רכשתי dell 2311 לעצמי ואני מאוד מבסוט ממנו. הייתי קונה עוד אחד כמוהו אבל לפי מה שהבנתי מפסיקים ליבא אותו. השאלה היא האם כדאי ללכת על הסמסונג בעל ips או לחכות ולראות אם יבוא משהו יותר "שווה"?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מקצוען, אני לא עובד בשום דבר שקשור לזה, אבל לאחרונה התחלתי לצלם בתור תחביב והמסך של הלפטופ שכרגע אני משתמש בו מכוייל על הפנים. אני רוצה שהתמונות יראו טוב על המסך שלי, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מכייל. מה ההבדל בין מכייל ב1500$ למכייל ב100$? האם כדאי לי בכלל לקנות מכייל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בצילום ואני מעוניין לקנות מסך מסוג IPS (כנראה Dell 2311h), הבעייה שבמחשב הנייד שלי יש רק יציאת HDMI ו- VGA....לכן אני חושב לקנות כבל HDMI to DVI-D השאלה שלי היא: אם לא להתיחס למפרט של המחשב שיש לי האם יש הבדל, שאפשר להרגיש מבחינת צבעים וחדות תמונה, בין יציאת HDMI ל- DVI-D . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הדל 2311 ופתאום החלה לי בעיה שאין לי גישה לתפריטים. על כל כפתור שאני לוחץ מופיע לי סמן של מנעול ואין לי גישה לתפריטים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
דרך פה http://www.logicbuy.com/deals/dell-ultrasharp-u3011-30-inch-lcd-monitor/25356.aspx עד ה-27 לחודש עולה רק $1,123 !!! מה דעתכם? כדאי להביא דרך mustop?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג מדגם 971P ואני צריך ספק בשבילו. מישהו יודע מה אני צריך לחפש? כבר החלפתי פעם אחת לספק ישן אבל גם הוא הפסיק לעבוד. המסך הוא מעולה וחבל לי להחליף מה גם שאין כמעט מסכים כאלה היום. אין לי מקום למסך גדול מקסימום עד 20 אינץ'. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-