מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתחרפן כבר מכל ההיצע שיש בשוק ולצערי אני לא כל-כך מבין במסכים (כרגע.. אני קורא את המדריכים שלכם - וואו.. קבלו ח"ח) ולכן- אני צריך המלצה לדגם.. יצרן לא יעזור לי.. אז ככה: המסך ישמש הכל- ממסמכי וורד ועד משחקים עטורי גרפיקה (למשל ווינדוס ויסטה ;D ;D.. סתם) הוא צריך להיות 19" ועם DVI.. מעבר לזה אני לא יודע להגיד לכם.. אה כן- שיהיה עד 2000 ש"ח.. תודה!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המסך למשחקים, גלישה באינטרנט וכו...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים וסרטים. האמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים) .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באילו מסכים ניתן למצוא פאנל איכותי שאינו TN כיום ? 20",22",24",27 ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 19" במחיר של עד 1800 ש"ח מיועד למשחקים , הרבה טקסט וגם סרטים עדיף שלא יהיו לו רמקולים אהה ושהרוחב מסך יהיה רגיל (לא מסך רחב) תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי gaming ו-HTPC, הרעיון הוא לחבר את המחשב גם לטלוויזיה שלי - פיליפס 8605 40 אינצ' FullHD - בשביל משחקים וסרטים, וגם למסך מחשב LCD פשוט (אותו עדיין לא קניתי ולא אכפת לי בכלל מאיכותו, אפילו נראה לי שאקנה משומש) - בשביל קצת עבודה משרדית / תכנות. חלק מהרכיבים במערכת המדוברת: מעבד: Intel Core i5-2500K לוח-אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black ואלו השאלות שלי: 1. הטלוויזיה הזו היא כאמור FullHD, כלומר 1080 שורות. במשחקי מחשב אפשר להגדיר רזולוציות שהן בעלות יותר מ-1080 שורות, האם במקרה שלי אין שום טעם או יכולת לשחק ברזולוציות אלו, מפני שהטלוויזיה לא מסוגלת להציג אותן? (ולכן ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש מן כזאת זרוע שמתחברת למסך ולקיר ורציתי לשאול אם יש איזה זרוע מומלצת(שיכולה לבצע את כל הזוויות) איפה אפשר לקנות ומה המחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מסך 32ינ'צ ואני רוצה לתלות אותו על קיר גבס, האם אפשר לעסות זאת? אני רוצה עם יד או משהו, האם כדי לתלות עם יד או פשוט להניח את הLCD על שולחן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד מסך 24 שמצאתי עכשיו בגוגל אבל לא מוצא את הדגם בשום מקום בחו"ל ולא מוצא את סוג הפאנל. יש המלצות למסך הזה? יש לו פאנל טוב? המחיר שלו ממש זול 2600 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=11285&CatCode=90
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני כנראה הולך לקנות את המסך L194WT של LG ורציתי לדעת האם המסך הזה טוב וכדאי לקנות אותו הנה הפרטים עליו http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml המחיר הוא בסביבות ה220 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה היא אולי קצת טיפשית, אבל בכל זאת.... קניתי טלוויזיה 4K לאחרונה, אבל כאשר הרזולוציה על 4K כל הטקסטים ביישומים שונים ובכלל, מאוד בקטן. בFHD, למשל הכל פיקס ואין לי בעיה לעבוד עם הרזולוציה הזאת בשגרה. השאלה שלי היא האם כאשר אני נמצא ברזולוציית FHD, ונגיד צופה בסרט ביוטיוב או דרך נגן כלשהו, מה שאני רואה זה ב4K? או מונחת לרזולוציה נמוכה יותר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ומחפש גם מסך ומתלבט בין כמה דגמים: 1. P2314HDell 2. P2414HDell 3. E2414HDell 4. E2314HDell יש לציין שאני לא צריך חיבור HDMI והמחשב מיועד למשחקים, סרטים ואינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר לגבי ההבדלים בין המסכים האלו. התקציב הוא בערך 800-1000 ש"ח שארבעתם עומדים בו. לגבי המפרט של המחשב עוד לא הרכבתי. אני מחפש משהו באזור 23-24 אינצ' FHD. תודה רבה לכולם!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG LED 24 אינץ' האם אפשר לחבר אותו לממיר מג'יק - מקליט של HOT? בנוסף האם אפשר לפרסם פה בפורום למכירה את המסך הקודם שהיה לי? תודה וחג שמח! [table][tr][td] [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה עדיף לגיימינג וסרטים? יש עוד אופציות? אפשר גם מחול..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-