עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gggilad13,

חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היה לי מסך של viewsonic דגם VP191B שהיה מעולה, עכשיו בגלל שהוא נדפק אני אמור לי לקבל תחת האחריות את הדגם שאמור להחליף אותו, ה VP930 פה בפורום (או לא זוכר איפה) אני הבנתי שדווקא הדגם שבא להחליף הוא פחות טוב למרות שמה שכתוב באתר היצרן אומר אחרת... יש הסברים לזה? VP191B http://viewsonic.com/support/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/index.htm VP930B http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אלה שני המסכים שהמליצו לי עליהם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=13903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=15692 איזה מבין השניים האלה יותר טוב למשחקים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eranir,

למישהו יצא לראות איזשהי ידיעה בנוגע להשקה של מסך העונה לשם לאחרונה? חיפוש קצר בגוגל מעלה מעט מאוד ספקולציות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by defy,

אהלן, חשבתי לקנות מסך מחשב חדש. עברתי קצת על מסכים קראתי כל מיני סקירות על מסכים הגעתי ל3 אופציות סופיות ואני די מתלבט ואשמח שתעזרו לי. ראיתי כל מיני חסרונות ויתרונות של כל אחד ולא הכי הבנתי מה מדובר. alienware 25 monitor AW2518H - לגביו מבחינת נתונים אני די הכי בטוח. גם יש לו G-SYNC, גם 240HZ אך הבנתי שהזוויות צפייה שלו די מוגבלות.. זאת אומרת אם אני מזמין חברים זה יהיה בעייתי לשבת ביחד על פיפא לדוגמה. בנוסף, הוא 25 אינץ'. האם זה משהו שיכול לפגום בתמונה כשמדובר ברזולוציית 1920:1080? Asus Rog Swift PG258Q מסך מחשב שיש לאחי. ראיתי שיותר יקר מה2 האחרים שחשבתי עליהם. בנוסף גם החיבורים מאחורה לא נוחים, וגם באחד מהסקירות נאמר ואני מצטט "240Hz of debatable benefit". …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שבת שלום רכשתי השבוע מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה על הלוח P5KPL-AM המחשב לשימוש גלישה בעיקר וקצת משחקים ממש קלים וקצת סרטים. אני מעונייןם לחליף את המסך 17 המזדקן שלי במסך LCD ולא יודע איזה גודל יתאים . 19 או 21.5 או 22 אינץ מה שחשוב לי זה בעיקר לראות את הטקטס ברור בגלישה באינטרנט. ראיתי שלכל גודל מסך יש רזולוציה שאפשר לעבוד איתה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יוכל לעבוד איתם בגלל שהוא מובנה. האם אני אצטרך להתפשר על 19 אינץ בגלל זה או שעדיף לקחת 22 ולהרכיב כרטיס מסך נוסף איכותי ? לא יודע אם יש קשר בין הדברים לשימוש גלישה או שזה קשור רק למשחקים\סרטים. במידה ו19 אינץ' יתאים למפרט הנוכחי שלי , אשמח להמלצה על מסך איכותי בגודל הזה ובתקציב אפחילו קצת פחות (ה1000 ש"ח זה ל-22 במ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך בגודל 21.5 או פחות. שימושים: אני סטודנט ולכן 90% מהזמן זה לקרוא מסמכים, לגלוש באינטרנט וכו'. הערות נוספות: השולחן שלי מאוד צר ולכן המסך יושב קרוב מדיי, אני מחפש מסך כזה שיהיה ניתן להרחיק אותו כמעט עד הקיר. (אין לי אפשרות לתלות על הקיר, אחרת זה היה פותר הכל). בינתיים מצאתי את המסך הבא: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA53VQ (עולה בארץ כ-940 ש"ח) מדוע הוא עולה 940 בעוד ששאר המסכים בגודל הזה לא עולים יותר מ-600? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tantalus,

שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pinkmasta,

ViewSonic ?VX922 19 or LG L1970HR מחכה לתשובה , תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mystikal,

אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by swg,

עוד מעט בא דוד שלי לפסח וחשבתי אולי להגיד לו שיקנה מסך באיזור ה250 דולר... יש מס רציני מעבר ל200? אם כן כמה? 50$ זו לא חריגה רצינית נכון? גודל: 19\20. רחב או מרובע זה לא משנה כ"כ, העיקר שיהיה טוב. קדימה תפציצו http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php/page_id=37/sortby=popular-/start=50 זה סתם אתר לדוגמא תפציצו חופשי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lior46,

אני מחפש מסך מחשב או טלויזיה שתשמש אותי גם לחיבור עם מחשב וגם לחיבור עם YES איזה משניהם עדיף מבחינת איכות? מבחינת גודל אני מחפש משהו בין 20-26 אינץ' עכשיו ה YES מחובר עם כרטיס טלויזיה למחשב דרך RCA והאיכות בכלל לא משהו, התקציב שלי הוא בין 2500-3500 פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני משתמש בתוכנה שמכניסה את המסך שלי לסטנדביי , ויוצא שאני מפעיל אותה כל כמה דקות...השאלה היא האם זה שאני מפעיל ומכבה את התאורה האחורית של המסך (מה זה? לדים? או פלורוסנט? ) מקצרת את חייו ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 34N1A1N79,

היי אשמח להמלצה למסך מחשב לעריכת וידאו בעיקר (AF +Premier וגם גרפיקה) יש לי 24" U2412 דל, הוא טוב אבל אפשר יותר מזה..הבעיה היא בצבע השחור לא מלא ובכללי ממש איכות ירודה לצפייה בסרטים, המטרה לחבר לו עוד מסך יותר גדול, 27 -31, צבעים יותר חדים ומדויקים, מתאים לוידאו ולסרטים, סדר גודל בתקציב עד 2000 , אפשר לחרוג אם אין במחירים האלה. מה מצאתי: Dell UP3216Q

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mashas,

שלום, אני מתכוונת לקנות מסך LCD של LG , נתנו לי הצעת מחיר על מסך מדגם L1719S רציתי לדעת אם מישהו שמע משהו על הדגם הנ"ל או האם יש המלצות... צריכה תשובה כמה שיותר מהר! תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לא רק בגלל הביקורות,אלה למי שיש נסיון איתם תודה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371758

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mhnuemhnue,

שלום יש לי מסך רחב LG 226WTQ נאמן, 22" אינץ'. יש משחק כלשהו שאני נכנס אליו (הוא לא תומך במסך רחב - לצורך העניין הוא MapleStory) אז כל התמונה נמרחת על המסך. האם יש תוכנה \ אפשרות או כל דבר אחר שיכול לגרום למשחק לתמוך ברזולוציה (1680-1050) או לגרום למסך להתנהג כאילו הוא מסך עם Ratio רגיל. שמעתי פעם על אפשרות להוריד מהרוחב של המסך (כלומר שני קווים שחורים אנכיים בצד שמאל וצד ימין), האם אתם יודעים איך לעשות זאת? אם זה חשוב, כרטיס המסך שלי הוא 8800GT 512MB, ולוח האם הוא GA-DS3L-P35. אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Answer3,

שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.