מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היה לי מסך של viewsonic דגם VP191B שהיה מעולה, עכשיו בגלל שהוא נדפק אני אמור לי לקבל תחת האחריות את הדגם שאמור להחליף אותו, ה VP930 פה בפורום (או לא זוכר איפה) אני הבנתי שדווקא הדגם שבא להחליף הוא פחות טוב למרות שמה שכתוב באתר היצרן אומר אחרת... יש הסברים לזה? VP191B http://viewsonic.com/support/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/index.htm VP930B http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה למסך מחשב 34 אינץ קעור. השימוש שלי הוא פיתוח תוכנה, אבל חשוב לי חדות ואיכות צבעים טובה. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא? ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מסך LCD לשימוש גרפיקה ואינטרנט הכי טוב שאתם מכירים במחיר של עד 2500 ש"ח. אני חייב לרכוש אותו עד סופה"ש הקרוב אז תמהרו, בבקשה, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך לשימוש ביתי , גלישה , שידורים חיים , סרטים (בלי שימוש למשחקים כלל) , בתקציב נמוך התרשמתי ש-MUST הוא FULL HD , ו- IPS , החיבורים הקימים במחשב כיום הם VGA ו - HDMI חשוב מאוד שתהיה אחריות לבית הלקוח למקרה הצורך (ולא הבאה למעבדה ספציפית-לא נמצא במרכז - לכן VIEWSONIC כנראה לא רלוונטי) , האם שיקול חשוב ? ובשקלול הנתונים האלו והתקציב הנמוך מתלבט בין המסכים הבאים ואשמח להמלצות , פתוח להצעות גם למסכים אחרים במחיר עד 500 ש"ח HP T3M70AS - https://goo.gl/9EWSTm lenovo T2224d ttps://goo.gl/pUAbXk Lenovo LI2264D https://goo.gl/J4Rsb6 ואולי גם זה - LG 21.5" 22MP48HQ-P https://goo.gl/mK3BNP תו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בניתי מחשב חדש (i5-11600K + 16GB + RX6600XT - עיקרי הדברים) לאחר כמה שנים טובות שהישן נתן עבודה. לאחרונה התחלתי לעבוד מהבית בחלק מהשבוע, והעמדה שלי בבית (שכוללת מסך 27 ו-24 לידו, רק FHD) הולכת לעבור שינוי גם כן. אני מתכוון לעבור למסך אחד קצת יותר גדול (31.5-32) במקום, ואת המסך הזה יחלקו המחשב של העבודה (מדי פעם) והמחשב הנייח שבבית TLDR: השימוש הוא גם לעבודה וגם לגיימינג לייט ושימוש ביתי. מתלבט קצת האם יש צורך במסך שהוא 4K, או האם להסתפק ב-2K (1440P). עד כה עבדתי עם מסכים של 4K בעבודה בלבד, הרזולוציה יחסית נוחה לי, אך היו תקופות שגם על מסכים של 27" העדפתי להישאר על 2K. אני מגיע לאילת בחודש הקרוב, הס…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי בדצמבר 2013 מסך U2312HM ב-820 ש"ח, שמשמש אותי עד היום ופשוט מעולה. רציתי לקנות עכשיו עוד אחד, ולא מצאתי שום מקום שמוכר אותו. מישהו מכיר? או יכול להמליץ על מסך אחר שאשים לצידו? (אני רוצה שני מסכים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות דיי רצינית. ההתלבטות היא בין שני דגמים. ה SAMSUNG T220P - מסך 22" עם רזולוציה של 1920X1200 לבין ה SAMSUNG P2370 - מסך 23" עם רזולוציה של 1920X1080 ואין לי מושג מה לבחור. מצד אחד יש את המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר של 1920X1200 - מסך 16:10 שהוא גבוה יותר עם יותר שטח עבודה. אבל הוא קטן יותר - "רק" 22 אינצ'. ומצד שני יש את המסך עם הרזולוציית FHD הסטנדרטית - 1920X1080. שזו רזולוציה של מסך 16:9 שהוא נמוך יותר. אבל מסך גדול יותר 23 אינצ'. איזה מסך הייתם בוחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מסך יותר טוב מהסמסונג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2212&products_id=11882 התקציב הוא בערך המחיר של הסמסונג +- תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב הנושא הוא כזה : לאחר שהחלטתי לוותר על טלויזיה גדולה בחדר ולחסוך מקום -קניתי כרטיס טלויזיה למחשב מסוג Fly Video 2000 ומסך דגם ASUS VW202T עכשיו,רואים ערוצים,שומעים סאונד הכל טוב,חוץ מזה שאני רואה אוליי על 3/4 מסך בגלל שזאת תמונה מרובעת (ולא רחבה) במבנה של 3:4 במקום 16:9.חיפשתי הגדרות בתוכנה אבל ללא הועיל. למישהו יש רעיונות? תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החנות שהזמנתי ממנה הודיע לי היום שה WFP שלי הגיע העניין שאחרי שראיתי את המימדים של הרחב הבנתי שהוא צר מידיי והוא לא יתאים לי לצרכים ועכשיו שוב לCMS אין במלאי את הFP ושוב יש לחכות אני מעריך שבועיים ואף יותר מבאס...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך של DELL הU2311 ורציתי לדעת עם RSM זה מקום בסדר לרכוש ממנו, אני עד אכשיו פשות קניתי מKSP ולא מכיר את החנות הזות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-