עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Zeev86,

אני מחפש בנרות איזה דיל טוב על מסך קעור של לפחות 2K ופשוט לא מוצא. יש לכם איזשהי המלצה? אני מכוון על 34 אינץ שיהיה 2K לפחות. תקציב לא משנה. חשוב שיהיה מהארץ וכמובן לא מתצוגה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שינויים חשובים , מורגשים ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by newpc,

טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22 אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by captaincaveman,

קניתי שני Dell U2311H וחיברתי אותם (DVI) ל-5850HD. למרות ששניהם על הגדרות המפעל כרגע, יש הבדל ניכר בבהירות. האם זה משהו מקובל כשמחברים שני מסכים לאותו כרטיס? החלפתי בין החיבורים (השארתי את הכבלים מחוברים לכרטיס, אבל החלפתי בין המסכים), וההבדל בבהירות נשאר אותו דבר (המסך הבהיר נשאר בהיר)

7. Started by GladiuS,

בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות פלייסטיישן 3 ,אין לי מקום למסך גדול בחדר(32-42 אינצ') אז חשבתי אולי לקנות מסך בגודל שיתאים לי גם לשימוש במחשב. מחיפוש בפורום ראיתי שהרבה המליצו על AOC i2353Fh עשיתי חיפוש קצר ב-KSP וראיתי שם את המסך Samsung S23B550V קישור ל-AOC:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 קישור לסמסונג: http://ksp.co.il/?uin=15690 מבחינת מחיר אין לי בעיה,חשוב לי שתהיה כניסת HDMI ורמקולים מובנים(כדי שאני אוכל לחבר את הפליסטיישן ללא צורך ברמקולים),שני המסכים עונים לי על זה אך השאלה שלי מניסיון / דברים שקראתם על איזה מהם אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by king2007,

מסך דק ורחב בגודל 22 אינטש דגם AI2237W http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זה המבצע: http://www.webimage.co.il/LG/TV/index.html הדגם לא מצוין, המסך הקטן יותר ישמש למסך של מחשב, משחקים כבדים וסרטים ב1080\בלו ריי, מה אתם אומרים שווה או שאפשר להשיג שני מסכים בפחות מחיר ויותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aburbi,

lg 22" w2243t 5 ms תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alergic,

בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Maor Shahar,

היי! אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" של חברת SONY... אני מתלבט בין 3 דגמים.. והם: SDM-E96D SDM-S95DR SDM-S95A אם למישהו יש המלצות.. המחירים דיי דומים.. הפרשים של עד 100 שקל.. האם שווה את ההשקעה? שלושתם 8MS.. אבל יחס הניגודיות שלהם שונה (1:550,1:600,1:1000) והחיבורים.. רק ל2 יש DVI.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dudu1212,

שלום במחשב החדש שלי התקנתי גם ויסטה וגם xp. בויסטה יש לי את כל אפשרויות הרזולוציה המרובות. בxp יש לי רק 3 מצבים. 600X800,1024X768,1024X1280 מעולם לא ניתקלתי בשטות כזו. למה זה קורה? המסך שלי הוא '19 3:4 lcd lg. מחובר בחיבור דיגיטלי. קראתי על זה קצת, ובד"כ מאשימים את המסך. אבל אם המסך לא היה תומך בכך הוא גם לא היה נותן את האפשרויות בויסטה!? קראתי שגם אפשר בהגדרות nvidia לבחור הגדרה מותאמת אישית אבל שם ברגע שמכניסים את הרזלוציה הרצויה זה אומר שהבדיקה נכשלה. הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכי חדשים ועדיין יש לי רק 3 מצבים לבחור ברזולוציה בxp. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מסך SAMSUNG 206BW ו SAMSUNG 226BW (לי ולאחותי). בעבודה רגילה המסך ממש טוב, רואים מעולה. אבל כשאני מפעיל סרט (סדרות וסרטים) משום מה האיכות לא ברמה גבוהה :-[ בשתי המסכים רואים מן הילה מסביב לדמויות והפיקסלים... כיאילו אני משתמש במסך מלפני 100 שנה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? ??? יש אוליי איזושהי תוכנה שאני צריך לבצע איתה כיול למסך וזה יפתור את זה? המון תודה קובי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zWUUPEAPE,

קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by +Eliran+,

מה יותר טוב מבין שתי המסכים הנ"ל?(אהבתי את העיצוב של ה1900)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ilanb0,

יצאתי קצת מהעניינים ואני חוזר לחפש מסך. מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by spaltiel,

מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים