עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ronf6,

כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז. הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה. שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו. Samsung 2253BW Samsung T220 Smasung T220P LG W2261v איזה מהם הכי כדאי? אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב. אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by danwe,

יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה איזה מסך יותר טוב? 2243BW או T220 כמובן הכוונה למסכים של סמסונג.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by BenSmall Brown,

אני חושב לשדרג את המוצג בתמונות לhttp://gaming.viewsonic.com/XG2703/ האם זה מסך טוב? https://www.youtube.com/watch?v=MRLKnftChaQ איך מסכי הגביש שלהם? הם טובים כמו השפופרת? ד"א אני כנראה יעשה שילוש ב-28 לחודש הבא וישדרג את מערכת מ7 ל10 (מה שלא יכולתי חומרתית כרגע) בינתיים קניתי ARES III וקירור מים וספק 1250W של SeaSonic

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב. בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים. חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים? יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום קניתי לפני כחודש מסך נוסף VP191b של Viewsonic. (יד שנייה, עדיין באחריות) כששמתי את שני המסכים אחד ליד השני, ראיתי שיש בינהם הבדלי צבעים וקונטרסט. הראשון (זה שאני רכשתי מהחנות) מראה תמונה יפה וחדה, בעלת צבעים חדים וברורים. השני (זה שקניתי יד שניה) מראה תמונה צהובה, הלבן הוא לא לבן, והצבעים הם לא טבעיים. למרות ששיחקתי עם ההגדרות, צבעים, וכל מה שאפשר (כולל חזרה לתכונות שמורות מהמפעל) המסכים לא זהים. לקחתי את המסך השני לאומניטק, למימוש אחריות, יחד עם המסך הראשון. כדי שראו את הבדלים. לאחר שעתיים של הסברים הם הסכימו שיש הבדל בין המסכים. אך הם רוצים לבדוק האם זה נובע מפאנלים שונים (כלומר שיש לשני המסכים פאנלים לא זהים) ... הסכמתי שהם יפרקו את המסך השני (זה שיש לו ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מתכננן לבנות מכונת פינבול קטנה יחסית ואני מחפש מסך להתאים לה. המסך צריך להיות 23-24 אינץ(עדיף 24), זמן תגובה מהיר כלל האפשר וזווית צפייה גדולה. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תקציב עד 1000 ש"ח יש דבר כזה?! שיראו מדויק ומאוד איכותי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NO FEAR,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שאני אוכל לשחק בו גם ב-XBOX360 (בעל חיבור HDMI). התקציב שלי הוא 1300 מוכן לחרוג ל-1400 עם קיים צורך בכך. ורציתי לשאול איך המסך הזה? http://www.lastprice.co.il/PrivateAuction.asp?auctionid=5278

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Instant,

שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pav3l,

למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן היו פעם מסכים סיניים-יפניים - קוראנים עם משלוח לארץ מומלצים של מותגים לא מוכרים אבל עם פאנלים של SMSNG ודומיו אשמח לקישורים ומידע נוסף בנושא הכיוון הוא 27 אינטצ'

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bykeking,

Samsung Syncmaster 960BF DVI Pivot לגיימינג בעיקר אבל גם עבודה שוטפת באינטרנט. ממש אהבתי אותו והוא גם ממש יפה. אשמח לקבל חוות דעת

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rotem_o,

שלום לכולם! כרגע אני משתמש במסך 22' (16:10) המחובר לנייד ומשמש לאינטרנט, תכנות וכן סדרות וסרטים פה ושם. ברצוני לקנות מסך גדול יותר שבנוסף יחובר לממיר של הוט כך שאוכל להשתמש בו גם כטלויזיה בחדר שינה (שימוש משני). הדרישות הם: שתי יציאות דיגיטליות (בעדיפות על HDMI) , העדפה לרמקולים מובנים (כך שיחובר לממיר בכבל יחיד) אשמח גם לאופציה של PIP (אך לא חובה). ההתלבטות כרגע היא אם ללכת על מסך- 27' - בעבודה עם Philips 273V5 ומרוצה ממנו מאוד, רחב בדיוק לתכנות ודפדפן זה לצד זה 29' (21:9) - הרוחב מפתה גם עבור שני חלונות מלאים וגם עבור וידאו תואם שיהיה גדול מאשר במסך 27, חושש קצת מהגובה שנמוך מה22' שברשותי כרגע מסך טלויזיה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EVITER,

הציעו לי פה בפורום מפרט ואני רוצה לקנות למחשב הזה מסך התקציב שלי עד 600 חריגה גג 50 זה המפרט: SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 כרטיס מסך ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 מעבד ₪782 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 לוח אם ₪421 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 זיכרון (RAM) ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 Sea…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by izhark,

יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אילת6,

שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Player32,

איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlox,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מוכרח לשאול, במרצה שלי לפלאש (אני לומד בב"יס ידוע לעיצוב ואמנות) המליץ לי, להפתעתי, על המסך הנ"ל (יש לו אותו בבית), הוא טען שהוא מסך מפתיע ממש ביחס למחירו ושהוא נורא מרוצה ממנו. כמו כן טען המרצה שלי שמדובר במסך 8 ביט ושלפיכך יכול להתאים לגרפיקאי בתחילת דרכו (ולא, אין לי כסף ל EIZO). חיפשתי באינטרנט על המסך, ואכן באתר היצרן מוצהר על 8 ביט עומק צבע : http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21 אבל בכל review אחר מדברים על פאנל 6 ביט, שגם נשמע סביר יותר (גם מסך 22", וגם במחיר כזה...) אז מה אתם אומרים? למי להאמין? בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mistaarvim,

חיברתי את הממיר לטלוויזיה באמצעות כבל rca‏ והכרטיס טלוויזיה, ורואים סבבה.. אבל כשחיברתי את הסוני 3 דרך אותה כניסה רואים ממש על הפנים, אני מדבר בהשוואה למסכים אחרים שאותם ניתן לחבר ללא כרטיס טלוויזיה דרך rca ( אני יודע שיש כניסה של hdmi‏ אבל נא לא להתייחס אליה) ואיך ניתן לכייל את המסך בצורה טובה? יש איזו תוכנה או משהו בסגנון שניתן דרכה לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר? ‏*ועוד שאלה, כשיש 3 אמצעים לכיול בדרך (מסך, כ.טלוויזיה והסוני. אני לא בטוח שדרך הסוני ) דרך מי רצוי לכייל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לאחר בעיות מרובות במחשב קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9250 במקום GeForce FX5600XT) וגם פירמטתי את המחשב. קודם לכן הטלוויזיה הייתה מחוברת למחשב ולא היו לי שום בעיות, כעת יש לי 2 בעיות. החיבור הוא S-Video לכרטיס מסך, ו-Composite לטלוויזיה ורואים בשחור ולבן. הגדרתי בדרייברים שהכרטיס מסך ישדר ב-B/PAL וזה עדיין לא עוזר. בנוסף יש לי בעיית ריצודים קשה במסך הראשי (BenQ FP92W). הדרייבר לא נותן לי להעלות את ה-Refresh Rate מעל 60Hz ברזולוציה הטבעית של המסך (1440X900). על מנת להעלות את קצב הרענון אני חייב להקטין את הרזולוציה, מה שגורם לתצוגה מגעילה. אם למישהו יש פתרון לכל אחת משתי הבעיות אני אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iSolt,

אני מת להזמין כבר מסך, מתלבט בין 2 אלו 27GN950-B | 27GP95R-B הדגם כמעט זהה וגם המפרט אז מדוע ההבדל העצום במחיר? https://tms.co.il/gaming-monitors?product_id=107115 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=54383

23. Started by ORrrr,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש, מכיוון ש19 רגיל גדול לי מידי(מרחק ביני למחשב קטן) ומסכי 17 כבר לא באופנה, רציתי לרכוש 19 אינטצ' רחב שאני חושב שיהיה כמו 17 רק רחב יותר. איזה מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה? ראיתי שכמה ממליצים על 943BW של סמסונג. הוא לא ישן כבר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jesper,

אני כרגע באילת ויש לי את האפשרות לקנות את המסך המדובר ב-900 ש"ח, כשבזאפ המחיר הכי זול שחנות מציע אותו הוא 1100 ש"ח. האם שווה לי לקנות אותו? האם הוא טוב? זמן התגובה שלו הוא 8ms, ואני לא גיימר אבל משחק מדי פעם. האם הוא יספיק לי או שזה לא מספיק למשחקים ואני צריך משהו יותר טוב? ובכלל האם זו עסקה טובה או שלמרות המחיר הזול לא כדאי לי לקנות את המסך הזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש! אחרי השופינג המטורף שעשיתי לאחרונה שכולל GTX 780 , i7 , 16GB ושאר ירקות, אני מאוד מאוד מתלבט האם לקנות מסך 120 הרץ שמין הסתם מבוסס על פאנל TN ולהפסיד איכות צבע וזוויות צפייה. או האם לוותר על 120הרץ ולקנות מסך עם פאנל IPS וככה גם לחסוך כמה מאות שקלים (מסכי 120 הרץ די יקרים יחסית לIPS). בינתיים שמתי עין על Benq XL2420 שבארץ מתומחר בסביבות ה2500 שקל. ומהצד של IPS ראיתי כמה מסכים של LG ו DELL חמודים ביותר בסביבות 1500 ש״ח. עיקר השימוש יהיה לגיימינג אבל בקרוב אתחיל ללמוד עריכת וידאו בצורה מקצועית. אני ממש לא יודע מה לעשות. הלב אומר ללכת על הBENQ מכיוון שראיתי כמה ביקורות ושמעתי מאנשים שהחזיקו אותו שהוא פשוט מסך מטורף. אבל לא יודע..…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים