עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by madror,

יש לי אפשרות להזמין את המסך המדובר של DELL, כאשר באתי לבדוק לעמוק את הקניה ואת המסך המוצע ראיתי שישנם 2 דגמים , גם באתר של DELL ישראל. אשמח לדעת מה ההבדל בין המסכים ומהוא המסך המומלץ לקניה. 2007FP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/20_inch?c=il&l=he&s=bsd 2007WFP : http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd אשמח לכל עידכון אפשרי. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by emmanuel,

שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. אני מחפש מסך LCD למחשב high-end. המסך יעבוד הרבה שעות. יעוד: גיימינג כבד, אינטרנט. גודל: 17"-19". בעקרון אני לא מתמצא וגם אחרי קריאה פה בפורום אני לא בטוח לאיזה כיוון כדאי לי ללכת. אני מחפש מסך אמין שיתן לי את הביצועים הכי טובים לדרישות הנ"ל. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב איכותי, בעיקר לתכנות ו-Office. הסתכלתי על כמה דגמים מומלצים באמזון: 1. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16824025138&amp;ignorebbr=1 אני מוכן להשקיע קצת יותר. רציתי לדעת האם זה לא גדול מדי אם אני יושב במרחק מטר וחצי מהמסך? הרוחב של המסך יכול להועיל לי מאוד בתכנות. 2. https://www.amazon.com/HP-Pavilion-25xw-Backlit-Monitor/dp/B00TIJLF0I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&amp;qid=1544171090&amp;sr=8-4&amp;keywords=hp+pavilion+25 העיצוב של המסך הזה נורא מושך אותי לקנות אותו ויש גם תגובות טובות. מישהו מכיר את הדגם ויכול להמליץ? 3. אופציה שלישית זה ללכת על אחד ה-D…

8. אני שואל כי הזמנתי במחיר טוב ובאחריות של הייבואן הרשמי (3 שנים) אבל ההזמנה היא מלפני שבועיים וחצי ובחנות הבטיחו לי את המסך השבוע. פתאום אני מתקשר לברר ואומרים לי שהמסך יצא למשלוח ויגיע ביום ראשון. הבנתי פה ושם בפורום שהמסך הזה כבר לא מיוצר וייתכן שזאת הסיבה שלוקח הרבה זמן להזמין אותו, יש במקרה מסך אחר שמחליף אותו ועדיף לרכוש אותו? (בתקציב של עד 1400 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום המסך הישן מת (לאחר 6 שנים) , אני מתעניין במסך של 22" למטרת גלישה,אופיס וקצת משחקים (לא כבדים) וגם לשם עבודה עם תוכנה גרפית (AUTOCAD ) כרגע אני מתלבט בין 2 מסכים : 1. Samsung SyncMaster 226BW 2. Asus VW222U התקציב שלי בין 1300 - 1500 . (עדיפות לכיוון 1300 ) האם יש למשהו המלצה על המסכים האלו ואשמח לקבל הצעות נוספות . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שבת שלום קניתי טלויזיה HD READY ברזולוציה 1364x 768 חדשה ואני רוצה לחבר את המחשב אליה, כדי לצפות בסרטים בלבד מהמחשב. מדובר במחשב עם כרטיס 7300 GS והטלויזיה במרחק 8 מטרים בכבל בערך. חיפשתי בזאפ כבלים של 10 מטר (DVI to HDMI) ומצאתי בין 130 ש"ח דרך 150-200 ועד למאות רבות של שקלים. שאלתי היא, כמה חשוב איכות (ומחיר) הכבל כדי לקבל איכות תמונה טובה ? אני לא מתכוון לאיכות תמונה מושלמת. לקריאת טקסט באינטרנט, יש לי מסך מחשב 22. אבל כן שתיהיה איכות טובה פלוס. אני יודע שבכבל VGA, איכות התמונה מאוד יורדת במרחקים כאלה. איך זה ב DVI ? אשמח לשמוע גם מאנשים שכבר עובדים עם כבל במרחק דומה, והמלצות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by lesForce,

אהלן אני זקוק למסך מחשב נוסף בתקציב של 800-900 שקל. כבר רכשתי dell 2311 לעצמי ואני מאוד מבסוט ממנו. הייתי קונה עוד אחד כמוהו אבל לפי מה שהבנתי מפסיקים ליבא אותו. השאלה היא האם כדאי ללכת על הסמסונג בעל ips או לחכות ולראות אם יבוא משהו יותר "שווה"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by xSunRize,

כותרת, לשימושי גיימינג בעיקר. תקציב: 900 כעיקרון זה לא בשבילי זה בשביל חבר, הוא מבקש מ-KSP.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם להלן מסך איכותי במחיר שפוי. כאמור, לאלה המחפשים מסך ליצירת תוכן וצריכים דיוק צבעים ואיכות תצוגה מירביים. לא מיועד לגיימינג ! https://www.youtube.com/watch?v=rjfcRGO5Jr8

15. שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  16. שלום חברים, מה יש לכם להציע?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי טביעת רוק קטנה על המסך והיא נהייתה דביקה על מנת להוריד אותה השתמשתי בנוזל לניקוי מסכי lcd ובמטלית מיקרופייבר תחילה כיביתי את המסך וריססתי מעט נוזל על גבי המטלית וניקיתי בעדינות בתנועה סיבובית על גבי המקום עם הרוק עד שירד לי מהמסך לאחר מכן ניקיתי על יבש עם המטלית את כל המסך ואז הדלקתי אותו ומאז כשמסתכלים טוב טוב על המסך בתאורה חזקה שהוא חשוך או בהיר או מכובה רואים השתקפות של סימני הניגוב לרוחב המסך לכל אורכו מה הסיבה לזה והאם הסימנים הללו יעלמו או שזה לגיטימי שהסימנים הללו מופיעים על המסך לאחר הניגוב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by WiSe-Man,

בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by GVITZ123,

שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by uh615,

רכשתי היום את ה- VP930 , אך ורק בזכות פורום זה. ד"א ראיתי אותו בפעולה מחובר למחשב ביתי, הוא באמת מדהים בהשוואה לתצוגת המסכים ב-מגה למשל. טוב, שאלתי למומחי הפורום איך ניתן באמצעים פשוטים לכייל אותו? בגירה ציין באחד השרשורים שלא כדאי להשתמש בתכנה המגיעה עם המסך, O.K - עם מה כן?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by Kukishin,

כל מה שראיתי מהסוג הזה מותח את התמונה והגראפיקה, האם יש פתרון לזה או כאלה שלא מותחים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.