עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים ב-5000 שקל ויש לו התלבטות... יש לו טלוויזיה 32" של טושיבה והוא רוצה לחבר אליה את המחשב, רק למשחקים או סרטים, אבל היות והוא (או אני) לא ראה אף פעם איך המשחקים נראים על טלוויזיה אז חשבתי לשאול ולראות מה אתם אומרים. האלטרנטיבה לטלוויזיה היא כמובן לקנות מסך TN רגיל לא מהיקרים כי גם ככה תוספת של מסך למשחקים תוריד את התקציב למחשב עצמו. דרך אגב, קראתי את הת'רדים שהיו בעבר בנושא (לפחות את חלקם) אבל לא הייתה התייחסות ספציפית רק למשחקים אז אשמח לתגובה בנושא. שאלה אחרונה, האם העובדה שלטלוויזיה רזולוציה נמוכה יותר מ-22" לדוגמא(מן הסתם אני יודע שלרזולוציה יש השפעה) אז קנייה של 4850 במקום 4870 משתלמת יותר (הכרטיסי מסך זה רק לדוגמא העיקרון ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Talker,

הזמנתי אתמול מחשב מKSP ויש לי כרגע מסך של סמסונג דגם: SyncMaster 203B גודל:20 יש לי אפשרות לקבל 5% הנחה על כל מסך מהחנות ואני רוצה לקנות מסך שיספק את התנאים הטובים ביותר למפרט שמצויין פה- http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg הגודל הרצוי הוא 22 ועדיף כמובן בכמה שפחות כסף אבל משהו שיספק אותי הרבה יותר מהדגם הנוכחי שלי (אפשר לתת גם אפשרויות לפי תקציבים נגיד אחד של תקציב 1000, אחד של 1200, אחד של 1400...) *הערה: אם אתם חושבים שיש מסך בגודל 20 שיהיה מאוד איכותי למפרט שלי ויספק אותי יותר מהקיים וזול יותר מה22 אז גם אפשר להביא לפה! תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by liordavid,

קניתי את המסך לפני כ10 חודשים ומעוניין להשתדרג ל- 24" בכמה כדאי למכור ? כרגע בשוק עולה בסביבות ה- 2000 חדש....

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  6. כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by avinatbezeq,

אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מסך 22 והמליצו לי על המסך הזה... יש למישהו ראיות למה שהוא שווה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ShahafH,

שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  11. שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. שלום! אני מתכנת (סטודנט שנה ד' הנדסת תוכנה) וגולש הרבה (גם בגלל העבודה). מאוד. אמור בתקווה להיכנס לי תזרים מזומנים בזמן הקרוב ואני צריך מסך גודל ככל האפשר במסגרת בתקציב (2000 כמו בכותרת) - יותר מסך => יותר קוד לראות בבת אחת. חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה של מסמכים (גם קורא הרבה eBooks), ובעיקר טקסט. משחקים זה דבר שולי מבחינתי. סרטים פחות חשובים מעבודה ממש (טקסט). הרגשתי ש"מגיע" לי אשכול משלי, כי כמעט כל מה שמצאתי כאן זה למשחקים, שלהם דרישות הרבה יותר גבוהות ממה שאני צריך. מסיקור קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 Samsung 2253BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 Samsung SyncMaster T220 http://www.zap.co.il/model.…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by coorva,

מה הרזולוציה המומלצת? תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by shloosh,

היי אני מתכנן לקנות את המסך הנ"ל לשימוש כטלוויזיה וכמסך ל-WII/XBOX360 ... האם יש אפשרות לחבר גם את הממיר הדיגטלי וגם את הקונסולה בו זמנית למסך?או שהדבר ידרוש ניתוק של אחד הדברים? האיכות של הטלוויזיה פחות חשובה לי אבל לקונסולה אני צריך את האיכות האופטימלית.... תודה!

15. לדוגמא האם LCD 22 אינץ' בעל רזולוציה מקסימלית של 2560X1600 לא דורש כרטיס מסך חזק יותר מאשר מסך LCD 40 אינץ' עם רזולוצייה מקסימלית FHD 1920X1080 ? הרי הכרטיס מסך לא יודע לאיזה גודל מסך אתה מחבר אותו, מבחינתו כל מה שקובע הוא הרזולוציה שבה אתה מריץ אותו, אז למי אכפת מהגודל בדיוק?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by com,

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט. שמתי על על Chimei CMV-222H מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט) כמה שאלות יש לי: איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה) למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל? איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד? והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה? תודה, שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. שלום, המסכים המדוברים הם LG 2252 SAMSUNG 2253 וכמו כן האם יש המלצות נוספות למסכים אחרים בעלי נתונים דומים מחירם בין 1100-1200... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  20. חשוב לי שיהיה מתאים לעבודה ממושכת ולא יעייף את העיניים. ראיתי ביקורת באתר זה על מסכי 19 ,הומלץ שם על 931B של סמסונג , אבל הביקורת משנה שעברה . האם מסך זה עדיין מומלץ בתקציב של 1200 ש"ח או שישנם מסכים טובים יותר תודה מראש למגיבים ליאור

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..

22. Started by jangao9,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מסך חדש lg 2252tq ויש לי איתו כמה בעיות, 1. ריצוד כאשר אני מסתכל בתמונה בהירה אני משום מה רואה ריצוד של המסך. 2. מעבר הפריימים - כאשר אני צופה בסרט, והתמונות מתחילות לרוץ מהר, אז אני רואה מעין פס באמצע המסך שבו הפיקסלים לא מתחברים כמו שצריך, לדעתי חילוף הפריימים לא עומד בקצב, הבעיות האלו מאוד מוזרות כיוון שיש לי מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 7300, המחשב עצמו הוא נייד כך שאני רואה במסך של הנייד מצויין אך במסך הגדול לא רואים כמו שצריך האם יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה? ומה יכולה להיות לדעתכם הבעיה??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מסך LCD מחובר למחשב בכבל DVI-VGA ואני רואה את אותה התמונה במסך המחשב ובמסך האלסידי. אני מעוניין להקרין סרט על מסך ה-LCD ובו זמנית להיות על המחשב, האם זה אפשרי? אם יש איזו תוכנה אין לי בעיה להשיג אותה.. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vasyhov,

אני לא יודע אם זה בעייתי או לא ???, לכן החלטתי לשאול פה. האם ישנה בעייה למיקום מסך LCD ליד שקעי חשמל. יש לי בסביבת המסך 7 שקעי חשמל, האם זה יכול להשפיע על איכות עבודה וחיי המסך?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by EagleXDR,

היי.. אז לאחרונה קלטתי באופן סופי שהפלאטרון F700B שלי פשוט דפוק, וכנראה שאחרי כל כך הרבה זמן עם מסך דפוק כזה הגיע הזמן לקנות מסך חדש. אני צריך המלצה למסך 19 מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר (עריכת צילומים, RAW, וגם משחקים, בעיקר FPS), אחרי שעם המסך הנוכחי פתאום הבנתי שאני עורך תמונות לא נכון... מצד שני, אני רואה שהמון קונים מסכים רחבים, ושהמחירים שלהם לא בשמיים - אז אם יש לכם המלצות לגבי מסכים אחרים.. אני פתוח.. תודה רבה. עריכה: רק רציתי להבהיר כמה דברים, וגם להוסיף כמה שאלות: אפשר לחרוג מה1600. אפשר לחרוג אפילו מאוד. זה לא אולטימטיבי, אבל זה אפשרי - עם שיקול דעת, לא סתם לזרוק דברים יקרים. פאנלים - אני קצת מבולבל, מה נחשב הכי טוב, ומה הסיכויים לקבל אותו במסך בסביבות התקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.