מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1200 ש"ח. הדבר הכי חשוב לי במסך הוא שהוא לא יאמץ לי את העיניים, יהיה נוח להסתכל עליו במשך שעות ושיראו בו צבעים נכונים וברורים (אני בעיקר עובד בגרפיקה). אני מתלבט בין שני המסכים הבאים: LG W2242T - מסך 22" במחיר סביר בהחלט. מה שמרתיע מלקנות אותו זה אני שמפחד שהוא בהיר מדי וזה יכאב בעיניים, אני מפחד מעצם זה שהוא גדול ואני יושב יחסית קרוב למסך אז הגודל יהווה חיסרון ויאמץ את העיניים, ודבר אחרון זה המחיר שנראה זול מדי למסך 22". Samsung 953BW - מסך 19" עם ביקורות מצויינות. באמת לא ראיתי ביקורת אחת אפילו רעה עליו ואני רוצה להאמין שהוא לא מאמץ את העיניים. החיסרון הוא שהוא רק 19" והוא קצת יותר יקר מהמסך של LG. אני אשמח לשמוע את דעת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שמכניסה את המסך שלי לסטנדביי , ויוצא שאני מפעיל אותה כל כמה דקות...השאלה היא האם זה שאני מפעיל ומכבה את התאורה האחורית של המסך (מה זה? לדים? או פלורוסנט? ) מקצרת את חייו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מסך LCD למחשבי החדש ואני מתלבט בין צמד מסכים. הראשון הוא ה-BenQ FP73G http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=418390 והשני הוא Nu Tech L721V http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=378206 חשוב לי לציין שנו טק היא לא "חברה עלומה" סינית או משהו כזה ולמעשה המסכים שלהם זכו בפרסי "מחיר לעומת תועלת" רבים. המחשבים שלהם נחשבים מצויינים. המסך ישמש בעיקר למשחקים ואני עדיין מתלבט תחת איזה כרטיס מסך הוא יפעל - מה שמוביל לשאלה הבאה - > X1800GTO או 7600GS? אני צריך לבחור בין המסכים ובין כרטיסי המסך בהתאם לאיכותם, אבקש לא להתייחס למחיר בהשוואה/בחירה ביניהם תודה מראש, …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני אשמח בבקשה לדעת מה אני צריך לחפש במסך בשביל לדעת שהתאורה שלו היא אחידה, ורואים אותם צבעים ואותה תאורה מכל זווית כמו במסך CRT בומבה ישן בבקשה? תאמינו או לא אבל אני עדיין עם CRT בגלל שכל פעם שאני הולך לחנות זה מוריד לי את החשק להשתדרג שזה מכל זווית תאורה וצבעים שונים המסכים הדקים החדשים. אז באמת אשמח לעזרה ומה ההבדל כלכך בין מט למבריק חוץ מהמבריקות? מה עדיף לעבודה ממושכת בבקשה? שפכו לי קצת אור אחיד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, צריך מסך בתקציב של 800-900 ש"ח, אני מבין ש-u2312hm זה המסך המומלץ בימינו בתקציב הנ"ל? האם יש אלטרנטיבות? מתכוון לרכוש מ-TMS ירושלים. מיועד לסרטים וקריאת טקסט. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי עליו קצת ודיי ממליצים עליו יש למשהו נסיון עם מסך מסוג זה? אני מתלבט ביו 2 דגמים QH270-IPSI http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-New-ACHIEVA-Shimian-QH270-IPSI-LED-27-2560x1440-S-IPS-Monitor-/140853514715?pt=AU_comp_monitor&hash=item20cb8611db QH270-Lite http://www.ebay.com/itm/New-ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-27-LED-S-IPS-2560x1440-HD-6ms-Computer-Monitor-/120988281502?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2b76aa9e#shId מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי המלצות ברורות לצרכים שלי לכן, אני מעלה את נושא מסך ה24 אינץ' בתאימות לצרכיי. אני מעוניין לקנות מסך LCD 24 אינץ' למטרה... (בכותרת). אין לי בעיה עם פאנל TN כל עוד אני אוכל לערוך תמונות ולקרוא 12 שעות טקסטים כל יום. (אני חולם אני יודע : אבל אולי במקרה!) רק אם יש לעונה נסיון אישי בTN לעריכת תמונות וטקסטים. יש לכם איזושהי המלצה? אם אין ברירה אני אשאר עם ה 19 אינץ' CRT שלי :-\ עד שאוכל לקנות, הלוואי משהו כמו ה - Philips 240PW9EB תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פד משחקים Microsoft Xbox 360 Controller Pad מתאים למחשב ולקונסולת XBOX 360 193.00 ₪ 1 193.00 ₪ Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מסך של סמסונג T2333.. האם יש איזה הגדרה מומלצת לצבעים או משהו אחר? נגיד למשחקים, לסרטים, לאינטרנט ועבודות? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום רכשתי השבוע מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה על הלוח P5KPL-AM המחשב לשימוש גלישה בעיקר וקצת משחקים ממש קלים וקצת סרטים. אני מעונייןם לחליף את המסך 17 המזדקן שלי במסך LCD ולא יודע איזה גודל יתאים . 19 או 21.5 או 22 אינץ מה שחשוב לי זה בעיקר לראות את הטקטס ברור בגלישה באינטרנט. ראיתי שלכל גודל מסך יש רזולוציה שאפשר לעבוד איתה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יוכל לעבוד איתם בגלל שהוא מובנה. האם אני אצטרך להתפשר על 19 אינץ בגלל זה או שעדיף לקחת 22 ולהרכיב כרטיס מסך נוסף איכותי ? לא יודע אם יש קשר בין הדברים לשימוש גלישה או שזה קשור רק למשחקים\סרטים. במידה ו19 אינץ' יתאים למפרט הנוכחי שלי , אשמח להמלצה על מסך איכותי בגודל הזה ובתקציב אפחילו קצת פחות (ה1000 ש"ח זה ל-22 במ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמסך יהיה FHD וכמה שיותר איכותי למטרות משחקים (וסרטים באיכות 720P-1080P אבל זה פחות חשוב) בסביבות 1000 ש"ח. הגודל לא ממש חשוב, רק שיהיה 22" ומעלה, כי מתחת לזה זה כבר בדר"כ לא FHD. יחס של 16:9 או 16:10 לא ממש משנה לי (תקחו שיקול מה יותר טוב למשחקים ולא לסרטים). אשמח לעצות מלומדות ממומחי הפורום (מסך הוא דבר שנשאר להרבה מאוד שנים). אני לא מבין ב- MS ובניגודיות אבל אני תמיד שמח ללמוד, בגלל זה אתם המומחים ואני ZONE NEWBIE... תודה לעוזרים, קחו בחשבון שהקנייה כנראה לא תהייה החודש ואם יש דברים שאמורים לצאת בקרוב אני אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שאני אוכל לשחק בו גם ב-XBOX360 (בעל חיבור HDMI). התקציב שלי הוא 1300 מוכן לחרוג ל-1400 עם קיים צורך בכך. ורציתי לשאול איך המסך הזה? http://www.lastprice.co.il/PrivateAuction.asp?auctionid=5278
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-