עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sirmoreno,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ha_miki,

האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי את כרטיס המסך GTX780 והמליצו לי פה בפורום לקנות מסך 1440p הסתכלתי קצת על מסכים וראיתי את הu2711 של דל במחיר ממש טוב רציתי לשאול כמה שאלות לפני הרכישה: 1.האם המסך הזה טוב לגיימינג? 2.אני משחק באטלפילד 4 האם הכרטיס מסך יסחוב את המסך והמשחק על אולטרה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Zeev86,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820907 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817701 אם יש משהו יותר טוב, אשמח להצעות!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yalkobi,

אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davidz85,

שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alonz1,

קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

יש לי LCD 17" לא חדש של LG, דגם L1710S, ובתכלס הוא תומך ב- 60\70\75HZ. שאני בוחר לדוגמא ב75HZ אני גם רואה בתפריט של המסך שהוא קולט את התדר הזה והכל... השאלה מה זה משנה בעצם אם אני על 60 או 75 הרץ? אני יודע שב-LCD התדר רענון לא ממש קיים, אז על מה בכל זאת כן המאפיין הזה משפיע במסך שלי? (עובדה שמול מסכי LG אחרים לו דווקא כן יש בדרייבר את האפשרות ל 75HZ (ככה הוא גם היה מוגדר לדוגמא אצל ח.י שבדקתי אותו לראשונה)). אגב, פאאאאאאבל אני שונא אותך יא מתעלם מ-PM, היית יכול למנוע את התארד הזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by R0tem1,

השימוש הוא ALL N ALL, מצד אחד אני עורך תמונות בפוטושופ ורואה סרטים ומצד שני משחק משחקי פעולה. חשבתי על הBENQ E2400HD (עם החיבור DVI!) מה דעתכם? יש בכלל אפשרות לפאנל יותר מתקדם מTN בתקציב? משתלם אולי לרדת ל22 ולעלות באיכות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by y0tam,

מה עדיף לקנות בין שני אלה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי ני מחפש לקנות שני מסכים - לאו דוקא אותו מסך כפול 2. - שניהם 24" - שניהם תומכים בHDMI - לפחות אחד תומך ב,VGA, אלא אם יש אופציה לפיצול HDMI שאני לא מכיר. ללפטופ שלי יש רק כניסה אחת של HDMI ואחת לVGA, (וUSB3, אם רלוונטי) - מסך אחד לפחות תומך בתלת מימד - מעניין אותי לדעת מה ההבדל במחיר לדרישה כזאת. מעבר לזה, אני לא ממש יודע מה הפרמטרים שנכון לבדוק. אני לא ממש מוגבל במחיר, אבל אם אפשר ב500 שקל למסך, אז כמובן שזה עדיף מ2000 שקל למסך. בעיקר אני מתעניין במה הם הפרמטרים שיש לשחק איתם ואז אני אלך לזאפ בעצמי, ומאיזה חברות להתרחק תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכל חובבי הדל (כמוני, בזכותכם)! בשעה טובה הזמנתי את המסך (למעשה שלושה, אבל לא משנה) במחיר מעולה של 2170 ש"ח בערך. (המחיר המדוייק בדולרים)... אני לא יודע אם מותר לי לציין את שם הספק או לא, אז בינתיים אשאיר זאת כך.. שאלתי היא: כיצד ניתן לחבר את המסך לרמקולים חיצוניים?? אני אחבר את המסך ישירות לנגן DVD ללא שימוש במחשב.. לבינתיים ואחר כך אהנה... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי ונשארתי בלי מסך רציתי לדעת אם הדל E228WFP שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד כמו כל משתמש PC רגיל האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by o12y,

לפני שלוש שנים קניתי את המסך הזה, בהמלצת האתר והפורום (מאוד מרוצה!) אני מעוניין לקנות (או לפחות לבדוק) את ה"יורש" שלו בשביל בן משפחה. לפי השם זה נראה לי זה הדגם החדש - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 הבעיה שהמחיר הרבה יותר יקר, בזמנו קניתי את המסך ב-900 ש"ח... מה אני מפספס? עליית מחירים או שיש מסך מקביל ל u2312hm יותר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך. הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T. התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר. במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח. האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית? יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים). המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by darkrule88,

רציתי לדעת איזה מבין שני המסכים עדיף, כאשר מדובר על גודל של 22 אינץ, מבחינת מחיר ה LG זול ב70 שקלים בערך. השימוש הוא למשחקים בעיקר, זווית הצפיה תמיד ישירה אל המסך, ירוץ על כרטיס מסך 970GTX 4GB. אני יודע שזה לא ניצול מלא של הכרטיס אבל לצורך העניין ההתלבטות היא אך ורק בין שני המסכים הנ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by @ALeX.NeT,

מה יכול לקרות למסך LED מנגיעה בו בצורה עדינה/רגילה/אגרסיבית מהם הנזקים היכולים להיגרם לו? תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים