עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shishio,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך בשביל אבא שלי ( עדיף 21" ומעלה ) השימושים שלו הם בעיקר גלישה ברשת , בניית אתרים ועריכת סרטונים בצורה חובבנית מצד אחד אני הייתי רוצה להשקיע יותר כסף על מנת לקבל מסך טוב אבל מצד שני אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי כסף כי השימושים הם מאוד בסיסים התקציב הוא 800 ש''ח ואני מעדיף לא לחרוג ממנו בכלל ולאחר חיפושים בפורם ראיתי שבתקציב הזה ממליצים על Acer V236HLBD אין לי הכרות עם המסכים שלהם ולפני שאני קונה רציתי להתייעץ בכל זאת אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הזה לדעתכם ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן וגמר חתימה טובה לכולם, ברשותי סמסונג BX2450 המחובר ל X1950PRO בDVI, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, כאשר אני מכבה את המחשב לאחר מס' שניות הוא נדלק אוטומטי. כאשר אני מנתק את כבל HDMI מהמסך עצמו אז רק אחרי זה הוא נשאר כבוי ולא נדלק שוב. בעיה מאוד מוזרה שלא ממש מצאתי פתרון לה אז אולי אתם תוכלו להמליץ על איזה שהו פתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jambo2006,

שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

יש לי LCD 17" לא חדש של LG, דגם L1710S, ובתכלס הוא תומך ב- 60\70\75HZ. שאני בוחר לדוגמא ב75HZ אני גם רואה בתפריט של המסך שהוא קולט את התדר הזה והכל... השאלה מה זה משנה בעצם אם אני על 60 או 75 הרץ? אני יודע שב-LCD התדר רענון לא ממש קיים, אז על מה בכל זאת כן המאפיין הזה משפיע במסך שלי? (עובדה שמול מסכי LG אחרים לו דווקא כן יש בדרייבר את האפשרות ל 75HZ (ככה הוא גם היה מוגדר לדוגמא אצל ח.י שבדקתי אותו לראשונה)). אגב, פאאאאאאבל אני שונא אותך יא מתעלם מ-PM, היית יכול למנוע את התארד הזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בוקר טוב הנושא הוא כזה : לאחר שהחלטתי לוותר על טלויזיה גדולה בחדר ולחסוך מקום -קניתי כרטיס טלויזיה למחשב מסוג Fly Video 2000 ומסך דגם ASUS VW202T עכשיו,רואים ערוצים,שומעים סאונד הכל טוב,חוץ מזה שאני רואה אוליי על 3/4 מסך בגלל שזאת תמונה מרובעת (ולא רחבה) במבנה של 3:4 במקום 16:9.חיפשתי הגדרות בתוכנה אבל ללא הועיל. למישהו יש רעיונות? תודה רבה והמשך יום טוב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתלבט בין זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2313&scat=220&tcat= לזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=661&scat=220&tcat=

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איזה מסך רחב 19" עדיף לקנות? מסכים במחיר 1300 כמו: AL1916WS של ACER INF192 - של Infinity Nu Tech W921A או אחד הדגמים של MAG: MAG LCD 19" WIDE T906WA Mag P906WA LCD MAG 19 T906W או להשקיע קצת יותר ולקנות 4MS שראיתי עליו ביקורות טובות כאן SAMSUNG LCD 19 940BW אין שימוש מיוחד למסך - לא למשחקים לא לסרטים ( אולי יהיה אבל לא הרבה ולא רציני) יותר טקסט אינטרנט תמונות.... כמו כן - אני צריך כרטיס מסך מתאים - DVI לא הכרחי בשבילי... רק שיתמוך ברזולוציה ושיהיה מתאים למסך רחב בכמה שפחות כסף ... אשמח גם לקישורים להשוואות רלוונטיות ברשת בקשר למסכים רחבים...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את המסך הנ"ל ויכול להמליץ עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ROEY--1,

היי אני יודע שאין עדיין מסכי מחשב שתומכים ב HD מלא...(או שיש במחירים עצומים) לעומת זאת רציתי לדעתי מה זה תמיכה חלקית שלהם ב HD כמו שיצרני המסכים טוענים שיש להם.. Samsung 226bw איזה סוג של תמיכה ב HD יש לו? ואם יש לו תמיכה חלקית..במידה ואני יריץ סרט או משחק עתידי שיצא ב HD ... מה בדיוק אני לא אזכה לראות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobbyc,

אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by haimiko84,

שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש, מכיוון ש19 רגיל גדול לי מידי(מרחק ביני למחשב קטן) ומסכי 17 כבר לא באופנה, רציתי לרכוש 19 אינטצ' רחב שאני חושב שיהיה כמו 17 רק רחב יותר. איזה מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה? ראיתי שכמה ממליצים על 943BW של סמסונג. הוא לא ישן כבר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rubin 37,

שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ZXY1,

יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אם למקד את השאל: האם טלויזיה חכמה רלוונטית לגיימינג? בסביבות ה-1K-1.5 קיימות לכאורה 2 אפשרויות לרכוש מסך מחשב "32: Philips 323E7QDAB ‏32 ‏- 1170₪ VX3276-2K-MHD | VX3276MHD ‏32 ‏אינטש | Viewsonic VX3216-SCMH-W ‏32 ‏- 1250₪~ או לרכש טלויזיה חכמה "43-49: Toshiba 43L5865 Full HD ‏43 - ₪1,290 ואם כבר מותג + 4K: T ₪1650 Samsung 50" UE50NU7090 4K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by דנדן,

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. סוף סוף קניתי את המסך, והוא עומד יפה בציפיות. האכזבה היחידה בינתיים היא מההתאמה שלו לעבודה במצב אנכי (מסובב ב-90 מעלות על הפיבוט). במצב הזה החלק העליון של המסך נמצא גבוה וצריך להרים את המבט כדי לראות אותו. מאוד לא נוח. עם מסך 19 ברזולוציה של 1280x1024 לא נתקלתי בבעיה הזו וכמעט כל השימוש שלי בו הוא במצב אנכי. כנראה שהפיבוט ב-2209 (ובמסכים אחרים בגודל הזה או יותר) הוא פיצ'ר לפרוטוקול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל. עצות? המלצות? אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אוקיי התלבטתי הרבהה.. ואני לא יודע מה לקנות... אז ככה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13737 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31105&ref=12 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=747 http://www.nidam.co.il/heb/prods.asp?id=66 יש את אלה.. אני גם רציתי את ה- 940BW של סאמסונג וחשבתי גם על ה- T906W של מאג הייתי רוצה גם עם למישו יש ביקורת על ה- T906W של מאג.. תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים