עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את המסך הנ"ל ויכול להמליץ עליו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פאנל איכותי... בפעם האחרונה שקניתי מסך היה מדובר על IPS. יש חדש בתחום? אולי אני צריך לשאול שאלות נוספות שלא חשבתי עליהן? תודה רבה. עורך. ראיתי ב-KSP את Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS, ב-630 ש"ח. איך הוא?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Kukishin,

יש לו רק 250 NIT. האם זה מעיד על איכות לא ככ טובה? אינני מוצא ריוויו מקצועי עליו.... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Chamuelm,

שלום, המסך הישן מת... היה בגודל 19" כנראה שאקח מסך בגודל 21-22 בעיקר לעבודה משרדית (VNC) וסגירת שטחים קונה בKSP או אייבורי (חדרה) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by erannaf,

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ^NAOR^,

איך הדגם הזה? יש קצת פרטים עליו ראיתי פה שיש ביקורת על samsung T220 יש הבדל בינו לבין ה-P או שזה אותו דבר? תודה מראש!!

9. Started by spiritus asper,

יש את דגם ה-TR מול דגם ה-S. מה ההבדלים ביניהם? יש לי אפשרות לקנות את ה-S ב-750 שקלים (בזאפ הכי זול 915), ואת ה-TR ב-920. רציתי לדעת מה הם ההבדלים, והאם עדיף ללכת על ה-S? השימוש למסך יהיה משרדי. מסמכים, אינטרנט וכו'... אולי כמה סרטים מדי פעם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mapisto,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואיתו אני גם צריך מסך חדש. המחשב הולך להריץ סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים. יהיה לו כרטיס מסך Nvidia GTX680. ב-1000 ש"ח אני אוכל להשיג מסך טוב שיתאים? או שאני אצטרך יותר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by djelectric,

חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דנדן,

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ArthasMW2,

שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחפשת מסך לצפיה בסרטים ובמסמכי וורד , לא למשחקים, ההתלבטות היא בין מסך 19 ל-22 , מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה למסך שלדעתכם מתאים .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Orun,

בהמשך לדיון לגבי ב : אשמח לקבל המלצות למסך בעלות של 3500~ ש"ח. אני מעונין במסך קעור עם תצורת מסך של 21:9 ורזולוציה של לפחות 2K. אקנה כרטיס מסך של GeForce 1080. חשבתי על המסכים הבאים: http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor פחות מפריעה לי חדות התמונה הנמוכה שלו למרות שזה אכן חיסרון. https://www.asus.com/Monitors/MX34VQ/ לגבי אסוס, לא מפריע לי שאין יכולת טובה להזזה שלו. הרזולוציה שלו הינה 3440x1440 ואני לא בטוח שהיא מתאימה לכרטיס מסך שאקנה. לא מפריע לי לא לשחק ב 4K אבל אני רוצה לוודא שאם אקנה את המסך אכן אראה טוב עם כרטיס מסך של 1080. הצעות נוספות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by THeOne23,

גלשתי באתר של פאנאדס כדי להשוות בין מסכים דקים שונים שאני מתכוון לקנות בקרוב. ונתקלתי בחברה אלמונית (לכאורה) בשם EIZO שהמחירים על המסכים שלה ממש מטורפים: 8K ואפילו 10K על מסכים של 24" הנה לינק: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_43_1942 לכן רציתי לדעת מה כבר מיוחד במסכים של EIZO שהם עולים כל כך הרבה? הם מיועדים במיוחד לגרפיקה/עבודה מקצועית או מה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yalkobi,

אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Reality,

לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.

20. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מסך גדול (22 אינץ') והתקציב שלי מאוד מוגבל - 1350 ש"ח המסך הזה הוצע לי במחיר של 1280 ש"ח, אני מעוניין לדעת האם הקנייה כדאית, השימושים שלי הם קצת משחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by stropic,

כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by GoldenGold,

תקציב: 800-1100 עדיף כמובן לחסוך כסף במקרה שזה לא פוגע באיכות של המוצר שאני מקבל... אני מתלבט בין ה-b2030 ל-b2230 ל-p2250 ל-ex2220 ל-2009wa סכום הכסף זה לא הגורם יש לי מספיק כסף בבנק לקנות 26 אינצ' אבל זה לא הרעיון, הרעיון לקנות מסך טוב ואיכותי במיוחד (וגם יפה) שישמש אותי למספר שנים טובות, שישמור על העניים שלי למה כבר יש לי משקפיים ואני לא רוצה שהמספר יגדל... ורזולוציה רק 16:9... את האמת אני נוטה לכיוון ה-ex2220 בגלל שהוא led אבל הוא חדש ואני רוצה לראות סיקורים... אני לא קונה עכשיו אלה יותר לקראת יוני-יולי מקסימום אוגוסט לא מאוחר יותר ככה שיש לי זמן לחשוב ולחכות... אני עדיין לא סגור בין 20 אינצ' או 22 אינצ' אז אם אפשר לעזור לי לקבל החלטה על שני הגדלים אז או שהמסך 20 אינצ'…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מחפש את הדייבר למסך הנ"ל.הורדתי את הדרייברים המוצעים באתר הבית אך אין שום איזכור למסך הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים