עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GoldenGold,

תקציב: 800-1100 עדיף כמובן לחסוך כסף במקרה שזה לא פוגע באיכות של המוצר שאני מקבל... אני מתלבט בין ה-b2030 ל-b2230 ל-p2250 ל-ex2220 ל-2009wa סכום הכסף זה לא הגורם יש לי מספיק כסף בבנק לקנות 26 אינצ' אבל זה לא הרעיון, הרעיון לקנות מסך טוב ואיכותי במיוחד (וגם יפה) שישמש אותי למספר שנים טובות, שישמור על העניים שלי למה כבר יש לי משקפיים ואני לא רוצה שהמספר יגדל... ורזולוציה רק 16:9... את האמת אני נוטה לכיוון ה-ex2220 בגלל שהוא led אבל הוא חדש ואני רוצה לראות סיקורים... אני לא קונה עכשיו אלה יותר לקראת יוני-יולי מקסימום אוגוסט לא מאוחר יותר ככה שיש לי זמן לחשוב ולחכות... אני עדיין לא סגור בין 20 אינצ' או 22 אינצ' אז אם אפשר לעזור לי לקבל החלטה על שני הגדלים אז או שהמסך 20 אינצ'…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Spring_K,

הנה לינק למסך : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 אני לא מכיר את החברה הזאת אבל לפי התגובות שאנשים רושמים הוא באיכות מאוד טובה. מישהו מכיר את המסך הזה? כדאי לסמוך על התגובות או לקנות משהו אחר מחברה יותר ידועה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alonz1,

קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820907 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=817701 אם יש משהו יותר טוב, אשמח להצעות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פאנל איכותי... בפעם האחרונה שקניתי מסך היה מדובר על IPS. יש חדש בתחום? אולי אני צריך לשאול שאלות נוספות שלא חשבתי עליהן? תודה רבה. עורך. ראיתי ב-KSP את Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS, ב-630 ש"ח. איך הוא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pumbatal,

אם צריך לשאול בפורום מפרטים אז סליחה תקציב עד 1500 ש"ח כרטיס מסך שלי 7900GT מסך נוחכי 17 MAG טרינטרון (ישן אבל טוב) מעוניין ב LCD 19 או משהו דומה למשחקים + סרטים תודה יפתח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eladrevach,

עכשיו יש לי כבר מסך ממש טוב lg w2220p ips אבל הוא לא תלת מימד חחח והחלטתי שאני רוצה לנסות את החוויה של התלת מימד עכשיו אני מתלבט ומשתגע איזה מסך לקחת BenQ XL2410T Asus VG236H LG W2363D או הacer עכשיו חלק זה להזמין מחו"ל חלק זה מהארץ חלק זה בקיט יחד עם המשקפיים כבר קיצור התלבטות בעייתית השאלה שלי היא אם מישהו מבין בתאכלס איזה מסך הוא הכי טוב חשבתי על הlg מכייון שיש לו גם 2 hdmi וגם רמקולים סראונד מובנים וגם יש אותו כבר בארץ והמחיר עוד איכשהו הגיוני אבל לא יודע אומרים לי שהוא לא משהו בקיצור צריך עזרה... אהה ועוד שאלה אם אני אוכל לחבר את 2 המסכים שלי ובאחד מהם לראות את המשחקים או מה שלא יהיה בתלת מימד והשני יעבוד כרגיל אבל באותו זמן הכוונה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחר בעיות מרובות במחשב קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9250 במקום GeForce FX5600XT) וגם פירמטתי את המחשב. קודם לכן הטלוויזיה הייתה מחוברת למחשב ולא היו לי שום בעיות, כעת יש לי 2 בעיות. החיבור הוא S-Video לכרטיס מסך, ו-Composite לטלוויזיה ורואים בשחור ולבן. הגדרתי בדרייברים שהכרטיס מסך ישדר ב-B/PAL וזה עדיין לא עוזר. בנוסף יש לי בעיית ריצודים קשה במסך הראשי (BenQ FP92W). הדרייבר לא נותן לי להעלות את ה-Refresh Rate מעל 60Hz ברזולוציה הטבעית של המסך (1440X900). על מנת להעלות את קצב הרענון אני חייב להקטין את הרזולוציה, מה שגורם לתצוגה מגעילה. אם למישהו יש פתרון לכל אחת משתי הבעיות אני אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Instant,

שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by deluxe,

האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by danwe,

יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה איזה מסך יותר טוב? 2243BW או T220 כמובן הכוונה למסכים של סמסונג.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by דנדן,

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני משתמש כיום במסך 2209WA ובסה"כ מרוצה ממנו. אני שוקל לשדרג למסך גדול יותר, וה-U2412M נראה מפתה. הבעיה היא שאני צריך מסך שנותן פתרון סביר גם לעיבוד תמונה (בעיקר לווב), והירידה מ-8 ביט במסך שלי ל-6 ביט + A-FRC נראית לי בעייתית. האמנם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי את כרטיס המסך GTX780 והמליצו לי פה בפורום לקנות מסך 1440p הסתכלתי קצת על מסכים וראיתי את הu2711 של דל במחיר ממש טוב רציתי לשאול כמה שאלות לפני הרכישה: 1.האם המסך הזה טוב לגיימינג? 2.אני משחק באטלפילד 4 האם הכרטיס מסך יסחוב את המסך והמשחק על אולטרה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kobbyc,

אני לא מבין במסכים, אבל המליצו לי על xp2011 של MAG (אני יכול להשיג במחיר טוב) מישהו מכיר את המסך? מומלץ? כדאי? יש סוגי פאנלים שאני צריך לברר במסך הזה? קניתי מחשב חדש וחזק וצרפתי כרטיס GT8600 אני צריך אותו בעיקר לשימוש ביתי, קצת משחקים, אנטרנט, OFFICE וקצת עריכה (חובבן) תודה לעונים, קובי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שאאאאאאאאאאאאלוווום תיראה אמא שלי רוצה שאני יקליט לה מהטלויזיה תוכנית שאין באינטרנט אז אני קונה כ טלויזיה ב312 שקל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=6518 עכשיו נידפקה לי הטלויזיה בחדר חחחח אז למה לא נביא את הטלויזיה למחשב?!?!? יש לי מסך 17 CRT רגיל כזה אז חשבתי ליקנות 19 אינץ משהו חמוד לא משהו רציני הוא בעיקר לעבודה בתוכנת קיוביס (לא צריך משהו רציני זה תוכנה ליצירת מוזיקה ו2 מסכים זה באמת יתרון) ולהיות TV רגילה אז לא איכפט לי האיכות רק שיהיה אמין ושישרוד אבנתם אותי? חחח תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המסך ישמש לקריאה בלבד, יישומים כמו word excel ואינטרנט.. המסך בהחלט לא ישמש למשחקים. המסך יעבוד בכל מקרה ברזולוציה נמוכה לא יותר מ 1024 על 768, ככה שרזולוציה גבוהה לא הכרחית. התקציב הוא עד 1400 שקלים, עם זאת אני מוכן להוסיף עוד קצת (200 שקלים~) כדי לקבל משהו יותר טוב ששווה את ההפרש. המסך לבן אדם מבוגר, ועדיף שיהיה בגודל 22". תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by llime,

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה מסך רחב 19" עדיף לקנות? מסכים במחיר 1300 כמו: AL1916WS של ACER INF192 - של Infinity Nu Tech W921A או אחד הדגמים של MAG: MAG LCD 19" WIDE T906WA Mag P906WA LCD MAG 19 T906W או להשקיע קצת יותר ולקנות 4MS שראיתי עליו ביקורות טובות כאן SAMSUNG LCD 19 940BW אין שימוש מיוחד למסך - לא למשחקים לא לסרטים ( אולי יהיה אבל לא הרבה ולא רציני) יותר טקסט אינטרנט תמונות.... כמו כן - אני צריך כרטיס מסך מתאים - DVI לא הכרחי בשבילי... רק שיתמוך ברזולוציה ושיהיה מתאים למסך רחב בכמה שפחות כסף ... אשמח גם לקישורים להשוואות רלוונטיות ברשת בקשר למסכים רחבים...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים, איזה גודל של מסך אני צריך בשביל לראות סרטים ממרחק 3-4 מטר (מרחק הספה - שולחן שלי)? האם 20-22 אינצ' מספיק? מה כדאי? ראיתי ב-1000 ש"ח כאלה. זה מספיק לראיית סרטים? אנא המליצו לי!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.