מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אז אני מחפש מסך זול יחסית (<1100 ש"ח) שישמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר חשוך, וחיפוש קצר כאן בפורום נתן לי הרבה מאוד מידע שעזר לי לצמצם את האופציות שלי לאחד משני המסכים הנ"ל, אז דבר ראשון תודה רבה לכל התורמים הרבים שכאן אני לא גיימר בכלל והבנתי ששניהם מצויינים לעבודה משרדית אז לכן צפייה בסרטים תהיה הנקודה שעליה אני אחליט על מסך. אני יודע שהרבה מאוד כבר נאמר כאן בפורום לגבי כל אחד מהמסכים, אבל עוד אין לי תשובה איזה מסך עדיף לסרטים אז אני אשמח לתשובה. את הסמסונג אני יכול לקנות ב-780 ואת הדל ב-1040 אז מבחינת מחיר ההבדל לא נורא אם הדל באמת טוב יותר. בנוסף אני מחבר אותו לכרטיס GeForce 7600GT ישן יחסית, זה יהווה בעיה? תודה רבה אביאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וצפיה בסרטים. מחיר: 869 ש"ח. האם המסך הזה טוב גם לעבודה משרדית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בנוגע לנתונים של הצבעים. האם כל הנתונים האלה רלוונטיים בו זמנים? או שהמסך תמיד מראה רק אחד מהם? כלומר נניח שאני עכשיו על srgb ואני צריך לשנות את ההגדרות כדי שזה יראה לי adobe לדוגמה? שאלה שניה - מה הנתון שאני צריך לחפש בכל אחד מהם כדי לקבל איכות צבעים טובה? לדוגמה, srgb, אני משער שפחות מ-100% זה לא טוב. האם צג עם 125% יציג איכות צבעים טובה יותר מצג עם 100%? ראיתי גם הרבה מסכים עם 99%. עד כמה ההבדל משמעותי בין 99% ל-100%?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מעניין אותי לדעת למה אין מסכי 3d ברזלוציה גבוהה של 2560x1600 שזה לדעתי הרזלוציה הגבוהה ביותר למסך מחשב יחיד. ובנוסף ללא קשר לתלת מימד למה אין מסכי מחשב ברזלוציה האמורה יחד עם זמן תגובה נמוך של 2ms וקצב רענון גבוה של 120hz או 240hz? יש איזשהי בעיה טכנלוגית ליצור מסכים כאלו ? האם יש אפשרות אבל זה יקר מידי לייצור מסחרי ? האם יש דבר כזה אבל לא לצרכן הביתי? אשמח לתשובות ענייניות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך LCD 19 או LCD 17. התקציב בין 700 ל 1000 השימוש יום יומי (משרדי בעיקר), עבודה ממושכת מול המסך, פחות משחקים. איזה חברות ממומלצות? איזה דגמים? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שתי שאלות לפני שארכוש את המלצת הפורום, 1. במידה ואני מגלה פיקסלים שרופים - אני פונה לדל או לחנות ממנה קניתי? שואל מכיוון ששוקל לקנות באחת מהחנויות שנהוג פה לא להמליץ עליהן בלשון המעטה. אני בטוח אקבל מסך מקורי? יהיו בעיות עם האחריות? 2. מרחק צפיה - הוא הולך לשולחן בעומק של 60 ס"מ, מספיק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע הבא המחשב החדש שלי צריך להגיע(q6600,4gb ram,8800gtx)ואני מתכנן גם על איזה מסך LCD חדש, בהתחלה חשבתי על ה2007WFP אבל מכיוון שהשתחרר לי עוד כסף פנוי אז אמרתי לעצמי למה לא ללכת כבר על ה24 אינץ. העניין הוא שאני די בטוח שהכרטיס מסך יחזיק לי את ה2007 בביצועים טובים במשחקים וזאת הרזולוציה הטבעית של המסך הרי ואילו אני ממש לא בטוח שה-GTX יוכל להריץ לי משחקי על FPS סביר אם אני אקח את ה2407WFP. בקיצור ההתלבטות שלי היא אם אני אוכל לקבל ביצועים טובים עם ה24 אינץ ברזולוציה הטבעית שלו מבלי לאבד איכות במעבר לרזולוציה נמוכה יותר או שפשוט ללכת על ה20 אינץ שמעולה גם ולגמור את הסיפור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך 19 אינטש. שמתי לב שבמסכי 17 ו 19 אינטש היחס בין האורך לרוחב הוא 5:4, בעוד שהיחס הסטנדרטי הוא 4:3. אני עובד עם מספר תוכנות במסך מלא, שעובדות ברזולוציה 800x600 בלבד. האם מסך 19 ימתח את התמונה? ואם כן האם יש מה לעשות נגד זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.. (זה מה שצריך לרשום בחוקים לא?) בקיצור אני מעוניין במסך בסביבות ה1000 ש"ח ממה שהצצתי אלו המסכים הממולצים, אבל מה הכי מתאים לי? או שמה יש משו אחר שכדאי? Chimei CMV-222H או Asus VW222U או Asus MW221C
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך עבור סרטים ומשחקים (כולל תכני HD) אבל בתקציב של עד 700-800 ש"ח. ממה שראיתי בחיפוש בפורום ה-Samsung 2333T הוא המסך שנותן את היחס עלות/איכות הטוב ביותר (ע"פ תגובות של חברי הפורום). הבעיה היא שאני מוצא בעיקר דברים שנכתבו בסוף 2010 .. מאז עברה לה חצי שנה. השאלה היא האם משהו השתנה? המסך הזה עדיין המשתלם ביותר למחירו, או שאולי קם לו מתחרה שעדיין לא שמעתי אליו ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון לגבי ב : אשמח לקבל המלצות למסך בעלות של 3500~ ש"ח. אני מעונין במסך קעור עם תצורת מסך של 21:9 ורזולוציה של לפחות 2K. אקנה כרטיס מסך של GeForce 1080. חשבתי על המסכים הבאים: http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor פחות מפריעה לי חדות התמונה הנמוכה שלו למרות שזה אכן חיסרון. https://www.asus.com/Monitors/MX34VQ/ לגבי אסוס, לא מפריע לי שאין יכולת טובה להזזה שלו. הרזולוציה שלו הינה 3440x1440 ואני לא בטוח שהיא מתאימה לכרטיס מסך שאקנה. לא מפריע לי לא לשחק ב 4K אבל אני רוצה לוודא שאם אקנה את המסך אכן אראה טוב עם כרטיס מסך של 1080. הצעות נוספות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה. מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברשותי מסך 17 אינץ CRT ישן מדגם MAG 786FD שמראה את תחתית המסך בצורה מעוותת מעין "קשת" כלפי מעלה. כל מה שניסיתי לפתור דרך הגדרות המסך לא צלח, וכמובן ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות שמצאתי. [דרך גלגלת המסך, וכניסה להגדרות MORE ] העיוות הזה מעצבן ולא מצליח ליישר אותו יש למישהו רעיון או פתרון לכך ? העיוות נראה כך : חלק תחתון מעוות כלפי מעלה , והשאר יחסית בסדר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ואני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה איזה מהמסכים הבאים עדיף? http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649 http://www.ebay.com/itm/PERFECT-PIXEL-Yamakasi-Catleap-Q270-SE-LED-S-IPS-2560X1440-WQHD-DVI-D-Monitor-/300926445080?pt=Computer_Monitors&hash=item46109d2618 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/111000620008?pt=UK_C…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בכיול המסך. ניסיתי להתקין את אחד הפרופיל, וזה נראה גרוע. יש הצעות? או מישהו עם ציוד :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא קשר למחיר.. איזה מהצגים עדיף למשחקים בעיק ולקצת סרטים ? (כרטיס מסך HD4870 כך שאין בעיה..)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-