עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי את כרטיס המסך GTX780 והמליצו לי פה בפורום לקנות מסך 1440p הסתכלתי קצת על מסכים וראיתי את הu2711 של דל במחיר ממש טוב רציתי לשאול כמה שאלות לפני הרכישה: 1.האם המסך הזה טוב לגיימינג? 2.אני משחק באטלפילד 4 האם הכרטיס מסך יסחוב את המסך והמשחק על אולטרה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שינויים חשובים , מורגשים ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by michlind,

ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by orenweb,

מה המסך "27 המומלץ ביותר לגיימינג קל/בינוני עד 1000 שקל ? המסך מיועד למחשב חדש עבור ילד בן 11 וכנראה יחובר לכרטיס GTX 1650 .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי שני מסכים samsung 206 bw ו asus ve248h איך אני יכול לחבר את שניהם שיציגו תמונה אחת שמחולקת לשני המסכים יש לי gtx 560 ti אם שתי כניסות dvi וכניסת hdmi

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yony25,

שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BH20062,

לאחר שהHanns G 2801 נדפק לי והחברה שקניתי ממנה את המסך פשטה תרגל... רציתי לדעת האם המסך הנ"ל = http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22900 מומלץ למשחקי מחשב\ סרטים וכו'... האם כדאי להתחיל לחסוך? כי ממה שהבנתי ה2401 הייתה לא בעיה בInput lag אני מקווה שגם במסך הזה אין את אותה בעיה.. תודה לעוזרים:]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Maor Shahar,

היי! אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" של חברת SONY... אני מתלבט בין 3 דגמים.. והם: SDM-E96D SDM-S95DR SDM-S95A אם למישהו יש המלצות.. המחירים דיי דומים.. הפרשים של עד 100 שקל.. האם שווה את ההשקעה? שלושתם 8MS.. אבל יחס הניגודיות שלהם שונה (1:550,1:600,1:1000) והחיבורים.. רק ל2 יש DVI.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המסך שלי בתקציב של בין 800-1100, וכרגע מתלבט בין שני דגמים: u2312hm P2414H בסופו של דבר מה שחשוב לי במסך זה הנושא של איכות התמונה יותר מאשר הגודל שלו, מה שגורם לי קצת לחשוש ממסך 24 עם 1080(בזמן שלפי מה שהבנתי הרזולוציה הטבעית עבור גודל זה היא 1200). ראיתי שהרבה ממליצים בפורום הזה על המסך,אבל בהתחשב בפרטים שהצגתי, מה מבינהם תהיה הבחירה הטובה יותר? כמובן אם קיימת אופציה טובה יותר אשמח לשמוע המסך נועד לגיימינג וסרטים ותכנות(כך שאצטרך לעבוד עם טקסטים לא מעט). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני משתמש כיום במסך 2209WA ובסה"כ מרוצה ממנו. אני שוקל לשדרג למסך גדול יותר, וה-U2412M נראה מפתה. הבעיה היא שאני צריך מסך שנותן פתרון סביר גם לעיבוד תמונה (בעיקר לווב), והירידה מ-8 ביט במסך שלי ל-6 ביט + A-FRC נראית לי בעייתית. האמנם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by HunterVee,

שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by blueman1,

מישהו מכיר את המסך? שמע ביקורות או סתם יודע עליו קצת משהו אני מעוניין לקנות אותו ואני מפחד שיש איזשהו קיץ, המחיר שלו יחסית נמוך למסך 19 חדש 2ms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Double_N,

מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BenBezalel,

שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עם תמיכה של HD מלאה (כאילו ברמה הכי גבוהה) ויש לי שאלה: האם כדי לקנות את המסך הזה LCD 2407 WFP ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח (כאילו עם מגבר מובנה) כי אני יודע שהוא ממש אבל ממש טוב בהכל והאיכות שלו והרזולוציה שלו מדהימים (ואם אפשר גם מקום לקנות אותו כי אני לא מוצא, היה חנות אחת אבל נגמר להם במלאי) [glow=red,2,300]התקציב עלה (כניראה) ל8500-9000 וזה נישאר אותו גודל מסך השאלה היא כזאת, האם כדי ליקנות TV ב7000-8000 ורמקולים 2.0 ב1000 ש"ח או ליקנות TV מאוד איכותי עם HD מלא. ויש גם HD מלא במחיר הזה ואני יודע את זה אבל אני לא יודע דגמים[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jacob300,

שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by FreezHer,

אהלן חברה קיבלתי מסך טלוזיה חדש SAMSUNG LED 32 מהדגם החדש עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב שלי אליו..עד עכשיו בכל הטלוזיות הקודמות השתמשתי בכבל VGA TO VGA ולא היה לי בעיות אבל במסך הזה יש כניסה של כבל HDMI אז הכבל שלי כבר לא תופס כאן..מישהו אמר לי שאצטרך מתאם VGA TO DVI ולאחר מכן לחבר כבל DVI TO HDMI..מישהו יכול לאמת את המידע לפני שאני רוכש? חלק אמרו לי שזה לא יעבוד..

23. Started by Dan1919,

שלום, יש לי מסך סמסונג 710n. ויש עליו מלא ליכלוכים\כתמים. אייך אפשר לנקות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by InvisibleKid,

זול מאוד ויש לי עכשיו דיל עליו בממש ממש זול. אמרו לי שמדובר בפאנל של BenQ. מי שמכיר\מבין, בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by תינוק22,

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23B550VS/XK?subsubtype=series-5-led 1190 שקלים חדשים דנדשים, שווה ? שוקרם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים