מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה יותר עדיף ? הLG קורץ לי יותר למרות שאין ביניהם הבדלים חוץ משהניגודיות הדינאמית בסמסונג אמורה להיות 50000 לעומת שבLG 20000 המחירים הLG זול יותר ב100 שקל ויש לו יציאת HDMI אז הוא נראה לי יותר שווה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פאנל איכותי... בפעם האחרונה שקניתי מסך היה מדובר על IPS. יש חדש בתחום? אולי אני צריך לשאול שאלות נוספות שלא חשבתי עליהן? תודה רבה. עורך. ראיתי ב-KSP את Samsung S24F350FH 23.5'' LED PLS, ב-630 ש"ח. איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה איזה מסך יותר טוב? 2243BW או T220 כמובן הכוונה למסכים של סמסונג.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן והגיע הזמן לשדרג מסך אני כרגע עם 21" של NU וחשבתי לעבוד ל-22" של אסוס או סמסונג או פחות טוב 24" של Proview תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את הנייד ל docking station וממנו למסך, אני מתלבט האם לקנות docking station עם DVI (למסך יש תמיכה). הם בערך כפול במחיר. השאלה היא האם יהיה הבדל כאשר האות בכל מקרה לא יוצא מיציאת DVI? השימושים העיקריים הם טקסט (קריאה וקצת כתיבה).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש כיום במסך 2209WA ובסה"כ מרוצה ממנו. אני שוקל לשדרג למסך גדול יותר, וה-U2412M נראה מפתה. הבעיה היא שאני צריך מסך שנותן פתרון סביר גם לעיבוד תמונה (בעיקר לווב), והירידה מ-8 ביט במסך שלי ל-6 ביט + A-FRC נראית לי בעייתית. האמנם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכננן לבנות מכונת פינבול קטנה יחסית ואני מחפש מסך להתאים לה. המסך צריך להיות 23-24 אינץ(עדיף 24), זמן תגובה מהיר כלל האפשר וזווית צפייה גדולה. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משתמש ב- CRT 17 ברזולוציה 1020 על 768 האם במסך 23 רזולוציה 1920 על 1020 הפיקסלים יהיו קטנים יותר גודל הטקסט יהיה קטן יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מנסה לבחור מסך שישמש לגלישה וסרטים ביוטיוב ודומיו. תקציב עד 1000שח, מעדיף לחסוך. ראיתי בדיון https://hwzone.co.il/community/topic/586256-מסך-למחשב-ביתי-עד-600-שח/ את המסכים של DELL ו SAMSUNG: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158&site-search=dell%p24 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18582 אשמח להסבר קצר מה זה אפשרויות כיוון (שחסרות בSAMSUNG) והאם יש עדיפות לDELL מבחינת הצבעים. אציין ששיקול נוסף הוא שהרבה פעמים מפנים את המסך ורואים את הוידאו מספה צמודה, כך שיש גם עדיפות לזוית צפייה ויכולת לכוון את כיוון המסך (לא צריך משהו מטורף) בנוסף אשמח לדעת אם שווה לשקול את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/c…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כרטיס מסך TITAN XP ובהתאם לזה אני רוצה לשדרג מסך למסך שהוא 4K ואני חושב לקנות את המסך הזה. מה דעתכם עליו? תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מסך 22" ל 24" התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח מה דעתכם? איזה מסך כדאי לקנות? samsung T240 עונה לדרישות... איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 4 חודשים בערך קניתי מחשב חדש והשלב הבא שהיה מתוכנן כבר אז הוא לקנות מסך חדש, התקציב לא גבוהה, 1000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא. אני צריך מסך בגודל 23 אינץ' כאשר גם 22 אינץ יהיה בסדר אם יהיה שיפור משמעותי באיכות. חובה שיהיה FHD וחובה שיהיה לו חיבור HDMI. אני רואה הרבה סרטים בFHD ומשחק משחקים ברזולוציות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא HIS 5770 1GB. אשמח לדגמים, תודה רבה ! ניצן נ.ב. חשוב לציין שאני חושב שאחבר את המסך לכ.מ. בחיבור הHDMI כי אני מניח שהאיכות תהיה גבוהה יותר, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי, SyncMaster 940BW, מציג את הטקסט כמו מדפסת ישנה שהדיו שלה הולך ונגמר. האותיות מופיעות בצבע אפור (ולא שחור) ונראות פגומות, כאילו חלק מהפיקלים אינם מנוצלים. התמונה המצורפת מראה איך נראה הטקסט הנוכחי על צג המחשב. איך מתגברים על התקלה? רן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, שאלה לפני רכישת לפטופ עם כרטיס מסך RTX 2080 ו מעבד i9-10980HK למטרת משחקי FPS ושידורי משחקים אונליין. רוב הדגמים מגיעים בלי G-Sync אך ישנם כמה שמגיעים עם הפיצ'ר הזה, האם הוא חשוב בכרטיס 2080 ומסך 144hz (במחשב נייד)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-