עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני צריך לקנות מסך דק ומכיוון שהוא אמור לשמש רק לאינטרנט/וורד וכד', אני צריך הכי זול שיש, בעדיפות למסך 19 רגיל (4:3) אשמח לתגובות נ.ב האם לדעתכם עדיין קונים מסכי CRT, האם אוכל למכור למישהו ובכמה לדעתם אפשר למכור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברירת המחדל היא 1280*1024, הואיל והאותיות קטנות מדי כיוונתי בתצוגה שבלוח הבקרה במחשב לרזולוציה נמוכה יותר. המסך מציג הודעה קופצת resolution notifier. כיצד לכוון ידנית בתפריט המסך לרזולוציה נמוכה יותר, או לחילופין אם אפשרי(?) רזולוציה מכסימלית עם אותיות גדולות יותר. בתודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by imac,

כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by afik zach,

ראיתי שרצו כאן כמה דיונים על המסך לפני איזה 4 חודשים ורציתי לשמוע קצת חוות דעת לפני שאני קונה קודם כל איך הוא מבחינת איכות וגודל? עד כמה הוא באמת שווה את הכסף? ובקשר לפיקסלים מתים, אני מזמין אותו מחול ורציתי לברר מה הסיכוי שהוא מגיע עם פיקסלים מתים? ואם למשהו יש מוסג לגבי אחריות בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OzE,

שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WarMachine,

שבוע הבא המחשב החדש שלי צריך להגיע(q6600,4gb ram,8800gtx)ואני מתכנן גם על איזה מסך LCD חדש, בהתחלה חשבתי על ה2007WFP אבל מכיוון שהשתחרר לי עוד כסף פנוי אז אמרתי לעצמי למה לא ללכת כבר על ה24 אינץ. העניין הוא שאני די בטוח שהכרטיס מסך יחזיק לי את ה2007 בביצועים טובים במשחקים וזאת הרזולוציה הטבעית של המסך הרי ואילו אני ממש לא בטוח שה-GTX יוכל להריץ לי משחקי על FPS סביר אם אני אקח את ה2407WFP. בקיצור ההתלבטות שלי היא אם אני אוכל לקבל ביצועים טובים עם ה24 אינץ ברזולוציה הטבעית שלו מבלי לאבד איכות במעבר לרזולוציה נמוכה יותר או שפשוט ללכת על ה20 אינץ שמעולה גם ולגמור את הסיפור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Arisum,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המסך שלי בתקציב של בין 800-1100, וכרגע מתלבט בין שני דגמים: u2312hm P2414H בסופו של דבר מה שחשוב לי במסך זה הנושא של איכות התמונה יותר מאשר הגודל שלו, מה שגורם לי קצת לחשוש ממסך 24 עם 1080(בזמן שלפי מה שהבנתי הרזולוציה הטבעית עבור גודל זה היא 1200). ראיתי שהרבה ממליצים בפורום הזה על המסך,אבל בהתחשב בפרטים שהצגתי, מה מבינהם תהיה הבחירה הטובה יותר? כמובן אם קיימת אופציה טובה יותר אשמח לשמוע המסך נועד לגיימינג וסרטים ותכנות(כך שאצטרך לעבוד עם טקסטים לא מעט). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by My_Name,

אני מעונין לקנות מסך עבור סרטים ומשחקים (כולל תכני HD) אבל בתקציב של עד 700-800 ש"ח. ממה שראיתי בחיפוש בפורום ה-Samsung 2333T הוא המסך שנותן את היחס עלות/איכות הטוב ביותר (ע"פ תגובות של חברי הפורום). הבעיה היא שאני מוצא בעיקר דברים שנכתבו בסוף 2010 .. מאז עברה לה חצי שנה. השאלה היא האם משהו השתנה? המסך הזה עדיין המשתלם ביותר למחירו, או שאולי קם לו מתחרה שעדיין לא שמעתי אליו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by theguy,

אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yarin153,

יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ha_miki,

האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ניסיתי כבר כל חנות אפשרית בטווח המחירים של 2500-2800 ולשום חנות אין את המסך במלאי והצפי הוא רק עוד חודש, אני צריך את המסך בדחיפות מישהו יודע על חנות שמוכרת את המסך במחירים האלו והוא קיים אצלה במלאי? תודה לכל מי שיעזור!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tannoy,

איך המסך של אסוס איך המסך 22 " של אסוס ? MW221 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אם למקד את השאל: האם טלויזיה חכמה רלוונטית לגיימינג? בסביבות ה-1K-1.5 קיימות לכאורה 2 אפשרויות לרכוש מסך מחשב "32: Philips 323E7QDAB ‏32 ‏- 1170₪ VX3276-2K-MHD | VX3276MHD ‏32 ‏אינטש | Viewsonic VX3216-SCMH-W ‏32 ‏- 1250₪~ או לרכש טלויזיה חכמה "43-49: Toshiba 43L5865 Full HD ‏43 - ₪1,290 ואם כבר מותג + 4K: T ₪1650 Samsung 50" UE50NU7090 4K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by esaly,

היי, יש לי אפשרות לקנות את המסך הזה ב1550 שקל, מישהו מכיר אותו? מומלץ? בגדול אני צריך אותו לעבודה, מחבר אליו לפטופ ומעט משחקים מהדסקטופ. אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

18. Started by zurkin1232,

אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MUSHROOM23,

קניתי כרטיס מסך TITAN XP ובהתאם לזה אני רוצה לשדרג מסך למסך שהוא 4K ואני חושב לקנות את המסך הזה. מה דעתכם עליו? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by segevon,

ללא קשר למחיר.. איזה מהצגים עדיף למשחקים בעיק ולקצת סרטים ? (כרטיס מסך HD4870 כך שאין בעיה..)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ata01,

מישהו מכיר את ה-227WT ויכול להמליץ (או לא להמליץ) עליו? האם הוא עדיף על ה-2253BW?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש מסך בעקרון למשחקים וצפייה בוידאו גם בHD תקציב: עד 1000 ש"ח אם אפשר כניסת HDMI (או שזה לא משנה).. ומה עדיף? מסך FHD או לא(720P)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! ברצוני לקנות מסך 27 אינץ למחשב מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32073

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.