עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by fire1ce,

טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sigma,

באיזה אופן רצוי לנקות מסך LCD מאבק וכתמים ? יש איזה חומר או תרסיס ניקוי מתאים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.techpowerup.com/99795/Editorial_Samsung_or_How_To_Do_Outsourcing_Wrong.html כותב מעולה, היה מאוד משעשע לקרוא את המאמר. מתאר מה קרה עם מסך ה-30" שלו שהתקלקל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by barry,

האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by קרן24,

אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 20"-22" ואשמח לשמוע המלצות. השימושים הם בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. כמו כן, האם מסך כזה יכול לשמש גם כמסך TV? תודה ושבת שלום!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by starnet,

איך אני יודע שמתוך הנתונים הנ"ל אני יקבל את המסך עם הפנל : ה-S-IPS Features & Benefits * Monitor size and type : 20.1" Flat Panel Display / Active Matrix TFT - Desktop * Resolution : 1680 x 1050 Pixels * Response time / Brightness / Contrast Ratio : 16ms / 300 cd/m² / 800:1 * Dimensions (WxDxH) : With Stand: 472.7mm x 177.7mm x 332mm to 513mm * Weight : 6.5 Kg * Features : 100mm VESA® Mounting, Antiglare with Hard-coating 3H, Includes Height Adjustable Stand * Port(s) Total ( Free ) / Connector Type : 15-pin D-Sub / DVI-D / S-Video /Composite Connectors * Dot Pitch : 0.258 mm (Pixel Pitch) * Compatibility : PC * Warranty : 3-Year

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 3p,

חבר שלי קונה מחשב חדש וכבר בחרנו לו מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308784.msg2701460#msg2701460) בגדול זה המפרט: E6750 GigaByte P31-DS3L WD 250GB 2GB 667MHZ 8800GT HEC + Enemarx 400 Altec Lansing ATP3 מה שנשאר זה מסך. הוא משחק 70%, סרטים 30%. הוא רוצה מסך 19" או 20" (לא 22") רחב, ב-1500 - 1900 ש"ח. שיהיה מסך איכותי, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברצוני לקנות מסך LCD 19 או LCD 17. התקציב בין 700 ל 1000 השימוש יום יומי (משרדי בעיקר), עבודה ממושכת מול המסך, פחות משחקים. איזה חברות ממומלצות? איזה דגמים? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. בבקשה שכל אחד שהתחדש עם המסך יכתוב מאיפה הוא קנה, אם הגיע פגום או לא (פיקסל מת 1 לטעמי זה פגום, לטעמם של דל לא), אם כן אז מה עשיתם? תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה אני מחפש זוג מסכים זהיים בגדלים של 21.5 עד 24 אם אפשר קצת הסברים בין ההבדל של LED וLCD. השימוש הוא עריכת אודיו...(לא משחקים ולא סרטים...נטו עבודה) התקציב הוא 1000 למסך (עד 2000 לשניהם) עוד פרט חשוב זה שהפלסטיקה מסביב למסך תהיה כמה שיותר דקיקה...מטעמי אסטטיקה אם יש עוד משהו שלא הבנתם או שחסר פרט כלשהו אני אענה בכיף תודה מראש, ירון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by avidan28,

שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שינויים חשובים , מורגשים ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שיהיה לי נח לקרוא איתו וללא כאבי ראש) ושלא יאכזב במשחקים כמו DIABLO3 או WORLD OF WARCRAFT אם ארצה לשחק בהם (ז"א זמן תגובה של 2 שניות). כמו כן, תקציב עד 1300. רציתי לקנות את SAMSUNG SYNCMASTER T220 אבל הוא די ישן ובקושי מוכרים אותי. הנציג מכירות אמר לי שניתן לקחת את SAMSUNG P2250 אבל יש לי הרגשה שזה לא אותו הדבר... במקביל ראיתי את דל 2209wa אבל הם לא כאלה מוכרים בתחום המסכים... אז מה ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mushon26,

שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tzahi Vaxman,

http://www.samsung.com/il/business/business-products/computer-monitor/uhd/LU28E590DSR/CH http://www.hye.co.il/siteFiles/13/55/9600.asp זה מה שמצאתי בנתיים מהבדיקה שלי תוכלו לעזור לי איזה מסך יותר טוב? והשמח גם להמלצות עד הסכום של התקציב שלי 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מסך גדול (22 אינץ') והתקציב שלי מאוד מוגבל - 1350 ש"ח המסך הזה הוצע לי במחיר של 1280 ש"ח, אני מעוניין לדעת האם הקנייה כדאית, השימושים שלי הם קצת משחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Rbix,

אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bigwave,

פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה. מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. יש לי את האופציה לרכוש את אחד מהמסכים האלה- 1. LG L1732S - במחיר של: 800¤ כולל מע"מ. 2. LG L1932S - במחיר של: 1200¤ כולל מע"מ. 3. LG 2000C - במחיר של: 2000¤ כולל מע"מ. כל המסכים חדשים מהחברה. האם כדאי לקנות את אחד מהמסכים הנ"ל? בתודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.