מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא המחשב החדש שלי צריך להגיע(q6600,4gb ram,8800gtx)ואני מתכנן גם על איזה מסך LCD חדש, בהתחלה חשבתי על ה2007WFP אבל מכיוון שהשתחרר לי עוד כסף פנוי אז אמרתי לעצמי למה לא ללכת כבר על ה24 אינץ. העניין הוא שאני די בטוח שהכרטיס מסך יחזיק לי את ה2007 בביצועים טובים במשחקים וזאת הרזולוציה הטבעית של המסך הרי ואילו אני ממש לא בטוח שה-GTX יוכל להריץ לי משחקי על FPS סביר אם אני אקח את ה2407WFP. בקיצור ההתלבטות שלי היא אם אני אוכל לקבל ביצועים טובים עם ה24 אינץ ברזולוציה הטבעית שלו מבלי לאבד איכות במעבר לרזולוציה נמוכה יותר או שפשוט ללכת על ה20 אינץ שמעולה גם ולגמור את הסיפור.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסף טלוויזיה 32'' של גרונדיג גם למחשב וגם לטלוויזיה.. העיניים כבר יצאו לי והוא גם לא הכי איכותי (בהירות לא טובה, רזולוציה מעיקה, גדול מדי). אני צריך מסך בעיקר לעריכת תמונות (אני צלם) ולכן הPIVOT דרוש, חוצמזה לקריאת מסמכים. מחפש בין 22-24, עד 1300 ש"ח פלוס מינוס. בנוסף, אני לא מבין כ"כ, אם DVI יודע להציג רזולוציות גבוהות, מה היתרון של HDMI מלבד העברת סאונד?! שמתי לב שלמסכי PIVOT אין HDMI.. האמת שגם לכרטיס המסך שלי אין בכל מקרה, אבל עדיין מסקרן אותי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וצפיה בסרטים. מחיר: 869 ש"ח. האם המסך הזה טוב גם לעבודה משרדית?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Dell UltraSharp U2412M או U2414H יש לי את 2412 ואני דיי מרוצה אבל השאלה האם החדש טוב יותר, כי ראיתי שהרזולוציה דווקא קטנה ממה שיש לי וגם עוצמת הארה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח יש דבר כזה?! שיראו מדויק ומאוד איכותי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, איזה גודל של מסך אני צריך בשביל לראות סרטים ממרחק 3-4 מטר (מרחק הספה - שולחן שלי)? האם 20-22 אינצ' מספיק? מה כדאי? ראיתי ב-1000 ש"ח כאלה. זה מספיק לראיית סרטים? אנא המליצו לי!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. לא הבנתי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם. כמו כן, האם לשניהם ציפוי מאט? זה חשוב מאוד עבורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD לא רחב בגודל 17-19" בעל רזולוציה טבעית של 1024X78, האם קיים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ppi גבוה (94), RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך בעקרון למשחקים וצפייה בוידאו גם בHD תקציב: עד 1000 ש"ח אם אפשר כניסת HDMI (או שזה לא משנה).. ומה עדיף? מסך FHD או לא(720P)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה: Samsung 23 LCD 2333T הוא אומנם בלי HDMI, אבל אפשר להשתמש במתאם DVI ל HDMI, לא? ובנוסף - האם 8 MS זה מספיק ל משחיקים ב XBOX ?? בתודה מראש... (במידה ויש המלצות אחרות בטווח של האלף שח אני אשמח לשמוע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. אחרי כמה בדיקות מצאתי את עצמי מתלבט בין 2 מסכי המחשב האלה: Samsung C24FG70FQM (פאנל VA) Samsung S24F350FH (פאנל PLS) אני אספר לכם על הצרכים שלי בשביל הבנה טובה יותר. אני סטודנט שיושב שעות מול המחשב, בין אם זה משחקי רשת (כמו Overwatch וכדומה), גלישה, עבודות, עבודה מול פוטושופ וכדומה. אני מעביר את רובו של היום מול המחשב. אני לא מחפש עכשיו את המסך המושלם לגיימינג, כי זה לא שאני משתתף בתחרויות וכדומה שאני צריך את הביצועים הללו, אבל אני כן רוצה מסך "לייט גיימינג" (שיתן את העבודה לגיימר הממוצע). יש הבדל של פי 3 במחיר בין המסכים. השאלה שלי אם ההבדל באמת מוצדק מבחינת המסך עצמו. העניין של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-