עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by moshe1x,

מחפש להחליף את המסך הישן מאוד שלי (מלפני 10 שנים) . המפרט של המחשב הוא: מעבד I5-4590 כרטיס מסך R9 270X המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אשמח להמלצות, התקציב לא קבוע וניתן לשינוי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Radeon38,

אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני רוצה להשתדרג, כרגע אני עם מסך של סמסונג 26 אינץ', לא איכותי בכלל.... אני מתלבט בין Dell IPS UltraSharp U2913WM ל - LG IPS LED 29EA73-P. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12228 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10984 נכון שיש הבדל של 1000 ש"ח ביניהם, אבל לא מצאתי תשובות ופרטים על ההבדלים מבחינה טכנית.. אין גם הרבה ביקורות רציניות שיוכלו לתת מידע על איכות המסך עצמו והפאנל. חוץ מביקורות שמראות איך פותחים את המסך מהקופסא ומחברים לחשמל, אין ממש מידע שאפשר לקבל על איכות המסכים מבחינה טכנית. נכון שממסכים בגודל כזה ומחיר כזה הציפייה היא לאיכות די גבוהה, אבל אין מספיק פרטים בביקורות. אשמח לחוות דעת/עצות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש מסך LCD למחשב high-end. המסך יעבוד הרבה שעות. יעוד: גיימינג כבד, אינטרנט. גודל: 17"-19". בעקרון אני לא מתמצא וגם אחרי קריאה פה בפורום אני לא בטוח לאיזה כיוון כדאי לי ללכת. אני מחפש מסך אמין שיתן לי את הביצועים הכי טובים לדרישות הנ"ל. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by myjunkmail0000,

חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by o.s,

שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. האם המסך הנ"ל מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BH20062,

לאחר שהHanns G 2801 נדפק לי והחברה שקניתי ממנה את המסך פשטה תרגל... רציתי לדעת האם המסך הנ"ל = http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22900 מומלץ למשחקי מחשב\ סרטים וכו'... האם כדאי להתחיל לחסוך? כי ממה שהבנתי ה2401 הייתה לא בעיה בInput lag אני מקווה שגם במסך הזה אין את אותה בעיה.. תודה לעוזרים:]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SnakeBite,

שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by defy,

אהלן, חשבתי לקנות מסך מחשב חדש. עברתי קצת על מסכים קראתי כל מיני סקירות על מסכים הגעתי ל3 אופציות סופיות ואני די מתלבט ואשמח שתעזרו לי. ראיתי כל מיני חסרונות ויתרונות של כל אחד ולא הכי הבנתי מה מדובר. alienware 25 monitor AW2518H - לגביו מבחינת נתונים אני די הכי בטוח. גם יש לו G-SYNC, גם 240HZ אך הבנתי שהזוויות צפייה שלו די מוגבלות.. זאת אומרת אם אני מזמין חברים זה יהיה בעייתי לשבת ביחד על פיפא לדוגמה. בנוסף, הוא 25 אינץ'. האם זה משהו שיכול לפגום בתמונה כשמדובר ברזולוציית 1920:1080? Asus Rog Swift PG258Q מסך מחשב שיש לאחי. ראיתי שיותר יקר מה2 האחרים שחשבתי עליהם. בנוסף גם החיבורים מאחורה לא נוחים, וגם באחד מהסקירות נאמר ואני מצטט "240Hz of debatable benefit". …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dante123,

שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Crapy,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שיהיה לפחות 21.5 אבל לא יותר גדול מ23.5 התקציב שלי הוא 1000 שקלים אבל מעדיף לשלם כמה שפחות. אני לרוב משחק בחושך אז מסך שיותר טוב בחושך יהיה מעולה. חנויות שאני מעדיף זה KSP TMS ו IVORY.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי תמסך הנ"ל וכשאני לוחץ על אחד מכפתורי המגע שלו הוא רושם לי OSD LOCKED יש למשהו מושג מהזה ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yonizaf,

ראיתי פה בפורום שמציעים לפעמים מסך acer V236HL או V236HL BD, בתוך מסך IPS לדלי תקציב. ואכן, בזאפ (וברוב החנויות) הוא מופיע כמסך IPS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855384 אבל באתר של acer, עד כמה שיכולתי למצוא, נראה שהמסך הנ"ל הוא בכלל עם פאנל TN: http://us.acer.com/ac/en/US/content/professional-model-datasheet/UM.VV6AA.C01 יש למישהו הסבר לתופעה? האם יכול להיות שacer נותנים את אותו שם דגם למסכים בעלי פאנל שונה? או שמא כל החנויות בארץ טעו בשם הדגם (אולי באשמת היבואן וכד')?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לרכוש את המסך U2311H והבנתי שיש לו מספר הגרסאות. אני לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסאות ואם זה באמת משפיע. ואם יש הבדל, אני יודע איזה גירסא מוכרים לי? אני יודה לכם מאוד אם תוכלו להבהיר לי את העניין הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Titan777,

אהלן, כשאני מפעיל את זה(זה מעלה את הניגודיות מ1:1000 ל1:1500 בעזרת תאורה אחורית, ככה הבנתי לפחות) אז בזמן האחרון שמתי לב כשזה מופעל למשל בסרט\משחק אז יש הרבה פעמים קטעים שכאילו 'סוגרים' את האור ו'מדליקים'.. נהיה חשוך נהיה בהיר.. מקווה שאני מובן... כאילו מעמעמים פתאום את המסך ומחזירים חזרה לנורמלי. זה בעיה במסך? למה זה קורה? כשאני רואה YES במסך בHDMI זה Dynamic(בלי CR) ואין עם זה את הבעיות האלו. אוקיי עכשיו שמתי לב לעוד משהו, כשאני שם סרט על מסך מלא ולוחץ על סטופ, פתאום הוא נהיה חשוך וכשאני מפעיל פליי זה חוזר להיות רגיל. אז ניסיתי לעשות פרינט סקרין כשזה על סטופ בכדי להראות לכם שזה חשוך פתאום וכשהדבקתי את זה בפוטושופ\צייר זה לא חשוך, זה רגיל. אז אפשר להבין מזה שזה בעיה במסך…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אם למקד את השאל: האם טלויזיה חכמה רלוונטית לגיימינג? בסביבות ה-1K-1.5 קיימות לכאורה 2 אפשרויות לרכוש מסך מחשב "32: Philips 323E7QDAB ‏32 ‏- 1170₪ VX3276-2K-MHD | VX3276MHD ‏32 ‏אינטש | Viewsonic VX3216-SCMH-W ‏32 ‏- 1250₪~ או לרכש טלויזיה חכמה "43-49: Toshiba 43L5865 Full HD ‏43 - ₪1,290 ואם כבר מותג + 4K: T ₪1650 Samsung 50" UE50NU7090 4K

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Spangly,

היי חברה, אני מתכונן לקנות מסך חדש ששימושו העיקרי הוא לגיימינג (בעיקר Rainbow Six Siege), יש לי 1060, i5-8400, 16GB ram. המסך חייב להיות עם 144hz. עשיתי קצת מחקר ומצאתי את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 ומסך תאום עם "27 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23912 יש לכם מסכים אחרים להמליץ? האם יש חסרון בקניית ה"27? האם ה"27 יפגע בביצועים שלי בהרבה? האם יש מסך 144hz איכותי עם G-Sync בסדר המחירים שלי? (כמו זה לדוגמה: https://ksp.co.il/?uin=39089) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BenBezalel,

שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RONEN1N,

כדי שתוכלו לבחור לי את המסך המתאים אני יגיד לכם מה אני עושה בעיקר במחשב (לפי סדר) 1.גולש 2.סרטים 3.משחקים בסכומים 600-800 ש"ח אם אתם צריכים עוד פרטים רק תודיעו רונן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צלם וכיום משתמש במסך של dell דגם: U2312HMt, אני מכייל אותו עם ספיידר פרו. ומאוד מרוצה (אין לי אומנם למה להשוות אותו אבל בסה"כ מאוד מרוצה) אני מחפש מסך נוסף 27 אינץ' שיהיה לצידו (ובעצם יהפוך לראשי) וה23 יהפוך לשני. אני מתלבט בין שני הדגמים למעלה שההבדל בינהם הוא משמעותי במחיר. כפי שרשמתי הצרכים שלי הם עיבוד תמונה בפוטושופ/ללייטרום ולעיתים אני גם משחק במחשב כך שזה גם עבור משחקים. כרטיס המסך שלי הינו: Nvidia Geforce GTX660. אשמח לעזרתכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני עומד לקנות מסך חדש, בתקציב של עד 2700 ש"ח +-. ראיתי פה המון הודעות, והגעתי להחלטה שאני לוקח או את הDELL 2007WFP\FP או את הEIZO 1931SH. עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון של הדל מכיוון שהם תומכים ברזולוציה יותר גבוה, וגם אני פשוט ראיתי לפי ביקורות וכולם ממליצים עליו. השימוש העיקרי שלי זה במשחקים, והשאר פחות. אם אני אקנה את הדל הרחב אני חושב שתהיה לי בעיית מקום. הנה תמונה של השולחן שלי כרגע עם מסך FLATRON 775FT CRT [17"] X. התמונה [איזה איכות יש לK800I]: http://img219.imageshack.us/img219/9712/dsc00095ah2.jpg קיצר מה הכי כדאי לי לקחת? תודה לעוזרים. ***אם אני אחליט לקחת את הדל, מה יהיה עדיף? הרחב או הרגיל ?***

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by HunterVee,

שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים