עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תדירות הרענון של המסך שלי היא 60 אם אני מעלה אותה ל75 (או 65 /70/75) *מהדרייבר זה גורם נזק כלשהו למסך או לדבר אחר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה להזמין מסך מחו"ל, בשביל להוזיל עלויות.... כמה שאלות: א. יש טעם בכלל? האם הפרשי המחירים משמעותיים? ב. אנ'לא לחוץ על מסך עכשיו.... האם יש טכנולוגיה שעומדת לצאת, או שיכולות המסכים, לטעמכם, לא מיצו את עצמם? בהנחה שאני לא מאוניין לרכוש מסך חדש בשלוש השנים הבאות.... ד. האם המשלוח יזיק לו? ומה קורה עם האחריות? ג. יש מסך שעומד מעל כולם? בהנחה שחדות ואיכות התמונה, שתהיה פריכה ומפורטת יותר חשוב לי מהכול. בתודה ענקית, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן מסך טוב בגודל 19-21 אינץ שישמש לי בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים וסרטים.... אבל אני ממש אבל ממש לא יודע איזה מסך לבחור אפשר המלצות? תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by LIOR1994,

במגה יש מבצע מסך 32 DANTAX 2300 שקל ומסך 26 ב-2000 שקל חשבתי לרכוש מסך למחשב 22 אינץ בסביבות 1600 שקל אחרי שראיתי את המבצע במגה חשבתי אולי לרכוש 26 או את ה-32 ולחבר אותו למחשב השאלה שלי האם האיכות תהיה שווה? או שעדיף לרכוש 22 אינץ וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by תינוק22,

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23B550VS/XK?subsubtype=series-5-led 1190 שקלים חדשים דנדשים, שווה ? שוקרם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by deyan,

היי, אני במצב של להחליף מסך. אני מתעסק בעיקר עם הרבה מסמכים (לימודים), אבל לפעמים גם סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו אחרי שעשיתי קצת בירורים, נראה לי הכי טוב בתקציב של עד 1500 ש"ח הדגם שרשמתי בכותרת. אשמח אם תתנו חוות דעת עליו ואני גם פתוח להמלצות טובות יותר אם יש לכם. תודה מראש! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. פושט חבר שלי קנה 17" LCD של Acer וזה נראה קטן... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mrraz,

מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מתלבט בין המסך L1970HR לVP930 אני בעיקר רואה הרבה סרטים ומשחק אבל גם הרבה באינטרנט אני יודע שהVP יש לו פאנל יותר טוב מהLG והוא עדיף מבחינת איך שרואים בו והצבעים.. ושבLG הרבה מתלוננים שהכתב לא ברור והצבעים לא משהו.. מצד שני שמעתי שאם אני מחר את הLG בחיבור DVI ומשנה קצת את הצבעים בהגדרות של הכרטיס מסך ויש לי כרטיס מסך 7300GS ומעלה אז הכתב והאיכות תיראה יותר טובה ואת הצבעים אפשר לשנות טיפה בהגדרות בכרטיס מסך ואז רואים במסך יותר טוב חוצמיזה שיותר אהבתי איך שהLG ניראה הוא ממש יפה לדעתי ובVP הMS הוא 8 שזה טיפלה גבוה אבל לא שמים לב למריחות הבעיה שזה 8 באפור לאפור בשחור ללבן לשחור זה 20 MS שזה כבר יותר מדי וזה בעצם הMS המשמעותי אז בעצם במסך הVP930 יהיה מריחות ובLG לא יהיה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 2414 מסך יחס 16:9 בהירות 250 23.8" 2415 מסך יחס 16:10 בהירות 300 24" לשימוש רגיל ופחות לצפיה בסרטים אני חושב שיחס צפיה 16:10 עדיף אפשר לקבל תגובה ?

12. Started by NIR36,

שלום לכולם האם ניתן להגדיר בכרטיס המסך רזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטיבעית של המסך(לדוגמא הגדרת מישחק ב1200*1600 על מסך של 1024*1280)? ניר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by below_z,

הי, מנסה לבחור מסך שישמש לגלישה וסרטים ביוטיוב ודומיו. תקציב עד 1000שח, מעדיף לחסוך. ראיתי בדיון https://hwzone.co.il/community/topic/586256-מסך-למחשב-ביתי-עד-600-שח/ את המסכים של DELL ו SAMSUNG: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158&site-search=dell%p24 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18582 אשמח להסבר קצר מה זה אפשרויות כיוון (שחסרות בSAMSUNG) והאם יש עדיפות לDELL מבחינת הצבעים. אציין ששיקול נוסף הוא שהרבה פעמים מפנים את המסך ורואים את הוידאו מספה צמודה, כך שיש גם עדיפות לזוית צפייה ויכולת לכוון את כיוון המסך (לא צריך משהו מטורף) בנוסף אשמח לדעת אם שווה לשקול את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/c…

14. קניתיח את המסך syncmaster 931bf של סאמסונג אני בינתיים מרוצה אבל רציתי לדעת איך הוא נחשב מבחינה מקצועית? האם הוא היה שווה את הכסף או לא? דרך אגב ראיתי שיש לי 2 חיבורים DVI ו RGB מה יותר מומלץ? והאם יש איזה הגדרות או רזולוציות מסוימות שעדיף לעבוד בהם? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by stojakovic,

אני חושב שהרבה אנשים לא מודעים לעניין או מתלבטים כשקונים מסך חדש. העניין הוא רזולוציות גבוהות במסכים בגדלים קטנים. כמובן שהדברים האלה יחסיים אז רק כדי לתת פרופורציות אני מתכוון לרזולוציות גדולות מfullhd על מסכים קטנים מ27אינצ'. האם באמת בממשק (של ווינדוס לצורך העניין) כל הדברים נראים קטנים עד כדי קושי בעבודה? האם האפשרויות של הסקיילינג בווינדוס באמת לא מספקות? אשמח לשמוע תגובות של חברה עם נסיון.. אני רוצה לקנות מסך חדש (לא לגיימינג, נטו עבודה-חלונות פתוחים במקביל) ולפני שאני בכלל מטביע את עצמי בחיפושים הייתי שמח לצמצם מראש את הטווח.. מבחינתי החלום היה 34" 3440*1440, אבל המחירים לא באים בחשבון.. מסכי 27" 2560*1440 גם דיי יקרים, ולכן נשארנו עם מסכים 23-24-25 אינצ'. השאלה …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TheTeapot,

הי.. אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Dell LED U2312HM LG IPS231P איזה מבניהם עדיף?? תקציב 1000+-

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shlem,

אני מחפש מסך LCD 19 מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה אתם אומרים עליו למשחקים וקצת אינטרנט??? אשמח לתשובות, דניאל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vmaddog,

אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי 1300 שקל ואני צריך לקנות מסך דק 19 אינץ מה אתם ממליצים לי? נ.ב ראיתי בסופר דיל מוכרים DELL 19 ב 1249 שקל האם הוא שווה משהו? איך הוא לעומת סמסונג 721S 8MS 17INCH שהיה לי פשוט החלטתי לעבור ל 19 תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jacob300,

שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by THeOne23,

גלשתי באתר של פאנאדס כדי להשוות בין מסכים דקים שונים שאני מתכוון לקנות בקרוב. ונתקלתי בחברה אלמונית (לכאורה) בשם EIZO שהמחירים על המסכים שלה ממש מטורפים: 8K ואפילו 10K על מסכים של 24" הנה לינק: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_43_1942 לכן רציתי לדעת מה כבר מיוחד במסכים של EIZO שהם עולים כל כך הרבה? הם מיועדים במיוחד לגרפיקה/עבודה מקצועית או מה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.