מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכנן להחליף מחשב ורציתי לדעת האם צריך להחליף גם את המסך. אני לא כל כך מבין בחידושים (FHD, 4K), האם המסך ינצל לחלוטין את הכרטיס מסך ויהיה שמיש לעתיד הקרוב? זהו המפרט (יתכנו שינוים קטנים אבל הכרטיס מסך דיי סגור): הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 996/976 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-BAZOOKA - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשתדרג, כרגע אני עם מסך של סמסונג 26 אינץ', לא איכותי בכלל.... אני מתלבט בין Dell IPS UltraSharp U2913WM ל - LG IPS LED 29EA73-P. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12228 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10984 נכון שיש הבדל של 1000 ש"ח ביניהם, אבל לא מצאתי תשובות ופרטים על ההבדלים מבחינה טכנית.. אין גם הרבה ביקורות רציניות שיוכלו לתת מידע על איכות המסך עצמו והפאנל. חוץ מביקורות שמראות איך פותחים את המסך מהקופסא ומחברים לחשמל, אין ממש מידע שאפשר לקבל על איכות המסכים מבחינה טכנית. נכון שממסכים בגודל כזה ומחיר כזה הציפייה היא לאיכות די גבוהה, אבל אין מספיק פרטים בביקורות. אשמח לחוות דעת/עצות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שיש באתר : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/2/ אבל אני רוצה לראות גם יחס של 16:10 ולא רק 16:9. ועוד משהו: רואים שהמסך 22 WIDE יותר נמוך מ19 רגיל. למי שרגיל ל 19 זה לא יפריע? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתם על המסך הזה? האם הוא שווה 1100 ש''ח? מוכר לכם הדגם? חיפשתי כאן בפורום של LCD ולא מצאתי. תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אחרי שישבתי עליו אתמול ומשום מה עם כבל HDMI 1.4 הוא לא הציג לי תלת מימד טוב אלא זה ניראה כאילו זה כמו 4 תמונות והמשקפיים פשוט מצמצמות את זה ל2 אז החלפתי חיבור וחיברתי דרך הDVI ועכשיו זה עובד מעולה(עדיין צריך לעשות בדיקה עם ה PS3 דרך הכבל HD אבל מאמין שלא צריך להיות בעיה או לפחות מקווה) אז קיצר ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. אני יודע שאולי זה לא הפורום הכי מתאים אבל חשבתי א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. ל-T220P יש רזולוציה 1920X1220 אבל יש לו 5ms ל-T220 יש רזולוציה 1680X1050 ויש לו 2ms היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות איזה מבינהם עדיך לקחת .? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-