מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש להחליף את המסך הישן מאוד שלי (מלפני 10 שנים) . המפרט של המחשב הוא: מעבד I5-4590 כרטיס מסך R9 270X המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אשמח להמלצות, התקציב לא קבוע וניתן לשינוי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע אני הולך לביא מסך חדש. שימושים זה סרטים+ערכת תמונות ונחבר אליו אוליי XBOX ONE אז מה אתם ממליצים? Dell UltraSharp U2715H Dell Professional P2715Q או משה אחר?? תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למחשב למשרד, גודל מסך רצוי בין 21 - 23 , המסך משמש לאופיס, דוא"ל קצת אוטוקד . מכיר את ההמלצה על הדל 2312 , אבל אני מחפש להוזיל קצת עלויות, אבל שהמסך עדיין יהיה איכותי . תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין לדעת האם מישהו מכיר מסך רחב ברזולוציה הזו , משהוא בגודל 27 + נראה לי שאני יורד מ3 מסכים , אבל אני עדיין חושב שתצוגה רחבה IS THE WAY TO GO
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שתי שאלות לפני שארכוש את המלצת הפורום, 1. במידה ואני מגלה פיקסלים שרופים - אני פונה לדל או לחנות ממנה קניתי? שואל מכיוון ששוקל לקנות באחת מהחנויות שנהוג פה לא להמליץ עליהן בלשון המעטה. אני בטוח אקבל מסך מקורי? יהיו בעיות עם האחריות? 2. מרחק צפיה - הוא הולך לשולחן בעומק של 60 ס"מ, מספיק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין במסך ענק( 27 אינטש, למשל זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751714 ). לפני כשנה קניתי מסך 24 ובסוף החזרתי אותו כי הרזולוציה היתה גבוהה, וכתוצאה מכך הכתב היה ממש קטן ולכן בעצם "הפסדתי". עכשיו אני רוצה שוב פעם לקנות מסך ענק, אבל עדיין חושש שהכתב יהיה פצפון. האם יש לזה פתרון או שככה זה ואין טעם לקנות ולהתאכזב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שאחד מהשניים זה המסך שאני קונה, מישהו התנסה עם החדש יותר שזה ה 2253BW, ה 226BW פצצה של מסך אבל השני חדש יותר (ובתקווה גם טוב יותר והבדל במחיר הוא לא בשמיים). למישהו יש מושג עם מה עדיף ללכת ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה ככול שמספר מהירות התגובה יותר נמוך (2 MS)אז האם זה טוב מזמן מהירות גבוה(12 MS). ומה זה מהירות תגובה (MS) ומה זה עושה למסך.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש עם כרטס מסך HD6950 מחובר למסך CRT מתקבלת תצוגה ירוקה במקום לבנה כשאני מחבר את המחשב הישן מתקבלת תצוגה תקינה\ יש לכם מושג קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברירת המחדל היא 1280*1024, הואיל והאותיות קטנות מדי כיוונתי בתצוגה שבלוח הבקרה במחשב לרזולוציה נמוכה יותר. המסך מציג הודעה קופצת resolution notifier. כיצד לכוון ידנית בתפריט המסך לרזולוציה נמוכה יותר, או לחילופין אם אפשרי(?) רזולוציה מכסימלית עם אותיות גדולות יותר. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת למה אין מסכי 3d ברזלוציה גבוהה של 2560x1600 שזה לדעתי הרזלוציה הגבוהה ביותר למסך מחשב יחיד. ובנוסף ללא קשר לתלת מימד למה אין מסכי מחשב ברזלוציה האמורה יחד עם זמן תגובה נמוך של 2ms וקצב רענון גבוה של 120hz או 240hz? יש איזשהי בעיה טכנלוגית ליצור מסכים כאלו ? האם יש אפשרות אבל זה יקר מידי לייצור מסחרי ? האם יש דבר כזה אבל לא לצרכן הביתי? אשמח לתשובות ענייניות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-