מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע באילת ויש לי את האפשרות לקנות את המסך המדובר ב-900 ש"ח, כשבזאפ המחיר הכי זול שחנות מציע אותו הוא 1100 ש"ח. האם שווה לי לקנות אותו? האם הוא טוב? זמן התגובה שלו הוא 8ms, ואני לא גיימר אבל משחק מדי פעם. האם הוא יספיק לי או שזה לא מספיק למשחקים ואני צריך משהו יותר טוב? ובכלל האם זו עסקה טובה או שלמרות המחיר הזול לא כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי היום מסך Viewsonic VP930b, לקחתי אותו הביתה ובדקתי אותו (לא היה אפשרי לבדוק בחנות) והתוצאות הן: 1. מצאתי פיסקל שרוף אחד שלא מסוגל להציג אדום- על רקע אדום הפיקסל נראה שחור, רק רקע לבן הוא נראה תכלת. נמצא לקראת הפינה הימנית התחתונה. 2. זליגות אור- X מהצדדים. ניתן לראות רק על רקע שחור ורק כאשר האור בחדר מכובה, לא כזה נורא. ההתחייבות של החנות בנושא היא: שתי שאלות: 1. לגבי זליגת אור- לפי מה שהבנתי מדובר בבעיה של הדגם, ולא במסך תקול- כך שאין טעם לצפות שמסך חדש מאותו דגם יתנהג יותר טוב. זה נכון? 2. למישהו יש נסיון בלהפעיל את אחריות היבואן של ViewSonic עבור פיקסל מת יחיד? למי אני פונה? כמה זמן זה לוקח? התהליך הולך חלק? בכלל שווה את הטרחה של להחליף מסך בשביל זה ? (לך ת…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מסך LCD , יש שתי אופציות על השולחן: VP930B של viewsonic או SyncMaster 206BW של סמסונג. הפרש המחיר בינהם אינו מהווה שיקול, ואני כבר מכיר את ה VP930 והוא מעולה לדעתי אך רציתי לדעת האם הדגם השני שהוא גדול יותר, יותר טוב? אם מישהו יוכל ליעץ אני אודה מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש LCD TV בגודל 32 אינץ', תקציב באיזור ה5 אלף אבל כמובן רצוי לבזבז כמה שפחות. - המטרה העיקרית זה לחבר לאקס בוקס 360, אני גם יראה סרטים ויחבר לממיר ויראה טלויזיה. - אני צריך חיבורים כמו COMPONENT, HDMI ושאר הירקות, גם VGA יהיה לא רע. - איכות תמונה טובה, שלא יהיה מריחות, שהשחורים יהיו כמה שיותר שחורים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 22 לאינטרנט, משחקים, סרטים וכל השאר... הבנתי שבפורום הזה המסך המומלץ הוא DELL 2209WA, עד כאן יופי. השאלות שלי הן: ראיתי שזמן התגובה שלו הוא 5-6ms, האם זה לא יפריע למשחקים כדוגמת COD? המסך הזה נמצא דיי הרבה זמן בשוק, האם אין משהו קצת יותר עדכני שכדאי לשקול? מה עם מסכי הלד החדשים? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התמונות מוצגות בצורה פחוסה כזאת ולא טבעית.. אין מה לעשות בעניין!? היצרנים לא חשבו על העניין הזה? זה ממש לא כיף!! אני שוקל להחזיר את המסך.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך "27 1440P 144Hz. ההתלבטות שלי היא בין הXL2730Z של בנקיו, לבין MG279Q של אסוס. השילוש שלי מורכב ממעבד I7 6700, כרטיס מסך FURY X, ו16G זיכרונות DDR4 3000Hz. בגדול הפיצ'ר\חומרה "ששובר החלטה", היא סוג הפנל. האסוס מצוייד ב-IPS, לעומת הבנקיו שמצוייד ב-TN. מעבר לזה כמובן יש את עניין הביקורות ברשת. הבנקיו קיבל ביקורות מעולות בסך הכל, ובכולם הוזכר "חיסרון" של הפנל.... אם כי בלא מעט אתרים הם שיבחו את הפנל ואפילו הלכו רחוק ואמרו שכמעט ולא מורגש הבדל למעט בזווית צפייה. האסוס קיבל ביקורות..אאאמממ טובות ולא מעבר לזה (לא שטוב זה גרוע כן), וגם פה הוזכר חיסרון של הפיצ'ר F-S שמוגבל ל35-90HZ להבדיל מהבנקיו…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 19' בתקציב של בערך 1500. השימושים: אינטרנט, סרטים, Office, קצת משחקים לא כבדים. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל ומקווה שתעזרו לי להחליט. החסרון של Viewsonic VP930B בעיני: - רגל גדולה ומכוערת. נראה לי מזעזע לשים מסך LCD שיקח לי 30 ס"מ בעומק של השולחן. כבר חשבתי על תלייה לקיר, אם כי המשמעות היא תוספת של 200 ש"ח. היכולות הארגונומיות של המעמד לא מדברות אליי: אני נמוך וכנראה לא ארצה להגביה אותו. פיבוט נראה לי גם מיותר. בקיצור, אם אקח אותו אז בעיקר בגלל איכות המסך ודי אסבול מהמעמד. החסרון של Xerox XG91D בעיני: - הוא כמעט ולא מוכר ברוב האתרים בחו"ל. לא מצאתי אף סקירה מקצועית לגביו. באתר האירופי של Xerox הוא אפילו לא מוזכר. למה? האם זהו דגם מיושן או משהו?? גם …
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי אני כרגע מרכיב מפרט והמליצו לי על שני המסכים האלו Samsung 971P גודל 19 אינץ 2 מסכים או 2408WFPוDell גודל 24 " צג אחד אני רוצה לקבל חוות דעת בבקשה ומה עדיף ויותר נוח 2 19 או 1 24 תודה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ביקשתי מזה שאני קונה ממנו את המחשב החדש את המסך הזה : LG L1770HQ והוא אמר לא כדאי וזה כי אם קורה משהו למסך אתה צריך לשלוח להם אותו לחו"ל ואתה יכול להיתקע שבועיים-שלוש בלי מסך..... והוא הציע לי (נשמע כמו זבל גינרי) מסך של "17 AOC כי זה אצלם מתקנים תוך יום-יומיים אם קורה משהו.. מה כדאי הם עולים אותו מחיר כמעט וברור שהLG יותר טוב אך מה כדאי מבחינת האחריות ואם הוא בכלל צודק??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
נבחר CNET "אחד מהמסכים הכי טובים שראינו, אבל יקר. זה המסך לקנות אם יש לך את הכסך. בכנות, גם אם אין לך את הכסף, כדאי שתתחיל לחסוך בשבילו - הוא עד כדי כך טוב". ועכשיו הדילמה - להישאר עם ה-2410 שקניתי ועוד לא הפעלתי ומחכה למחשב החדש, ולהפעיל אותו בשלישיה עם עוד שני עשרים אינטש עומדים, או למכור את ה-2410 ולקנות את ה-2711.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה רבה לחברי הפורום על כל העזרה! חיברתי אותו ונראה ממש אחלה! אשתמש בו בשבוע הקרוב ואעלה ביקורת מסודרת על הכל, בדגש על חוויה בשימוש.. המסך הוא aoc g2460pg. ויש לי שתי שאלות של שימוש ראשוני.. המסך ממש בהיר, אני רוצה צבעים יותר בולטים.. איך עושים את זה בהגדרות? שיחקתי ב gtav עם gsync. אני משחק על 144hz ויש לי בדרך כלל בסביבות 80 fps. צריך להוריד את קצב הרענון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מסך מחשב הצרכים שלי הם . עיבוד תמונה כצלם ,גם תלת מימד והדמיות , אני גם משחק משחקים במחשב אבל לרוב עובד איתו בגרפיקה. , חשוב גם שיהיה טוב גם למשחקים רציתי 26 אינץ והסתכלתי גם על 27 אינץ , אני רוצה מסך גדול ושיהיה עם פנל IPS אם זה מסך שנותן רק 1920 פיקסלים ברוחב חשוב לי שזה יהיה ביחס של 16 על 10 (1920X1200) נורא מפתה אותי המסכי 27 שיש להם רזולוציה באנכי של 2560 והסתכלתי על 2 דגמים 1) DELL U2711 Apple MC007ZM (2 אני נורא מתלבט בינהם רציתי לדעת אם יש המלצות מסוימות או בעיות ידועות לדגמים אלו או אפילו מסכי IPS אחרים שהם לא פחות טובים בגדלים האלו המון תודה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זה קצת נתונים על המסך: רוחב המסך: מסך רחב , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, סוג המסך: LCD , גודל מסך: 20.1 אינטש, יצרן: Dell , זמן תגובה: 16 מילי שניה, מסך שטוח: שטוח לחלוטין אני קונה אותו עם 8800GTS 640MB 16MS...זה לא יפגע בביצועיו במשחקים? תודה רבה! ;D
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום! קבלתי מסך 16:10 מדגם philips 200wp7es. מהו סוג הפאנל של מסך זה? מה גודל הנקודה (pitch)? האם יש דרך לכוון את הבהירות במסך זה לרמה נמוכה יותר משמתאפשר ע"י כפתורי כיוונון הבהירות שעל המסך? האם המסך הזה דומה בתכונותיו ל Philips 20 LCD 200P7ES UXGA 4:3 , למעט יחס רוחב:גובה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שאומר קצב רענון 120hz ומעלה (?) בתקציב של עד 3000 אלף שח יש חיה כזו ? לאחרונה קניתי GTX 1660 ע"פ המלצה שקיבלתי פה, וזה המחשב שברשותי: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 42415 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z270-gaming K3 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI 1 47024 זכרונות Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 26512 …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסכים בגודל 20-20.1 אינץ יש עם הפאנאל הטוב לא tn?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מי לוקח מבחינת צבעים, חדות מה עוד צריך להשוות שלא חשבתי עליו? .. (אני יודע ש u2412m 16:10 1920x1200) על מה אני אמור להסתכל ב tftcentral כשאני רוצה להשוות בינהם, לצורך הענין על צבעים וחדות? http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2414h.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm יש מקום שאני יכול לראות אותם אחד ליד השני? האם יש את המסכים הנל למישהו פה? אם אפשר, אשמח לקפוץ לראות אותם בפעולה, זה יעזור לי המון. U2415 לא רלונטי כרגע. עד שיבוא, ויקר בטח.. אני כבר צריך להסגר על מסך : ) תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי.. אז לאחרונה קלטתי באופן סופי שהפלאטרון F700B שלי פשוט דפוק, וכנראה שאחרי כל כך הרבה זמן עם מסך דפוק כזה הגיע הזמן לקנות מסך חדש. אני צריך המלצה למסך 19 מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר (עריכת צילומים, RAW, וגם משחקים, בעיקר FPS), אחרי שעם המסך הנוכחי פתאום הבנתי שאני עורך תמונות לא נכון... מצד שני, אני רואה שהמון קונים מסכים רחבים, ושהמחירים שלהם לא בשמיים - אז אם יש לכם המלצות לגבי מסכים אחרים.. אני פתוח.. תודה רבה. עריכה: רק רציתי להבהיר כמה דברים, וגם להוסיף כמה שאלות: אפשר לחרוג מה1600. אפשר לחרוג אפילו מאוד. זה לא אולטימטיבי, אבל זה אפשרי - עם שיקול דעת, לא סתם לזרוק דברים יקרים. פאנלים - אני קצת מבולבל, מה נחשב הכי טוב, ומה הסיכויים לקבל אותו במסך בסביבות התקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-