עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by beni123,

מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שמעו סיפור לא מעניין,המסך היה לי מסךשל AOC ,קיבל דום לב אחרי 5 וחצי שנות שירות מעולות אוקצור אני מחפש מסך 22"-24" עד 1.2 K כמו שהכותרת אומרת כמובן השאיפה לבזבז כמה שפחות אין צורך ברמקולים במסך,שיהיה רחב שיראה טוב השימושים שלי זה סרטים הרבה עבודה משרדית וקצת משחקים ממש קצת אולי קצת קונטר לא יותר.. נתקלתי במסך הזה ,שנראה כאילו עונה על דרישותי : Chimei 24EH LCD http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bXR75f96qpoPZrDZBpjJwcy:12bbi68k5?id=sp6-4219259 הוא ממש זול אז מן הסתם יש איזה דפקה בו או שלא..בקיצור אני צריך עזרה ישלי גם שאלה נגיד וקניתי מסך HD אני חייב כרטיס מסך HD בשביל לראות HD או שלא?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by davidz85,

שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by CRYSMAN,

אני רוצה לקנות מסך 24 FULL HD שיחליף את ה19 שלי ואת הטלויזיה עכשיו ראיתי את שני המסכים האלה שהם במחיר די טוב רק ההבדל הוא שב240 הרזולוציה היא 1920X1200 ובשני 1920X1080 עכשיו הרזולוציה של השני נראת לי רחבה מדי זה נכון ? חוץ מזה איזה מהם עדיף בהתאם לדרישות שלי ? (מסך מחשב וטלויזיה - צפיה בסרטי HD מהמחשב (כרטיס מסך 9800GTX+) ואולי גם ממיר HD בעתיד בינתיים יש לי מעביר. חוץ מזה אני משחק גם במשחקים מרוצים כמו NFS וכו') ד"א - כשאני במחשב אני יושב די קרוב למסך, ויש לי עכשיו מסך 19 רחב הגודל יפריע לי ? ועוד משהו קטן - איך המסך 2433BW ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by nimrodim,

מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שבת שלום רכשתי השבוע מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה על הלוח P5KPL-AM המחשב לשימוש גלישה בעיקר וקצת משחקים ממש קלים וקצת סרטים. אני מעונייןם לחליף את המסך 17 המזדקן שלי במסך LCD ולא יודע איזה גודל יתאים . 19 או 21.5 או 22 אינץ מה שחשוב לי זה בעיקר לראות את הטקטס ברור בגלישה באינטרנט. ראיתי שלכל גודל מסך יש רזולוציה שאפשר לעבוד איתה אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך יוכל לעבוד איתם בגלל שהוא מובנה. האם אני אצטרך להתפשר על 19 אינץ בגלל זה או שעדיף לקחת 22 ולהרכיב כרטיס מסך נוסף איכותי ? לא יודע אם יש קשר בין הדברים לשימוש גלישה או שזה קשור רק למשחקים\סרטים. במידה ו19 אינץ' יתאים למפרט הנוכחי שלי , אשמח להמלצה על מסך איכותי בגודל הזה ובתקציב אפחילו קצת פחות (ה1000 ש"ח זה ל-22 במ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mmarilus,

שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. אהלן אנשים.. טוב אז נהרס לי מסך המחשב אז אני בנתיים עובד דרך הטלוויזיה. השימושים של המסך הולכים להיות עבודה משרדית נטו, משחקים וסרטים בכל מקרה נצפים דרך הטלוויזיה לכן רוב שעות העבודה הם על המסך הקטן. התקציב הוא עד 700 שח, אפשר לחרוג ל800 אם יש כזה הבדל....אבל עדיף שלא. כמו שאמתי השימושים הם גלישה באינטרנט, קריאת מאמרים\מסמכים ותכנות..וזהו. חשוב מאוד שצפייה ממושכת לא תגרום לכאבי ראש או עיניים וכל החרא הזה...שהציפוי שלו יהיה מט ולא בוהק כמו לפטופים לצורכי מדיה. אשמח לשמוע הצעות, כמו כן אם יש כזה הבדל בין מסך של 19" ל22" -- לעבודה משרדית . אהה וכמובן רחב. עד כה מצאתי משהו נחמד - MAG AI937W 19" WIDE LCD 2MS DVI http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5963 640 ש"ח מה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by xytkhi,

היי ברשותי מסך 17 אינץ CRT ישן מדגם MAG 786FD שמראה את תחתית המסך בצורה מעוותת מעין "קשת" כלפי מעלה. כל מה שניסיתי לפתור דרך הגדרות המסך לא צלח, וכמובן ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות שמצאתי. [דרך גלגלת המסך, וכניסה להגדרות MORE ] העיוות הזה מעצבן ולא מצליח ליישר אותו יש למישהו רעיון או פתרון לכך ? העיוות נראה כך : חלק תחתון מעוות כלפי מעלה , והשאר יחסית בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elixvx,

אני צריך בבקשה המלצה למסך טוב בגודל של 22-23 אינץ' בתקציב עד 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100 אם ההבדל משמעותי) המסך הוא לעבודה משרדית (אופיס תוכנות דפי אינטרנט וכו') ולמשחקים אם אפשר שאתם ממליצים תגידו גם למה דווקה המסך הזה מה מיוחד בוא אה ואם אפשר שיהי ניתן לסובב אותו (לצדדים) ולהרים ולהוריד לפי הצורך (אני מדבר על הזרוע שתופסת אותו) זה לא חייב אבל רצוי ולבסוף האם בככל כדי לקנות עכשו מסך? צפויות ירידות מחירים? או איזה שינוי משמעותי בעולם המסכים בקרוב? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by KingYog,

היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים, מה יש לכם להציע?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by orlupo,

שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by netanel38121,

שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.

20. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  21. איך אפשר לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך ?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by ShowstoppeR,

יש לי את המסך הזה ולא משנה כמה חיפשתי, לא מצאתי בשום מקום איזה סוג של פאנל יש לו בין אם זה TN או IPS או PVA מישהו יכול לעזור? אני פשוט מנסה לכייל את המסך לעריכת תמונות עם מכשיר כיול יעודי ואני לא בטוח שאני מוציא את התוצאה שאני מחפש

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by noam,

שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Pashapac77,

היי אני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך. הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח) אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap). לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד 500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיון תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by maors3,

ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.