עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום! אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש. המסך ישמש לצפייה בתמונות, עיסוק באופיס, וגלישה באינטרנט. אין צורך באופציות מתוחכמות. אין צורך ברמקולים במסך, יש רמקולים חיצוניים. דרישתי היחידה היא אחריות ארוכה ככל שניתן . התקציב הוא הכי נמוך שניתן, בוא נאמר גג 600 שח. מודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BloodyW,

לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by taamir,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" וחשוב לי שיוכל להסתובב ב- 90 מעלות. אני רוצה מסך איכותי בעיקר לסרטים ואיכות צפיה, אבל גם משחקים. אשמח לקבל המלצות וקצת פרטים על מה שיש בשוק ... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by רמי רמון,

שלום לכם האם מישהו משתמש במסך מדגם זה? לא מצאתי עליו ביקורות תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין בקניית מסך מחשב חדש (יותר נכון יש לי חבר שמעוניין). עברתי על המון הודעות בפורום וקראתי את המאמר ב-2 החלקים על נושא ה-LCD. הדרישות מהמסך - קצת משחקים (לא הכי חדשים, אך אם אפשרות כזו בעתיד), עבודה משרדית, אינטרנט וכו'. אני מבין כי עדיף לקנות מסך עם פאנל VA ולא TN (לפי מידע שקראתי, אני אישית לא ראיתי עדיין מסך בעל פאנל שונה מ-TN), ולפי ההמלצות בפורום המסכים הקיימים בתקציב הזה הם: SONY X95F LENOVO L192P XEROX XG-91D BENQ FP91GP ויש לי עליהם כמה שאלות: 1) ה-LENOVO L192P - מה זמן התגובה שלו? לפי מה שמצאתי יש לו זמן תגובה של 20MS - זה די איטי, לא? שאר המסכים ברשימה הם עם 8MS בלבד (לא?), אז הם לא עדיפים עליו? פשוט לחבר שלי יש מכר ב-LENOVO ועליו ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ItayJ,

שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת מסך. דרישות: יציאת HDMI רזולוציה FULL HD גודל 23-24 מחיר: עד 1200 אחריות: 3 שנים מעוניין בפנל יחסית איכותי אין חשיבות לשאר היציאות ורמקולים עדיפות לחברה מוכרת samsung\dell\lg\hp תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ראיתי הרבה דיונים בפורום אבל ללא תשובה חד משמעית: מסך 19", ~1500ש"ח לשימוש רב תכליתי כולל מולטימדיה (סרטים ומשחקים). מי לוקח? הBenQ או הSony?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by קובידון,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך, שיתחבר למחשב הנייד שלי - לו יש יציאת dvi. יחד עם זאת, אני מעוניין גם שהמסך הזה ישמש אותי כטלוויזיה. אציין כי הייעוד הוא קודם כל כמסך מחשב לצורך עבודות סטודנטיאליות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו' ורק אחרי כן כטלוויזיה (צופה בה לעיתים רחוקות אבל רוצה שתהיה לי את האופציה). מה אתם ממליצים לקנות ? מה אני צריך לחפש שיהיה במסך כשאני מחפש מסך כזה כדי שיהיה לו את שתי האופציות ? אמרו לי שלעבוד עם טלוויזיה כמסך מחשב זה קשה ומוציא את העיניים. בנוסף, אשמח להמלצות על מסך מסויים שעונה על הדרישות שלי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! אח שלי מעוניין במסך מחשב. כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..) בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה).. התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22.. (במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..). יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים? בכל מקרה נשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש! היי לכולם עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24.. האם עד 1500 זה ריאלי? ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר? שוב תודה! (:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dsane,

מישהו שמע על חברה הזו או רכש ממנהויכול לתת לי ביקורות? בתור חברה בכללי, או המלצות למסך ספציפי שלה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GGuyZ,

שלום לכולם. אני צריך לקנות מסך, ואני שוקל לקנות 24". אני מבין שה-U2410 הוא אופציה טובה, אך השאלה היא האם ישנן אופציות זולות יותר שעדיין מספקות את הסחורה (פאנל איכותי ומסך טוב בכללי). יש לציין שעד היום עבדתי עם TN וגם ממנו הייתי מאוד מרוצה. בכל מקרה, מחיר הU2410 הוא כ-2500. האם זה הכי זול שניתן למצוא מבלי להתפשר על איכות? תודה ושבת שלום. הערה: אני מחדד קצת את הנושא. למיטב הבנתי, ב-22" קיים ה-2209wa שהוא לא TN. מחירו עומד על כאלף ש"ח, ולמעשה, רכישת שני מסכים כאלה עדיין תשאיר לי עודף בהשוואה ל-24", ושני מסכים יתנו לי מרחב עבודה גדול בהרבה (איבוד קל לגובה). סביר להניח שלא ארכוש בשלב זה שני מסכים, אך בכל מקרה הקפיצה במחיר לא נראית עבורי כדאית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

מה מסך כזה ייתן לי? האם שטח העבודה יוגדל משמעותית? מה רזולוציית QHD תתן לי? יעזור רק בתכנים של QHD?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Swed,

אני מתלבט בין 3 מסכים שהם FHD ואני צריך את עזרכתם.. LG LCD 32LD460 FULL HD LG LCD 32LH30 FULL HD Toshiba 32LV733 LCD 32 אשמח להמלצות תודה..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Oranili,

מתלבט לקנות מסך חדש... ורציתי לדעת אם הזמן תגובה הזה של המסך (8MS) לא יאיט לי ביצועים במשחקים או בAERO עם ה7. כי זמן תגובה מאוד גבוה איך המסך הזה? משאר המסכים? SAMSUNG , LG BENQ כל אלה... שווה לקנות אותו היום?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 2414 מסך יחס 16:9 בהירות 250 23.8" 2415 מסך יחס 16:10 בהירות 300 24" לשימוש רגיל ופחות לצפיה בסרטים אני חושב שיחס צפיה 16:10 עדיף אפשר לקבל תגובה ?

21. חג שמח חברה, אני ממש מעוניין במסך רחב ואיכותי שיתאים למשחקים, עריכת מוסיקה, ובכלל תפעול של ווינדוס (אוהב את הרעיון של הWIDE SCREEN בכללי)... אני מתלבט בין 2 מסכים, מדובר על שני חברות מובילות אבל הLG פשוט עולה כפול 2 מהמחיר של הDELL על אותו סטייל מסך, ואני לא יודע אם שווה לי להוציא כל כך הרבה כסף על הLG, ובקיצור, הנה לכם ההשוואה , אשמח אם תביעו את דעתכם : הזול יותר : UltraSharp U2913WM של Dell - http://www.dell.com/il/p/dell-u2913wm/pd היקר יותר : LG29EB93 http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-29eb93?aff=Zap 1 - האם הLG שווה את המחיר הכפול על הדל ואם כן למה ? 2 - האם כרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL ירוץ טוב עם המסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים! אני רוצה לקנות מסך לעבודה עם גרפיקה בשביל דפוס. הגודל צריך להיות 24 אינץ, הייתי שמח גם אם המחיר היה נמוך מ- 3 אלף, אבל ממה שאני שומע כנראה שזה המחיר שממנו מתחילים במסכים האלה. בבקשה תמליצו לי על משהו מתאים. תודה רבה! מיכאל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התקציב שלי 1000ש"ח. האם כדאי לקנות מסך 18" או שאפשר למצוא גם 19" באותו מחיר שיאפשר איכות צפיה סבירה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים