עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שהמסך יהיה איכותי למשחקים וסרטים כמובן שיתמוך ב - hd האם הרוזולוציה זה האיכות של המסך אם כן אז אני רוצה רוזולוציה גבוהה אם אפשר את המסך אם הפנאל ואיכות התמונה הכי טובה במחיר הזה . אני גמיש קצת במחיר .

3. Started by the king2006,

שלום היום הביאו לי תמסך הוא משהו חבלז אבל המעמד כמו שאמרו הוא הבעיה אבל אני אסדר ... עכשיו יש משהו למשל כשאני פותח אתר נענע למשל זה בא על חצי מהמסך למה זה ככה?? איך אני יכול לסדר את זה ?? עוד משהו אני מריך את זה על רזולציה מקסימלית 1680X1050 על 60HERTZ זה טוב?? או יש רזולציה יותר טובה?? משהו אחרון כשאני מפעיל סרט יש פסים שחורים בצד וולא מלמעלה ולמטה מה זה?? מישהו ממליץ על זרוע למסך??? נ.ב. היום סימתי תניד פור ספיד אבל איפה האודי ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shay-h,

שלום ! כבר הרבה זמן שאני עם מסך CRT של LG שטוח 21 אינץ (מרוצה ממנו מאוד) אבל באמת שכבר הגיע הזמן להישתדרג . אשמח להמלצה למסך 22 אינץ - התקציב עד 1300 שקל ! שימושים עיקריים - בעיקר עבודה מול המחשב , מדי פעם גיימינג ! תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pinky_28,

האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נראה לי שזה מריחות... קבלתי אותו יחד עם המחשב החדש מעבד E6600 וכרטיס מסך 8800640

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת מסך. דרישות: יציאת HDMI רזולוציה FULL HD גודל 23-24 מחיר: עד 1200 אחריות: 3 שנים מעוניין בפנל יחסית איכותי אין חשיבות לשאר היציאות ורמקולים עדיפות לחברה מוכרת samsung\dell\lg\hp תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מסך מחשב עבור ילד בכיתה ב', המיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי אינטרנט עם גרפיקה פשוטה. התקציב סביב 600-700 ש"ח. גודל המסך סביב 21-23 אינץ'. יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו-DVI. אשמח אם אפשר יהיה לבצע שינוי זוית וגובה למסך, אך לא חובה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לפני שבועיים קניתי מKSP מסך דגם AW3418DW ומסתבר שיש לו בעיית ריצודים ב120 הרץ. ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי לדל פתחתי קריאה שלחתי להם שני סרטונים שהעליתי לגוגל דרייב קבעו טכנאי ליום שני עד שעה 5 בערב.בסביבות 16:30 בא טכנאי עם מסך חדש החליף את המסך הישן והלך. אני פותח Speccy ורואה שבמקום הדגם 2018 קיבלתי את הדגם החדש ביותר 2020 שאפילו בחנויות קשה מאוד להשיג אותו למשל בפלונטר הוא ברגע זה רק בהזמנה מוקדמת עם 21 ימי אספקה ואני קיבלתי אותו תוך יומיים.וקבלו את זה אני שילמתי לKSP סכום של 3792 שקל בלבד כולל 22 שקל משלוח וקיבלתי מדל באחריות מסך של 5990 שקל.... https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AW3420DW Enjoy.:)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עם המסך החדש הייתי עושה את זה כל הזמן, קניתי מסך חדש ואני מעוניין שיהיה לו אורך חיים מקסימלי. האם יש צורך לכבות את המסך עם הכפתור בכל פעם שאני מסיים לעבוד על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by uguru1969,

משהו מכיר את המסך הזה נראה מדהים ע"פ הניתונים!!

15. שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Overlocker,

לגיימינג ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gman_il,

הי חברים. האמת שאני לא ממש בקיא במחירים אבל נראה לי שבאזור 2.5K זה יהיה סביר (אני מקווה שאני בכיוון) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כך שישארו פסים שחורים מהצדדים . ויתקבל יחס של מסך רגיל ? אם כן איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כידוע ניתן לעשות שימוש בDell 2407WFP גם לצפיה בטלויזיה בחיבור לממיר הדיגיטאלי (YES/HOT). אחת האפשרויות הינה באמצעות חיבור הCOMPONENT שבמסך ולשם כך יש צורך בהמרת האות מפורמט RGBcvS (מהממיר הדיגיטאלי) לYPBPR (קומפוננט). בעלות של כ-400 ש"ח ניתן לרכוש TRANSCODER מסוג SCART to Y-U-V Converter וכעת לשאלתי: האם מישהו מבעלי ה2407 עושה שימוש בממיר מ-SCART ל-COMPONENT לצורך חיבור המסך לממיר הדיגיטאלי? והאם קיים שיפור משמעותי באיכות התמונה (בהשוואה לComposite)? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=csy2100&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506#

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ofsher,

רציתי לדעת מה השימושים העיקריים בלחשבר שני מסכים לכרטיס מסך אחד... איזה כרטיסים מאפשרים את זה (כל כרטיס עם שתי יציאות DVI?) בנוסף אם יש לי כרטיס מתאים ושני מסכים, האם אני יכול להראות משהו אחד (נגיד טלביזיה דרך כרטיס טלביזיה) על מסך אחד ובמסך השני נגיד לעבוד על וורד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by d0s,

טוב לפני שאני אשאל אותכם מה דעתכם על המסכים, אני מבקש שלא תתנו לי מסכים אחרים כי יש לי הנחה מיוחדת על אלו ( והם חדשים) אז הנה האפשרויות + המחירים שניתנים ( כולם של אסוס) : מהנמוך לגבוהה: VW222S ב 940 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=1 VW222U ב 1060 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1740&modelmenu=1 VW223B ב 1080 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=698&l4=0&model=2313&modelmenu=1 MW221C ב 1140 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Elad91,

אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים