עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ElectRoulette,

שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני רוצה להשתדרג, כרגע אני עם מסך של סמסונג 26 אינץ', לא איכותי בכלל.... אני מתלבט בין Dell IPS UltraSharp U2913WM ל - LG IPS LED 29EA73-P. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12228 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10984 נכון שיש הבדל של 1000 ש"ח ביניהם, אבל לא מצאתי תשובות ופרטים על ההבדלים מבחינה טכנית.. אין גם הרבה ביקורות רציניות שיוכלו לתת מידע על איכות המסך עצמו והפאנל. חוץ מביקורות שמראות איך פותחים את המסך מהקופסא ומחברים לחשמל, אין ממש מידע שאפשר לקבל על איכות המסכים מבחינה טכנית. נכון שממסכים בגודל כזה ומחיר כזה הציפייה היא לאיכות די גבוהה, אבל אין מספיק פרטים בביקורות. אשמח לחוות דעת/עצות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tzox,

היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chen1234,

קיבלתי את המסך ביום חמישי אין פיקסילים שרופים אבל יש לייט בליד מכל הצדדים בעיקר מלמטה ומלמעלה..... והזוויות צפיה שלו האופקיות טובות אבל האנכויות מאוד לא טובות בלשון המעטה... 1.אם יש לי ליט בליד אני יכול להחליף את המסך??(האחריות מחסה את זה??) 2.האם זה פאק ביצור או לכל המסכים מסוג זה יש זוויות צפיה אנכיות לא טובות בכלל שכאשר אני יושב ממרחק 40-50 ס"מ שהעינים שלי בדיוק באמצע שלו ועדיין יש הבדלים בצבעים במסך אחיד????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by שי345,

רכשתי את המסך הנ"ל אני צריך לקבל אותו ביום ראשון מנעה מחשבים, REV04 S-IPS. מי שמעוניין הם יקבלו מלאי גדול והם מתחייבים שזה S-IPS!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the terminator4,

עם המפרט שאני רוצה לקנות הציעו את המסך הזה ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? אבל הבנתי שהוא לא טוב לכן מבחינת התקציב יש לי שתי חלופות :LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? samsung ?740BF 17'' LCD 2ms :DVI? מה יותר עדיף לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן מסך טוב בגודל 19-21 אינץ שישמש לי בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים וסרטים.... אבל אני ממש אבל ממש לא יודע איזה מסך לבחור אפשר המלצות? תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by phoenixtb,

שלום לכולם שוב החלטתי שאני הולך על קניית המסך הנ"ל ואני אקח את הסיכון. דיברתי אם מוכר חנות שאני מכיר והוא אמר לי שהוא יכול לנסות אולי לארגן לי את ה S-IPS אבל הוא ביקש ממני להגיד לו איזה REVISION המסך. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי מהו ה - REVISION של הדל בעל פאנל ה - S-IPS. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ex_,

היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by timont,

מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guysevi,

קניתי אותו ב-LCDTV אחלה חבר'ה שינוי מרענן ממסך "17 של סוני אחלה מסך, אין פיקסלים שרופים לגבי הצלליות כשהוא לא מכוייל רואים צללית ירוקה אבל עם הכיול המתאים הצללית הירוקה ישר נעלמת. לגבי גוסטינג יש קצת, אבל !!! מבחינים הזה רק עם מתמקדים במבט על אובייקט מסויים ,ככה שבפעילות רגילה זה לא ממש מורגש בכל אופן אני מרוצה מהקניה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mrraz,

שלום אני זקוק למסך חדש עבור חובב צילום ברמה בינונית המסך ישמש גם לצפייה בסרטי HD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מתלבט בין כמה מסכים זולים .. מה הכי טוב בין המסכים האלה? W2042T LG 953BW Samsung W2242T LG מה כדאי לקנות?? איזה מהם הכי עדיף? ואם יש מסך מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח אם תמליצו לי עליו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GMTK,

לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחליף את המחשב השולחני בנייד ורוצה שיהיה לי מסך גדול לעבוד עליו בבית. חשבתי על המסך של דל Dell U2311H. הנייד שאני קונה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htm יש לו כניסת VGA לחיבור מסך חיצוני. נראה לכם יהיה הבדל באיכות לבין הDVI? או האם כרטיס המסך מסוגל לתמוך ברזולוציה המקסימלית של המסך (בעקרון כתוב באתר של אינטל שזה תומך עד 2048x1536)? http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bora-aa,

אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cocooi,

צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. ל-T220P יש רזולוציה 1920X1220 אבל יש לו 5ms ל-T220 יש רזולוציה 1680X1050 ויש לו 2ms היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות איזה מבינהם עדיך לקחת .? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by liad88,

שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nimrodon,

הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by harel_22,

אני מעוניין ליקנות מסך חדש במחיר של עד 2000 ש"ח שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים חדשים אילו דברים אני חייב לבדוק בקניית מסך חדש ואילו דברים אני יכול לוותר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים