עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by es88,

כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yanai9837,

אני מחפש מסך טוב לא יקר באיכות סבירה מה אם זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8351

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by puvsc,

אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dr.Drek,

הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ShOw-Time,

יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by WillieT,

רציתי לדעת מה דעתם על המסך הזה? האם הוא שווה 1100 ש''ח? מוכר לכם הדגם? חיפשתי כאן בפורום של LCD ולא מצאתי. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Tzox,

היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by emperor,

שלום לכולם, ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב. בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק. המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by user57202,

האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by the king2006,

שלום היום הביאו לי תמסך הוא משהו חבלז אבל המעמד כמו שאמרו הוא הבעיה אבל אני אסדר ... עכשיו יש משהו למשל כשאני פותח אתר נענע למשל זה בא על חצי מהמסך למה זה ככה?? איך אני יכול לסדר את זה ?? עוד משהו אני מריך את זה על רזולציה מקסימלית 1680X1050 על 60HERTZ זה טוב?? או יש רזולציה יותר טובה?? משהו אחרון כשאני מפעיל סרט יש פסים שחורים בצד וולא מלמעלה ולמטה מה זה?? מישהו ממליץ על זרוע למסך??? נ.ב. היום סימתי תניד פור ספיד אבל איפה האודי ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP. יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב- DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..? *עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Yoel Abecassis,

שלום לכולם, חיפשתי המלצה למסך שיתחבר למחשב הנייד שלי לצורך לימודים. מעבר לשימוש הממוצע, אשתמש בו בעיקר להרצאות בזום ולתכנות (כנראה שלא מעט שעות תכנות בהמשך) למחשב (VIVOBOOK S14 X412FJ) יש חיבור טייפ C אך אין אופציה להטעין בעזרתו את המחשב. 27" (יושב במרחק דיי סטנדרטי) רזולוציה של 2K IPS אפשרות לכוון את הגובה והזווית בצורה טובה התקציב סביב ה1200 ש"ח. קיבלתי המלצה על P2720D שנראה שקולע לדרישות שלי בדיוק. העניין הוא שהוא קצת מוגבל מבחינת החיבורים לעומת נגיד הU2719D שעולה 300 ש"ח יותר. הייתי רוצה לנסות להבין את ההבדלים מבחינת השימושיות בחיבורים המוצעים. במידה ויש למישהו הצעה או רעיון אחר אשמח לשמוע כמו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eran69,

היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Radeon38,

אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.