עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dannyboy,

שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Aviad56,

היי, אני משחק דיי הרבה גיימינג וגם בלילה אני הרבה במחשב, ושמעתי שLED שמאחורי המסך בריא לעיניים, וזה גם נוח יותר בשביל לראות את המקלדת וגם יפה, בקיצר... מה הכי מומלץ מבחינת מחיר ואיכות? חשוב שיהיה יפה ואני צריך את זה לעמדת מחשב... תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by LolliPop12,

אני שואל לגבי מסכים שיש בשוק עד גודל 24 אינץ'. האם ה-U2414H הוא הטוב ביותר כרגע? או שהוא בין הטובים ביותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by d800,

שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by J S Bach,

היי, ברשותי המסך של דל 2209WA. ולאחרונה התחילו כל מיני מריחות לצד ימין והכול נראה די זוועה, במיוחד בסרטים ומשחקים שאז כל התמונה מרוחה / כאילו שיש לה צלליות/שכפוליםם בהירים. זה מטריף אותי. מה אני יכול לעשות? בתודה מראש =].

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב

8. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bagetrek,

שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  11. אהלן חבר'ה לא הייתי פה מלאאא זמן טוב אז ככה , יש לי התלבטות בין כמה מסכי מחשב בתקציב של 900 ש"ח הדרישה היא לפחות 21.5 אינץ' , Full HD ושל Samsung או LG המסכים שמצאו חן בעיניי : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG P2250 890 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9875 SAMSUNG B2230 840 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 ‎ ‏ SAMSUNG E2220X 869 ש"ח מה עדיף ? יש המלצה למשהו אחר ? עד 900 ש"ח

12. Started by snurf,

שלום לכולם, רכשתי את הדל 2029WA כמו שהמלצתם לי. שוב תודה רבה לכולם על העזרה. חיפשתי מדריך טוס שיציג לי את עולם הHD בכלל ובמסכי מחשב בפרט בצורה ברורה ויסודית, אך לא מצאתי אחד שכזה. אשמח אם תוכלו להשיב לי על מספר קטן של שאלות בסיסיות: 1) שמתי את הרזולוציה על הרמה הגבוהה ביותר, ככה צריך כן? 2) 1050 כל 1680- להבנתי זו לא רזולוציה של HD, אם כן מהי נחשבת? 3)להבנתי אני צריך גם סרט בפורמט HD מסך שתומך בHD וכן מכשיר שתומך HD שיתאם בינהם.ז"א אני צריך כרטיס מסך שתומך HD? יש לי חיבור DVI בכ"מ, כיצד אוכל לבדוק האם הכרטיס מסך תומך בHD? 4) אם הכ"מ לא תומך אז מה קורה ? מועברת תמונה באיכות פחותה ? 5) כשאני צופה בסרטים ביוטוב על בסרטונים שרשום שהם HD יש כל מני מספרים 720P כאלה מה זה או…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by user57202,

האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yarinbar,

שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by גד :),

חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by itail,

אהלן, המסך שלי (19 אינץ' של BENQ) התפגר היום... אני מעוניין לקנות מסך חדש. ממה שראיתי בתחום של מסכים של 22 אינץ' במחיר 1000-1200 אלו הדגמים המומלצים. מי עדיף לדעתכם ולמה? יש איזה דגם אחר באיזור התקציב שעדיף יותר? אפשר לעלות עוד קצת אם יש עדיפות משמעותית תודה! איתי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה קורה, חברים? אני בתהליך של קניית מערכת מחשב חדשה כולל מסך. הדרישות : תמיכה בFULL HD (רזולוציה 1080P), מסך WIDE איכות צבעים גבוהה, חדות חזקה, קונטרסטיוט גבוהה, מהירות תגובה קטנה ( רצוי קטן מ-5MS)... אני לא מבין ממש בין כל הפאנלים המוצעים. החברות העדיפות הן סמסונג / DELL. מעדיף מסך 24 אינץ' לשטח עבודה ועריכה גרפית גדול יותר, אך מוכן להתפשר על 22 אינץ אם שאר הפרמטרים (היותר קריטים, כמו FHD, חדות ואיכות צבע) גבוהיים ועדיפים יותר. עדיפות נוספת לכניסת HDMI ולסטנד מסתובב לתצוגת המסך לאורך. (עדיפות פחות קריטית, אבל ישפר את הבחירה ) אשמח להמלצות למניהם! תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני כשנתיים קניתי בהמלצת חברי הפורום את ה ViewSonice VP930 ולמרות שאני לא מבין כזה גדול במסכים, אני מאוד מרוצה ממנו עד כה. המחשב שלי לעומת זאת מגמגם ובשלבי גסיסה, ולכן אני קונה ביד שניה מחשב של חבר שנוסע לחול ואינו צריך אותו יותר. המחשב מגיע עם מ SyncMaster 2258BW. רציתי לדעת, האם כדי לשמור קרוב ללב את ה ViewSonic שלי? או לעבור לסמסונג? הסיבה העיקרית שאני חושב על הסמסונג כאופציה זה גודל המסך ומאחר שהוא WIDE וזה דווקא הולך לא רע עם משחקים (הסיבה הראשית שבא אני משתמש במחשב). אם כן, לדעתכם המקצועית - לוותר על ה WIDE והגודל ולהישאר עם ה VP או ללכת על הסמסונג? את המסך הלא משומש אני פשוט יעביר למחשב אחר..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kipi_ben_kipod,

המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  23. מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים

24. Started by Oranili,

מתלבט לקנות מסך חדש... ורציתי לדעת אם הזמן תגובה הזה של המסך (8MS) לא יאיט לי ביצועים במשחקים או בAERO עם ה7. כי זמן תגובה מאוד גבוה איך המסך הזה? משאר המסכים? SAMSUNG , LG BENQ כל אלה... שווה לקנות אותו היום?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by coldfish,

שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.