עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ראיתי פה בדיונים שרשמו שיש בארץ חנויות כאלו, אשמח לדעת מי הם. הנה דוגמא, יש עוד ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4520406#msg4520406

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Hawken,

צהריים טובים, אני מחפש מסך (לא טלוויזיה) לשימוש לפלייסטיישן 4. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח גג. עם רמקולים מובניים/חיבור לאוזניות ורמקולים. בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 9k צפיות
  3. Started by ed@15,

שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by aburbi,

lg 22" w2243t 5 ms תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mikilz,

שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. אמממ הכותרת אומרת כמעט הכל ! אני מחפש מסך הכי טוב במחיר, אפשר לחרוג בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by lital1,

היי..... אני רגע לפני רכישת מסך 940NW samsung ורציתי לשמוע חוות דעת עליו ומאיפה הכי ממולץ לרכוש... תודה...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שאיכות התמונה שלו טובה. הבנתי ש Dell 22" E228WFP הוא מסך בעל איכות תמונה גבוהה. המחיר נע בסביבות 1800 ש"ח. האם המסך הזה טוב ? מוכן לשמוע המלצות גם לגבי מסכים באיכות דומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by crssa,

אהלן. קראתי שבמסך ה20'' דגם 2007FP (פאנל S-IPS) יש רזולוציה אחת שניתן להגדיר, ושהוא גורם לפונטים להיות קטנים ומקובעים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בעיקר קריאת טקסטים (במשך שעות...), התעסקות במיילים, מסמכים וכו... סרטים ומשחקים בכלל לא. עם זאת אני מעוניין במסך איכותי שישרת אותי לאורך שנים. אם טקסטים לא יהיו חדים וקלים לקריאה לא עשיתי פה כלום... (כרגע של לי CRT 19'') האם המסך מתאים לצרכים שלי? עד כמה הניגודיות חשובה לטקסטים?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  11. כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by ilanb0,

יצאתי קצת מהעניינים ואני חוזר לחפש מסך. מחיר 1300-1500 . מה דעתכם על ה - 2043BW?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by taiber,

כרגע יש לי מסך 17 אינץ' ואני חושב אולי לקנות מסך חדש עם המחשב ההחדש שלי... אמרו שלי שרק ככה אני יוכל לשחק ברוזולציות גבוהות במשחקים ושאחרת עדיף לי במקום 8800 לקנות 8600... איזה גודל כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? (תקציב למסך של עד 2500 ש"ח).. אולי כדאי לי לקנות בחו"ל? קצת מידע בבקשה - עריכה: כמו שאמרתי יש לי כרגע 17 אינץ' ואם אני לא קונה מסך חדש אני קונה 8600 ואם אני כן קונה זה 20 אינץ' וזה 8800... ההבדל במחיר יהיה של בערך 3000 שקל.. שווה לי בכלל? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by gal_X66,

אהלן חברים יש לי מחשב יחסית סבבה ואני מעוניין לרכוש מסך חדש שימוש של משחקים (לא גיימר כבד ) ושימושים כלליים (סרטים בfull hd וכאלה) כרטיס מסך (אם רלוונטי בכלל) GTX550i איך המסך הזה לדוגמא ? 955 שקלים [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]מותג[/TD] [TD=width: 70%, align: right]LG[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]22EA53VQ[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]גודל מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"21.5[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]טכנולוגיה[/TD] [TD=width: 70%, align: right]IPS LED[/TD] [/TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gtf,

אני מתלבט בין המסכים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B מה יותר טוב וכדאי? מטרת המסך צריכה להיות בעיקר למשחקים סרטים ולגרפיקות כבדות של משחקים. אם יש המלצה אחרת תרגישו חופשי להציע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני רוצה לדעת אם מישהו עשה משהו דומה או יכול לייעץ איך אני יכול לעשות דבר כזה: 1.לחבר את מסך המחשב_22" לזרוע על קיר בצמוד למיטה. 2. המסך יעמוד במצב "סטנדביי" בזווית הקיר כמו שתלויים מסכי טלוויזיה על קירות. 3. במצב אקטיבי הזרוע תצא מהקיר לכיוון המיטה והמסך ישנה זווית אל כיוון הישיבה על המיטה. 4. יהיה אפשר לנעול את המסך במצב הזה כדי שלא יזוז ויהיה אפשר להשתמש בו לצרכי המחשב, בעת סיום נחזיר אותו בקיפול של הזרוע אל הקיר למצב סטנדביי. נשמע תמוהה או אפשרי? לגבי חיווט והכל עם נועלנים לקיר. משהו אולי בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/TV-Computer-Flat-Screen-LCD-Plasma-Display-Articulate-Swivel-Tilt-Arm-Wall-Mount- /400449827665 מדובר במסך Philips 226V3L , ללא תקן תליה(אין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by atomic rooster,

אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by chaim_f,

אני צריך המלצה על מסך עד 900 ש"ח השימוש הם אינטרנט אופיס וסרטים יש את המסך הזה - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-21-5-BENQ-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-GW2255-%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%9C-VA/pi6NY7278948 או - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-23-DELL-P2314H-%D7%A4%D7%A0%D7%9C-IPS-Anti-Glare/pi6NCP2314H בדל 23 ו- 21.5 זה אותו המחיר השאלה היא מלבד היציאות שיש בדל ההבדל ביניהם הוא גדול שמצדיק את ההפרש של 300 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה הרזולוציות המקבילות של רזולוציות המסכים הרחבים במסכים רגילים?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by yz101,

אני ככל הנראה קונה אותו. האם יש למישהו חוו"ד עליו? האם הוא שווה 1800 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by בזיק,

אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KamaL,

היי לכולם. אני שוקל לקנות מסך בגודל של לפחות 27" ברזולוציה של 4K . עיקר השימוש הוא תוכנות צילום ועיבוד תמונות PHOTOSHOP LIGHTROOM ותוכנת אופיס, לכן אני רוצה מסך IPS, לא חשוב לי גיימינג. הדגם שכעת אני חושב עליו הוא DELL P2715Q אני מחפש חנות או מקום שניתן להתרשם ממסכים אלו, להתרשם מהנוחות של השימוש בווינדוס לאור בעיות SCALING, אך אינני מוצא חנות באזור הצפון. מישהו מכיר מקום שיש בו מסכים כאלו בצפון? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by RisingStar,

אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.