עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by BENNY-L,

לחיבור הוט למסך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by דנית,

שלום לכולם אני מחפש בהמלצה למסך LCD - עדיף מחברת LG, מאחר ויש לאחותי מסף SAMSUNG 730 - ועד היום היא לא מצליחה לכוון אותו כראוי (נראה שזה פשוט לא אפשרי ותמיד יש ריצוד קל). למחשב (לו אנו קונים את המסך החדש) יש כרטיס מסך מובנה Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard - כולל יציאת DVI. למישהו יש המלצות? (אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות כמובן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הוא לא נעלם!!! :s05: האם יש דרך לפתור תבעיה....? תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KoM,

שלום, קניתי את המסך הנ"ל, וכשאני מכוון את הרזולציה למשהו פחות מהנייטיב שלו, כלומר נגיד ל1080P, התצוגה לא עושה SCALE נכון ותוספת רק חלק קטן במרכז המסך. רק עבודה ב60 הרץ מצליחה לגרון למסך לתפוס את כולו גם ברזולוציות נמוכות יותר. מה ניתן לעשות ? התופעה מכריחה אותי לשחק רק ב1440P אם אני רוצה משהו מעל 60 הרץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה זה אומר ? ואיך מטפלים בזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by thatnitai,

תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם... אני עומד לקנות דל 2407 בימים הקרובים, שישמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה בו זמנית ... רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים: 1) האם המסך יכול לשמש כטלוויזיה, כלומר האם אפשר לחבר לו ממיר של HOT ישירות בלי כרטיס טלוויזיה ובלי קשר למחשב.. לפי מה שהבנתי היציאה אחת של הממיר מתחברת למסך והיציאה של האודיו מתחברת למחשב, זה אכן כך? 2) איזה גירסה צריך לקנות האם - REV: A03 זאת הגירסה האחרונה לא? 3) חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר.. רציתי לדעת: אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב... או מה?? איך שלטים כאלו עובדים?? ואם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (לא HTPC..)...?? 4) יש עוד משהו חשוב …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by שגיב,

שלום אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה שלי ולהוסיף מסך נוסף אני מעוניין במסך מרובע בגלל מקום עכשיו מצאתי שתי דגמים שתואמים את הרצונות שלי אבל אני לא בטוח בגלל תקציב אני מעדיף יד שניה 1.מסך אחד הוא SONY SDM 19 המסך בין 5 שנים 2.מסך DELL 19 גם די ישן עכשיו השאלה שלי מה כדאי מבחינת איכות אני מכיר את שתי המסכים משימוש במקומות אחרים אני רק לא בטוח מה עדיף כי בכל זאת הם לא הכי חדשים כל אחד מהמסכים עולה בסביבות ה 250-300 שקל ביד שניה אשמח לקבל דעות חוות דעת וכו לגבי הדגמים האלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR LG L1900R המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. וגם שאלה.. אם אני קונה 22" אז יראו את זה כמו במסך 19" או שהאיכות תרד?וגם 22" מתאים למשחקים או שהוא גדול מדי??? מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ran500,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסיסי לגלישה וצפייה בווידאו פה ושם לא מחשב לשימוש עיקרי ראיתי מחשב נייד שכתוב שהמסך anti glare מאט מה המשמעות? האם הוא פחות בריא לעיניים או יכול לגרום לכאבים? בכללי אני ביום יום עובד הרבה מחשב אני מעוניין לרכוש מחשב נייח איכותי לכן עקב מגבלות תקציב אני לא מעוניין להשקיע הרבה במחשב נייד

13. Started by RENESANSE,

זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Gil28,

רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idoidoido,

שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idDFdd,

אני מתכנן לקנות LCD 32" FHD ליום יום זאת אומרת, גלישה, משחקים,סרטים... אז רציתי לדעת....נניח אני מחבר כבל HDMI, הרזולוציה שהמסך יפעל עליה היא תיהיה רזולוציה טבעית של FHD? אולי שאלה קצת מפגרת אבל תהיתי אם כן או לא.... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש טלוויזיית LCD 20" . קראתי שאפשר לחבר את ה DELL 2007WFP ישירות לממיר (של יס במקרה שלי) ואז הוא משמש למעשה כטלוויזיה. אני יודע שרזולוציית השידור בארץ נמוכה לעומת הרזלוציה הגבוהה של המסך. הוא ישמש כטלוויזיה אז הצפייה תהיה ממרחק מסויים (אני חושב שמשהו כמו 2-3 מטר ). השאלה שלי היא לגבי האיכות. איכות הצפייה תהיה טובה? או שעדיף לקנות טלוויזית LCD ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Igor Smigor,

רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by FoxMaster,

T220 או W2261V ? איזה מסך יותר טוב למשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.