עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by jackhammer,

LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3675&CatCode=552 סמסונג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552 איזה מהם עדיף תתעלמו בבקשה מהמחיר, זמינות במלאי וכו'... אני גם ככה לא קונה מפה אני רק רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינה טכנית אני די נוטה לכיוון הסמסונג אבל אולי אני טועה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by idoidoido,

שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by evy_s,

תיכננתי בעיקרון לקנות את הDELL בקניה הקבוצתית אבל יש לי כרגע אפשרות לקנות את המסך של Eizo יד שניה במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד 4 שנים ב1200 ש"ח(המחיר הזול ביותר שניתן לקנות אותו כיום הוא 2700 ש"ח) אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אז אני מעדיף לחסוך בהוצאה על המסך אבל אני לא מוכן להתפשר על האיכות! הDELL עולה 1000 שקל יותר מהEizo השאלה היא אם זה שווה את זה... הבנתי שהEizo מסך מקצועי מאוד ושבמחיר הזה אין לי מה לחשוב בכלל. מה אתם אומרים???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by noam128,

מישהו יודע איפה מוכרים כזה בת"א?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
    • 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ultrAslan,

מה דעתכם על המסך הזה? LG 20" W2042T 5ms LCD Wide

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by דודו יצחק,

ניתן למחוק. פתחתי פוסט אחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nimrodon,

הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני כן היו לי מסך עם תאורת LCD ,ועכשיו זה LED והצבעים עם גוונים די שונים וצריך להתרגל . הלבן של המסך יותר מדי קר ונוטה לגוון כחול . שלזה בעיקר מה שצריך להתרגל . 1.הייתי שמח אם מישהו יכתוב לי הגדרות לכיול איכותי של המסך . 2.אני רוצה להתקין דרייברים מהדיסק שהיה מצורך למסך אבל בהתקנה זה רושם שזה לא מזהה חיבורים משהו כזה ולא נותן לי להמשיך צירפתי תמונה מה שזה רושם ,למה זה ואיך מסדרים את זה? נ.ב: המסך מחובר עם כבל חשמל +DVI-DVI + כבל USB שהיה מצורף. 3.כמו שאתם רואים לפי התמונה יש לי שני סוגי התקנות התקנה רגילה של monitor drivers (כשאני לוחץ על זה מופיע לי חלון בתמונה שלא מזהה חיבור) והתקנה שניה שנקראת PowerNap software מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני שוקל לקנות את ה- samsung 203b, איך משנים את הרזולוציה במחשב כך שתתאים לרזולוציה הטיבעית אם אין לי אותה בתור ברירת מחדל בכרטיס מסך? אם זאת יש לציין כי הכרטיס מסך תומך ברזולוציות הרבה יור גבוהות ממה שנדרש למסך. הערה: אני שוקל לקנות אותו פשוט כי אני מחכה כבר חודש למסך Dell 2007fp (רגיל לא רחב) אבל הוא מבושש להיות זמין במלאי אז אם למישהו יש מידע בנוגע לזה אני אשמח גם לקבל. תודה מראש, אמיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by xytkhi,

היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by WishMaster,

שלום לכולם, המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש. אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת). יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו? הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח. אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אסוס מכריזה על מסך חדש עבור צלמים, גרפיקאים וכו'. הבעיה, מחיר. https://www.guru3d.com/news-story/asus-announces-proart-pq22uc-has-a-4k-hdr-panel.html בארץ זה יגיע ליותר מ - 20,000 ש"ח !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לקחנו לבדיקה מסך עדכני של GIGABYTE אשר מציע אפשרות צפיה של 240 הרץ, או 240 פריימים לשניה - האם באמת ניתן לחוש בהבדל בהשוואה לקטגוריה הפופולרית של 144 הרץ?לכתבה

17. Started by ex_,

היי לפני הכל וכרגיל עשיתי חיפוש מקיף בפורום(אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא את הכסף...) לפי מה שקראתי בתקציב 1500(גג) כדאי את ה: 740B Samsung או L1750SQ LG או כל דגם אחר שאתם חושבים שהוא טוב זה לא למחשב שבחתימה, המחשב הוא די סטנדרטי רץ על ati 9550 רוב השימושים יהיו לגלישה ולגרפיקה(פוטושופ) ופה ושם משחקים חשוב שיציג צבעים בצורה טובה(מאוד אם אפשר) ואופטימלי שירוץ על 1024/768 אבל אין ברירה אחרת אז רזולוציה שונה תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אול זה ישמע ממש מפגר [אולי בגלל שאני גם לא ממש מתמצא בתחום] אבל, למה אין מסכי מחשב באיכות של מסכי טלוויזיה? החברות המובילות [LG/PHILIPS/SAMSUNG] מוציאות מסכים עם תאורת LED אחורית וניגודיות מטורפת [1:10,000,000] ומיליון ואחת אופציות אבל רק בתור טלוויזיות ולא בתור מסכי מחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.

20. היי קיבלתי הצעה על המסך MAG LCD 19" Wide BP919W ב-899 ש"ח (+39 ש"ח הובלה) לא הצלחתי למצוא מידע עליו מאתרים ישראלים. אני מחפש מסך לאדם מבוגר שלא משחק משחקי מחשב (שימוש סטנדרטי + קצת סרטים) מישהו מכיר או יכול להגיד אם הנתונים כאן מספיק טובים: נתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD WIDE משקל: 4.5 ק"ג גובה: 37.1 ס"מ רוחב: 45.7 ס"מ עומק: 21 ס"מ צבע: כסוף נתוני המסך זמן תגובה: 4 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.285 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 3000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~82 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 160 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה DVI: כניסה מספר חיבורי DVI: 1 כניסות D-Sub: כלול תקן ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bissli82,

sumsung- 2243BWX חיפשתי ביקורות גם פה וגם בחו"ל ולא מצאתי כמעט כלום, אשמח לדעת איך המסך האם שווה 1800 ש"ח, והאם ידוע איזה פנאל מגיע בפנים? האם זה TN אם כך מדוע הגדול נקודה קטן ופחות אופיני למסכים דומים באותה קטגוריה? תודה מראש, נועם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים