מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לגיימינג וסרטים? יש עוד אופציות? אפשר גם מחול..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים, אבל אמרו לי להסתכל על ניגודיות ועל MS... וחשוב שיהיה חיבור DVI... אז חיפשתי... ומצאתי את המסכים הללו: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI שעולה 1263 ש"ח LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI הסתכלתי באתר של LG וראיתי שהניגודיות היא 1:2000 (DFC) והוא עולה 1409 ש"ח SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI בדקתי באתר של סמסונג ורשום שהניגודיות שלו היא 1:800 אבל רשום בסוגריים (1:3000 DCR) והוא עולה 1602 ש"ח השאלות שלי הן כאלו: 1. אם לפי הנתונים ה-L196WTQ יותר טוב מה- L1953TR למה הוא עולה פחות? 2. מה אני יכול להסיק מהניגודיות שרשומה בדגם של סמסונג? אני לא מבין ממש מה זה אמור להגיד לי... 3. השאלה הזו היא לפי דעתכם ללא קשר למחיר של המוצר... אילו מבין המסכים הוא הטוב בי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד אתמול הייתי מחובר למסך CRT עם כרטיס רשת POINT OF VIEW 6200LE (לוח אם 945G), רכשתי מסך רחב חדש 20 אינץ של MAG (LB2006W . הבעיה שלי היא ב- FIFA08 , כאחד שהתרגל לCRT אני מרגיש מריחה של התמונה במשחק (בעיקר במסירות ארוכות) אני חיברתי את המסך לכרטיס המסך ב- DVI , האם זו בעיה של כרטיס המסך ושידרוגו יעזור ? (אם כן המלצות בתקציב נמוך 250 ש"ח) האם חיבור המסך ליציאה האנלוגית (לא DVI יכול לשפר ? ) האם זו בעיה אחרת ? הגדרות וכו... רציתי לציין שגם ב- FIFA אם אני מוריד את הרזולוציה המצב משתפר אבל עדיין יש מריחות . נא עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. עבודה ברזולוציה לא טבעית עלולה לקצר את חיי המסך (LCD)? או סתם להציג תמונה פחות איכותית? 2. קראתי באחד הסטיקים כאן שרמקולים ליד מסך עלולים לגרום לעיוותים בגלל שדה מגנטי או משהו כזה... זה נכון רק ל-CRT או גם ל-LCD? 3. רוב המשחקים החדשים יחסית COD4, GEARS OF WAR, CRYSIS וכו' תומכים ברזולוצית 1920x1200? באופן כללי, יש מגמה אצל המפתחות להתאים את המשחקים למסכים רחבים? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך 19 לגיימינג. ראיתי מספר הודעות בנושא, אך כמעט כולם חרגו מן התקציב של ה-2000. עדיף (מאוד מאוד) מסך איכותי במחיר -1900-1800. את המסך אני מעוניין לקנות מנועה מחשבים NOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המסך הזה ב-1800 של MAC: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1140 או זה של LG גם ב-1800: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4411
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך המיועד בעיקר למשחקים אבל גם לצפיה בסרטים(לא קריטי אבל שיראו נורמלי) תקציב 1500 גמיש עד 1600 לא רחב העדפה 22 אינצ' תודה. עריכה : 22 אינצ' זה העדפה אם אין רחבים אפשר גם 21 או 24..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מרחק ישיבה מהמסך הוא כ-60 סמ. לא יודע מה הגודל האידיאלי, 27'? מעדיף מסך עם איכות\דיוק צבע גבוה ויכולת כיול\מגיע מכויל. העדפה למעמד מתכוונן בגובה (שלא ישב על ספרים וקופסאות כמו המסך הנוכחי..) חשוב שיהיה זמין לרכישה בארץ. אשמח למספר דגמים ומחירים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המסך dell u2311h הוא 8ms לא יהיו מריחות או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, מסך קעור. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: Samsung S34E970C LG 34UC97 אני יודע ששניהם מצויינים אבל אני לא בטוח במה לבחור. אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-