עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by doronios,

הי לכולם. אני מתכוון לקנות את ה DELL 2412. הדבר היחיד שמפריע לי הוא עניין מרחק הישיבה מהמחשב. אני מניח שיש כאן לא מעט אנשים בעלי מסכים בגודל ''24 ומעלה ואולי אפילו בעלי הדגם הספציפי הנ"ל, שמניחים את המחשב על שולחן העבודה ויושבים מולו במרחק קצר יחסית של כמטר או פחות כאשר הם עובדים/גולשים/משחקים וכו'. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם: האם ישיבה במרחק עבודה סטנדרטי כזה לא מפריעה לחווית הצפייה או לעיניים? האם בכלל כדאי לקנות צג גדול יחסית במרחק עבודה כזה, או רק כשהעבודה מולו מתבצעת במרחק מינימאלי מסוים? תודה, דורון.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by nadavy11,

אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by TicTacToe,

אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by elitver,

במסך יש מקום לחיבורי DVI ויש לי כבל HDMI ל DVI הבעיה ש DVI אינו מעביר אודיו כיצד ניתן להעביר את האודיו ? אין שקע אוזניות ל PS3 תודה על העזרה איל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shugon,

המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt?? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות? אני מעוניין במסך שמחריו נע בין 550 - 750 שקלים אם למישהו יש הצעה אחרת....

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by TheSaintn,

שלום אני מעוניין לרכוש מסך [השימוש שלו יהיה 90% גיימינג וכל השאר כתיבת עבודות וסרטים וכו'],אני רוצה ללכת על גודל 23. ראיתי כמה דגמים אשמח לביקורת עליהם ולהמלצות נוספות התקציב הוא עד 950 ללא חריגה. 1)Asus VH238H 2)Dell UltraSharp U2312HM תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by razidan,

להתעלם בבקשה מפערי מחיר...היום יש לי דל 2410 הצורך:עיבוד צילומים וצפיה בהם האם המק מתחבר למחשבי PC? המון תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bakshi1,

כמו שכתבתי בכותרת, יש לי את ה 2333 של סמסונג עם פאנל ה PVA ואני מרוצה ממנו. אני רוצה לקנות מסך דומה אבל בגלל שהדגמים השתנו אני לא יודע מיהו המחליף. אשמח אם תמליצו לי על דגם דומה. תודה

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by jungle-man,

שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  13. שלום לכולם אתמול רכשתי מחשב חדש מ KSP בעיקר למטרת גיימינג. המסך הנוכחי שלי הוא 22 אינץ עם רזולוציה נמוכה, לכן החלטתי לקנות גם מסך זהו מפרט עם כרטיס מסך חזק radeon 7850 ראיתי את המסך הזה: https://www.ynetshops.co.il/Product/7433/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_23_%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5%60_SAMSUNG_FULL_HD_LED_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 מה דעתכם ? אשמח לקבל דעות/המלצות על מסכים אחרים אם יש בסביבות ה 750~850 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  14. ראיתי פה בדיונים שרשמו שיש בארץ חנויות כאלו, אשמח לדעת מי הם. הנה דוגמא, יש עוד ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.msg4520406#msg4520406

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Greenburger,

אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.

16. Started by i004i80,

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DUDEnamE,

ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by devan,

שלום, מחפש המלצה למסך בגודל 21-24", לשימוש בתוכנות גרפיקה ועריכת וידאו, בתקציב של עד 2500 שקל. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by ahpxeru,

צריך המלצה למסך מחשב בגודל של לפחות 20 אינץ ושלא עובר את ה23 אינץ התקציב הוא עד איזה 680 שקל ככה כמובן שאם יש חריגה מאוד משתלמת של עוד כמה עשרות שקלים אז אין בעיה .. העדפה שלא לעבור את ה650-670 שקל.. בקיצור תביאו את המסך הכי טוב שיש בתקציב הזה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם אני מחפש מסך 20 אינץ , עם פאנל IPS .... יש לי אפשרות להביא מחו"ל את ה - DELL 2007WFP ורציתי לשאול איך הוא בראית סרטים וטקסט ? האם אתם ממליצים עליו ? יש לכם הצעה טובה יותר למסך IPS בגדלים 20 מקסימום 22 אינץ , כאשר עיקר השימוש לטקסט ואינטרנט , וגם לסרטים ? תודה רבה

22. שלום לכולם, אני מחפש מסך לעבודות גרפיקה (אינטרנט) וטקסט. כעקרון, אני לא יודע האם כדאי לרכוש 22" או 24". הבדל המחירים קטן יחסית, אך אין לי מושג מה ההבדל באיכות והאם כדאי בכלל ללכת על 24" כיום. המסך לא אמור להיות (כמעט) למשחקים. אני לא כלכך מבין בתחום חומרת המסכים ולכן אשמח לשמוע המלצות למסכים המומלצים בטווח מחירים זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by emperor,

שלום, רציתי לקנות לפני שבוע מחשב חדש, אך הייתי קצת עסוק אז החלטתי לדחות בשבוע, אלא שבנתיים בכל חנות שבדקתי נעלם הt220 ויש רק את אחיו ה"משודרג". רציתי לשאול, אני אשתמש בו למשחקים אך גם הרבה לקריאת טקסט ועבודה משרדית, האם כדאי להמתין שבועיים לפחות עד להגעתו של t220? או לקנות את השני? ההתלבטות נובעת משוני ברזולוציות הטבעיות, לt220p רזולוציה טבעית גבוהה יותר ואני חושש שלא אוכל לעבוד עם טקסט כי הוא יהיה פשוט קטן מידי, האם ניתן לעבוד בו ברזולוציה של 1680*1020 כמו אצל t220 הרגיל? האם הוא יציג אותה בצורה נורמאלית? כמו כן אני מעוניין לחבר ממיר של יס , איך הוא יציג את התמונה?? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by EVGA-yuvalll22,

הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה

25. Started by tkamin,

שלום רב, מתלבט בין המסך של יונדאי שרשום בנושא ההודעה לבין מסך LG W2242T - שני המסכים הוצעו לי באותו מחיר באייבורי יחד עם המחשב שרכשתי שם אבל נאמר שלי שהקונטרסט הסטטי של יונדאי יותר טוב - 1000 לעומת 800 של LG אך לא מצאתי נתונים ברשת שמאמתים את זה. מצפיה במסכים עצמם בחנות נראה שהLG ממש זוהר בקצוות וגם מורח חלק מהצבעים גם לא בתנועה מהירה (פשוט לא חד). כמו כן אמרו לי שהמסך של HYUNDAI מגיע עם 4 שנות אחריות. בקיצור - מישהו מכיר את מסך HYUNDAI ויכול לתת המלצות/ביקורות עליו? ממש לא מכיר ודואג לפול על משהו בלאי... אני מבין שגם הLG לא מסך ברמה גבוהה אבל זה היה מגבלת התקציב לנושא... אשמח לתשובתכם, בוקר טוב, צביקה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.