עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ofer40,

יש לי בעיה עם הטקסט הקטן ברזולוציה המקסימלית של המסך למרות הגדלת ה DPI ב WINDOWS. האם כדאי לי להוריד רזולוציה בדרגה אחת כי הבעיה היותר רצינית זה דווקא פה באתר שמותאם לרזולוציה נמוכה יותר. כשאני מנסה להגדיל בתוך ה IE זה לא נראה טוב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להשתדרג במסך 2k או 4k למטרת גיימינג. עכשיו אני יודע שכרטיס המסך שיש ברשותי לא מסוגל להריץ 2K או 4k בצורה חלקה... יש לי מחשב שיריץ כל משחק בפול hd. (עכשיו אני קונה ps 4 pro, כדי לשחק משחקים אקסלוסיביים, ואני רוצה לשחק על מסך 2k/4k ) השאלה שלי היא: האם אוכל להריץ את משחקי המחשב שלי בפול hd על מסך 4k לדוגמא? ועדיין לקבל את אותם הביצועים עם הסטאפ הנוכחי?? (שוב אני רוצה מסך שישמש לקונסולות כמו Ps4 pro ואולי אקס בוקס...ושהמחשב עדיין יריץ על 1080p בלי להיתקע עד שאשדרג יום אחד את הכרטיס מסך שלי) תודה!

3. Started by imac,

כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ShOw-Time,

יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by puNani,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bennash,

ראיתי דיון דומה ורציתי לשאול על Samsung LED PLS 4K U24E590D אם הוא טוב? כי יש לו כ.מסך GTX 960 WindForce Gigabite והמסך הוא free sync ולא g-sync הוא רוצה לקנות את AOC לפי הדיון הקודם הפותח הדיון כמוני לא רוצה מותג לא ידוע. החבר רוצה לקנות רק בארץ למרות שאמרתי לו שאין מכס על מסך מתחת ל500$ גם אם המשלוח עובר את זה כל אוד המשלוח מוצא בנפרד. בקיצור מה לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, המסך בעיקר למשחקים וסרטים, טווח מחיר של 2000 ש"ח. על מה הייתם הולכים מהמסכים האלה : http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=36 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=52&subcatid=40&prodid=263&keySearch= http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=52&subcatid=40&prodid=772 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=65 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=55 הערה חשובה : רק מבין המסכים האלה, אל תיתנו הצעות למסכים אחרים. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Asaf_l4,

מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר גם לפרט השימוש שלי במסך הוא לאינטרנט משחקים ושימוש רגיל בגדול...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by razidan,

כרגע ברשותי DELL U2410 ואני מתעתד לעבור למסך 27... מתלבט בין ה NEC PA271W לבין DELL 2711 ואו EIZO.... כרגע נושא המחיר לא רלוונטי וחשוב לציין שהמטרה הינה בעיקר לצורך הצגת תמונות (אני צלם בין יתר עיסוקיי...תחביב,אבל בתחום המושקע... ) אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ירכש כמובן מ Ebay, עד 1600 ש"ח בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DorM,

Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1814 VS מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2096 הצרכים של הבנאדם : משחקים כבדים,תוכנות כבדות(פוטושופ וכאלה),סרטים,אינטרנט. אני מריץ בד"כ הרבה תוכנות כבדות ביחד. דעה שלי : הייתי הולך על הדל הזה או על הדל הרחב או אפילו על הדל ה22 אבל משום מה הוא מתעקש על מסך 22, אז מה עדיף? אחד מהשניים או הדל 22 הרחב גירסת 2008? אשמח לתשובות ודעות כדי שאני אוכל להפנות אותו לפה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by miki26,

יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Spride2k,

שלום. מחפש המלצות למסך קעור, יש לי כבר כמה שאני חושב עליהם, אשמח לחוות דעת: 1. HP Monitor 34f curved 34 6JM50AS 2. מסך מחשב Philips 346B1C/00 ‏34 ‏אינטש QHD 3. מסך HP קעור HP Screen E344C 34 WQHD 3440:1440 21:9 LED 6GJ95AS כמובן שאם יש המלצות נוספות גם אותם ארצה לשמוע. בגדול זה נועד למשחקים, אולי עריכת וידאו \ רינדור, קצת תכנות, וזהו. יציאות USB וכאלה חשוב, רמקולים פחות. וזהו בערך

19. Started by Igor Smigor,

רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ובנוסף, רציתי לדעת מה הייתם ממליצים.. אני עובד על מסך CRT כבר יותר מ10 שנים, לא מפריע לי הCRT אני דווקא אוהב את התצוגה והכל, הייתי רוצה רק לעבור ל1024*1280 על 85hz לפחות.. אז בעקבות זה קניתי מסך CRT שלא עמד בתנאים האלה , אז החזרתי אותו, והופעל עליי לחץ מצד גורמים שונים לקנות LCD אז החלטתי שיהיה, רציתי לדעת אבל אם שווה להשקיע בכלל במסך LCD לעומת CRT? כאילו יש סיבה אם אין לי בעיה מבחינת מקום של המסך? ומבחינת כסף שאני משקיע, אני מניח שבכסף הזה, אפשר לקנות מסך CRT טוב מאוד.. אז הייתי רוצה לקבל מכם המלצה סופית, מה כדאי לעשות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omerchot,

שלום רב, מה אתם חושבים על המסך Samsung S24D300HS ? האם הוא משתלם? או במחיר הזה סביב ה- 750 ש"ח עדיף מסך אחר? המסך הינו למטרת משחקים, סרטים וסדרות ולימודים. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roihezki,

שלום אני רוצה להתחדש במסך מחשב. התקציב שלי הוא 1500 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה אם צריך. אני צריך שיהיה אפשרות לחבר למסך XBOX 360. שיהיה יציאת HDMI. אני מעדיף FULL HD והעדפה למסך עם רמקולים מובנים. 23 אינטש. שימוש בעיקר למשחקים וסרטים. חשבתי על המסך הזה של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT23B350MA/CH

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by EladxDxD,

וכמה אתם חושבים אפשר להרוויח עליו ביד שנייה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SAOD,

המלצה ל-19" LCD. תקציב - 1500. שימושים - משחקים בעיקר. (כרטיסי מסך קיימים- 7800GT SLI) ועזרו לי להחליט האם גם כדאי לקחת רחב או לא. והאם שווה לחרוג קצת למסך גדול יותר? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים