מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המסכים שלי - כרגע אני עובד עם 2 (ולפעמים 3 ) מסכים במקביל - ומשחק מידי פעם השאלה אם מסך גדול יכול להחליף את זה - והאם מסך קעור יהיה נוח. שאלת בונוס- אם יש לי כרטיס מסך של nvidia - מסך של הטכנולוגיה של amd - יבוא בחשבון או שיגרום ללאגים במשחקים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי המסך הישן ולכן אני צריך מסך חדש מה שאני צריך זה מסך ברזולוציה של 1920*1080 בגודל של עד 22" התקציב הוא עד 750 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בוקר אור לכולם המסך המשולב "Samsung SyncMaster T260HD" ראיתי עליו סרטון ביוטיוב, פשוט הייתי 8 דקות עם פה פתוח לא יכלתי לנשום מרוב התפאלות ! יש דברים שאני צריך לדעת חוץ מה10 שניות של ההשהיה ? תודה רבה לכולכם תבורכו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא RADEON 9800 PRO. ובגדול אני מכוון למסך 19 אינץ', אם אי אפשר ליקנות מסך איכותי 19 אינץ' בתקציב הזה אז אספתק ב17 אינץ'. המחשב מיועד להכל - אינטרנט, משחקים, סרטים. יותר סרטים ואינטרנט ופחות משחקים, אז כנראה שאלך על מסך WIDESCREEN. אם צריך עוד מידע אז מצטער שלא כתבתי, אני קצת בור בתחום :] תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא לא נעלם!!! :s05: האם יש דרך לפתור תבעיה....? תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, מחפש מסך חדש - ישמש בעיקר לעבודה משרדית, עריכת תמונות. סרטים וגיימינג - אולי מדי פעם. בגדול - מסך 27, 4k. מחבר אליו מק-מיני (דגם אחרון), ולעיתים מקבוק אייר חדש - אז כנראה שתמיכה ב-USB-c תהיה מבורכת. ממה שראיתי עד עכשיו יש כמה מתחרים, אבל לא הצלחתי לברור מביניהם... LG 27UL850 HP ENVY 27 HP Z27 4K DELL (לא זוכר את הדגם). האם יש עוד? בנוסף - האם שווה לקנות מאמאזון? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שלא פיספסתי ת'רד של מישהו בנושא, אבל פעם ראשונה שאני רואה את ה-2711 בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2711.htm כרגע מתומחר ב-4900, כ-600-700 שקל יותר מה-2709. אני מקווה שיקרה מה שקרה עם ה-u2410, שקצת אחרי ההשקה המחיר התחיל להידרדר במהירות מסחררת...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לאיזה פרופיל ICC כדאי להגדיר את המסך? ו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד אתמול הייתי מחובר למסך CRT עם כרטיס רשת POINT OF VIEW 6200LE (לוח אם 945G), רכשתי מסך רחב חדש 20 אינץ של MAG (LB2006W . הבעיה שלי היא ב- FIFA08 , כאחד שהתרגל לCRT אני מרגיש מריחה של התמונה במשחק (בעיקר במסירות ארוכות) אני חיברתי את המסך לכרטיס המסך ב- DVI , האם זו בעיה של כרטיס המסך ושידרוגו יעזור ? (אם כן המלצות בתקציב נמוך 250 ש"ח) האם חיבור המסך ליציאה האנלוגית (לא DVI יכול לשפר ? ) האם זו בעיה אחרת ? הגדרות וכו... רציתי לציין שגם ב- FIFA אם אני מוריד את הרזולוציה המצב משתפר אבל עדיין יש מריחות . נא עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, מסך קעור. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: Samsung S34E970C LG 34UC97 אני יודע ששניהם מצויינים אבל אני לא בטוח במה לבחור. אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למסך גודל 23 אפשרות ל4K היה לי את המסך הזה : dell LCD 23 U2312HM והוא נשרף בהפסקת חשמל ובנתיים עד שאני ישבור תראש עם חברת חשמל אני צריך לקנות מסך. אשמח להמלצות חשוב מאוד IPS! FHD 4K 1080 הכל הולך אין בעייה. הכרטיס מסך הוא 7870 BOOST מהקנייה הקבוצתית מזמן. הטלווזיה היא 4K . עכשיו חניות מממ TMS KSP IVORY לא מעניין אותי איפה אני פשוט רוצה לקנות עוד היום ועוד חניות שיש באיזור נתניה כפר יונה פרדסיה אבן יהודה פולג צור משה צורן בני דרור כפר סבא. אשמח לעזרה כל חנות אפשרית כמובן שתהיה זולה ואמינות לגבי אחריות חשוב זול וטוב ולא תמחור של 700 שקל מעל כולם . תקציב 1500 שקל או פחות או יותר מה שנראה לכם אשמח להצעות תודה לעוזרים אני תקו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-