מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בשבועות האחרונים, מנסה לדלות מידע מכל תושבי הפורום במציאת המסך האולטימטיבי. בעקבות המלצות ל2408 של דל הייתי שבוע שעבר בנוטיבוק קלאב בפ"ת וריאיתי את המסך אבל לומר לכם את האמת , לא התלהבתי האדום צעק מידי והלבן נראה כמו לבן אפרפר שביקשתי מהמוכר הסבר מדוע זה נראה ככה, הוא טען שמישהו שיחק בהגדרות של המסך. הוא ניסה לעשות ריסיט להגדרות אך עדיין לא משהו. בגדול לא נראה לי שהוא מנסה למכור את המסך אלא נראה כי הוא פשוט יודע שהוא היחידי שמביא את המסך הזה באיזור המרכז. לשאלתי לגבי החלפות במידה ויש בעיה במסך הוא טען ששילמת לקחת , אין החזרות ותיקונים יש במעבדה שהיא כבר לא שייכת לדל ,קנו אותם יעל תוכנה אבל עדיין היא תיתן את האחריות על התיקונים , לא יודע נשמע לי הכל "פישי"…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 19 בעיקר לקריאה ממושכת של טקסטים שיתאים גם למשחקים וסרטים עד 2000ש"ח אפשרי גם 20 אם בקטגוריה יש מסכים טובים יותר. אפשרות לחריגה מהתקציב אם ממש מומלץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב.אני סוחר בשוק ההון מבלה בממוצע ביום 12 שעות על מסכי המחשב ומעוניין שתי מסכי מחשב של דל. אני מתלבט בין שתי דגמים הראשון הוא U2417H והשני U2419H הבדל של 171 שקלים בין הדגמים. שווה את השדרוג?אשמח לחוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מסכי הLCD שלהם הם מפרטים בנתונים את הניגודיות הדינאמית (והמפוצצת) כמו 1:3000, ובסוגריים את הניגודיות האמיתית והדי נמוכה. למשל כאן http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA ב226 הנפוץ שלהם הם מפרסמים את הניגודיות הדינמית 1:3000, והניגודיות הרגילה שהיא בעצם 1:700. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 16:26:53 או כאן-http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך, אבל חשוב לי שאוכל להחזיר אותו אם יש בו פיקסלים מתים או תאורה לא אחידה. האם יש הבדל בין החנויות הזולות שמוכרות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל בציפיה לקבל אותו בפנל A אולם קיבלתי פנל C שלפי מה שקראתי פה בפורום הוא גרוע ... השאלה האם באמת יש הבדל ממשי שדורש שאני אחזיר אותו לספק (כבר דיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה אני יכול להחזיר ) ולקבל את הכסף רק לידיעה קניתי אותו ב1700 שח ואני לא מתכוון להוציא יותר מזה על מסך ... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בנרות... אבל ה DELL יקר לי נורא... ולכן אני מחפש מסך אחר שיהיה איכותי אולי לא כמו הDELL אבל איכותי ושיהיה מינימום 20 אינץ תודה רבה לעוזרים ד"א התקציב עד 1700 אבל יחסית גמיש מה שחשוב שיהיה הרבה יותר זול מהדך למה להוציא כמעט 2500 שקל על מסך זה יותר מידי בשבילי....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה המלצה על מסך 22" במחיר שעד 1000 שח' לשימושים הבאים: אני די הרבה על המחשב, אז צריך משהו שלא יכאיב לעיניים (קריאה מרובה-אינט' + אופיס) משחקים - יש לי כ.מסך 4850, אז אני משחק על רזולוציה גבוה. סרטים - רואה, אך בתדירות נמוכה מאוד (לא כזה קריטי לי) * לא ממש איכפת לי איזה חנות לקנות, העיקר הדגם שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את ה- PS2 שלי (SLIM) למסך החדש שלי DELL 2407 24 אינצ'.. הבעיה היא כשאני מחבר את הקונקטור הצהוב (component) למסך אני רואה את הלוגו של ה- PLAYSTATION אבל כשהוא מנסה להעלות את המשחק אני רואה מסך שחור ... מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על ה DELL 1907FP מחיר : 1590 ש"ח מה דעתכם עליו? ???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כתם קטן שאני אפילו לא יודע ממה על המסך.... ואני לא ממש יודע איך להסיר אותו.... טיפים? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש בקרוב טלוויזת 32 אינצ' מחיפוש קצר עולה ששתי הטלוויזיות שבערך עונות על צרכיי הם: 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852123 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823866 אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ובמה כדאי לבחור. אגב, האם טלוויזית 32 אינצ' מתאימה לחלל בגודל 10 מ"ר?? אשמח אם תעזרו לי תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחדש במסך מחשב. התקציב שלי הוא 1500 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה אם צריך. אני צריך שיהיה אפשרות לחבר למסך XBOX 360. שיהיה יציאת HDMI. אני מעדיף FULL HD והעדפה למסך עם רמקולים מובנים. 23 אינטש. שימוש בעיקר למשחקים וסרטים. חשבתי על המסך הזה של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT23B350MA/CH
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, האישה לא מאשרת מסך חדש אבל כן טלוויזיה לחדר עבודה שאותה אוכל לחבר למסך מחשב. הייעוד הוא משחקים כמו דסטני 2 או פיפה וכו'. תקציב עד 2,200 שח לערך. יש המלצות למשהו שיתן מענה? ** אני זוכר מפעם שחיבור מחשב לטלוויזיה היה גורם לכתב וכו' להיראות מזעזע בגלל זה אני פונה אליכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-