מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב.אני סוחר בשוק ההון מבלה בממוצע ביום 12 שעות על מסכי המחשב ומעוניין שתי מסכי מחשב של דל. אני מתלבט בין שתי דגמים הראשון הוא U2417H והשני U2419H הבדל של 171 שקלים בין הדגמים. שווה את השדרוג?אשמח לחוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ אני גולש ועובד ממרחק של 2.1-2.3 ס"מ ונדפקו לי העיניים אני בקושי רואה ממש מטושטש וכואבות לי העיניים אני רוצה לשדרג את המסך ובאתר של סמסונג ראיתי שממרחק של 1.7 מטר אני צריך 55 אינץ רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא כמה אינץ אני אמור לקחת ? ועוד משהו .. אני כל הזמן שם ברזולוציה 800X600 כדי לראות את הגופנים מ 1024X768 זה ניהיה ממש קטן , לאחי יש מסך 32 אינץ של סמסונג וגם אצלו מרזולוציה של 1024X768 רואים ממש קטן השאלה אם אני אקח מסך 55 אני יוכל לשים רזולוציה יותר גבוהה או שאין קשר ? ^ מרחק 2.1 - 2.3 - שוכב במיטה בגלל זה המרחק ^
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי בכל רשת מחשבים ארצית גדולה שמוכרת לי, לא הצלחתי למצוא את המסך במלאי בשום מקום. חלקם אומרים לי שעוד שבוע יגיע, חלק אומרים שגם אז לא בטוח. האם יש מסכים אחרים טובים, עם פאנל e-IPS באיזור אותו מחיר? לחילופין, האם מישהו מכיר חנות המוכרת את הDell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS, יש לה אותו במלאי *כרגע*?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהקשר לאשכול הקודם, לחבר שלי התקזז התקציב ל-670 שקל גג, איזה מסכים אפשר להביא במחיר הזה. בבקשה גם מ-KSP.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכמה אתם חושבים אפשר להרוויח עליו ביד שנייה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני מרוצה מאוד. בהתחלה היתה לי בעייה קטנה עם המעמד מפני שהוא היה קשיח ולא רצה להתכוונן. אבל עם טיפת כוח הוא הסתדר. אגב זה האתר הראשון שאני גולש דרכו וזה פשוט חוייה ועולם אחר מהמסך הקודם שהיה לי. אני אגלוש גם באתרים נוספים ויותר מאוחר אביא לכם את חות דעתי .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך בשביל טקסטים וסרטים אבל חשוב לי גם שיעבוד טוב עם משחקים. חשבתי על VP930 איך הוא לשימושים האלה? ראיתי גם שיש לו PIVOT זאת אומרת שהוא רחב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 תודה לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את DELL 2007FP? אני רוצה לקנות מסך שישמש לקריאת טקסט, גלישה באינטרנט, קצת פיתוח תוכנה וסרטים ומתלבטת בין שני המסכים האלה. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם סתם עוד 500 ש"ח אם אפשר לקבל מסך בערך באותה איכות בפחות. האם DELL 2007FP שווה עוד כמה מאות שקלים? הוא באמת יותר איכותי מהסמסונג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות LCD 32" FHD ליום יום זאת אומרת, גלישה, משחקים,סרטים... אז רציתי לדעת....נניח אני מחבר כבל HDMI, הרזולוציה שהמסך יפעל עליה היא תיהיה רזולוציה טבעית של FHD? אולי שאלה קצת מפגרת אבל תהיתי אם כן או לא.... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך לפי הכתוב למעלה ,כמו כן חשוב מאוד שיהיו רמקולים מובנים.מהסיבה הזאת הDELL 23 המומלץ אינו מתאים לי. תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה שלי ולהוסיף מסך נוסף אני מעוניין במסך מרובע בגלל מקום עכשיו מצאתי שתי דגמים שתואמים את הרצונות שלי אבל אני לא בטוח בגלל תקציב אני מעדיף יד שניה 1.מסך אחד הוא SONY SDM 19 המסך בין 5 שנים 2.מסך DELL 19 גם די ישן עכשיו השאלה שלי מה כדאי מבחינת איכות אני מכיר את שתי המסכים משימוש במקומות אחרים אני רק לא בטוח מה עדיף כי בכל זאת הם לא הכי חדשים כל אחד מהמסכים עולה בסביבות ה 250-300 שקל ביד שניה אשמח לקבל דעות חוות דעת וכו לגבי הדגמים האלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז רכשתי את ה-U2717D של DELL אני מנסה להבין בקונפיגורציה מה לבחור....STANDART? SRGB? אני עובד עם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ולייטרום שדורשות SRGB. מישו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2K, פאנל IPS, גודל 27" ומטה, קצב ריענון 100MHz ומעלה (או שאולי כדאי להתפשר על 60MHz, עד כמה זה באמת משנה? אני שואף לתמונה כמה שיותר זורמת אבל ממש לא מתכוון לשחק במשחקי FPS ותורנירים וכו'). לגבי G-SYNC/FREESYNC, מוכרח שיהיה? והאם הטכנולוגיה של AMD מתאימה לכרטיסים של NVIDIA ולהפך. הכרטיס מסך כנראה יהיה RX 5700 XT או RTX 2070 SUPER תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! כבר הרבה זמן שאני עם מסך CRT של LG שטוח 21 אינץ (מרוצה ממנו מאוד) אבל באמת שכבר הגיע הזמן להישתדרג . אשמח להמלצה למסך 22 אינץ - התקציב עד 1300 שקל ! שימושים עיקריים - בעיקר עבודה מול המחשב , מדי פעם גיימינג ! תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת קצת מה אתם חושבים על המסך הבא: AOC E2437F 24" WIDE FULLHD LED LCD אני מחפש מסך לצרכים בעיקר של סרטים (בא לי מסך שיראו סבבה- לא צריך מושלם, אבל שיהיה נחמד לראות סרט) ובשביל עבודה, אינטרנט,, וורד וכאלה בקטנה. מה אתם חושבים על המסך ומה אתם חושבים על לקנות אותו ב 700 ש"ח מיד שנייה? תודה רבה למי שיכול לעזור לי,
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-