עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Alexkmr,

המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by RJ1,

מסך טוב לא טוב?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  3. אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. יש לי את המסך בדגם הנ"ל שמשרת אותי לא מעט זמן ... לפני כמה דקות אני כותב פוסט בפורום מסויים ואני רואה שיש שתי פיקסלים ממש ממש מוארים כאילו יש עליהם מיים אני מתעצבן והולך להביא מטלית לנקות אותם וכשאני חוזר הם נעלמים.... מה שמוזר הוא שנראה לי שהם נעשו חזקים יותר ממש לפני שיצאתי.... מעניין למה זה קרה לא שמעתי על תופעה כזאת במסכים ואני מפחד שזה אומר משהו על הזמן שנשאר לי להשתמש במסך.. או שיש לי הזיות\אבק ממש ממש לא נדבק שנפל מישהו מכיר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. המסך המומלץ ביותר כרגע הוא הDELL 2209WA אשר עם פאנל E-IPS, נמכר במחירים יחסית זולים. תמיכה טכנית - דל ישראל 1-809-444-688. TMSFOX בקרוב TMS או FOX תלוי מי ימכור את המסך (או שניהם) מחיר רגיל 1,168 שקלים למזומן בלבד אחריות לשבוע ראשון על 0 פיקסלים קבוצתית של נקסטופ - 1000שקלים - נסגרה - מי שקיבל שיעדכן קבוצתית חדשה - 1050 - נסגרה - מי שקיבל שיעדכן מידע בנוגע לשאלות שנשאלו נקסטופ - מחיר רגיל: 1250 שקלים אחריות לשבוע ראשון על 0 פיקסלים IQPC 1272 שקלים SKYPC 1282שקלים RSM לחברי האתר: 1265 שקלים, רק תציינו שאתם מהאתר 1288 שקלים קוברה PC מחיר הטבה: 1290 למזומן. פנדה מחיר רגיל: 1385 (תדאגו תמיד לבקש הנחת מזומן של 2%) אחריות לחודש ראשון על 0 פיקסלים המחיר של פנדה עודכן באתר, ולא…

• 538 תגובות
    • 62.2k צפיות
  6. Started by RDragon,

אני מחפש מסך של לפחות 22 אינצ' (עדיף 24) לעיצוב ,עד 2900ש"ח (עדיף 2000 ) יש לי כרגע 19' לא שטוח שאני מת להחליף במשהו סביר לעיצוב גרפי חשבתי על PHILIPS LCD 24" 240PW9EB (BLACK) H-IPS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4834 ב 2885 ¤ אבל הוא יקר, במיוחד בהשוואה לDell 2209WA (שהייתי לוקח אם היה 23' לפחות) שחכתי לציין שאני נוהג לעבוד לא על הרזולוציות המקסימליות של המסך אם זה משנה (1024X768 במסך 19 רגיל) עד כמה זה פוגע באיכות או משהו? :s05: מה הסיכוי שה 23" NEC - EA231WMi שהוזכר כאן לפני כמה ימים יגיע לארץ בקרוב?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  8. אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט. התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב". נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Icel,

קראתי קצת בפורום, נראה שהT240 של סמסונג מככב. אני מתלבט בינו לבין הW2453V של LG.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

i'm sorry but for a couple of weird reasons i can' type in Hebrew at the moment. recently i get this intense pain in my eyes after just an hour in front of my 17" CRT screen (I've bought new PC but kept the old screen) and after getting the proper treatment I've been told to get an LCD screen since it's usually kinder on the eyes so now I'm looking mainly for medical reasons for an LCD sceen in the 1000 - 1200nis range, a quality product that won't abuse my eyes too much. thanks in advance i don't have a problem reading Hebrew so please replay in any language u like!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by CRYSMAN,

אני רוצה לקנות מסך 24 FULL HD שיחליף את ה19 שלי ואת הטלויזיה עכשיו ראיתי את שני המסכים האלה שהם במחיר די טוב רק ההבדל הוא שב240 הרזולוציה היא 1920X1200 ובשני 1920X1080 עכשיו הרזולוציה של השני נראת לי רחבה מדי זה נכון ? חוץ מזה איזה מהם עדיף בהתאם לדרישות שלי ? (מסך מחשב וטלויזיה - צפיה בסרטי HD מהמחשב (כרטיס מסך 9800GTX+) ואולי גם ממיר HD בעתיד בינתיים יש לי מעביר. חוץ מזה אני משחק גם במשחקים מרוצים כמו NFS וכו') ד"א - כשאני במחשב אני יושב די קרוב למסך, ויש לי עכשיו מסך 19 רחב הגודל יפריע לי ? ועוד משהו קטן - איך המסך 2433BW ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך. אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

15. היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  17. Started by davidz85,

שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. ערב טוב. אני חושב לקנות מסך מחשב חדש, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SyncMaser 730B, מסך מצויין. בכל זאת מאחר שאני הרבה שעות על המחשב חשבתי להחליף למסך חדש. תקציב עד 1000 ש"ח. השימושים יהיו בעיקר משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב. בקשר לפאנל אני לא חושב שיש בתקציב שלי IPS/VA, תקנו אותי אם אני טועה. בקשר לגודל - אני לא יודע, יש המלצות? אני כבר שנים עם 17 אינץ'. העיצוב גם כן חשוב. תודה מראש. ד"א שמעתי הרבה המלצות על Dell 2209WA, האם שווה לחרוג מהתקציב למענו? הפאנל הוא מה שמיוחד בו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. Started by rubin 37,

שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by RX7,

שלום ושנה טובה החלטתי להתחדש במסך LCD , כרגע אני נמצא עם CRT 17 שמן אני מתלבט בין HD READY לFULLHD. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, אני לא משחק במחשב אולי למעט FIFA. כרטיס מסך 7600GS של ג'י פורס. AGP 256MB התקציב הוא 1000 ש"ח הבנתי שבפורמט של FULL-HD הטקסט נראה די קטן, מה שיוצר בעיה מבחנתי כי עד עכשיו השתמשתי ב17CRT רזולוציה 1024X768 השאלה האם עדיף לוותר על FULL HD לטובת הרזולוציה שתתאים לי? (בהתחשב לצרכים שלי) אני ראיתי דגם שדי מצא חן בעיניי וקבלתי לגביו בקרות טובות-Samsung T220P מה גם שראיתי את LG W2252TQ וSamsung 2253BW שזמן התגובה שלהם 2MS אבל הוא HD READY מה עדיף לקחת , על מה עדיף לוותר? אשמח לעזרה מהמומחים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by גילי21,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)

24. Started by meirdor,

כולם מתלהבים שהמסך הזה בעל פאנל e-ips משלמים בין 1150 ל1350 ש"ח ובאמת מול מסך מחשב רגיל הוא מציג איכויות של טלויזיה עם צבעים חדים וזוויות צפייה,אבל במחיר של 1550 כמו זה של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708413 וכמו הטלויזיה של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721173 בעצם בתוספת של בין 200-500 ש"ח יש לך טלויזיה לכל דבר שיש לה פנל ips כל החיבורים שבעולם.פילטרים יותר טובים שבנויים לשידורים בכבלים ובלווין.אם מישהו יוכל להסביר לי למה תוספת של 300 ש"ח לכיוון טלויזיה לא יותר שווה מהמסך שכולם כל כך מדברים עליו של דל.תודה.(אין שום מקום באינטרנט שעושה השוואה בינו לבין טלויזיה אמיתית)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחר אני הולך לקנות מסך 22,וחשבתי על ה dell2209wa,כי יש לו אפשרות לזויות צפיה מצויינות. המסך בעיקר לסרטים (HD) ומשחקים.על כרטיס 9800gx2. השאלה היא האם ה T22 של samsong מתעלה באיכות הצבעים על ה 2209 ? מה הייתם מציעים לי לקחת בתקציב של 1400 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים