מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי מסך DELL 2209WA מהחנות NEXTOP במכירה הקבוצתית שפורסמה באתר החברה (מספר מכירה 3864). לצערי קיבלתי מסך פגום ונקסטופ התנערו מהאחריות שהובטחה לרוכשים במכירה הקבוצתית באופן שלדעתי הינו מקומם ובעייתי. בתאריך 24-09-2009 קיבלתי באמצעות UPS את המסך DELL 2209WA E-IPS בבדיקת המסך מייד לאחר פתיחתו והרכבתו מצאתי כי: באיזור מרכז המסך נתגלה פיקסל לא תקין ברור ובולט. עפ"י תנאי האחריות של המכירה הקבוצתית הנ"ל (בידי צילום מסך בזמן ביצוע ההזמנה) נכתב באתר Nextop כדלהלן: *** אחריות לפיקסל 1 לשבוע הראשון החלפה מיידית !! מייד עם קבלת המסך ועוד באותו יום , לאחר גילוי הפיקסל הנ"ל (ובעיות נוספות שיפורטו בהמשך), התקשרתי לשרות Nextop, ויעקב ענה לי. דיווחתי לו על כל הבעיות שהתעוררו …
-
- 76 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחשב הראשון מחובר בחיבור הדיגיטלי והשני בחיבור הרגיל. שהמסך פשוט יחולק לשניים. DELL 2209WA
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי את המסך בדגם הנ"ל שמשרת אותי לא מעט זמן ... לפני כמה דקות אני כותב פוסט בפורום מסויים ואני רואה שיש שתי פיקסלים ממש ממש מוארים כאילו יש עליהם מיים אני מתעצבן והולך להביא מטלית לנקות אותם וכשאני חוזר הם נעלמים.... מה שמוזר הוא שנראה לי שהם נעשו חזקים יותר ממש לפני שיצאתי.... מעניין למה זה קרה לא שמעתי על תופעה כזאת במסכים ואני מפחד שזה אומר משהו על הזמן שנשאר לי להשתמש במסך.. או שיש לי הזיות\אבק ממש ממש לא נדבק שנפל מישהו מכיר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין 2 דגמים : 22QD וה-228D של CHIMEI הראשון 21.6 והשני 22. המסך ישמש לרוב לשימוש גלישה באינטרנט (כמעט ולא משחק וסרטים בעיקר בטלוויזיה) . ב-QD22 כתוב באתר שהרזולוציה המקסימלית :1920X1080 ב- 228D כתוב באתר שהרזולוציה הטבעית : 1680X1050 מס' שאלות : 1) האם משמעותי הבדל הגדלים של המסכים . ה-21.6 הוא נמוך יותר או צר יותר ברוחב מה-22 ? (יש לי ניסיון עם 19 של LG שהוא ממש צר ורחב לדעתי) 2) המסך יחובר עם מפצל מסכים ל-2 מחשבים . אחד עם כרטיס מסך מובנה בלוח GA-G31M-ES2L והשני עם כרטיס 8500GT. האם יש משמעות לאיכות כרטיס המסך , כלומר ברמת תמיכה ברזולוציה של המסך ? ממה שבדקתי עכשיו , אין לי בכלל אפשרות להגדיר את 2 הרזולוציות האלה במחשבים...האם המסכים בכלל מת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מדובר בבעיה מוכרת? האם לממש אחריות? יש לציין שהבעיה מורגשת בעבודה היומיומית . (המסך בן פחות משבוע - נקנה בקבוצתית של נקסטופ). מצ"ב תמונה להמחשה (רקע לבן צולם בחדר חשוך לחלוטין): [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנגן סרטי HD 1080P ולא נהנה מהאיכות, כאילו חסר "עומק" או "חדות" לתמונה, יש ברשותי גם כרטיס גרפי טוב, מותקנים אצלי קודקים ,ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע לא עוזר שום דבר ואני כן בטוח שאפשר לראות יותר ,כי ראיתי על מסכים אחרים איכות יותר חדה ומרשימה, האם המסך שלי לא משהו ? או שאפשר לעשות משהו אחר כדי לשפר את האיכות? *עריכה עוד פרטים אני מנגן סרטים עי BS player כל סרט HD 1080 שאני מנגן זה רושם בפנל של התוכנה רזולוציות יחסית נמוכות כמו 1440x1080 או 1280x544 ,אולי פה הבעיה? *בנוסף עכשיו נכנסתי להגדרות של התוכנה בקטגוריית הוידאו וכל האופציות חסומות (מצורפות תמונות) ,שם היה אפשר לכוון ואולי זה היה משפר את האיכות,יש למישהו אותה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השבוע הזמנתי מהאתר שלהם מסך 2209wa 22 inch,וכששאלתי אותם בסוף אם מדובר במסך בעל פאנל EIPS,הם ענו לי בגימגום והבנתי שיש פה משהו מסריח. כמובן שהם לא הביאו לי תשובה מדוייקת,אלא אמרו שמדובר במסכים החדשים.גם כשבקשתי שיפנו ל Dell ישראל ו"יבררו",הנציג אמר שהם לא מפרסמים מידע לגבי הפאנל הספציפי שהם מוכרים.מוזר ! כרגע אני יכול לבטל את העסקה. יש פה מישהו שקנה את המסך מאייבורי ? לינק http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015 תודה והמשך יום נעים.
-
- 45 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך של לפחות 22 אינצ' (עדיף 24) לעיצוב ,עד 2900ש"ח (עדיף 2000 ) יש לי כרגע 19' לא שטוח שאני מת להחליף במשהו סביר לעיצוב גרפי חשבתי על PHILIPS LCD 24" 240PW9EB (BLACK) H-IPS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4834 ב 2885 ¤ אבל הוא יקר, במיוחד בהשוואה לDell 2209WA (שהייתי לוקח אם היה 23' לפחות) שחכתי לציין שאני נוהג לעבוד לא על הרזולוציות המקסימליות של המסך אם זה משנה (1024X768 במסך 19 רגיל) עד כמה זה פוגע באיכות או משהו? :s05: מה הסיכוי שה 23" NEC - EA231WMi שהוזכר כאן לפני כמה ימים יגיע לארץ בקרוב?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
i'm sorry but for a couple of weird reasons i can' type in Hebrew at the moment. recently i get this intense pain in my eyes after just an hour in front of my 17" CRT screen (I've bought new PC but kept the old screen) and after getting the proper treatment I've been told to get an LCD screen since it's usually kinder on the eyes so now I'm looking mainly for medical reasons for an LCD sceen in the 1000 - 1200nis range, a quality product that won't abuse my eyes too much. thanks in advance i don't have a problem reading Hebrew so please replay in any language u like!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24 FULL HD שיחליף את ה19 שלי ואת הטלויזיה עכשיו ראיתי את שני המסכים האלה שהם במחיר די טוב רק ההבדל הוא שב240 הרזולוציה היא 1920X1200 ובשני 1920X1080 עכשיו הרזולוציה של השני נראת לי רחבה מדי זה נכון ? חוץ מזה איזה מהם עדיף בהתאם לדרישות שלי ? (מסך מחשב וטלויזיה - צפיה בסרטי HD מהמחשב (כרטיס מסך 9800GTX+) ואולי גם ממיר HD בעתיד בינתיים יש לי מעביר. חוץ מזה אני משחק גם במשחקים מרוצים כמו NFS וכו') ד"א - כשאני במחשב אני יושב די קרוב למסך, ויש לי עכשיו מסך 19 רחב הגודל יפריע לי ? ועוד משהו קטן - איך המסך 2433BW ? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-2 מסכים ב Dual view, כאשר נכון לעכשיו יש לי מסך LCD של Samsung SyncMaster 932B שקניתי לפני כשנה, ועוד מסך די ישן גם של סמסונג, Samsung SyncMaster 793DF CRT. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד מסך LCD במקום ה CRT, ואני מתלבט בכמה מובנים: קודם כל, במחירים היום בשוק זה נראה כאילו רצוי לקנות מסך 22 אינץ' ולא 19. ומכיוון שיש לי פה כבר מסך 19 אינץ' נראה לי יהיה מוזר לעבוד עם שני מסכים אחד ליד השני שאחד מהם 19 והשני 22, לא? ועוד שאלה, במידה ואחליט כן לקנות עוד אחד 19, האם נהוג לקנות בד"כ מסך מאותו דגם? או מספיק מאותו צבע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט. התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב". נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך. אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-