עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by IdolAdmin,

לאחר שה Dell 2007WFP אולי עוזב אותי אחת ולתמיד, בכל מקרה הגיע הזמן להשתדרגות אפילו אם הוא ישרוד ויהפוך למסך השני שלי.. שימושים משחקים באיכות גבוהה FPS לרוב, אינטרנט, סרטים, קוד מידי פעם.. נראה לי הזמן ל 27" הגיע, כאשר היה לי נח עם היציאות USB מהמסך (אם כן אז עדיף USB3), והכניסות השונות COMPOSITE, VGA,DVI לא חובה אבל נחמד אם יש.. אני קפצתי ישר ל Dell UltraSharp U2715H 27'' המחיר דיי יקר (2700ש"ח) אך אני בטוח שהוא יהיה מושלם..השאלה אם באמת כדי לי להשקיע בו או שאני יכול להסתפק באחר יותר זול, כי ממש לא בא לי להוציא 2700.. חוץ ממנו ראיתי את הDell P2714H ב1600ש"ח ואת Dell UZ2715H ב2300ש"ח כאשר הראשון בתקציב שמתאים לי יותר והשני למרות שאני לא צ…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Jviega,

אני מעוניין לקנות מסך חדש, אחרי שבדקתי באינטרנט על שלל מסכים וסיימתי יותר מבולבול ממה שהתחלתי, אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי אני רוצה מסך שיהיה טוב גם לגיימינג וגם לצפייה בסרטים, תקציב סביה ה- 1500 שקל מה המסך הכי טוב לשני הדברים האלה בתקציב הזה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Tom vilozni,

שלום רב רכשתי את המסך ASUS PG279Q. מיד עם חיבורו שמתי לב שיש זליגת אור מועטה בצד השמאלי התחתון. האם שווה בשביל זה להפעיל את האחריות או שרוב הסיכויים שגם אם יחליפו לי למסך אחר, תהיה גם זליגת אור כי זו תופעה נפוצה במסכי LED? תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by almor12,

שלום, אני מתכנן להחליף את המסך שיש לי כיום , מסך של סמסונג בגודל 22". התקציב שלי הוא עד 2000₪ כולל מיסים ומע''מ. אני מחפש מסך בגודל 27-32 אינצ' ברזולוציה של 1440p למרות שמצאתי גם מסכים של 4k אחרי חיפוש באיביי ואמזון וגם בחנויות כגון ksp ואייבורי, מצאתי מסך של חברת crossover מדגם 289k ואת האח שלו מדגם 324k שניהם ברזולוציה של 4k ומסך נוסף של חברת yamakasi מדגם 270q ברזולוציה של 1440p. שלושת המסכים מגיעים כperfect pixel. על חברת crossover יצא לי לשמוע ולראות ביקורות אבל לא ביקורות ארוכות טווח. האם יש עוד מסכים בטווח המחירים זה? אשמח להמלצות תודה,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by callmeshay,

חשוב לי שהצבעים והאיכות יהיו טובות 70% מהזמן ישוחק עליו משחקים של PS4. תקציב בערך עד 2,500 שקל גודל שלפחות יהיה גדול מ 38 אינץ... עד 45-46 זה מספיק נראה לי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by RONNNN,

אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by from_chaos,

שלום אני קניתי מחשב עם כרטיס GTX 1080 שמסוגל להריץ חלק מהמשחקים ב 4K , הבעיה שברוב המקרים הכרטיס לא יחזיק 4K אני יודע שכאשר מורידים את הרזולוציה ל2K יש ירידה באיכות התמונה לעומת מסך 2K יעודי השאלה האם לקנות מסך 2K יעודי , או 4K וכשמשחקים לא ירוצו טוב אני אוריד את הרזולוציה עם ירידה באיכות התמונה תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by leahd3,

שלום לכולם. הסקירה על המסך של ACER. סקירה ראשונה שלי על מסך אז תהיו עדינים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by n00kie,

כנראה הולך לקנות מסך IPS/PLS באיזור ה24 אינץ' בקרוב. 1440 כבד לי (וגם למחשב), ככה שהשאלה היא בין שני אלה. אם ההבדל במה שאני מוצא בגוגל הוא 200 שקל, האם שווה ללכת על ה1920X1200? ספציפית מדבר על המסכים האלה - http://ksp.co.il/?uin=32596 http://ksp.co.il/?uin=29020 הקנייה לא בהכרח בKSP, סתם זרקתי לינקים משם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by matan2411,

מה ההבדל בין חיבור DISPLAYPORY לחיבור HDMI? ואיזה חיבור יותר עדיף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני כבר הרבה זמן עם מסך LGW2286L וצריך קצת להשתדרג. משתמש בעיקר לגיימינג. ברשותי כ.מסך 960GTX ואני מרגיש שהמסך שיש לי כרגע לא עונה על הציפיות שלי. לא התעסקתי עם מסכים הרבה זמן שכן הייתי משתמש לרוב בטלוויזיה/לפטופ אבל כרגע כשאני משחק אני מרגיש תקיעות לפעמים ויש סיכוי סביר שזה בגלל המסך לדעתי. אין לי חברה ספציפית מועדפת אז ככה שאשמח אם תאירו את עיניי ותמליצו לי על מה ללכת.

13. Started by Menash95,

תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.

14. מחפש מסך 27" רזולוציה 2K זמן תגובה 5-6ms ומטה ללא רמקולים חיבור Display Port 1.2 לגבי פאנל הייתה לי התלבטות בין IPS ל-PLS, אבל הבנתי שPLS מציג יותר צבעים (מיליארד לעומת 16.7 מיליון). יש פאנל נוסף שנקרא AH-IPS שמציג 1.07 מיליארד צבעים, אז עכשיו אני מתלבט בין שני הפאנלים. יש לי התבלטות בין שני המסכים האלה: Samsung S27D850T: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887818 Dell U2713H: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=846637 אשמח להמלצות!

15. נכון לעכשיו זה מסך החלומות https://www.amazon.com/gp/product/B01A3N60A2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אני סתם מידי פעם מוסיף אותו לעגלה באמאזון אבל כמובן שאני לוחץ DELETE מהעגלה בשלב האחרון לפחות אמאזון באמת שולחים את המסך לארץ יש עוד דרכים לרכוש אותו? אולי בארץ במחיר באמאזון הוא 1200 דולר יוצא מתחת ל 5000 שקל ללא המשלוח אם היה לי אותו במחיר הזה בחנות פה הייתי קונה היום כנראה האמת לא בטוח מחיר עדיין מטורף להוציא על מסך אבל זה מתקדם כל כך לאט כבר שנים אני מחכה שמסכי 4K יהיו יותר מיינסטרים וזה קורה לאט מהמצופה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by KamaL,

היי לכולם. אני שוקל לקנות מסך בגודל של לפחות 27" ברזולוציה של 4K . עיקר השימוש הוא תוכנות צילום ועיבוד תמונות PHOTOSHOP LIGHTROOM ותוכנת אופיס, לכן אני רוצה מסך IPS, לא חשוב לי גיימינג. הדגם שכעת אני חושב עליו הוא DELL P2715Q אני מחפש חנות או מקום שניתן להתרשם ממסכים אלו, להתרשם מהנוחות של השימוש בווינדוס לאור בעיות SCALING, אך אינני מוצא חנות באזור הצפון. מישהו מכיר מקום שיש בו מסכים כאלו בצפון? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש מסך מחשב עם רזולוציית 4K. פאנל IPS. אני עדיין לא סגור על רזולוציה אבל כנראה מ-24 עד 27. מה מתאים יותר ל4K? תודה. כרטיס מסך: GTX1080 אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים ולסרטים ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PF כדאי 27 ?

19. Started by Armageddon26,

היי, אשמח להמלצה על מסך 24"-27" לצורך סרטים וקצת גיימינג. תקציב 1500-2000 (גמיש גם מעבר אם כדאי). האם רזולוציה של 1080 תספיק? או שיש טעם להשקיע ב1440? תודה למגיבים!

20. אני כל היום במחשב אני צריך מסך נוח מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by saphisto,

שלום לכולם, אשמח לזערה לגבי קניית מסך 1440p, התקציב הוא עד 2k. ראיתי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת אם הוא מומלץ dell u2515h האם יש עוד מסכים בתקציב הזה ב 1440p שמומלצים? לא משנה הגודל. תודה לעורים

22. מסך מחשב 2560x1440, UHD

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by leahd3,

תיהנו:) https://www.youtube.com/watch?v=-FNI8a9_kxU

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by lioryb,

שלום. אני מחפש מסך חדש למחשב שמשמש לשימושים ביתיים (אינטרנט, מייל, OFFICE). דרוש מסך 24" אני רואה הרבה מסכים בסכומים של פחות מ-500 ש"ח. האם הם טובים מספיק? אני לא יודע כמה תקציב להקצות לעניין. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. ראיתי מבצע עכשיו למשך הזה: AOC 24" 2460VQ6 1MS FREESYNC ב780 שקל ורציתי לדעת אם זה משתלם לקנות אותו אני לא גיימר גדול ואני קונה מסך אחת ל3 שנים בממוצע... הבנתי שיש לו 1MS ואת הטכנולוגיה של FREESYNC מבחינת מחיר הוא סביר רציתי לדעת אם יש המלצות יותר טובות או משהו אחר יותר משתלם לדעתכם? אני צריך מסך לא פחות מ22 אינץ תודה לכולם!!! צריך תשובה דחופה כי המחיר עד מחר!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.