מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למסך 19 בעיקר לקריאה ממושכת של טקסטים שיתאים גם למשחקים וסרטים עד 2000ש"ח אפשרי גם 20 אם בקטגוריה יש מסכים טובים יותר. אפשרות לחריגה מהתקציב אם ממש מומלץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 740b...והורדתי את הטריילר של מהיר ועצבני - טוקיו דריפטינג באיכות HD, ובאמת רואים מצויין אבל רציתי לדעת עם המסך תומך בכלל ב HD ועם מה שראיתי זה ממש איכות HD או שבמסך תומך hd יראו יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא dell 2209wa, ואני דיי מרוצה ממנו אבל הרזולוצייה שלו היא לא בפול hd (22 אינץ).אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי אולי עדיף כבר לשדרג את המסך לדל שכולכם פה ממליצים עליו עם דגם ה 23 ו 24 אינץ׳. השאלה היא האם מישהו מכיר את המסך שלי ונראה לכם ששווה לעשות את השדרוג הזה, או שלא יהיה הבדל משמעותי בין המסכים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב מיעד לגלישה בין 5 לבין 7 שעות הוא יותר וגם למשחקים שהיה גם 2 מילי שניה עדיפות לחברות samsung .lg על איזה מסך אתם ממלצים לי? תקציב עד 1000 שקל ברשותי גם כרטיס מסך gtx260
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש Dell P2414H ועשיתי לו OC מ60HZ ל 78. כי שמעתי שיותר HZ גורם לפחות עייפות בעיינים ועוד יתרונות כמו מעבר תמונות יותר טוב במשחקים האם OC מקצר חיים? האם זה מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחי הפורום לאחר התלבטות רבה ( גם כאן בפורום ) אני לקראת רכישה של המסף הנ"ל. אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בתמונות וסרטים. רציתי לקבל אישור סופי שאכן המסך איכותי ולא אמור לצאת בקרוב דגם של DELL או חברה אחרת ואולי כדאי להמתין עם הרכישה. בנוסף, אשמח לחוות דעת לגבי החנות הרצ"ב : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19032 מה כוונתם ב - "דגם החדש" ?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
וכמה חנויות כבר מחזיקות.. המחיר? גבוה בצורה מזלזלת. זה הולך להיות סוג של rant. אני מבין שהמוצר חדש, אבל יש כבר 3 חנויות שמוכרות את ה Acer Predator 34", מסך עם אותו פאנל של LG, עיצוב יפייפה, רמת גימור טובה למדי וביקורות משבחות רבות באמזון לאחר חבלי לידה קצרים ביחידות הראשונות שיצאו מהמפעל. להערכתי, ההבדל המשמעותי היחיד הוא שאסוס לא מוציאים מהמפעל פאנל שלא מגיע ל 100 הרץ. באייסר זה לא מובטח וכנראה שלא תקבל מסך חדש אם נפלת על אחד שלא מגיע לתדר הזה. למעט זה, המסכים כנראה כמעט זהים לחלוטין בתכונותיהם. המחיר הכי נמוך שמצאתי את ה ACER הוא 5600 ש"ח אז בואו, ה"חלון" שהיה למכור את הרוג במחיר מופרז נגמר.
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הבקשות שלי הם : 1. אני מחפש שתי מסכים - 17 -19 אינץ 2. אם אפשר לתת לי הצעה של חברה מותג ושל חברה אמינה ...ושמומלץ לקנות תמסך שלה ..יש LG סמסונג טושיבה ACER מאג וויוסוניק NEC BENQ ועוד.... 3. הסכום המירבי הוא 1500 שקל... 4. שיהיה בעל אחריות ל3 שנים לפחות 5. שבוע טוב...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה דרך חיבור HDMI והכל עבד מצויין. הכוונה שיכולתי להשתמש במסך טלווזיה כצג שני בלי שום בעיה, גם במשחקים וגם בסרטים. החיבור שלי למסך של המחשב היה דרך displayport mini, וכמו שציינתי למסך טלווזיה דרך HDMI. קרה משהו מוזר... הפעלתי סרט וראיתי אותו דרך המסך טלווזיה והכל עבד מצויין בלי שום תקלה, כיבתי את המחשב למשך הלילה מבלי לעשות שום פעולה לאחר הסרט למעט כיבוי. בבוקר הדלקתי את המחשב, ואין לי תצוגה..לא במסך מחשב ולא בטלווזיה. רק אחרי שניתקתי את חיבור הdisplayport הופיע תמונה ע"ג המסך טלווזיה. כמובן שניסיתי לנתק את החיבור של הטלווזיה (HDMI) והשארתי רק את חיבור המסך (displayport), אבל לא מופיע לי תמונה. כמו כן ביצעתי ריסט למחשב רק שהמסך מחובר ע…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי מצלמת Olympus OM-D EM-10 Mark II. אני מעוניין לשדרג את המסך שברשותי למסך שישמש אותי לעריכת תמונות, לרבות יצירת פנורמות. בהמשך אני מתכוון להדפיס חלק מהתמונות, לכן אני צריך דיוק צבע גבוה (לראות את התמונה באיכות המקורית, כפי שתודפס). אין לי בעיה לקנות מסך במצב חדש / חדש לא בקופסה ביד 2. מעיון בדיונים פה וברשת אני מתלבט בין מספר מסכים: Dell U2414 Dell U2412M Dell 2715H Eizo FlexScan EV2456 Eizo Flexscan S2233W את כולם מצאתי ביד 2 במחירים זולים מאד (שלושה מהם פחות מ-700 ש"ח), במצב חדש. מכל הרשימה אני מתלבט בעיקר בין ה-U2414 וה-EV2456. אשמח לעצה בעניין. תוד…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום: 1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה. 2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך. 3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות. 4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS. ועכשיו השאלה: הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעת…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מאוד חשוב לי שהנתונים יהיו טובים!!! בהירות - 300cd/m² ומעלה קונטרסט - 1:3000 זמן תגובה - 2ms פאנל - S/IPS או PVA
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 1500 ש"ח+- לעבודה משרדית ומשחקים. נראה לי שהאופציות הן ה VW222u ASUS , ה DELL 207WFP ו DELL E228WFP. מה ההבדלים ביניהם, ומי מהם הכי מתאים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 ש"ח. אני ממש אשמח על כל המלצה טובה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי במסך הם 50% משחקים 50% עבודה רגילה (אינטרנט קריאת מאמרים ושות') לאחר קריאה מעמיקה בביקורות ומבחני ביצוע של מסך VP930, טרם הצלחתי להבין האם הוא טוב למשחקים כמו שהוא טוב לשאר עבודה משרדית. אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר שיעזור לי בדילמה. או המלצה למסך אחר שיתן לי מענה הולם עבור הנאה ממשחקים וכן ישיבה ב"עבודה משרדית רגילה". כ. מסך שיש לי הוא Nvidia 7600GT תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה של אסוס https://www.amazon.com/PG279Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521217856&sr=8-1&keywords=pg279q מדובר במסך 2K עם 144HZ . כרגע יש לי מחשב גיימינג נייד עם gtx 1060 וכנראה שהמשחקים שאני אשחק יהיו באיכות 1080P בשביל לשמור על fps גבוה (למרות שרוב המשחקים שאני כרגע משחק על המחשב נחשבים למשחקים קלים כמו overwatch, fortnite וכו'). השאלה שלי האם כדאי לי להשקיע במסך כזה עם כנראה לא אשתמש ברוב היכולות שלו והאם האיכות לא תפגע אם אשתמש במסך שמותאם ל2K ואגדיר רק ל-1080P? חשוב לי לציין שחיפשתי מסכים 1080P אבל אף אחד לא התאים לצרכים שלי (קצב רענון גבוה, פאנל IPS ע…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-