עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ אני גולש ועובד ממרחק של 2.1-2.3 ס"מ ונדפקו לי העיניים אני בקושי רואה ממש מטושטש וכואבות לי העיניים אני רוצה לשדרג את המסך ובאתר של סמסונג ראיתי שממרחק של 1.7 מטר אני צריך 55 אינץ רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא כמה אינץ אני אמור לקחת ? ועוד משהו .. אני כל הזמן שם ברזולוציה 800X600 כדי לראות את הגופנים מ 1024X768 זה ניהיה ממש קטן , לאחי יש מסך 32 אינץ של סמסונג וגם אצלו מרזולוציה של 1024X768 רואים ממש קטן השאלה אם אני אקח מסך 55 אני יוכל לשים רזולוציה יותר גבוהה או שאין קשר ? ^ מרחק 2.1 - 2.3 - שוכב במיטה בגלל זה המרחק ^

2. שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ino,

שלום , רציתי לדעת קצת איך המסך LCD הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824006121 דגם sdms95drb של סוני אם מישהו מכיר את המסך וניסה אותו אני אשמח לשמוע .. בעיקרון מה שאני צריך זה מסך טוב לקריאה של כתב , משחקים אני משחק אז צריך גם שלא יהיו מריחות וכו' וכנ"ל לגבי סרטים . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by FireFlash,

האם יש מסך שיודע לעבוד ברזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD בגודל 17 אינץ' חדש וזול יחסית. המסך ישמש לעבודה משרדית וקצת משחקים (וגם הם בסיגנון Sims). בנוסף אין חובה לחיבור DVI, לעומת זאת הייתי רוצה שהוא יהיה אמין ומחברה טובה. על מה הייתם ממליצים? ראיתי את ה- LG L1719S, איך הוא למשל? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ohad19,

בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה. מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה. אשמח להמלצות מחברי הפורום.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Fungus Funk,

איזה מסך יותר טוב ועדיף בלי קשר לגודל ?? - ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE - LG LCD 20" L204WT 5ms והאם אפשר לחבר את שניהם לממיר [של הוט] ולהשתמש במסך גם גמוניטור למחשב וגם כטלויזיה ?! בתודה מראש !!

9. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המסך השולחני החדש של דל מציע פאנל עם רזולוציה מרשימה בגודל מסורתי יותר של 24 אינץ' לאט אבל בטוח, רזולוציות ה-4K ממשיכות להרחיב את מעמדן בעולם אמצעי התצוגה. הפעם, יש לנו הכרזה על מסך Ultra HD חדש מבית אסוס (שהוצג כבר בעבר, אך כעת אמור להיות בדרכו לחנויות באופן מעשי), שמוותר על הפאנלים הקמורים והמימדים הגרנדיוזיים ומאכלס את רזולוציית ה-2,160×3,840 פיקסלים שלו בגודל אלכסוני של 23.6 אינץ' בלבד, לטובת כל אלו שהשולחן בחדר שלהם מוגבל בגודלו, וגם אלו שנוטים לחטוף כאב ראש כשהמסך שמולם הוא קרוב מדי וגדול יותר. דגם ה-MG24UQ מציע כמעט את כל מה שהייתם מצפים ממסך שולחני מודרני ומשוכלל, אם פאנל IPS בעל זוויות צפייה רחבות ובהירות ממוצעת של 300 קנדלה למטר רבוע, ניגודיות סטטית של…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אז רכשתי את ה-U2717D של DELL אני מנסה להבין בקונפיגורציה מה לבחור....STANDART? SRGB? אני עובד עם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ולייטרום שדורשות SRGB. מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by crazyfunk,

אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Googleness,

תופעה מוזרה ביותר, המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP. עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה. התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה. ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר. עצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אליה אליה,

2K, פאנל IPS, גודל 27" ומטה, קצב ריענון 100MHz ומעלה (או שאולי כדאי להתפשר על 60MHz, עד כמה זה באמת משנה? אני שואף לתמונה כמה שיותר זורמת אבל ממש לא מתכוון לשחק במשחקי FPS ותורנירים וכו'). לגבי G-SYNC/FREESYNC, מוכרח שיהיה? והאם הטכנולוגיה של AMD מתאימה לכרטיסים של NVIDIA ולהפך. הכרטיס מסך כנראה יהיה RX 5700 XT או RTX 2070 SUPER תודה לכולם

19. Started by original,

האם Dell LCD 22 2209WA ו/או LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 תומכים בתוכן שהוא בתלת מימד? אם לא, איזה מסכים כן מאפשרים הצגה של תלת מימד? ובכלל, איך אפשר לדעת אם מסך כלשהו מאפשר הצגה של תלת מימד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by madix,

הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ligeron,

היי, מיועד לגיימינג עם כרטיס מסך 2070S, מעבד Ryzen3600. 24 אינצ', 144HZ, רצוי 1ms. 1080p.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. חשבתי על הדל המפורסם או ה EIZO S2431W אבל עכשיו שאני רואה את הביקורות על ה 2209WA והמחיר המגוחך ... איזה הצדקה יש לי להוציא פי 3 ? או במילים אחרות ה 2209WA באמת כזה טוב? ו 22" רחב לא יהיה קטן מידי בגובה לעריכה ? היום אני על 3:4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dror520,

זאת ההתלבטות שלי ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omer_hatchek,

מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.