מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה-P2350 של סמסונג? אני מחפש מסך טוב, לשימוש כללי: משחקים, סרטים, וכד'... מצאתי את ה-P2350 של סמסונג, מה אתם אומרים עליו? אשמח לקבל ממכם שמות של מסכים שיתאימו לי(משחקים, סרטים)...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם העילית העסקי של לנובו מאבד את טכנולוגיית התצוגה הייחודית מהדור הקודם - אך מקבל פאנל תצוגה מתקדם אחר, עם תמיכה בתקן HDR מתקדם של חברת דולבי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שהוא גם יכול לתפקד כמסך טלויזיה אבל שבא עם שלט. מישהו מכיר משהו כזה? או דרך לשים שלט? כלומר לחבר איזה אינפרא רד או משהו... תודה מראש... צח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם במסכים רחבים כגון 22 צריך להשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם כדי לראות חד וברור? או שאפשר להסתדר גם בפחות? יש לבן שלי מסך סמסונג 19 אינץ והרזולוציה המיטבית היא 1280X1024 ,הבעיה שבגודל הזה הטקסט נורא קטן לטעמי.מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי מסך שלהם בארץ 22" - לאתר הרשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74 בעיה שאין שום מידע על המסכים שלהם! כלום! וגם באתר שלהם לא כתוב אפילו כמה מליון צבעים המסך שלהם => אין מושג מה הוא הפנל!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל המאמרים בנושא, אך אינני חש כי יש המלצה חד משמעית למסך 22 אינטש אשר יוכל לשמש גם למשחקים וגם לטסקט ותכנות. כמובן שאעדיף שיהיה 1:1000 ו- 2MS. האם מישהו יודע להמליץ על אחד שבוודאות יענה על התנאים הנ"ל? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך ולחבר שני מחשבים אחד באמצעות DVI והשני באמצעות ה VGA. ראיתי לדוגמא מסך 19 של LG שכולל כפתור שמאפשר קפיצה בין הכניסות. האם זה בדרך כלל סטנדרט במסכים, כי אני לא מוצא לזה התייחסות גם במסכים יקרים יותר לפעמים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך שיש לי כרגע. המסך שיש לי כרגע הוא של סמסונג בגודל של 21" וברזולוציה של 1920x1080 בן כ3 שנים. בזמן האחרון המסך עושה מספר בעיות כגון שינוי הצבע שלו לגוונים של ירוק וורוד במיוחד בזמן שימוש יחסית ארוך. יצא לי לקרוא על מספר מסכים של חברות קוריאניות שנמכרים באיביי. אז כרגע אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1800₪, במקרה שזה בחו''ל אז כולל משלוח ומיסים. אני מחפש מסך בגודל שלפחות 27" אבל עדיפות לגדול יותר, אני עובד המון עם סוני וגאס,פוטושופ וmaya 3d ומדי פעם בid tech4. עדיפות לרזולוציה שגדולה מ1920x1080. ראיתי מספר מסכים דרך אייבי שאפשר לדעת אם מישהו מכיר/רכש אותם: http://www.ebay.com/itm/CrossOver-290M-LG-IPS-LED-2560x1080-QHD-DVI-D-21-9-cineview-29-Compu…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה בחוץ לארף אז אני צריך שמישהו יגיד לי איזה מסך יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך 22" ב1300 ש"ח הסרט מיועד למסמכים וסרטים כמו כן מאד חשוב לי תמיכה FULL HD. תודה רבה, משה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-