מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של מסך ומתלבט בין מסך רחב ענק לבין 2 מסכים קטנים במקביל. שתי האפשרויות מתאימות לתקציב. מבחינת שימושים, אפשר לומר שזה 5% משחקים, 15% סרטים ו-80% עבודה "סטטית" - קידוד, ווב ומסמכים. אשמח לשמוע תגובות, במיוחד תשובות לשאלות - 1) איך זה לראות סרט על שני מסכים במקביל - האם הפס באמצע מורגש לאחר זמן מה? 2) האם זמן תגובה גבוה יחסית (8ms) מורגש גם בעבודה סטטית כמו שציינתי? 3) האם יש חלופות 17" טובות יותר במחיר הזה (נאמר עד 1150 שח)? 4) האם הכרטיס שלי (מבוסס nVidia 6600GT) בכלל תומך בשני מסכים? עריכה - מתברר שיש בעיה: ל- CMV 743A אין יציאת DVI כך שלא יהיה לי איך לחבר את שניהם, אלא אם יש מתאם שבכניסתו D-Sub וביציאה שלו DVI - זה קיים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי התלבטות די גדולה בין בני המסכים הללו (ההבדל במחיר של השניים לא משפיע...). מצד אחד כולם משבחים פה את ה - Dell, ככה שזה נראה שכדאי ללכת על ה - Dell, במיוחד שהוא 20". מצד שני, יש לי קצת בעיה עם העניין שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200, כי כל הפונטים יהיו ממש קטנים (ולא, שינוי ה DPI לא בא בחשבון, ובטח שלא התעסקות עם ההגדלה וההקטנה בכל דף אינטרנט). האם רזולוציה 1280X960 תיראה רע על המסך הזה ? האם ה - Samsung הוא בכלל בר השוואה ל - Dell ? (עזבו שהוא 19", כן...). ומשהו לגבי ה - Samsung, הבנתי שהקינפוג שלו הוא רק דרך תוכנה שגם לא מתאימה לכל הכרטיסי מסך, זה נכון ? (יש לי nvidia Geforce 7600GT). האם התוכנה אמורה לרות כל הזמן ברקע, או שמקנפגים פעם אחת, ואפשר למחו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב עד 24' בתקציב של עד 2000 ש"ח. הרעיון הוא לחבר אותו גם למחשב נייד וגם לממיר יס מקס hd. נועד לשימושי מחשב כללים (קריאה,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) וצפייה בטלויזיה. אשמח להמלצות בתחום מכיוון שאני הלכתי לאיבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ההתלבטות היא ככה: LG W2261V SAMSUNG 2333SW CHEIMI 222H אוקי, ה LG והסמסונג הם FHD שזה נחמד והכל אבל בכל מקרה אני צופה רק ב 720p ולא ב 1080p. שנית, אולי אני גם ארצה לחבר את הממיר שלי למסך משהמסך של CHEIMI נותן לי את האופציה לעשות, אך אין בו תמיכה ל FHD. מה אתם ממליצים.. שפכו כל מה שעלו על ראשכם =] תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם גיימינג על מסך מבוסס טכנולוגיית IPS סוף סוף בשל מספיק להמונים? לקחנו את החדש ממותג ה-Aorus של Gigabyte לסיבוב בדיקה בכדי לגלות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להחליף את 2 מסכי הדל שלי (u2312hm) המטרה, 2 מסכי IPS 27 inch ברזולוציה 2560x1440. שימוש, תכנות ועבודה ממושכת מול המסך ומשחקים בערבים ובסופ"ש 3 דגמים נוספים שלגביהם התלבטתי היו, והסיבות שמנעו ממני לרכוש gigabyte m27q מסך מרשים כמעט רכשתי אבל שללתי בגלל מבנה הפיקסלים (BGR), הבנתי שהטקסט יוצא מטושטש (בדקתי את הנושא בכך שהפכתי את המסך שלי וזה אכן מורגש ומפריע) DELL s2721dgf LG 27gl850-b בשני המסכים הללו יחס הניגודיות נמוך MSI mag274qrf-qd אין לי היכרות עם המסכים של MSI (גם קצת מצועצע) האם יחס ניגודיות נמוך הוא אכן פקטור ומה לגבי BGR, יש פתרון …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי (22" 1680*1050) גוסס והגיע זמן להתקדם, לגבי גודל נראה לי ש27" יתאים לשולחן שלי ויהיה שידרוג נחמד. 1. האם בגודל הזה FHD מספיק או שללכת על QHD ? 2. איזה מסך מומלץ בגודל הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=64610&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=05062011#description הביקורות טובות. מישהו מכיר אישית?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-