מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך בנרות... אבל ה DELL יקר לי נורא... ולכן אני מחפש מסך אחר שיהיה איכותי אולי לא כמו הDELL אבל איכותי ושיהיה מינימום 20 אינץ תודה רבה לעוזרים ד"א התקציב עד 1700 אבל יחסית גמיש מה שחשוב שיהיה הרבה יותר זול מהדך למה להוציא כמעט 2500 שקל על מסך זה יותר מידי בשבילי....
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב עד 24' בתקציב של עד 2000 ש"ח. הרעיון הוא לחבר אותו גם למחשב נייד וגם לממיר יס מקס hd. נועד לשימושי מחשב כללים (קריאה,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) וצפייה בטלויזיה. אשמח להמלצות בתחום מכיוון שאני הלכתי לאיבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות עם תצוגה גדולה של מסכים, שאפשר לראות בעיניים את ההבדלים בין המסכים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב.אני סוחר בשוק ההון מבלה בממוצע ביום 12 שעות על מסכי המחשב ומעוניין שתי מסכי מחשב של דל. אני מתלבט בין שתי דגמים הראשון הוא U2417H והשני U2419H הבדל של 171 שקלים בין הדגמים. שווה את השדרוג?אשמח לחוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את ה- PS2 שלי (SLIM) למסך החדש שלי DELL 2407 24 אינצ'.. הבעיה היא כשאני מחבר את הקונקטור הצהוב (component) למסך אני רואה את הלוגו של ה- PLAYSTATION אבל כשהוא מנסה להעלות את המשחק אני רואה מסך שחור ... מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי , רכשתי מסך Samsung 971P, לשימוש גרפי ויש לי בעיה עם כיול הצבעים בפוטושופ - הצבע הלבן מתקבל כצבע בז' האם מישהו יכול לעזור לי בפרמטרים שעלי לשנות האם זה שייך לפוטושופ או לכיול המסך עצמו תודה מראש על עזרתכם. שרית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש מסך שיודע לעבוד ברזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם =) החלטתי בסוף לקנות את המסך של סמסונג 2243BW. אם דעתכם היא שעשיתי בחירה נכונה לתקציב שלי (כ-1200 או 1300 שקל בערך), אז בבקשה תמליצו לי על חנות טובה שכדאי לקנות בה. חנות שאפשר לסמוך עליה שתביא לי מסך חדש (ולא אחד שהחזירו לה) ושיש לה אחריות טובה ושירות טוב. אל תשכחו שגם המחיר חשוב! תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך "22 של UTOPIA ,נמצא ברשותי כשנתיים או שלוש. עד עכשיו עבד מעולה, לאחרונה, כאשר אני מדליקה את המסך לא מוצגת תמונה. ניתן לראות צללים על המסך כאילו הורידו את הבהירות שלו והכל שחור. גם כארש מכבים ומדליקים מחשד לא עוזר. ניסיתי לנתק את הכבלים ולנקות חיבורים עם קומפרסור לא עזר. יש לציין כי המסך נדלק לאחר מספר רב של נסיון כיבוי והדלקה כאשר בכל פעם שמדליקים אותו עולה תמונת המסך לשניה ונעלמת והבהירות והחדות משתפרות עם כל הדלקה וכיבוי עד ש"נתפס". אני עובדת עם וינדוס 7 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. האם זה הזמן לקנות מסך חדש או שמדובר בבעיה במחשב עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה למכור לי את מסך מחשב AOC 24''. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804534 המסך בין 5 שנים ומצבו כמו חדש, ללא שריטות, גם לא נעשה בו שימוש מרובה. בזאפ יש על המסך 2 ביקורות טובות. כמה צריך לעלות מסך כזה עם הנתונים שציינתי. האם המסך איכותי למשחקים וצפייה בסרטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך (עד תקציב של 2500) שחוץ מהשימושים הרגילים של סרטים, משחקים ואינטרנט, ישמש גם לצורך קריאת PDF-ים רבה. מחפש מסך שיהיה נוח לקרוא בו ותהיה אפשרות ל PIVOT, וגם שיהיה אפשרות שבלחיצת כפתור יהיה אפשר להוריד את הבהירות למינימום לקריאה נוחה (עם עייפות מינימלית לעיניים), וכמו-כן שהטקסט שם יראה בצורה טובה ולא קטנה מידי. כרגע אני מתלבט בין הדל הוותציק דגם 2209WA לבין היותר חדש ה U2311H. (יש לציין שאני קורא רק במצב PIVOT). על איזה מהם אתם ממליצים בתור אחד שמתאים לקריאת טקסטים מרובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם U2410 מתאים גם לגרפיקה וגם לראות איתו טלויזיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-