עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקי אז המסך שיש לי כרגע הוא LG FLATRON F900B והוא מהבומבות הענקיות האלה של המסכים... יש לי אפשרות להחליף למסך הבא: COMPAQ 1720 והמסך הזה הוא LCD דק מה אתם אומרים? להשאיר את הנוכחי או להחליף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Obzr,

האם שווה להשקיע במסך סמסונג T23B350 שמשווק תחת השם "מחשביזיה"? אני מעוניין במסך בעיקר בשביל משחקי קונסולות אבל מתכנן גם לקנות מחשב נייח חדש בעוד כך וכך זמן, אז על הנייר זה נראה פתרון מצויין להימנע מהוצאה כפולה. מישהו התנסה במוצר הזה? או שכדאי פשוט להסתפק במסך מחשב "רגיל" עם חיבור HDMI?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. רור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה, אין צורך במסך מהשורה הראשונה. מסך LG "19 ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ Display colors 16.2 Million Native/maximum resolution 1280 x 1024 Brightness 300 cd/m² Contrast ratio 5000:1 Response time 2ms Viewing angle Horizontal Viewing Angle: 170˚ Vertical Viewing Angle: 170˚ Input terminals D-Sub, DVI-D Warranty 3 Years מחיר 1140 ש"ח (לא מעוניין במסך רחב) מה דעתכם / המלצתכם ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yair71,

מה דעתכם על מסך זה? האם למישהו יש? במבצע לעובדי מפעל מסויים מוכרת חברה ידועה ביותר את המסך ב-1000 שקל ב-10 תשלומים. ומקבלים מייד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני צריך מסך שיעבוד טוב במשחקים עם הכרטיס מסך 4850hd חשבתי על 2253bw או וSyncMaster 226BWוSamsung או וVW222UוAsus או L226WTQוLG או ו2208WFPוDell * אם אני יחרוג מהתקציב 1400 התקציבב אם אתם ממליצים על משו אחר בכיף שמח לשמוע רק שלא יהיה בהיר מידי ויעשה לי כאבי עיניים זה מעיקקקקקקק.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי בין 22-24 אינץ' המסך מיועד לכול שימוש אפשרי בין אם זה עבודה/גרפיקה/משחקים. סרטים אני מאמין שפחות אבל אולי :-) עד היום היה לי viewsonic vp930 שהוא היה 4:3. האם עוד מייצרים מסכים איכותיים שהם 4:3 ולא WIDE ? פשוט אני מפחד שwide screen פשוט לא יהיה נוח לי כמו ש ה4:3. בכול מקרה אשמח שוב לקבל המלצה על מסכים אופציונליים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by ohad585,

שאלה.. האם זה משנה באיזה סוג חיבור אני מחבר את המסך למחשב ולמה? ואם כן ,מה היתרונות והחסרונות של כל חיבור . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by sagim194,

איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shubidubi,

אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by דקל,

שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חשוב לי תמורה למחיר תמיכה האפליקציות ממשק נוח עם השתלטת מהנייד ה tcl עולה 1350 ה lg עולה 1650

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Lahad,

האם מסכי LCD רגילים יכולים להריץ מעל 75 הרץ?ואם כן איזה דגמים ? תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by tommyb,

שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AIDEN,

אני רוצה להקליט משחקים שאני משחק בהם ואני רוצה ליראות את התוכנת הקלטה וגם את הנתונים של המחשב על מסך אחר ליד המסך הראשי שלי אז כמה שאלות: 1.המסך חייב להיות מאותו סוג או שאפשר להסתפק במסך פשוט וקטן? 2.איך עושים את זה שבמסך אחד רץ המשחק ובמסך השני התוכנה? 3.האם זה מצריך תוספים כמו: חלקים , תוכנות , ועוד... ? 4.האם זה מצריך כרטיס מסך יותר חזק או עם פונקציות אחרות?

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  20. האם יש לזה איזה בעייה של עייפות בעיניים? או שזה יותר נעים לעיין?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by jazzman,

נסעתי היום לראות מסכים ולהבין בעיניים על מה כולם מדברים. ראיתי DELL (בLCDTV בפ"ת) LG, SAMSUNG (אופיס דיפו), ועוד כמה ASUS וDAEWOO וACTIVA זולים שעדיף לא לדבר עליהם... בחנתי עד כמה שיכולתי: DELL - קטע מסרט ב YOUTUBE, ובכל השאר מצגת תצוגה של החנות (שזזה ממש לאט כמובן) ואח"כ (כשביקשתי במיוחד) איזה סרטון קטן ודי כהה. קודם כל באופיס דיפו בכלל לא יודעים מה זה פאנלים ולא ידעו בכלל מה לענות לי. למזלי, ממה שלמדתי פה, כבר די זיהיתי לבד. ממצאי התחקיר: בDELL המסכים די יקרים, גם הפשוטים (מתחיל מ1500 למסך TN). השוותי בין TN ל S-IPS (מסך DELL S-IPS של 20 אינץ' ב2000 שח למי שמעוניין, לי קצת יקר) מבין 2 החברות הראשונות, היו כמובן הרבה זבל, צבעים מוזרים וכתב של פוזלים... הפיינלי…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by ATL321,

מישהו מוכן להגיד לי?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by Jarhead,

היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by Zeev86,

אני לא בדיוק יודע איך קוראים למכשיר כזה. יש לי נייד ונייח ומסך אחד. אני רוצה לקנות מכשיר שאליו אני מחבר 2 כבלים של VGA שמגיעים משני המחשבים ומהמכשיר אני מחבר כבל VGA אחד למסך. ובעזרת כפתורים לעבור ממחשב לנייד ולהפך. איפה אפשר לקנות כזה דבר והאם זה יקר? עריכה: מצאתי 2 מוצרים. מה שמציק לי זה ההבדל בין המחירים. אחד עולה 60 שקל, השני עולה 500. מה הסיבה? http://www.topcinema.co.il/products/173439 http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=344

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.