עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, כמעט כל החיים שלי הייתי עם מסך 17 אינץ' CRT ולאחרונה קניתי מסך 20 אינץ' LCD רחב (Dell 2007 WFP). אני כבר קצת יותר משבוע עם המסך ואני פשוט לא יכול להתרגל לטקסט הקטן שברזולוציה 1680 על 1050. תמיד הייתי על 1024 על 768. והעיניים שלי פשוט כואבות ושורפות לי מזה כי הטקסט נורא קטן ואני צריך להתאמץ יתר על מידה כל הזמן כדי לקרוא ולהשתמש במסך. מה אתם חושבים על זה ? כדאי להחליף את המסך אז למסך יותר קטן ? ואם כבר, ב 19 אינץ' רגיל נגיד, הטקסט יהיה יותר גדול מ 20 אינץ' רחב ? יש לציין גם שאני נמצא כרגע עם כרטיס מסך די גרוע Radeon 9800 XT, האם יש קשר בין הדברים ? הזמנתי 8800GT אבל הוא יגיע רק בסוף השבוע \ שבוע הבא. תודה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by phil,

אהלן אנשים.. אני מעוניין שתמליצו לי לקנות מסך LCD 20INCH למחשב.. בארץ.. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4 אלפים שח.. המסך הוא לגלישה, אך אני מחבר אליו בVGA גם את הXbox 360, אז אפשר להגיד שגם למשחקים.. תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Four,

סיימתי לקנות ולהרכיב את המחשב שלי לא מזמן ועכשיו אני מחפש מסך ואשמח להמלצות על דגמים מתאימים מה שאני עושה על המחשב זה בעיקר משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות ואשמח שהם יראו כמה שיותר טוב. אם זה משנה המחשב הוא בעל כרטיס מסך gtx 780 OC, מעבד i5 4670k 3.4ghz. אני לא יודע אם זה פקטור בשיקול או לא, אבל אני בדר"כ מאוד רגיש לתזוזות קטנות, דיליים , לאגים, FPS וחולי ובדרך כלל מפריע לי מאוד בעין אם אחד מהם פחות ממושלם, ולכן אני אעדיף מסך מהיר.(זמן תגובה קצר או כל פרמטר שמשפיע על זה) כמובן שאם תגידו לי שזה לא משנה ובן אדם לא יכול להבחין בהבדלים בין זמני תגובה של מסכים אני אאמין לכם. גודל מועדף עלי הוא 22-24 אינץ. תקציב יכול להתגמש באיזה 100 שקל אם זה שווה את זה. רזולוציה לא צריך יו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם גיימינג על מסך מבוסס טכנולוגיית IPS סוף סוף בשל מספיק להמונים? לקחנו את החדש ממותג ה-Aorus של Gigabyte לסיבוב בדיקה בכדי לגלות לכתבה

9. Started by zozdnvil,

עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by uguru1969,

איזה מסך יותר טוב לעבודה שוטפת באוטוקד ,צפיה בסרטים וכמובן משחקים תודה הבדל של כ-200 שקלים בינהם לטובת eizo

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by furyanaor,

רכשנו טלוויזיה LED השבוע, SMARTV של PILOT אם זה משנה והיה פיקסל שרוף במסך שהיה נראה קצת ירקרק בעיקר על גבי תצוגה שחורה. עברו איזה שלושה ימים ולפתע הפיקסל השרוף נעלם לו מעל לפני השטח וכעת הכל נראה תקין. ניסיתי לחפש מידע על פיקסלים שרופים שנעלו אך ללא הצלחה. הטכנאי כבר בדרך (אמור להגיע עוד איזה יומיים) האם לבטל או מה ? ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hensh9,

.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קראתי כאן בפורום שמסכי 20 אינץ המומלצים הם מתוצרת Dell או LG. רציתי לקבל את חוות דעת חברי הפורום על מסך של חברת viewsonic מדגם vx2025wm , שעל פי המפרט שלו מגיע לזווית צפיה של176 מעלות, מה שמרמז על פאנל איכותי. http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2025wm/ http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#specs באתר viewsonic הבריטי נכתב כי הפאנל הוא מסוג MVA מבדיקה שערכתי באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php , מצאתי כי הפאנל הוא מסוג P-MVA ViewSonic VX2025wm (widescreen) has a 20 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M201EW01 V0) panel האם המסך מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LeXosaar,

שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tamirha,

שבת שלום חיפשתי קצת על מסכי DELL שציינו כאן כמומלצים עם הפאנל החדש. מישהו יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין 2 המסכים של DELL , שמצדיק פער מחיר גדול כל כך ביניהם כאשר הזול יותר הוא 22 אינץ' מול היקר שהוא קטן ממנו..20 אינץ' . בנתונים ראיתי ששניהם עם פחות או יותר אותם נתונים ואותו פאנל IPS כאשר ל20 אינץ' יש גם חיבורי SVIDEO\קומפוזיט (בכלל שימושי למסך מחשב?) שאלה נוספת , האם יש הבדל בין IPS לבין E-IPS ? שואל כי ראיתי שיש אתרים שמציינים את פעם כך ופעם כך...או שזה אותו דבר ורק עניין של מינוח.. Dell 20" 2007WFP http://www.gamaoffice.co.il/products/69493 DELL 2209WA "22 http://www.gamaoffice.co.il/products/134686

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראשית תודה רבה לכולם ושלום רב! קניתי את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=57894 והמחשב (לפטופ) שלי פחות או יותר זה המפרט: 256GB SSD 8GB זיכרון geforce 930mx i7 8650i אז ככה, אני משחק לעיתים בו בפיפא 20 (לא יודע אם זה משנה אבל שיהיה), אני כמובן משחק על LOW, כי המחשב שלי לא מספיק טוב אליו. אבל מה שכן, בנייד הוא עובד מעולה! אין בעיות ואין תקלות ואין כלום, תודה לאל. אבל מה? שאני מחבר HDMI למחשב (ז"א HDMI ל-HDMI), עד הצג של המחשב המשחק רץ כמו שצריך, אבל במסך הסמסונג הנ"ל התמונה מקרטעת... לא זז טוב וכו'. מה יכולה להיות הבעיה בבקשה? האם אפשר להתגבר עליה? תודה רבה!!

21. אז ככה.. בעיקרון במחשב אני רואה סרטים... אני משחק במשחקים ואני מתכנת.. בתאכלס כרגע לאחר סיום תואר ראשון הכי חשוב לי זה התיכנות.. אבל גם הדברים האחרים חשובים אחרי ביקור אצל חבר שיש לו 2 מסכי 19' שמחוברים ביחד ראיתי כמה נוח זה... ממש מקל ללמוד לעבוד ולקרוא במקביל ככה כרגע יש לי מסך 19' אחד וחשבתי אולי לקנות אחד נוסף.. מן הסתם בזמן משחקים/סרטים רק מסך אחד יעבוד.. אין צורך ב2 (ואם יש דרך להפעיל על 2 זה בטח דורש כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי עכשיו... ואני מעדיף לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA בשביל לשדרג... לא יודע אם אני יקנה NVIDIA אבל זה בטח גם יוריד את המחירים של ATI ואני כרגע מסתדר יופי עם הHD 4850 GDDR5.. גירסא מיוחדת של GAINWARD שנקראת GTH - GOES TO HELL משו כזה..) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by arik100,

יש מסכי LCD אשר הם מאוד בוהקים וכואבים לעיניים , או לפחות לי מסכי LCD לא כאלה נוחים בשל הבהירות הרבה , או לפחות המסך הנוכחי שלי, SAMSUNG 2232BW , האם מסכי LED מתאפיינים בבהירות שפחות כואבת לעיניים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omerchot,

שלום רב, מה אתם חושבים על המסך Samsung S24D300HS ? האם הוא משתלם? או במחיר הזה סביב ה- 750 ש"ח עדיף מסך אחר? המסך הינו למטרת משחקים, סרטים וסדרות ולימודים. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shimronfio,

האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.