מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שלא פיספסתי ת'רד של מישהו בנושא, אבל פעם ראשונה שאני רואה את ה-2711 בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2711.htm כרגע מתומחר ב-4900, כ-600-700 שקל יותר מה-2709. אני מקווה שיקרה מה שקרה עם ה-u2410, שקצת אחרי ההשקה המחיר התחיל להידרדר במהירות מסחררת...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך לעבודה על פוטושפ - תקציב 250- 500 אירו ( קניה באירופה ) lexscan 22" s2202w-h dvi-analogico, es panoramico flexscan 19" s1901k dvi-analogico no es panoramico HP LP2275W NEC P221W Dell 2209WA או דגמם נוסף? בתודה אייל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מסך שיודע לעבוד ברזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי צג ראשי. פעם אחת מחובר אליו מחשב נייח. בפעם השניה מחובר אליו מחשב נייד. האם בשורה התחתונה הצבעים אמורים להיות זהים על אותו מסך למרות שבכל פעם מחובר אליו מחשב שונה ? (המחשבים משפיעים בכלל?) יש לכם מושג איך אני עושה השוואה כדי לאמת את זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני בשבועות האחרונים, מנסה לדלות מידע מכל תושבי הפורום במציאת המסך האולטימטיבי. בעקבות המלצות ל2408 של דל הייתי שבוע שעבר בנוטיבוק קלאב בפ"ת וריאיתי את המסך אבל לומר לכם את האמת , לא התלהבתי האדום צעק מידי והלבן נראה כמו לבן אפרפר שביקשתי מהמוכר הסבר מדוע זה נראה ככה, הוא טען שמישהו שיחק בהגדרות של המסך. הוא ניסה לעשות ריסיט להגדרות אך עדיין לא משהו. בגדול לא נראה לי שהוא מנסה למכור את המסך אלא נראה כי הוא פשוט יודע שהוא היחידי שמביא את המסך הזה באיזור המרכז. לשאלתי לגבי החלפות במידה ויש בעיה במסך הוא טען ששילמת לקחת , אין החזרות ותיקונים יש במעבדה שהיא כבר לא שייכת לדל ,קנו אותם יעל תוכנה אבל עדיין היא תיתן את האחריות על התיקונים , לא יודע נשמע לי הכל "פישי"…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקציב של בסביבות ה-1200 ש"ח מחפש מסך מחשב בגודל 24" לביצוע עבודות תכנות. אני די אוהב את מסכי הDELL בגלל הצבעים שלהם והמתקן של המסך המתכוונן, עד כה ראיתי את הדגמים הבאים: Dell UltraSharp U2417H 23.8'' LED IPS - FULL HD Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS - Full HD Dell P2416D 23.8'' LED IPS - 2560 x 1440 "24.1 Dell UltraSharp IPS LED U2415 אני למען האמת קצת מבולבל מכל הדגמים של DELL, אני רואה חלק עם מסגרת דקה, אבל שאר השלושה נראים אותו הדבר, אפשר טיפה הסבר בהבדלים? ועוד מסך 4K בגודל 28" במחיר מחשיד של Samsumg: Samsung LED 4K U28E590D - רק 1,245 ואני תוהה מה הקאץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG 24 אינץ ואחרי שהתקנתי את הדרייברים שלו ואת ה fortemanager יש לי בעיה שהמסך נחצה לשתיים כאשר החצי הימני כהה יותר והשמאלי בהיר יותר. מישהו יכול לעזור לי? (המעבר בין הכהה לבהיר הוא חד)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך מחשב הנוכחי שלי מת כבר ואני מחפש לקנות מסך חדש. השימושים: גלישה, צפיה בסרטים (720p/1080i) חיבורים נדרשים: VGA, DVI, וחיבור HDMI שאינו חובה במקרה והוא מייקר את העלות כרטיס המסך שיש לי זה 9800GT של NVIDIA הגודל שאני מחפש הוא 23-24.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך שיש לי כרגע. המסך שיש לי כרגע הוא של סמסונג בגודל של 21" וברזולוציה של 1920x1080 בן כ3 שנים. בזמן האחרון המסך עושה מספר בעיות כגון שינוי הצבע שלו לגוונים של ירוק וורוד במיוחד בזמן שימוש יחסית ארוך. יצא לי לקרוא על מספר מסכים של חברות קוריאניות שנמכרים באיביי. אז כרגע אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1800₪, במקרה שזה בחו''ל אז כולל משלוח ומיסים. אני מחפש מסך בגודל שלפחות 27" אבל עדיפות לגדול יותר, אני עובד המון עם סוני וגאס,פוטושופ וmaya 3d ומדי פעם בid tech4. עדיפות לרזולוציה שגדולה מ1920x1080. ראיתי מספר מסכים דרך אייבי שאפשר לדעת אם מישהו מכיר/רכש אותם: http://www.ebay.com/itm/CrossOver-290M-LG-IPS-LED-2560x1080-QHD-DVI-D-21-9-cineview-29-Compu…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם העילית העסקי של לנובו מאבד את טכנולוגיית התצוגה הייחודית מהדור הקודם - אך מקבל פאנל תצוגה מתקדם אחר, עם תמיכה בתקן HDR מתקדם של חברת דולבי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לעבודה משרדית במרפאה. התקציב הוא 1200 שח וכמה שפחות יותר טוב. המסך צריך להיות אמין ושיעבוד מספר רב של שעות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-