עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AtR,

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאול האם יש למישהו המלצה על מקרן עד 3000ש"ח שאפשר גם לצפות איתו סרטי HD 1080P קיימת חיה כזו במחיר כזה או אולי אפילו בסביבה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. התלבטות בין מסך רגיל לרחב - האם מסך רחב לא יעוות תמונה? 2. המסך שיתכוונן בגובה, PIVOT,TILT 3. פנל S-IPS או S-PVA האם ההבדל משמעותי לתמונות איכותיות? 4. מחפשת 0.258 עד 0.255 -PIXIL PITCH משמעותי? עלו לגמר: ViewSonic VX2025WM MVA EIZO 2110W 21" - PIXIL PITCH, S-PVA 0.27 ויקרה ViewSonic VP2030b 20.1"- זווית 170 בלבד MVA נראית לי טובה- NEC Spectra View 2090 נראית לי טובה, לא הצלחתי למצוא את מחירה - LG L2000C 20" black לא יודעת מה גודל פיקסל, S-PVA -DELL 2407WFP 24" NEC 2090 UXI 20.1" לא יודעת מה גודל פיקסל אשמח לקבל עצות ו/או הצעות יותר טובות תודה, אביבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nimrod342,

האם מסך SyncMster T190P יכול להתאים לכרטיס מסך GeForce gtx760? (שיעבוד בצורה יעילה ושהכרטיס מסך יוכל לעבוד בצורה מקסימלית?) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by liran_al,

אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו. אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote. המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI) אין צורך ברמקולים. התקציב - 600+-

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים

7. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by Bagheera,

מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by eliil1,

האם ישנה אפשרות לתלות את המסך על הזה על הקיר? לפי מה שהבנתי למסך אין VESA אבל מצאתי את זה http://www.canuckaudiomart.com/details/127872-samsung_t200_t220_t240_and_t260_lcd_wall_bracket/ האם זה יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Pilp3l,

היי חברים , הזמנתי השבוע מחשב חדש (בהמלצת החברים פה בפורום). כרטיס המסך במחשב - 1080gtx . אמנם לא אקנה בקרוב כרטיס מסך (צריך לחסוך) אבל זה בהחלט הולך להיות הרכש הבא שלי. רציתי לדעת איזה מסכים מסוג IPS ורזולוציות יתמכו באופן שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות עם הכרטיס מסך שקניתי? (משחקים = pubg וcounter strike go) מה העלות של מסכים כאלה? האם אני יכול לקנות מסך טוב בפחות מ1500 ש"ח? עריכה - רציתי להדגיש שאני לא קונה מסך עדיין אני רק רוצה לבדוק קצת כדי לתאם ציפיות עם עצמי וזה המסך שיש לי כרגע- https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-t260hd-lcd-monitor-25-5-series/specs/ samsung t260hd - מה דעתכם עליו לצרכי גיימינ…

11. Started by ATGatdner,

אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by danigos,

היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by full_clip,

בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי חברים, יש לי לפטופ למשחקים ויש לי PS4. אני מעדיף לשבת מול מסך איכותי מאשר טלויזיה ענקית. בכל מקרה אני מחפש מסך שיוכל להתחבר לפלסטיישן 4 וגם לנייד שלי ושיהיה טוב למשחקים + סרטים. גודל לא קריטי שיהיה רק מעל23 אינצ' תקשיב בגדר הסביר. עד 2000 ש"ח נראה לי פנאן. רק תזכרו שאם הפלסטיישן יתחבר למסך אני אצטרך שתהיה יציאת HDMI למסך נכון? כי אני רוצה שהוא יעביר לי גם וידאו וגם סאונד. או שאני לא סגור על איך אפשר להסתדר עם זה. בכל אופן, עזרה! תודה

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by SPIDERRRMAN,

איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by ilaysk,

אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  18. מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by FuZuL,

היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  20. שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by deannahum,

מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Justo,

מישהו מכיר ויודע מה ההבדל בין שני הדגמים והאם לדגם TQ יש גם חיבור DVI? באינטרנט כמעט שלא הצלחתי למצוא תגובות בקשר לדגם ה TQ.. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shloosh,

יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני מחפש מסך שיתאים בעיקר לסרטים וקצת משחקים התקציב שלי דיי בעעיתי עקב היותי חייל ורציתי לדעת מה ההבדל בתכלס בין ה : 2494LW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736917 שבמחיר ממש טוב, לבין ה : 2443BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721083 בתודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ^^^ מי יותר טוב ..?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.