עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kisin,

החלטתי לקנות לי את המסך 226BW. אני לא משחק במחשב, אלא רק משתמש בו לצרכי עבודה (המון טקסט) ומעט סרטים. הדבר הכי חשוב לי הוא שאני אוכל להשתמש הרבה שעות במסך בלי "לעייף" את העיניים שלי. במסך CRT שיש לי היום, אם אני יושב כמה שעות מולו אז אני כבר מרגיש עייף. האם המסך 226BW הוא בחירה טובה? או שיש מסך אחר שיותר מקל על העיניים ממנו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Inzagi,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056# מסך טוב למשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום במדריך לרכישת מסך LCD צויין ע"י ארז שימוש ממושך בגופני קליר טייפ מוביל לכך ש" החדות של הטקסט פוחתת עם שימוש במנגנון זה." האם למעשה שימוש בגופנים פוגם במסך וגורם למסך להיות בסופו של פחות חד??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asafnn,

שלום לכולם קראתי את המדריך, התרשמתי מאוד, אבל המבחר כל כך רחב שקשה להחליט )אפילו שבארץ הוא לא רבע ממה שזמין בחו"ל( למי יש מסך טוב, עד 2500 ש"ח, שלא יגרום לי להתגעגע ל CRT 21' של HP שתופס לי חצי מהשולחן כבר 5 שנים? אני משחק מעט מאוד אבל אני רואה הרבה וידאו, קורא המון ומתעסק בגרפיקה בצורה חצי מקצועית, כך שמה שאני צריך הוא מסך רחב באיזור ה20 אינץ' עם צבעים טובים ומהירות תגובה בינונית. אני לא יודע אם זה משנה אבל המחשב הוא 2.4 Ghz והכרטיס מסך הוא G force 5200. עתיק, אבל סוחב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alonkl,

אני מחפש מסך בסביבות 1400 שקלים לעבודה משרדית על מסמכים, לעיתים ממושכת. חשוב יל שיהיה חד וממותג אמין. תודה לכל עוזר.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by chubakon,

שלום לכולם, אתמול רכשתי את המסך המדובר והייתי רוצה לדעת האם מישהו יכול להמליץ על הגדרות בהירות, contrast וכו' במסך זה. אתמול ישבתי על זה שעות ועדיין לא מצאתי בדיוק מה שמתאים לי, אני יודע שיאמרו לי פה שלכל אדם זה שונה אז אני מוותר על התשובות האלה מראש ורוצה תשובה לשאלתי. בנוסף אני מחובר לטלוויזיה מהמחשב עם כ.מסך 1900GT ועד היום עבדתי ברזולוציה 1024X768 וזה התאים יפה לטלוויזיה אחרי הכיוונים הנדרשים, ואתמול כשהגדרתי רזולוציה של 1280X1024 עם המסך החדש לא הצלחתי להתאים את זה למסך הטלוויזיה. אשמח לעזרה גם בעניין הזה, אני משתמש בדרייבר של catalyst. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ranrubin1,

http://ksp.co.il/?uin=19908 יש עליו מבצע של "השבת השחורה" המסך שלי הוא כרגע 1600X900 וכרטיס מסך R9 280X .. "אוברקיל"

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yitshak,

שלום וברכה, מאחר ועד שבוע הבא אני באילת (במסגרת צו 8), חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש מסך מחשב ללא מע"מ מאייבורי. קראתי פה ביקורות שליליות על אייבורי. האם לנצל את ההזדמנות לרכישה ללא מע"מ או לוותר? אגב, בכמה פעמים יצא לי לפנות לאייבורי למימוש אחריות וקיבלתי שירות טוב. לדוגמא במארז שנשבר באשמתי וכן ב 2 דיסקים שרכשתי בהזדמנויות שונות, לכן אשמח לפירוט מה הבעיה ברכישה מהם ובאחריות שלהם. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן

11. כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ביצה,

שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by k22,

יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TerMiT_BoY,

שלום! אני לפני קניית מסך, ורציתי לדעת, איזה מהשניים עדיף: 1.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 2.http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=10625 אין צורך להתחשב במחיר תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by coorva,

שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kan,

קניתי לפני חודש מחשב חדש i5, 1070ti אז אין בעיה להריץ משחקים. אני מחפש מסך 27" להחליף את מה שיש לי כיום (מסך ישן מאוד 23"). התקציב הוא בסביבות ה 1500 שקל. כמה מסכים שראיתי https://www.amazon.com/1080p-Gaming-LED-Lit-Monitor-VG278Q/dp/B074JLD4HZ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1515679398&sr=8-6&keywords=asus%2B27"&th=1 https://www.amazon.com/Dell-Professional-27-Widescreen-Monitor/dp/B071FQ4NLZ/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1515679514&sr=8-18&keywords=dell+27" https://www.amazon.com/Dell-Professional-P2717H-LED-Lit-Monitor/dp/B01FGCJE3A/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1515679514&sr=8-5&keywords=dell+27" https://www.newegg…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, ברשותי כרגע מסך DELL p2314h וברשותי תקציב באיזור ה 900 שקלים+- לשדרוג. חשבתי על שני דגמים: דגם ראשון Dell U2419H דגם שני Dell P2418D ההתלבטות היא בין איכות שאמורה להיות גבוהה יותר של סדרה גבוהה יותר לבין רזולוציה גבוהה יותר ומסך חד יותר. כרגע עם רזולוציה של Full HD על מסך 23 אני מרגיש שזה קצת גבול עליון מבחינת החדות. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by navk2,

שלום לכם, אני מחפש מסך מסך 22" למשחקים וסרטים, בעיקר משחקים, אני יודע שבמחיר הזה יש רק TN, לא אכפת לי, אני לא צריך זוויות צפייה בכלל. כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים וחצי) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. ראיתי אצל דוד שלי את ה 2243 ומאוד התלהבתי, הצבע טוב האורגונומיה מעולה (למרות שלא אשתמש בה) ובונסף המסך מעוצב טוב, ממש אהבתי ! יש משהו יותר מומלץ במחירים האלא ? חשוב לציין, התקציב הוא סביבות 800, אני מעדיף מאוד שלא להגיע לסביבות 1000...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ohad585,

שאלה.. האם זה משנה באיזה סוג חיבור אני מחבר את המסך למחשב ולמה? ואם כן ,מה היתרונות והחסרונות של כל חיבור . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Malt,

אהלן בשבועות האחרונים שרפתי המון שעות על לצוד מסך 24" 16:10 טוב שנמצא בארץ. התחלתי מה 2443BW שהיה לו גם אפשרות PIVOT שהתלהבתי ממנה אבל כמובן שהוא לא היה במלאי ובכלל נעלם מהארץ. אחר אחרי שכבר ויתרתי על מציאת מסך עם PIVOT, הגיע תורו של ה 2433BW שבינתיים גם הוא נעלם אל תוך הערפל שאליו מסכים הולכים כשהיבואן מחליט שמשתלם לו יותר למכור רק מסכי 16:9. היום אני מצליח למצא דגמים בודדים 24" 16:10, בינהם ה MK241H של אסוס, עוד איזה מסך של ACER (G10 נדמה לי) וכמובן מסך נהדר שמתאים לכל הדרישות שלי אבל של DELL שעולה 2600 שקל (U2410). בקיצור, תגידו לי בבקשה, אנשים יקרים - מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כותרת תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים