עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by coorva,

שלום רב לאחר שרכשתי את המוצר גיליתי להפתעתי שהמסך אינו מסופק עם כבל DVI. המסך עצמו די מרשים ולאחר ההתקנה אני די מרוצה למעט "נזילות" של אור שרואים בעיקר בתחתית המסך כאשר מוצג רקע שחור בעיקר. לעניות דעתי, חברת "פיליפס" טועה כאשר אינה מצרפת למסך כזה כבל DVI. היה עדיף כבר לעלות בכמה שקלים את מחיר המסך ולצרף את הכבל מאשר המצב הקיים שגורם לדעתי נזק תדמיתי לחברה. אין לי ספק שבארה"ב, אירופה ועוד מדינות המסך נימכר עם הכבל. חוץ מעניין הכבל- מסך בהחלט מומלץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lior0101,

יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP: 1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו. האם זה נכון? 2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות? למשל מריחות? 3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית: איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR. תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by smoke_man,

היום הלכתי ל-pccenter ושאלתי על המסך 2007fp\wfp המליצו לי על 2008 ו-2009 האם אחד משני הדגמים האלה איכותי בהשוואה ל-2007?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KobiHo,

אני מתלבט בין שני מסכי "22 1. "XEROX XM7-22WF 22 VIEWSONIC VX2235WM 22" .2 אני צריך את המסך לעבודה שוטפת משחקים וצפיה בוידאו. בתודה מראש קובי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yotamavi,

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by g2505,

דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KF,

היי אשמח לקבל עצות איך לכייל מסך של מחשב נייד כראוי. lenovo e330 . תודה

8. Started by elad18,

שלום, כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות, אני קונה גם מסך ולאחר קריאה בפורומים ראיתי המלצות חמות על ה2312, אבל מחיפוש בגוגל עולה שהרבה משתמשים מתלוננים על רעש זמזום שנובע מהמסך כאשר הבהירות נמוכה מ99%. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19409537/19959352.aspx#19959352 http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19425593/20005609.aspx#20005609 אז רציתי לשאול מחבר'ה שיש להם את המסך פה בפורום האם גם אתם נתקלתם בתופעה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני צריך מסך דק 17/19 בעיקר לאינטרנט ומעט למשחקי פיפא תמליצו לי בהתאם לצרכים שלי מnewegg או כול חנות אחרת מארה"ב מישהו מוכן להסביר לי את כול המושגים במסכים Pixel Pitch Brightness Contrast Ratio D-Sub DVI Response Time Video תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by הילה2000,

קניתי מסך DELL2208WFP התעקשתי על פאנל IPS מישהו יכול להגיד לי איך מזהים את סוג הפאנל במסך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Malt,

אהלן בשבועות האחרונים שרפתי המון שעות על לצוד מסך 24" 16:10 טוב שנמצא בארץ. התחלתי מה 2443BW שהיה לו גם אפשרות PIVOT שהתלהבתי ממנה אבל כמובן שהוא לא היה במלאי ובכלל נעלם מהארץ. אחר אחרי שכבר ויתרתי על מציאת מסך עם PIVOT, הגיע תורו של ה 2433BW שבינתיים גם הוא נעלם אל תוך הערפל שאליו מסכים הולכים כשהיבואן מחליט שמשתלם לו יותר למכור רק מסכי 16:9. היום אני מצליח למצא דגמים בודדים 24" 16:10, בינהם ה MK241H של אסוס, עוד איזה מסך של ACER (G10 נדמה לי) וכמובן מסך נהדר שמתאים לכל הדרישות שלי אבל של DELL שעולה 2600 שקל (U2410). בקיצור, תגידו לי בבקשה, אנשים יקרים - מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yambtz,

המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים יקרים, אנא עזרו לי. יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Radeon HD 5830 ואני מעוניין לרכוש מסך 3D על מנת לקבל תצוגה עם קצב רענון של 120MHZ - במטרה לא לעייף את העיניים. שמתי עין על Samsung T27A950 אך אני פתוח לעוד הצעות. השאלה המרכזית היא, מה צריך בכדי שיהיה קצב רענון 120 MHZ ? האם הכרטיס מסך שלי תומך בכזה קצב? במידה והכרטיס מחובר לעוד מסכים, האם זה משפיע? ובמידה והוא לא תומך, אילו כרטיסים כן? בקיצור מה הקונפיגורציה הכי טובה? בהנחה ויש להחליף כרטיס, האם יש כרטיס שתומך בקצב רענון גבוה - 120MHZ ובמקביל יכול להציג תצוגה בשני מסכים?(לא מאסט אבל נחמד) בתודה, ליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, ברשותי כרגע מסך DELL p2314h וברשותי תקציב באיזור ה 900 שקלים+- לשדרוג. חשבתי על שני דגמים: דגם ראשון Dell U2419H דגם שני Dell P2418D ההתלבטות היא בין איכות שאמורה להיות גבוהה יותר של סדרה גבוהה יותר לבין רזולוציה גבוהה יותר ומסך חד יותר. כרגע עם רזולוציה של Full HD על מסך 23 אני מרגיש שזה קצת גבול עליון מבחינת החדות. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Justo,

מישהו מכיר ויודע מה ההבדל בין שני הדגמים והאם לדגם TQ יש גם חיבור DVI? באינטרנט כמעט שלא הצלחתי למצוא תגובות בקשר לדגם ה TQ.. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

יש בעיה בצע, בצד ימין. אני לא מבין איך לא שמתי לב לזה, או שזה הופיע רק לאחרונה ממה זה יכול להיגרם? מוסיף תמונות, סורי מראש על האיכות צולם במצלמת האינטרנט שלי.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:39:39 מה זה לעזזל?http://i48.tinypic.com/2wn5ikm.jpg http://i45.tinypic.com/j98y11.jpg מי שלא מבין מה הבעיה, צירפתי תמונה והקפתי בעיגול http://i47.tinypic.com/2qkrs7b.jpg[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 16:41:30 יש לציין שהמסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך.לפני כמה דקות ניסיתי את המסך על המשחב הישן שלי תחת חיבור VGA, ויש את אותה הבעיה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Static,

אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mtnm,

שלום, אני לא מבין מה אני עושה לא נכון... קניתי קבל HDMI לDVI. חיברתי אותו מהממיר למסך מחשב אבל אני מקבל הודעה שהרזולוציה לא טובה. ניסתי כבר 2 מסכים ובשניהם זה לא עובד. מה לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dviralush,

מה שלומכם שוב? 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה רבה על העזרה תמיד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום האם יש מסך של LG בגודל 19 שמגיע בצבע שחור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by arpaz,

1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 2000 ש"ח חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): חריגה של 400 ש"ח מקסימום. אם יש הבדל רציני אפשר להוסיף עוד. 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב כבדים, סרטי HD ,גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? הנוכחי - HD 5850 OC (אם אתם לא יודעים מה הכרטיס שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!). 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'. 5. גודל מסך רצוי: 27" *הערה: אני מבקש מאנשים שיותר מבינים להגיב כי אני רוצה לקנות מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים כבדים וגם לסרטים באיכות גבוהה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by inetw,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש מה אתם אומרים על המסך הזה? LG מסוג דגם IPS236V גודל 23" http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2389183,00.asp מפרט טכני בעברית: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=IPS236V-IPS&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=74&aff=Zap〈=he Youtube: מה דעתכם?חוות דעת?המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.