עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. הולך לשדרג את ה סמסונג הישן שלי. מבקש המלצה למסך בגודל 23-24 , שיהיה input lag נמוך,וזמן תגובה סביר באזור 2ms. תקציב עד 1000 שח. אפשרות לסטייה של 10% בתקציב. תודה!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Danman,

היי, לצערי עקב פטירתו בטרם עת של הVX922 שלי אני צריך לקנות מסך חדש. המסך ישמש לסרטים/סדרות, תכנות, אך הדגש הוא על משחקי פעולה מגוף ראשון ברשת (CS, COD וכו') איכות תמונה חשובה לי פחות, מה שקריטי הוא זמן התגובה ומריחות, אני רוצה משחקיות חלקה ככל הניתן בLCD. התקציב הוא 1100 ש"ח, ואני מוכן להעלות בקצת אם יש צורך. תודה, דני

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  3. אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by ron2039,

שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  5. שלום , מחפש מסך איכותי לעבודה משרדית , 24 אינץ התקציב הינו עד 2500 ש"ח אשמח להמלצות איכותיות תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, אשתי צלמת, עובדת הרבה מאוד בפוטושופ ולייטרום, וקניתי לה מחשב נייח חדש במקום הנייד, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 24. דרישות המסך הן לעבודה עם פוטושופ ולייטרום תאימות צבעים, חדות וכמה שאפשר שיהיה קרוב לדפוס. אין צורך במסכים מקצועיים כמו EIZO , NEC התקציב כרגע עד 1400 ש"ח. מתלבט בין מספר דגמים של מסכי dell u2412m u2414h p2414h אשמח לקבל חוות דעת והחלטה לקבל המסכים האלו מה יותר מתאים מבינהם, ובמידה ויש למישהו המלצה על מסך אחר שעוצד בתקציב הזה אשמח לשמוע. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, כרגע יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T אמנם איכותי אבל ישן. ואני מתכנן קניה של מחשב חדש ואני חושב שלהשאר עם המסך שלי יהיה אוברקיל (1920x1200 S-PVA). הרכישה תתצבע באילת. קישור למפרט: https://www.tms.co.il/73062 רציתי המלצה על מסך מחשב שיתאים לצרכים שלי, בעיקר לעבודה אבל אולי גם למשחקים, סרטים וסדרות. ההתלבטות זה האם להשקיע הכל במסך הזה או לקנות בנוסף גם טלוויזיה לצורך צפיה וכו'. כי קצת בעייתי לצפות במסך אולטרה ווייד קעור, לא? עדיפות למסך גדול עם שטח עבודה רחב (4K?), אולי אולטרה ווייד קעור. חשוב דיוק בצבעים. לא יודע איזה ריפרש רייט אני צריך. אני קצת סמסונג fanboy. אשמח לעזרה! 😊

9. Started by Crapy,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שיהיה לפחות 21.5 אבל לא יותר גדול מ23.5 התקציב שלי הוא 1000 שקלים אבל מעדיף לשלם כמה שפחות. אני לרוב משחק בחושך אז מסך שיותר טוב בחושך יהיה מעולה. חנויות שאני מעדיף זה KSP TMS ו IVORY.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אה אה אה,

זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  11. שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב איכותי, בעיקר לתכנות ו-Office. הסתכלתי על כמה דגמים מומלצים באמזון: 1. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16824025138&ignorebbr=1 אני מוכן להשקיע קצת יותר. רציתי לדעת האם זה לא גדול מדי אם אני יושב במרחק מטר וחצי מהמסך? הרוחב של המסך יכול להועיל לי מאוד בתכנות. 2. https://www.amazon.com/HP-Pavilion-25xw-Backlit-Monitor/dp/B00TIJLF0I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1544171090&sr=8-4&keywords=hp+pavilion+25 העיצוב של המסך הזה נורא מושך אותי לקנות אותו ויש גם תגובות טובות. מישהו מכיר את הדגם ויכול להמליץ? 3. אופציה שלישית זה ללכת על אחד ה-D…

14. שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  15. עבדתי עם מסך משני והבנתי עד כמה הוא משפר תפוקה שלי והחלטתי שאני צריך מסך למחשב נייד בבית. במהלך תקופה שעבדתי עם מסך הנ''ל במידה של 18 אינץ' (לא HD) יצא לי גם לעבוד עם מסך יותר חדשני אבל 22 אינץ' ו-HD. לא אהבתי שהכל מאוד קטן על המסך, שאני צריך למתוח עיניים ובסוף יום עבודה להיות עם ראיה כפולה ועיניים עייפות ואדומות. אני מחפש מסך נוח לעיניים כמו שאחד שאיתו הייתי בהתחלה ולא צריך HD הזה האמת כי זה לעבודה לרוב. האם אוכל לקבל אחד כזה במסכים חדשניים שמתחילים מ-20 אינצ'ים? אני מציין כי רזולוצייה של מסך 18 אנץ' הייתה 1024X768 כאשר של מסך 22 אינץ' הייתה 1600X1200 (קטנה מדי בשבילי) במחשבי נייד אין לי DVI-OUT ויש VGA-OUT ו-HDMA. אשמח בעצות שלכם! (במיוחד מרופאים אם יש כאלה בפורום...) ת…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מחפש מסך מחשב שמתאים לכרטיס מסך geForce GTX 1060 6GB. התקציב עד 1500 שח אפשר גם לקנות מחו"ל. מעדיף גודל של 27 אינץ'. השימוש היחידי הוא למשחקים, הכי כבדים שאני משחק זה gta v ,arma 3 וסימולטורים. האם מסכי 4k כמו ASUS MG28UQ או LG 27UD58 מתאימים לכרטיס המסך הזה? תודה.

17. Started by N-O-F,

שלום, אני סטודנטית, מעוניינת לרכוש מסך למחשב נייח שישמש אותי לקריאה רבה. אני מעוניינת במסך ips led (הבנתי שזה הכי טוב). רזולוציה טובה גודל המסך: כמה שיותר קטן שיש בסוג הזה (שמתי לב ש ips זה החל מ 21.5 אינץ) מסך מאט בלבד. תקציב : עד 1000 ש"ח תודה לכל העוזרים, שבת שלום

18. צריך המלצה למסך גודל 23 אפשרות ל4K היה לי את המסך הזה : dell LCD 23 U2312HM והוא נשרף בהפסקת חשמל ובנתיים עד שאני ישבור תראש עם חברת חשמל אני צריך לקנות מסך. אשמח להמלצות חשוב מאוד IPS! FHD 4K 1080 הכל הולך אין בעייה. הכרטיס מסך הוא 7870 BOOST מהקנייה הקבוצתית מזמן. הטלווזיה היא 4K . עכשיו חניות מממ TMS KSP IVORY לא מעניין אותי איפה אני פשוט רוצה לקנות עוד היום ועוד חניות שיש באיזור נתניה כפר יונה פרדסיה אבן יהודה פולג צור משה צורן בני דרור כפר סבא. אשמח לעזרה כל חנות אפשרית כמובן שתהיה זולה ואמינות לגבי אחריות חשוב זול וטוב ולא תמחור של 700 שקל מעל כולם . תקציב 1500 שקל או פחות או יותר מה שנראה לכם אשמח להצעות תודה לעוזרים אני תקו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המסך הוא עבור משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות 1080P, 2160P. איך לי העדפה למותג אבל כמובן שמחפש משהו אמין מניסיונכם לפי התקציב הנמוך שניתן זרקתי תקציב מקסימלי כי אין לי ממש מושג מה טווח המחיר אבל כמה שפחות עדיף. תודה.

20. Started by barak353,

אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. אני מחפש לקנות מסך מחשב שמתאים בעיקר לעריכת תמונות ולסרטים עד 1000 שקל. אשמח אם תוכלו לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by Or Rahamim,

היי לכולם, מחפש מסך 24 אינץ עד 1000 ש''ח. השימושים העיקריים הם סרטים/גיימינג/לימודים. לאחר צמצום אפשרויות מתלבט בין שני אלה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=946941 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 הדבר הכי חשוב מבחינתי זה איכות תמונה, ובגלל זה הראשון עם ה-HDR מושך אותי יותר. יש עוד משהו ששווה לבדוק או שאלו הטובים ביותר ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shahar77,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך עד 1000 ש"ח (אם אפשר בפחות אז עדיף..) שישמש בעיקר לעבודה משרדית (תכנות, אופיס) וקצת סדרות פה ושם (בלי משחקים). משיטוט קצר בפורום ראיתי המלצות על p2414h של DELL, איך הוא בתור מסך לעבודה משרדית? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, רציתי לשדרג את המסך שלי המיושן שלי (22 אינצ') למשהו גדול יותר. אני סטודנט ורוב זמני מבלה בקריאה מול המסך. משחק פה ושם casual. יש לי מחשב קצת ישן (כרטיס מסך gforce 560 gtx) כך שאני לא חושב שיצליח להריץ 4k. צופה בהרבה סרטים Hd. מחפש מסך גדול, 24 לפחות, שניתן לכוון בגובהה (חשוב לי מאוד שהמסך יהיה מול העיינים) במחיר עד 1000 שח. ראיתי את הדגם הבא: Asus VG248QZ 24, השאלה אם באמת אני צריך 144mhz אם לא משחק הרבה והאם זה משפיע גם על צפייה בסרטים? והאם הכרטיס מסך המיושן שלי בכלל יצליח לתמוך בקצב רענון כזה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים